mi možete preporučiti neku dobru stratešku igru tipa Cossacs i Civilization samo noviju sa dobrom grafikom...
probao sam i C&C i sve te novije - smeče, Cossacsi su mi još najbolji....
nešto ono tipa, gradanja kuča, vojske... kao kod cossacs
mi možete preporučiti neku dobru stratešku igru tipa Cossacs i Civilization samo noviju sa dobrom grafikom...
probao sam i C&C i sve te novije - smeče, Cossacsi su mi još najbolji....
nešto ono tipa, gradanja kuča, vojske... kao kod cossacs
Inače nisam ljubitelj city building strategija, ali ova je čisto solidna, nekom će se svidjeti, nekom neće..Samo mi nešto nije jasno.. Prije negdje šest mjeseci ta igra je bila besplatna, a sad odjednom ne mogu je naći nigdje, samo demoe.. A bo..
I još jedna je, samo ne znam da li voliš takve igre(RTS ratne strategije sa base building elementima) i podosta je stara, ali ima svoj šarm..C&C-Tiberian Sun
Možda i Age of Empires.. Stvarno ne znam..
EDIT: Možda i Tropico serijal, Stronghold serijal i Total War serijal(Rome, Medieval 2, Medieval, Shogun, Mongol Invasion, Empire, Napoleon..)(za ove Total War ne znam da li imaju gradove, kuće i tako to, ali znam da radiš svoju vojsku..)
ova glory izgleda dosta dobra.... probat ču
i age of empire je dobra samo da ima koje novije izdanje
da, takav tip strategija volim...
i tropico 3 izgleda odlična...
I još razmisli o Command&Conquer- Red Alert 1&2, C&C 3-Tiberium Wars, C&C-Red Alert 3, C&C Generals,Act of War i možda Warzone 2100(prilično stara, sa crappy grafikom, ali je barem meni igrivost dosta visoka..)
Šta ti Age of Empires 3 nije dovoljno nova?
Šta ti Age of Empires 3 nije dovoljno nova?
nisam ni znao da ima 3, probat ču i nju sad samo da skine ove dvije...
Ima i ekspanzija za 3-icu, WarChiefs pa pogledaj i nju ak ti se svidi.
sta kazete na world in conflict???
sta kazete na world in conflict???
Nema base buildinga, ali ako ti to ne smeta onda ćeš se oduševiti. Proglašavana najboljom igrom tog tipa...
Volim moderne pucacine.Dal ima koja strategija te vrste???????????
Volim moderne pucacine.Dal ima koja strategija te vrste???????????
Imaš taj World in Conflict, Red Alert 2,3 , C&C 3 Tiberium Wars, imaš Joint Task Force, Company of Heroes i još njih par, ne mogu se sjetiti sad.
Company of Heroes moj definitivni izbor!
Brz, direktan, zabavan ali i dovoljno taktičan.
Po meni najbolja strategija modernog doba je C&C Generals.... Nije u ubducnisti, a ni u proslosti... :D
StarCraft 2 meni jedna od najboljih, Napoloen: Total War takodjer, all CNC Generelas je nesto posebno :D
Dobra je Anno serijali a meni posebno "1701". To je sto ti ja preporucujem