Dota 2 je zadnja službena verzija igre namjenjena za igranje. A Dota 2 Test je verzija u kojoj se isprobavaju nove stvari (npr. novi heroji) i ispravljaju veći bugovi. Pa kad se ustanovi da nove stvari dobro funkcioniraju u testnoj verziji dodaju ih i u službenu verziju. Znači isti princip ko i druge Valvove igre (TF2, CS:S,...)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napokon, dobio key.
Goodbye LoL!
omfg lol player ...
omfg lol player ...
Momak kolko ti imaš godina? 14? 15?
ako ima koja dobra dusa dobro bi mi dosla
ako ima koja dobra dusa dobro bi mi dosla
Ljudi kupuju i prodaju keyeve a ti bi djaba >.<
imš na steam-u survey za dotu 2 ja sam ga ispunio i načeko se ali evo danas dobio mail i skidam dotu 2 jedva čekam (bez brige znam kako ti je)
omfg lol player ...
20 imas problem?
to ako ti nekuzis da su lol i dota 2 potpuno razlicite igre to je tvoj problem ...
Potvrđeno. Dota 2 će biti F2P
http://www.joindota.com/en/news/2910-dota-2-to-go-free-to-play-with-a-twist
omfg lol player ...
20 imas problem?
to ako ti nekuzis da su lol i dota 2 potpuno razlicite igre to je tvoj problem ...
O boze... Posto su potpuno razlicite (iako nisu potpuno) on ne moze pres sa Lol-a na dotu? Odma se iznerviram :(
prodajem key za 20 dolara, javite se na mail =)
Totalno su upropastili Pandarena što se tiče estetike i glasa. Valjda zato šta blizzard ima licencu na rasu pandarenaca :/
Ima tko Dota 2 key za prodati , ili mjenjati? :D
Zelim mjenjati svoj steam account sa dotom.
Ponude na pm :D
Frend dobio invite u betu i sad mene zanima dali on moze preko steama pozvat jos dvoje ljudi u betu?
Ashe is that you?
Pa lakše bi jednostavno bilo napraviti Steam grupu kad je Steam ionako obavezna stvar. K tome izbjegneš zezanje s održavanjem liste te nepotrebno i zamorno dodavanje desetaka nepoznatih ljudi kao frendova na Steamu. A kad ti zafali suigrača jednostavno pogledaš tko je iz grupe online i pozoveš ga. Puno manje zajebancije a imaš više manje istu stvar. Zapravo, imho, imaš bolju stvar.
prodajem key za 20 dolara, javite se na mail =)
za te pare sam si kupio BF3 . nema smisla prodavat betu. isto tako i sa CS: GO
Dobih i ja invite neki dan ali jos nisam nasao vremena da probam :/
Dajem Path of exile beta acount za dotu 2
Moze meni...
Naravno da moze ;D
Želim!! :D
Nerazumijem znaci upiso sam vec davno preko steam ili neke druge str za invite...
Mislim da je preko steama i sad kad sam na steamu trazio dota 2 nasao ja i pise kao you already own this game just install..
Jel to znaci da mogu igrat?
Nerazumijem znaci upiso sam vec davno preko steam ili neke druge str za invite...
Mislim da je preko steama i sad kad sam na steamu trazio dota 2 nasao ja i pise kao you already own this game just install..
Jel to znaci da mogu igrat?
da!! samo odi na library i pokreni instalaciju
Pa lakše bi jednostavno bilo napraviti Steam grupu kad je Steam ionako obavezna stvar. K tome izbjegneš zezanje s održavanjem liste te nepotrebno i zamorno dodavanje desetaka nepoznatih ljudi kao frendova na Steamu. A kad ti zafali suigrača jednostavno pogledaš tko je iz grupe online i pozoveš ga. Puno manje zajebancije a imaš više manje istu stvar. Zapravo, imho, imaš bolju stvar.
Napravio sam Steam grupu, za sada sam stavio na "private", pa tko želi invite nek mi se javi na pm. (Tj , samo mi napišite koji vam je nick u steamu da vam znam poslat invite).
Također ako netko želi help, tutorial, ili ima nekakvih pitanja oko bilo čega vezanog za Dotu 1 ili 2 nek se javi na steamu. (nakon što vam posaljem invite)
To sa grupom je fora jer je fakat sve jednostavno, ima chat, ne moraš sve ljude dodavat u friends.. Definitivno bolja stvar. Naravno iako je grupa u steamu i vezana je uz Dotu2, svi koji igraju (origigi) Dotu (i imaju steam acc) nek se također jave pa da se dogovorimo oko keyeva (mogućih posudbi, pomoći, savjeta itd).