da upravo tako , mozes od nekog kupiti key i igras dok oni ne odrede da je gotova beta :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol i dota su različite igre, nemojte ih uspoređivat. lol je po meni dobar za djecu i casual play, dok je dota puno ozbiljnija i puno više zahtijeva. LoL se svodi na spamanje spellova, a dota na farmu, rune control ako si mid, izvođenje team fightova, denianje creepova carryima, pullanje i stackanje šume itd. Dota je puno dublja igra od lola, i treba oko 50-200 gameova da se nauče osnove, a tek onda usavršavaš svoju igru. Igrao sam dosta moba igara, ali dota je i dalje najbolja.
ovakvi likovi su najjaci, a ima ih na pretek.
lol i dota su različite igre, nemojte ih uspoređivat. lol je po meni dobar za djecu i casual play, dok je dota puno ozbiljnija i puno više zahtijeva. LoL se svodi na spamanje spellova, a dota na farmu, rune control ako si mid, izvođenje team fightova, denianje creepova carryima, pullanje i stackanje šume itd. Dota je puno dublja igra od lola, i treba oko 50-200 gameova da se nauče osnove, a tek onda usavršavaš svoju igru. Igrao sam dosta moba igara, ali dota je i dalje najbolja.
Slažem se u potpunosti...
Meni nije jasno zašto se LoL uopće tu spominje, on je davno napustio bilo kakvu sferu "ozbiljnog" igranja, tu kao da nitko nije probao HoN igrat ili pogledat jedan ozbiljan prijenos...
Meni nije jasno zašto se LoL uopće tu spominje, on je davno napustio bilo kakvu sferu "ozbiljnog" igranja, tu kao da nitko nije probao HoN igrat ili pogledat jedan ozbiljan prijenos...
Neznam čemu tolko pljuvanja po LoLu... A "LoL napustio bilo kakvu sferu ozbiljnog igranja" i "ozbiljan prijenos HoNa" u istoj rečenici OMG >,<. Pa koliko ti godina imaš? Ili si samo butthurt jer si kupi HoN dok se još prodavao?
Obje igre su toliko različite da su vam bilo kakve usporedbe retardirane i samo dokaz ne sposobnosti shvaćanja. Kruške i jabuke. A HoN je jednostavno smeče koje je trenutno na apratima, dok dođe Dota2, umire.
Neznam čemu tolko pljuvanja po LoLu... A "LoL napustio bilo kakvu sferu ozbiljnog igranja" i "ozbiljan prijenos HoNa" u istoj rečenici OMG >,<. Pa koliko ti godina imaš? Ili si samo butthurt jer si kupi HoN dok se još prodavao?
Obje igre su toliko različite da su vam bilo kakve usporedbe retardirane i samo dokaz ne sposobnosti shvaćanja. Kruške i jabuke. A HoN je jednostavno smeče koje je trenutno na apratima, dok dođe Dota2, umire.
bolje ti je sutit cijeli zivot nego pricat gluposti
hon ima stalno turnire te je igra odlicna,zahtijeva skill i zabavna je te brza nego dota.
također imam i dotu 2 betu i mogu reci da je losa naspram hon-a (osobno misljenje),znam da dota nije jos dotjerana ali nepise joj se dobro...
MOONMEANDER ZIVI VJECNO
HoN i LoL su ciste kopije Dote.. i nece nikad biti kao DotA, a za vas koji pricate da HoN ima vise turnira samo ovaj link: www.gosugamers.net/dota svaki dan neki turniri itd..
I dosta svađe o HoNu, LuLu i Doti imate teme za hon, lol itd.. pa idite tamo pisati
HoN i LoL su ciste kopije Dote.. i nece nikad biti kao DotA, a za vas koji pricate da HoN ima vise turnira samo ovaj link: www.gosugamers.net/dota svaki dan neki turniri itd..
