Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.935.197
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dota 2

'bio bi zahvalan ako netko moze poslati jedan inv za dotu 2 na steam account "theqooll"

cekam vise od 3 mjeseca i vise nema smisla,

zahvaljujem unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
tintilinic kaže...

'bio bi zahvalan ako netko moze poslati jedan inv za dotu 2 na steam account "theqooll"

zahvaljujem unaprijed

Ma i ja cekam pa eto.. Jos uvijek se nadam :D

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
15 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...
tintilinic kaže...

zahvaljujem unaprijed

Ma i ja cekam pa eto.. Jos uvijek se nadam :D

ja slucajno se ulogiro u steam i kliknem na Games "View games library" kada pogledam Dota 2 :D

Idi i ti provjeri mozda imas...

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...
xxxxx kaže...
Doxy_CRO kaže...

Pudge je totalno OP, isto kao Riki i Venomancer.

Pobjednički tim je uvijek koji ima nekog od ova tri champa...Pudge pogotovo, s svojih preko 3000HP, i onim kurvinskim hookom.

Prava dota je izašla 2005 godine, a dota 2 je samo remake u drugom engineu.

Misliš da nakon 7 godina heroji nisu dovoljno izbalansirani?

To je problem kada nakon lola tek vidiš pravu dotu, lol-ov community je pun plačljivaca koji se žale na balans umjesto da nauče igrati i to je ujedno i najgora stvar kod f2p modela igre.

Kod prave dote je bio puno bolji community mada ni on nije bio savršen.

Nebalans se vidi kod izabira heroja, ne pojedinačno.

Skeleton king je nemoguće smeće za ubiti, ali samo ako je uz dobru ranged potporu...ak je uz njega neki mediocre kreten, piši kući propalo.

Igram i LoL, igrao i DoTu...DoTa 2 nije nikaj novo ni pametno, čista stara igra s ljepšim izgledom.

vidi se da nemas pojma skeleton je jedan od najranjvijih keija i svi heroji sta drainaju manu mogu ga pocepat like np..

a ako nemas takvih heoja u piku jednostavno kupis necronomicon i gg

13 godina
neaktivan

dota je pojam balansiranosti (poslje starcrafta). LoL nema veze sa balansom nit ce imat za 10 godina...

16 godina
KiloOne kaže...

dota je pojam balansiranosti (poslje starcrafta). LoL nema veze sa balansom nit ce imat za 10 godina...

ne nije... imaš par setupa koji rade i to je to...

15 godina
neaktivan
KiloOne kaže...

Lol je balansirana igra, kada je neznas igrat onda nije.

sorry za offtopic, ali tako je.

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 17:55 (puma_vkci).
14 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...
KiloOne kaže...

da je balansirana onda nebi u jednom patchu nerfali heroja,da bi ga za 2 tjedna opet buffali,pa onda za 3 miseca opet nerf jer nije funkcionira as intended. I sl gluposti

Ili izdavanje OP champova da ekipa poludi prvi dan i kupi ih s riot pointsima pa nerfanje istih u roku 3 tjedna.
Olicje balansa nema sta. 

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 23:49 (Ashelor).
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
puma_vkci kaže...
KiloOne kaže...

da je balansirana onda nebi u jednom patchu nerfali heroja,da bi ga za 2 tjedna opet buffali,pa onda za 3 miseca opet nerf jer nije funkcionira as intended. I sl gluposti

Ili izdavanje OP champova da ekipa poludi prvi dan i kupi ih s riot pointsima pa nerfanje istih u roku 3 tjedna.
Olicje balansa nema sta. 

Ne pricaj o temama za koje nisi prethodno informisan. Ja se u zadnjih godinu dana sjecam jednog Champa ( ime za Heroes-a u LoL-u ) koji je bio  op na izlasku.  Naravno da ce se igra ovog tipa balancirat svakim patchom {#}

Shazbot !
13 godina
protjeran
Dota 2

evo onda bi molio ako je dota neizblansirana da mi kaze 5 nepobjedivih heroja u igri 5 na 5 ....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

lol i dota su različite igre, nemojte ih uspoređivat. lol je po meni dobar za djecu i casual play, dok je dota puno ozbiljnija i puno više zahtijeva. LoL se svodi na spamanje spellova, a dota na farmu, rune control ako si mid, izvođenje team fightova, denianje creepova carryima, pullanje i stackanje šume itd. Dota je puno dublja igra od lola, i treba oko 50-200 gameova da se nauče osnove, a tek onda usavršavaš svoju igru. Igrao sam dosta moba igara, ali dota je i dalje najbolja.

Potpis
Moj PC  
6 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

ajde nemojte vise usporedjivat dotu i taj kretenski lol

0 1 hvala 0
17 godina
Dota 2

ja sam jucer prvi puta krenuo igrat i onda budala odem dota 2 test client i dobijem prvu partiju. i onda skuzim da na steamu ima baš dota 2....

pff izgubim 2 matcha i onda dobim 3 zaredom, ugl igra mi se svida skroz..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

ja sam jucer prvi puta krenuo igrat i onda budala odem dota 2 test client i dobijem prvu partiju. i onda skuzim da na steamu ima baš dota 2....

