DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 357.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
DiRT 2

Evo ja danas dosta igrao DiRT2.

Nažalost,sve sam rally utrke prošao tako da mi je sad vrlo dosadno Sramim se

Planiram ju, donekle,u što kraćem vremenu proći...

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Alex55 kaže...

Koja vam je najdraža disciplina? Meni je Trailblazer! 

Westgate crasher :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Na steamu 50% popusta na dirt 2. Dode 25 eura Izlanuo se

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Sad jedan dan sam radio reinstall Windows-a i j alijepo spremio na sigruno save game i sada danas instaliram ponovo DiRT i ubacim sve na svoje mjesto kad ono, error. Sada sam sve ispočetk apočeo. Jest da mi je žao, ali barem ću više vremean provesti s igrom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

evo malo razbijanja u DIRT2 Baja raid :D bilo dosadno pa eto...... 

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DiRT 2
Raving Rabbid kaže...

Sad jedan dan sam radio reinstall Windows-a i j alijepo spremio na sigruno save game i sada danas instaliram ponovo DiRT i ubacim sve na svoje mjesto kad ono, error. Sada sam sve ispočetk apočeo. Jest da mi je žao, ali barem ću više vremean provesti s igrom.

Vjerojatno nisi i Xlive acc spremio, meni je sve radilo uredno nakon reinstall-a!

addicted to HD :)
16 godina
neaktivan
benko kaže...
Raving Rabbid kaže...

Vjerojatno nisi i Xlive acc spremio, meni je sve radilo uredno nakon reinstall-a!

Možeš mi malo pobližnje objasniti ovo navedeno? Mislim gdje se nalazi acc tako da ga mogu na sigruno staviti kako bih ga imao na sigurnome ako zatreba? Ja sam otišao u My Documents i u mapi My Games mi je bio DiRT2 folder i skopirao sam ga. Na isto mjesto ga natrag stavio kada sam ponovo instalirao.

15 godina
neaktivan
DiRT 2

Jel valjata igra.

ZeKiDa Games presents
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zekida kaže...

Jel valjata igra.

PROČITAJ samNamigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
DiRT 2

Dobra recenzija Armor

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

Evo ja nabavio key za instalirat prek Steama pa ću moći multiplayer igrati.Belji se

Ima netko orginala da zajedno odvozimo koju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
benko kaže...
Raving Rabbid kaže...

Možeš mi malo pobližnje objasniti ovo navedeno? Mislim gdje se nalazi acc tako da ga mogu na sigruno staviti kako bih ga imao na sigurnome ako zatreba? Ja sam otišao u My Documents i u mapi My Games mi je bio DiRT2 folder i skopirao sam ga. Na isto mjesto ga natrag stavio kada sam ponovo instalirao.

Kopiraš GFWLive iz C:\Users\TVOJE IME\AppData\Local\Microsoft, isto i XLive iz C:\Users\TVOJE IME\AppData\Local\Microsoft\XLive te i C:\Users\TVOJE IME\Documents\My Games\DiRT2 savegame i samo kad reinstaliraš igru prekopiraš preko novih stare foldere i sve radi bez problema.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 6:59 (Razer_Copperhead).
15 godina
protjeran
DiRT 2

Zaigrao sam prije mjesec DIRT2 i mogu reći da me igra totalno oduševila a najdraža staza mi je upravo ova naša "domaća" Velebitska avantura.Grafika mi je super,samo mi se malo monotone čine utrke koje vozim po 100 puta na istu fintu,a uvjerljivo najdraži auto mi je Subaru Impreza WRX onaj od 220.000.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 10:35 (FireBlade3000).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

evo nakon dugo vremena sam se prisilio početi ispočetka igrat dirt2... odvozio prvu utrku i onda se sjetio da imam original pa zašto nebi probao multi... i tako odem ja na multi krene utrka, sve super al sam zaboravio da ne vozim protiv glupog kompa nego protiv malo utrenirane ekipe pa bi bilo poželjno da bar staze znam ako ništa drugo... i tako sam odustao dok ne pređem single i upoznam se sa klasama i stazama... toliko od mene... pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DiRT 2

evo ja malo igrao i smeche nad smechima.