I dosta svađe o HoNu, LuLu i Doti imate teme za hon, lol itd.. pa idite tamo pisati
uvijek se nađe netko tko pokrene flame war i odmah svi za njim ko majmunčići mlate svoje teorije.
LoL je crtić za djecu. Imam 23 godine. Ne, nisam butthurt. Igre su usporedive. HoN ima daleko najbolju mehaniku od sličnih igara, i zahtijeva najviše skilla. To šta nemaju turnira i što su sjebali igru na druge načine to je drugo. LoL je crtić. Sid meyers railroads ima više taktike.
Jednog dana ljudi mozda shvate da cinjenice kao sto su "lol je najbolji" (ili dota, da ne ispadne da sam neki super mrzitelj lola) ne stoje.
Razlika je puno, i da li je igra bolja ili ne zavisi potpuno od covjeka do covjeka. Nije to isto kao da usporedjujete neki totalno los fps i BattleField. naravno da ce se 99% igraca sloziti da je BF bolji.
Obe igre (i dota i lol) su dobro odradjene, te svaka ima svoju publiku. Ni jedan ozbiljni gamerski portal nece izjaviti "dota/lol je bolja/i !".
Vec ce prije reci... Dota je vise naklonjena igracima sa tim i tim osobinama, dok je lol vise naklonjen igraca sa onim i onim osobinama.
Sad nastaje problem jer opet se populacija svadja oko osobine igraca...
joj, dajte prestanite svi, molim vas... ŠTO SE KOME SVIĐA I VOLI IGRATI, ON/ONA ĆE TO IGRATI I TOČKA. sigurno nitko nebude odustao od neke igre ako bu neke padobranac rekao da je za djecu, nista ne valja ili slicno. GET OVER IT. jer ste dosadni s jednim te istim porukama.
Jednog dana ljudi mozda shvate da cinjenice kao sto su "lol je najbolji" (ili dota, da ne ispadne da sam neki super mrzitelj lola) ne stoje.
Razlika je puno, i da li je igra bolja ili ne zavisi potpuno od covjeka do covjeka. Nije to isto kao da usporedjujete neki totalno los fps i BattleField. naravno da ce se 99% igraca sloziti da je BF bolji.
Obe igre (i dota i lol) su dobro odradjene, te svaka ima svoju publiku. Ni jedan ozbiljni gamerski portal nece izjaviti "dota/lol je bolja/i !".
Vec ce prije reci... Dota je vise naklonjena igracima sa tim i tim osobinama, dok je lol vise naklonjen igraca sa onim i onim osobinama.
Sad nastaje problem jer opet se populacija svadja oko osobine igraca...
Drugim riječima LOL je za ljude koji ne shavačju igre pre ozbiljno i njubare (ne igram niti jedno)
Ajmo sada prestat sa flame warom o Lolu/Honu/Doti i idemo na temu ko ima dota2 keyeva? Evo ja jos uvijek cekam i nikako da me iznenadi :D
Ajmo sada prestat sa flame warom o Lolu/Honu/Doti i idemo na temu ko ima dota2 keyeva? Evo ja jos uvijek cekam i nikako da me iznenadi :D
Tema nije dota 2 keyevi nego dota 2. Moljakanje za keyeve je isto što i pričanje o lolu. Pričajte o doti 2. http://blog.dota2.com/2012/03/now-your-nightmare-lasts-forever/ došao je bane i updateali su test verziju, ali nijednog heroja nisu stavili u test verziju. Ako ovako nastave dota neće izać za 2 godine. Trebali bi više toga trpat u test verziju da se brže vide problemi i da svaki tjedan bar jednog heroja ubace u normalnu verziju.
Pa iz dosadašnjeg iskustva može se zaključiti da se Valveu nikad ne žuri izdati igru. Pogotovo ne nešto napola dovršeno. Zapravo ne bi se uopće iznenadio da Valve odluči raditi na Doti na istom principu kao i s TF2. Izdaju ispoliranu "basic" verziju da se može normalno igrati. A onda s vremenom uz još dosta novog testiranja i poliranja ubacuju novi sadržaj putem besplatnih DLC-ova. Takav model se s TF2 pokazao i više nego uspješnim.
Mene zanima koliko je Dota 2 teska igra, mislim koliko je velika za skidanje? Ako neznate tocno moze i od prilike :)
Ja sam početnik u takvim igrama pa me zanima isplati li se sad zaigrati dotu ?
Ili ima previše HC igraća ( kao i Starcraft 2)?
A sad je još beta u tijeku... pa imaš dosta dobrih... ali uglavnom igraju živčani koji krive sve živo osim sebe.
Kad službeno izađe... biti će sve na svom mjestu.
A općenito prva dota?
A sad je još beta u tijeku... pa imaš dosta dobrih... ali uglavnom igraju živčani koji krive sve živo osim sebe.
Kad službeno izađe... biti će sve na svom mjestu.
pa normalno da krive .. ide mi na ku*** kada udem u game i lik mi prvi puta igra dotu.. i onda zbog njega izgubim game.. i onda se pitam kako je on dosao do keya..
idi igraj LoL i HoN koji mjesec pa kreni dotu.. nemoj se na doti ucit
pa normalno da krive .. ide mi na ku*** kada udem u game i lik mi prvi puta igra dotu.. i onda zbog njega izgubim game.. i onda se pitam kako je on dosao do keya..
Pa onda mu pomozi da nauči, ne mu ***at sve po spisku.
Key možeš dobiti na dosta načina, a samo je par koji traže da znaš šta je uopće dota.
Oni pravi freakovi uglavnom igraju private.
Wannabe freakovi upadnu na pub, naprave par early game killova i onda spuše timsku igru,
pa poplave chat tko šta treba raditi i zašto su svi nesposobni osim njih :))...
Kada igra bude dostupna svima onda će valjda biti neka rank ljestvica, tako da uvijek igraš
sa svojim levelom ( nešto što MM sustav sada pokušava napraviti ).
Ako tko hoce da igramo zajedno nek me doda na xfire frenky91
Naravno da se isplati isprobati, ako ti se svidi super, ako ne barem znas da si probao.
Sto se tice HC.a u sc2 to jednostavno nije istina, zbog toga postoje lige, ako si totalna njubina nakon par partija ces pasti na rank igraca koji imaju skill slican tvome. tako da bi ti uvijek trebalo biti gust igrati. Samo odradi 10ak partija da te sam sustav prepozna i smjesti tamo di ti je mjesto :)
Naravno da se isplati isprobati, ako ti se svidi super, ako ne barem znas da si probao.
Sto se tice HC.a u sc2 to jednostavno nije istina, zbog toga postoje lige, ako si totalna njubina nakon par partija ces pasti na rank igraca koji imaju skill slican tvome. tako da bi ti uvijek trebalo biti gust igrati. Samo odradi 10ak partija da te sam sustav prepozna i smjesti tamo di ti je mjesto :)
starcraft 2 ima najbolji sistem pronalaženja protivnika ikad na ladderu... Baci te tako da će ti win rate biti oko 50% i onda se vidi kako postaješ bolji ili padaš s kretanjima po ligama
ma odi prvo igrat dotu 1 da malo skuzis skini garenu i pravac sdr3 tamo su vecinom retardi ko ti ...
Cek ti covika nazivas retardom zato sta nikad nije zaigra MOBA igru?
Kakav si ti to truli ispljuvak ljudskog roda kad si dajes pravo klasificirat ljude na taj nacin?
http://www.gamebreaker.tv/mmorpg/world-of-warcraft-mmorpg/world-of-warcraft-news/dota-in-a-mmo/
dota u wow-u :)))) haha
Napokon dobio key, igra mi je super, samo steta sto sam uvijek na 1 levelu tj. ne moze se napredovati, bilo bi puno zanimljivije!
Uglavnom, nakon sto izdaju full igru, hoce li se sve resetirati ili ce ostati onako kako je bilo u beti?