That's the spirit!

Izgubis 2 puta, i onda jos 3.

I igra ti se i dalje igra.

Edit: Nisam dobro procitao, samo sam preletio text {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 15:01 (Arxi).
16 godina
Dota 2

Igra u kojoj ne gubiš nevalja.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arxi kaže...
toxic kaže...

That's the spirit!

Izgubis 2 puta, i onda jos 3.

I igra ti se svidja.

neznam gdje si ti procitao da sam izgubio još 3 puta ali ajde.. :(

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
15 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

lol i dota su različite igre, nemojte ih uspoređivat. lol je po meni dobar za djecu i casual play, dok je dota puno ozbiljnija i puno više zahtijeva. LoL se svodi na spamanje spellova, a dota na farmu, rune control ako si mid, izvođenje team fightova, denianje creepova carryima, pullanje i stackanje šume itd. Dota je puno dublja igra od lola, i treba oko 50-200 gameova da se nauče osnove, a tek onda usavršavaš svoju igru. Igrao sam dosta moba igara, ali dota je i dalje najbolja.

Prvi argument u vezi s Cs/Ck/LH ili koji  kod sinonim koristili nema nikakvog smisla. Samo trebas pogledat jedan tournament match da bi vidio da je tvoj argument pogresan. Mozda si igrao 2-3 matcha u LoL  protiv nekih summoner lvl 1-10 likova i  umislio si da se ne farma. Isto je u svakoj drugoj igri ovog zanra. Posto si izneo argumente za Dotu,  ja cu iznijeti neke za LoL: buff control sto je ujedno onoliko vazna tacka koliko i rune control u Doti s tim sto je ovdje to zadatak koji trazi kordinaciju cijelog tima, Drag/Nashor jer za razliku od Dote gdje je Roshan usputna razibriga  ovdje se kordinira i force-a fight za cilj uzimanja tog creepa, "izvodenje team fightova" to vazi za obadvije igre, "denyanje creepova carryima " to sto je  u doti  tri-lane trenutni meta game ne znaci  i da je to kompleksnija stvar od trenutne jungle fokusirane mete u  LoLu. Ali da ne idem dalje u offtopic recicu samo da kompleksnost game mehanike =/= skill cap/skill ceiling, a s tim sto jos nitko nije izneo validne argumente da je cijela mehanika Dote kompleksnija od mehanika LoLa, nema razloga da se ljudi kao navedeni pocnu ovako "Fanboy" izjasnavat.  I btw INB4 TD {#}

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 14:10 (hari85).
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
hellraiser1110 kaže...

Prvi argument u vezi s Cs/Ck/LH ili koji  kod sinonim koristili nema nikakvog smisla. Samo trebas pogledat jedan tournament match da bi vidio da je tvoj argument pogresan. Mozda si igrao 2-3 matcha u LoL  protiv nekih summoner lvl 1-10 likova i  umislio si da se ne farma. Isto je u svakoj drugoj igri ovog zanra. Posto si izneo argumente za Dotu,  ja cu iznijeti neke za LoL: buff control sto je ujedno onoliko vazna tacka koliko i rune control u Doti s tim sto je ovdje to zadatak koji trazi kordinaciju cijelog tima, Drag/Nashor jer za razliku od Dote gdje je Roshan usputna razibriga  ovdje se kordinira i force-a fight za cilj uzimanja tog creepa, "izvodenje team fightova" to vazi za obadvije igre, "denyanje creepova carryima " to sto je  u doti  tri-lane trenutni meta game ne znaci  i da je to kompleksnija stvar od trenutne jungle fokusirane mete u  LoLu. Ali da ne idem dalje u offtopic recicu samo da kompleksnost game mehanike =/= skill cap/skill ceiling, a s tim sto jos nitko nije izneo validne argumente da je cijela mehanika Dote kompleksnija od mehanika LoLa, nema razloga da se ljudi kao navedeni pocnu ovako "Fanboy" izjasnavat.  I btw INB4 TD {#}

Ma ti si jedan mulac koji nema skilla šta drugo reć. LoL fanboys nemate šta tražit na ovoj temi, svaki jači igrač dote bi bio bog u lol-u, svaki osrednji bi bio pri vrhu. 

Potpis
16 godina
neaktivan
Dota 2

Kupujem Dotu 2 ponude pp!!

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
hari85 kaže...
hellraiser1110 kaže...

Ma ti si jedan mulac koji nema skilla šta drugo reć. LoL fanboys nemate šta tražit na ovoj temi, svaki jači igrač dote bi bio bog u lol-u, svaki osrednji bi bio pri vrhu. 