Moj PC  
0 17 hvala 0
16 godina
2FA5T4U kaže...

Koji su tvoji argumenti zašto je loša?

16 godina
neaktivan
2FA5T4U kaže...

Ako ti je Dirt 2 smeče,sta ti je onda Shift.

BMW
15 godina
neaktivan
DiRT 2

a pustite toga trola nije njemu lako u zivotu

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
cappy kaže...
2FA5T4U kaže...

Ako ti je Dirt 2 smeče,sta ti je onda Shift.

Ma pusti ga,vidiš da je to neki troll koji će brzo biti protjeran.

ONTOPIC:DiRT2 uopće nije sranje nego igra koja je jako zabavna.

@2fa5t,šta,nisi zadovoljan grafikom?

Tebi,čini se,niti Crysis po pitanju grafike nije dobar.

16 godina
neaktivan
DiRT 2

A sta je on ocekiva od igre to mene zanima,kad mu je smeče.

BMW

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DiRT 2

ochekivoo sam svemirske brodove xD

Moj PC  
2 7 hvala 0
16 godina
2FA5T4U kaže...

Ovo zaslužuje barem 3 facepalma

17 godina
protjeran
DiRT 2

kako izgleda borba u Novigradu na hardcore modu. Agresivna gamad...

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
2FA5T4U kaže...

Kako ti Collina zamišljaš u svemirskom brobu,po planin ili pustinji?

BMW
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 13:19 (cappy).
16 godina
neaktivan
2FA5T4U kaže...

Igra DiRT2 je igra sa autima,a ne sa svemirskim brodovima ako želiš neku igru sa svemirskim brodovima ma ih koliko hoćeš ali ova igra se ne zove džaba dirt2-prljavština2 a svemir nije prljav.

16 godina
neaktivan
cappy kaže...
2FA5T4U kaže...

Kako ti Collina zamišljaš u svemirskom brobu,po planin ili pustinji?

fareee kaže...
2FA5T4U kaže...

Igra DiRT2 je igra sa autima,a ne sa svemirskim brodovima ako želiš neku igru sa svemirskim brodovima ma ih koliko hoćeš ali ova igra se ne zove džaba dirt2-prljavština2 a svemir nije prljav.

ajme kako ne kuzite salu -.-' cappy bar se od tebe ocekivalo da ces zakljucic da je zahebancija..... ovo bi dalmatinci trebali kuzit Izlanuo se

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
ajme kako ne kuzite salu -.-' cappy bar se od tebe ocekivalo da ces zakljucic da je zahebancija..... ovo bi dalmatinci trebali kuzit Izlanuo se

Pre glupo za uopce skuzit,nema smisao za humor.

Hladnokrvna sala.

Osin toga,kad ce mo na pice???

BMW
15 godina
neaktivan
pitanje

i ja sam ga presao oko nove godine i ako smijem pitat koje ti je najbolje vrijeme u hrvatskom reliju???

16 godina
protjeran
RE: pitanje
Koji je najbolji auto u Dirt 2?
15 godina
neaktivan
DiRT 2

kao prvo dobar da n svima .naime imam jedan problem(ne ja nego moj frend ) ako mogu ovdje da kazem nadam se da nisam fulao podforum .reinstalirali smo windows 7 i saveove od dirt 2 smo uredno kopirali na drugi hard da se ne izbrisu e sad zapisali smo lokaciju gdje se nalaze saveovi od dirt 2 poslije kad je instalirao dirt 2 kopirao je saveove na lokaciju gdje su se originalno nalazili.problem je u tome sto mu igra ne zeli loadat te stare saveove(pise autoloading saves failed data may corrupt) nego stvara nove svoje.postoji li nacin kako da igra loada stare saveove a ne da stvara nove ? mislim nije hitno ali prosao je pola igre pa da ne treba sad sve ispocetka pa sam mislio da postoji nacin neki da se to ispravi.hvala na svakom  odgovoru koji bi mogao pomoci...

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice