Dota 2

poruka: 9.014
|
čitano: 1.788.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Dota 2
Ranko Kukumar kaže...
R4sput1n kaže...

ne moral ali bio bi pred da upadnem, likovima updaju nakon tjedan dana

Ja koji u životu nisam duže igrao pola sata dote, i uopće me ne zanimaju takve igre niti ih planiram igrati sam dobio Dotu 2 na steamu, LOL.

Nisam mogao odbiti niti spremiti u inventory pa nekome drugome pokloniti, jednostavno je se preko noći samo ukazala ikona u Librayu i mail od steama u inboxu da sam dobio pristup.

Nemaš sreće. Isto tako sam dobio i CS:GO pristup, očito me Valve nešto voli. :)

Pa sad ne znam dal meljes gluposti ili sto, ali sa Dota 2 keyem se dijele i 2 gift invite-a koje mozes dati dvojici frendova, a odmah sjedaju u inventory, i prije nego si snimis dotu 2. tako da ako si doista dobio, onda ne bi trebo biti problem 2 keya poklonit nekom, a onaj svoj mozes i ostaviti tamo gdje je neiskoristen.

13 godina
Rhodin kaže...

Pa sad ne znam dal meljes gluposti ili sto, ali sa Dota 2 keyem se dijele i 2 gift invite-a koje mozes dati dvojici frendova, a odmah sjedaju u inventory, i prije nego si snimis dotu 2. tako da ako si doista dobio, onda ne bi trebo biti problem 2 keya poklonit nekom, a onaj svoj mozes i ostaviti tamo gdje je neiskoristen.

Smiri se.

Ne, nisam dobio ništa osim svojeg primjerka kojeg nisam mogao odbiti. Djeljenje primjeraka + 2 dodatna keya su bila ispočetka. Kasnije su počeli random odabirati nekoliko tisuća korisnika svaki tjedan pa slati invajtove.

Što se mene tiče dao bih odmah i svoj primjerak jer mi ne treba, neznam zašto sam se uopće prijavljivao u survey. Onako slučajno.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
13 godina
Dota 2

mjenjam dota 2 (beta) za diablo3 (betu) po principu ja tebi posudim svoj acc s dota 2 na njemu ti meni svoj sa diablo3 betom na par dana. ponude na cvika123@gmail.com

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ja dans dobio beta ključ {#}

Onima koji još nisu preporučam da se registriraju na playdota.com i tamo ima jedna tema di djele 180 ključeva na dan(tako sam i ja osvojio)

BTW.Sretan Uskrs svima koji ga slave

Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 9:42 (sackboy).
16 godina
neaktivan
sackboy kaže...

Evo ja dans dobio beta ključ {#}

Onima koji još nisu preporučam da se registriraju na playdota.com i tamo ima jedna tema di djele 180 ključeva na dan(tako sam i ja osvojio)

BTW.Sretan Uskrs svima koji ga slave

Čekam još od novembra tamo...

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
14 godina
neaktivan

Vidiš recimo, a ja sam tamo postao prije nekih mjesec dana i dobio

Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
12 godina
neaktivan
Dota 2

Evo nabavio Dotu napokon i mogu reć da nakon godine dana HoNa mi je jako teško se priviknut. Imam osjećaj kao da je sve pod delayom, i dosta mi je sve konfuzno. S druge strane, nema "glupavih" heroja i teško je zginut u 2 sekunde. Sve u svemu, dobra igra, ali čini se dvaput bolja dok nemaš betu hehe.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2


Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 17:32 (HTML5).

0 0 hvala 0
14 godina
ManuKane kaže...

Evo nabavio Dotu napokon i mogu reć da nakon godine dana HoNa mi je jako teško se priviknut. Imam osjećaj kao da je sve pod delayom, i dosta mi je sve konfuzno. S druge strane, nema "glupavih" heroja i teško je zginut u 2 sekunde. Sve u svemu, dobra igra, ali čini se dvaput bolja dok nemaš betu hehe.

Tako je i meni bilo u početku, sve usporeno, užasno mi je teško bilo raditi deny. Nakon odigranih 30ak partija se navikneš na brzinu.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

jeli taj mw3 gift ili acc?

13 godina
protjeran
FeeDzOR kaže...

jeli taj mw3 gift ili acc?

Ja poslao covjeku kod potvrdio da sve radi,account nikad dobio!

14 godina
Dota 2

Upravo sam dobio invite od steama.

Samo što neznam ni di, ni šta, ni kako. Prijavio sam se na na sve živo di se djelio key pa sad neznam di me po$ralo. Al eto. Bumo dalje vidli kolko imam keyeva za poklonit i jel uopce imam...

invite invite
11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ivan dragi kaže...

Upravo sam dobio invite od steama.