Zato su milkfat i chu  to i  uspijeli  ? Oh wait .. 

Shazbot !
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

I ja tražim key za Dotu 2, ne plaćam ništa i ne garantiram da ću je igrati ako mi na prvu ne "sjedne", samo hoću probati. Eto! :)

Javi se Rikardu :)

Ak obečaš pivu njemu (i meni {#}) obečavam da će ti ju nabaviti prije ili kasnije :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

jeli ima neko dotu 2 key mozemo se dogovorit da mu posudim origin account sa battlefield bad company  2 deluxe edtionom :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
hellraiser1110 kaže...
hari85 kaže...
hellraiser1110 kaže...

Zato su milkfat i chu  to i  uspijeli  ? Oh wait .. 

Chu je uspio i onda levao lol scenu i popljuvao igru. Za milkfata sam čuo samo kad je išao rekord oborit no neznam puno o hon sceni baš. Daleko od toga da je lol loša igra, dapače jako je dobro napravljena, odigrao sam nekih 500 partija ako se ne varam, možda i više. Želim reć da ako si jako loš igrač dote, u lolu možeš biti solidan igrač.

Potpis
13 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Chu je uspio i onda levao lol scenu i popljuvao igru. Za milkfata sam čuo samo kad je išao rekord oborit no neznam puno o hon sceni baš. Daleko od toga da je lol loša igra, dapače jako je dobro napravljena, odigrao sam nekih 500 partija ako se ne varam, možda i više. Želim reć da ako si jako loš igrač dote, u lolu možeš biti solidan igrač.

EU West:slimyyy
13 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav.

Znaim me   može li se dota 2 igrati non steam i moze li se to igdje downlodirati, ako može link :)

two things are infinite the universe and human stupidity and i'm not sure about the the universe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nemože, za sad moraš imat steam za igrat ili dobit igru.
14 godina
neaktivan
Dota 2

Imam oko 800 meceva LoL-a otkako je igra izasla i igra sam ga konstantno(manje vise) do Riven patcha.

Najvise me nerviralo konstantno nerfanje heroja.

Vladimir npr. mi je bia omiljen heroj odkad sam ga isproba kad je bia free 2. tjedan nakon release-a.

Kupim ga dva tjedna iza toga mainam ga manje vise konstantno(jedino sam igra nesto drugo kad bi ga bannalo,ili je timu trebalo nesto drugo)

Da bi ga oni nerfali u zemlju radi retardiranih whinera s l2p problemima koji ga nisu znali counterat i sta su spammali forume manje vise non stop jer ih je ownalo s Vladom.

I onda ga igram i dalje,i manje vise ownam ali svaki mec ekipa whinea kad ga pickam.Ka "nub noooo don't take vlad he's shit" bla bla

Pa ono sta su napravili Twichu i Evelyn jer ekipa nije imala mozga kupit oracle elixir.

To nije konstantno balansiranje to je podilazenje ekipi bez mozga i "casual" whinerima.

A koliko je samo heroja izdano s prevelikim ratiom na abilityima,i onda se stvori slika da su OP,ekipa ih masivno pokupuje i onda u roku od misec dana ih se "balansira"

Imam prijatelja s oko 4  tisuce meceva u LoL-u ( pocea je igrat iza mene,tj. ja san ga navuka na igru) i on ce prvi priznat da ekipa koja dode s dote obicno owna u LoL-u.

Lol ima odredenu publiku s high skill capom,ali nazalost 98% igraca lola su nabrijana mularija i teenage-eri koji se vrlo lako nauce LoL-at dok od Dote zaziru jer je teza(hvala bogu na tome)

Sidim neki dan na pauzi ispred firme di radim,marendajem i cujen neka 3 mulca bice 5-6 razred kako pricaju o LoL-u.

I jedan se dere na sav glas kako je neka soraka feedala i on je pisa "noob" "idiot" "motherfucker" itd itd. , a druga dvojica se smiju i zanimljivo im je to.... on je ima 3/5 score jer ga glupa soraka nije healala,i jos kojekakvih bisera je tu bilo.

Jedino san moga zavrtit glavom i sitit se onog dide "Sta reci? Koju posluku porati?"

Kako mi je zao sta sam presta igrat LoL....

not

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
flapo kaže...
Nemože, za sad moraš imat steam za igrat ili dobit igru.

Kolika je cijena i ako se moze kako bi se mogla naruciti...

two things are infinite the universe and human stupidity and i'm not sure about the the universe.
14 godina
neaktivan

s kojeg si ti planeta dosao :)

igra jos nije u prodaji te se ne moze naruciti,trenutno je u probnoj fazi i nezna se kada ce izaci ni kolika ce biti cijena

jedino moze dobiti beta key, te tako sudjelovati u beti

13 godina
neaktivan

S Marsa lol :D. A recimo  da kupim od nekog beta key jel onda mogu igrat igru sve dok ne dodje prava verzija ili mi i to vrijedi određeni period

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice