Evo ja danas dosta igrao DiRT2.
Nažalost,sve sam rally utrke prošao tako da mi je sad vrlo dosadno
Planiram ju, donekle,u što kraćem vremenu proći...
Evo ja danas dosta igrao DiRT2.
Nažalost,sve sam rally utrke prošao tako da mi je sad vrlo dosadno
Planiram ju, donekle,u što kraćem vremenu proći...
Koja vam je najdraža disciplina? Meni je Trailblazer!
Westgate crasher :)
Na steamu 50% popusta na dirt 2. Dode 25 eura
Sad jedan dan sam radio reinstall Windows-a i j alijepo spremio na sigruno save game i sada danas instaliram ponovo DiRT i ubacim sve na svoje mjesto kad ono, error. Sada sam sve ispočetk apočeo. Jest da mi je žao, ali barem ću više vremean provesti s igrom.
Sad jedan dan sam radio reinstall Windows-a i j alijepo spremio na sigruno save game i sada danas instaliram ponovo DiRT i ubacim sve na svoje mjesto kad ono, error. Sada sam sve ispočetk apočeo. Jest da mi je žao, ali barem ću više vremean provesti s igrom.
Vjerojatno nisi i Xlive acc spremio, meni je sve radilo uredno nakon reinstall-a!
Vjerojatno nisi i Xlive acc spremio, meni je sve radilo uredno nakon reinstall-a!
Možeš mi malo pobližnje objasniti ovo navedeno? Mislim gdje se nalazi acc tako da ga mogu na sigruno staviti kako bih ga imao na sigurnome ako zatreba? Ja sam otišao u My Documents i u mapi My Games mi je bio DiRT2 folder i skopirao sam ga. Na isto mjesto ga natrag stavio kada sam ponovo instalirao.
Jel valjata igra.
Evo ja nabavio key za instalirat prek Steama pa ću moći multiplayer igrati.
Ima netko orginala da zajedno odvozimo koju?
Možeš mi malo pobližnje objasniti ovo navedeno? Mislim gdje se nalazi acc tako da ga mogu na sigruno staviti kako bih ga imao na sigurnome ako zatreba? Ja sam otišao u My Documents i u mapi My Games mi je bio DiRT2 folder i skopirao sam ga. Na isto mjesto ga natrag stavio kada sam ponovo instalirao.
Kopiraš GFWLive iz C:\Users\TVOJE IME\AppData\Local\Microsoft, isto i XLive iz C:\Users\TVOJE IME\AppData\Local\Microsoft\XLive te i C:\Users\TVOJE IME\Documents\My Games\DiRT2 savegame i samo kad reinstaliraš igru prekopiraš preko novih stare foldere i sve radi bez problema.
Zaigrao sam prije mjesec DIRT2 i mogu reći da me igra totalno oduševila a najdraža staza mi je upravo ova naša "domaća" Velebitska avantura.Grafika mi je super,samo mi se malo monotone čine utrke koje vozim po 100 puta na istu fintu,a uvjerljivo najdraži auto mi je Subaru Impreza WRX onaj od 220.000.
evo nakon dugo vremena sam se prisilio početi ispočetka igrat dirt2... odvozio prvu utrku i onda se sjetio da imam original pa zašto nebi probao multi... i tako odem ja na multi krene utrka, sve super al sam zaboravio da ne vozim protiv glupog kompa nego protiv malo utrenirane ekipe pa bi bilo poželjno da bar staze znam ako ništa drugo... i tako sam odustao dok ne pređem single i upoznam se sa klasama i stazama... toliko od mene... pozz
evo ja malo igrao i smeche nad smechima.
Koji su tvoji argumenti zašto je loša?
Ako ti je Dirt 2 smeče,sta ti je onda Shift.
a pustite toga trola nije njemu lako u zivotu
Ako ti je Dirt 2 smeče,sta ti je onda Shift.
Ma pusti ga,vidiš da je to neki troll koji će brzo biti protjeran.
ONTOPIC:DiRT2 uopće nije sranje nego igra koja je jako zabavna.
@2fa5t,šta,nisi zadovoljan grafikom?
Tebi,čini se,niti Crysis po pitanju grafike nije dobar.
A sta je on ocekiva od igre to mene zanima,kad mu je smeče.
ochekivoo sam svemirske brodove xD
Kako ti Collina zamišljaš u svemirskom brobu,po planin ili pustinji?
Igra DiRT2 je igra sa autima,a ne sa svemirskim brodovima ako želiš neku igru sa svemirskim brodovima ma ih koliko hoćeš ali ova igra se ne zove džaba dirt2-prljavština2 a svemir nije prljav.
Kako ti Collina zamišljaš u svemirskom brobu,po planin ili pustinji?
Igra DiRT2 je igra sa autima,a ne sa svemirskim brodovima ako želiš neku igru sa svemirskim brodovima ma ih koliko hoćeš ali ova igra se ne zove džaba dirt2-prljavština2 a svemir nije prljav.
ajme kako ne kuzite salu -.-' cappy bar se od tebe ocekivalo da ces zakljucic da je zahebancija..... ovo bi dalmatinci trebali kuzit
Pre glupo za uopce skuzit,nema smisao za humor.
Hladnokrvna sala.
Osin toga,kad ce mo na pice???
i ja sam ga presao oko nove godine i ako smijem pitat koje ti je najbolje vrijeme u hrvatskom reliju???
kao prvo dobar da n svima .naime imam jedan problem(ne ja nego moj frend ) ako mogu ovdje da kazem nadam se da nisam fulao podforum .reinstalirali smo windows 7 i saveove od dirt 2 smo uredno kopirali na drugi hard da se ne izbrisu e sad zapisali smo lokaciju gdje se nalaze saveovi od dirt 2 poslije kad je instalirao dirt 2 kopirao je saveove na lokaciju gdje su se originalno nalazili.problem je u tome sto mu igra ne zeli loadat te stare saveove(pise autoloading saves failed data may corrupt) nego stvara nove svoje.postoji li nacin kako da igra loada stare saveove a ne da stvara nove ? mislim nije hitno ali prosao je pola igre pa da ne treba sad sve ispocetka pa sam mislio da postoji nacin neki da se to ispravi.hvala na svakom odgovoru koji bi mogao pomoci...