Samo što neznam ni di, ni šta, ni kako. Prijavio sam se na na sve živo di se djelio key pa sad neznam di me po$ralo. Al eto. Bumo dalje vidli kolko imam keyeva za poklonit i jel uopce imam...

Poprilično sam siguran da si dobio samo jednu kopiju koja ti je već aktivirana na accountu, tako sam i ja, i isti mail mi je stigao.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
13 godina
neaktivan
Dota 2

Pozz svima! 

Jucer sam dobio Dota 2 Test key i nikak da igram s bratom, koji ima Dota 2 (bez test). Priča se da je stvar u updejtovima, koje moja verzija prima prije "obične". Riješenje je čekati da "obična" verzija dobije taj isti update. Postoji neko drugo, praktičnije riješenje? Da li ja mogu mijenjati verzije nekako? I da, čudno, nikakve dodatne invitove nisam dobio.

edit: ovo namjerno ostavljam da se ne bi drugi njubirali ko ja {#}.. moja greška je kaj sam u žurbi u steamu odabrao skidanje testne verzije, naravno, imam na odabir i običnu. nemojte ponoviti moju grešku, kolko god da vam se žuri upalit dotu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 2:12 (sweeth).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sweeth kaže...

Pozz svima! 

Jucer sam dobio Dota 2 Test key i nikak da igram s bratom, koji ima Dota 2 (bez test). Priča se da je stvar u updejtovima, koje moja verzija prima prije "obične". Riješenje je čekati da "obična" verzija dobije taj isti update. Postoji neko drugo, praktičnije riješenje? Da li ja mogu mijenjati verzije nekako? I da, čudno, nikakve dodatne invitove nisam dobio.

edit: ovo namjerno ostavljam da se ne bi drugi njubirali ko ja {#}.. moja greška je kaj sam u žurbi u steamu odabrao skidanje testne verzije, naravno, imam na odabir i običnu. nemojte ponoviti moju grešku, kolko god da vam se žuri upalit dotu 

Ako imaš jednu verziju moraš imat i drugu, test verzija postoji da se provjeri patch za pravu verziju. Također test verzija i prava beta verzija su odvojene, nemaju iste servere te nemožeš sa testnom igrat protiv ljudi iz dota bete.

Potpis
14 godina
Dota 2

evo i ja danas preko steama dobio dota 2, iako do sad mislim da svaki drugi čovjek ima dotu

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

:)

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Omg ulogiram se na steam nakon nekoliko mjeseci i vidim da imam dotu 2 >,< A svaki dan provjeravam mejl baš iz razloga da vidim ak sam key dobio >,< Budala >,<

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Sad se samo javi Rikiju pa možda nabacimo koju ak ti se svidi :D

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Ako netko želi probati Dotu 2, ja mu posudim acc. Naravno, samo forumašima od povjerenja, ipak imam preko 100 igara tamo :)

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Napokon, dobio key.
Goodbye LoL! 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Ako netko želi probati Dotu 2, ja mu posudim acc. Naravno, samo forumašima od povjerenja, ipak imam preko 100 igara tamo :)

U zivotu nisam vidio darezljivijeg covjeka od tebe. {#}

13 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav, dali ima neka dobra dusa da bi poklonila dota 2 key,igram starcraft i igrao sam lol, no dotu 2 jos nisam uspio zaigrat

0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Jucer sam igrao sa jednim LOL-erom... Lik se ispricao, ali majketi nije nista ni slusao, niti se trudio... A da ne govorim o soloplayu njegovom, svaki puta Mirko na kosovo stize jer creapa... :D

Doduse, bili smo  normalna ekipa pa ga nismo zaflejmali, covjek nije kriv sto nije igrao nikada ali tu se tocno vidi da su to dvije razlicite igre.

1 0 hvala 0
16 godina

Jel ima neka Bug ekipa koja igra DotA2? Ide mi na jetra kad sat vremena zapnem s totalnom promašenom ekipom, protivničla neće pushati, a nemaš opciju concedea!

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
Evo konačno i ja dobio Dotu 2.Stigao danas mail od Valvea.Sad imam Dotu 2 i Dotu 2 Test u Libraryu.Koja je razlika?
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Dota 2

Di se prijavit za dota 2 betu? Ja san se na playdota.com prijavija prije misec dana ali nista od keya. Ima li koji sigurniji nacin za dobit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nažalost nema.Možeš samo preko Dotine stranice i PlayDote.
robimarko@gmail.com
15 godina
Dota 2

konačno nakon mjeseci čekanja moj dota 2 invite je stigo preko maila ;D

0 0 hvala 0
14 godina
Kao i meni isto.A koja je razlika između Dote 2 i Dote 2 Test
robimarko@gmail.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice