DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 358.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
DiRT 2

Koje vam najbolje vrijeme na rallyu u Hrvatskoj ?

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 16:50 (Xbox360 Modder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: DiRT 2
Alex55 kaže...

Milsim da mi je najbolje 1:40 min...

E, a sada sam uočio novu pojavu. Kako sam bio stavio sve postavke u Catalystima na max i da ništa sama aplikacija ne radi (kako je bilo prije), u igri su mi sada stupovi i svi rubovi, onako, grubi, kao da su crtani u paintu. Pa tako primjerice stupovi su crte koje ponekad onako nestaju. Znate na što mislim...  Izlanuo se

Očito si u CCC disablao da igre ne mogu automatski naštimavati AA (Anti-Aliasing), pa ga uvijek držiš isključenim.

Postavi AA na Application-Controlled (ili app.preference, ili kako već piše) i nakon toga ga uključi u igri (ako već nisi).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox360 Modder kaže...

Na kojoj stazi misliš?

Hairpin run 1:39:58

Chapel run   1:30:41

Mali Alan pass 3:18:01

Išlo bi još i niže da sam vozio sa svojim ghostom, ali nisam provjeravao gdje mi je limit...

17 godina
Burs kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Na kojoj stazi misliš?

Hairpin run 1:39:58

Chapel run   1:30:41

Mali Alan pass 3:18:01

Išlo bi još i niže da sam vozio sa svojim ghostom, ali nisam provjeravao gdje mi je limit...

Nisam ni gledal koja su moja vremena, čini mi se nekaj slabija (gora) od tvojih Burs Namigiva

Budem se ja već angažiral i oko toga ;)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
DiRT 2

Isfurana tema, al evo još 2 screena :)

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Dojadila mi igra....Sve iste staze....Neodlučan

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
DiRT 2

To su sigurno napravili zbog mužnje novaca sa dodatnim DLC-ima!! "Predstavljamo vam u budućem DLC-u dvije nove staze u pet verzija sa tri lokve za samo 100 eura".

Da ih ima još toliko to bi možda bilo to jer ovo stvarno postane repetativno da je to za poludit. Stao sam igrat na 20% jer mi do*izdilo vozit stalno jedno te isto!

dotore1
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Ma ja već znam gdje je koja krivina na određenoj stazi  :S

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 19:28 (big_guy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Možda jesu iste staze, ali mene veseli gledati u tu toliko realističnu grafiku (moja mama je mislila da gledam neki video!), a i auti su sve brži i jači, pa je ponekad malo teže...

Mene je već prošao doživljaj malasye  :S

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
DiRT 2

igra i ja u full HD i igra je pre-dobra + odlicno je optimizirana sa sve na max imam fps 110Smijeh

i7 920 @ 3,3 ghz, 2x hd 4870x2, 12 gb RAM, gigabyte ex58-ud5,xilence 1200w gaming edition,razer lycosa,razer death adder, samsung t240hd Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresi
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 20:53 (zaki).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Da, nazalost i meni je dosadila nazalost...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zaki kaže...

igra i ja u full HD i igra je pre-dobra + odlicno je optimizirana sa sve na max imam fps 110Smijeh

Pricas nam o optimiziranosti a gle kakvu konfu imas Smijeh

Za tebe su sve igre optimizirane.Nevinašce

Luckyluke!
15 godina
neaktivan

Vidim da ti treba product key, imam isti problem.Nasao si ga?

16 godina
neaktivan
DiRT 2

Na L.A.-u je bug na onoj 'skakaonici', ako imaš veći auto, razbiješ se, čak se i Ken Block i ostali razbiju. Tamo ja vozim sa Pontiacom i isto se kojiput desi da se razbijem, auto se jednostavno počne prevrtati

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). Everybody lies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

vidim da dosta ljudi baca screenshotove,evo malo gameplaya

http://gamevirtualpc.freehostia.com/?p=244

www.gamevirtual.tk Rezencije,novosti i gameplay!

0 0 hvala 0
17 godina
zaki kaže...

Imaš vraga...

HD5850 na 1680x1050 ima 60-70fps-a average sa i7 sve na max,a nije baš puno slabija od hd4870x2. Prodavaj te priče nekom drugom.

Odvrti benchmark i daj SS ovdje od tog.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
zaki kaže...

Imaš vraga...

HD5850 na 1680x1050 ima 60-70fps-a average sa i7 sve na max,a nije baš puno slabija od hd4870x2. Prodavaj te priče nekom drugom.

Odvrti benchmark i daj SS ovdje od tog.

lol, pa naravno kad on vrti igru na DX9 a ti na DX11. Stavi i ti par opcija na medium i imat ces veci FPS.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
markomarko kaže...

vidim da dosta ljudi baca screenshotove,evo malo gameplaya

http://gamevirtualpc.freehostia.com/?p=244

Moram ti reći da iako je ona staza 'smještena' u Hrvatskoj u Dirtu 2, takva staza zapravo ne postoji. One druge dvije staze postoje, ali ona Novigrad ne, znam jer sam tamo bio stotinu puta.

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). Everybody lies.
17 godina
DiRT 2

Sretna Nova 2010. svim DiRT-erima!

Sve najbolje sa puno novih DLC packova! :)

Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina
Burs kaže...

Također Cool

Nadajmo se da ih bude.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
Armor kaže...
Burs kaže...

Također Cool

Nadajmo se da ih bude.

Pridružujem se gornjim željama!

16 godina
DiRT 2

Jel ima netko sličan problem da mu se nakon one utrke u Londonu zaledi igra i da jedino može izaći sa Ctr+Alt+Delete ili Restart kompa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alex55 kaže...

Evo dvije slikice da vam dočaraju moje umijeće!

Nema slikica... :(

ray_OGF kaže...

Jel ima netko sličan problem da mu se nakon one utrke u Londonu zaledi igra i da jedino može izaći sa Ctr+Alt+Delete ili Restart kompa?

Ja imam takav problem, ali nisam siguran da li mi se to dešava baš na stazi u Londonu.

Uglavnom slika se zamrzne baš u onom trenutku kad kliknem na Continue i kad bi se full screen slika trebala smanjiti i kopirati na onaj loading screen...

Ja to rješavam na pomalo hakerski način lol :) Na slijepo udarim ctrl+alt+del i gasim dirt2 proces hehe

Ako koga zanima ovako treba ići: ctrl+alt+del, shift+crl+tab, tab, d, i, r, t, delete, enter

Pošto postoje dva dirt.exe procesa treba ugasiti i drugi: d, i, r, t, delete, enter

Nakon toga slika iz dirta nestane i opet imam svoj desktop, weeeee!

Nema na čemu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Ova napokon i ja postavio svoj video:)

Prebacite na HD za puni dozivljaj ;)

addicted to HD :)
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Alex55 kaže...

I ne razumijem (nije stvar u razumijevanju engleskog jezika, već mi nikako ne ide u glavu - to je zasigurno paradoks) ovu rečenicu: Win a DiRT Tour event without winning a race.

LOL, kakav paradoks Belji se

Nisi primjetil da ima natjecanja (eventi) koja se sastoje od 3 utrke - u svakoj utrci dobivaš bodove jel.

Cilj je znači ukupno imati najviše bodova (recimo tri druga mjesta i sl.), ne treba ti za to nužno pobjeda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alex55 kaže...

Ne razumijem... Neodlučan

Znači da poslije treće utrke moraš imati najviše bodova, a ne smiješ ni na jednoj završiti prvi. Uglavnom pusti nekom luzeru da pobjedi, a glavne likove izvrti tako da se ne dokopaju bodova i naposlijetku ćeš pobjediti.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

molim odgovor !!!

sve igre mi rade dobro, kad pokrenem dirt2 iz načina štekanja onog menu-a može se zaključiti da ta igra i više nego neče radit na mom pc-u....

sačekam 15 min da to malo šteka, onda radi dobro u menu-u igre ( vani ), ulazkom u kučicu opet počne štekanje i to žešče... pa nakon 5 minutnog štekanja, krene staza i radi savršeno bez mane....

dakle igra mi radi odlično ali da bi je počeo igrati moram 15 min gledat u štekanje menu-a, te poslje svake staze 5 minutno štekanje istog...

to štekanje nije periodično, več na istim djelovima počinje i na istim završava, samo u menu

dali i drugi imaju slične probleme ili se to samo meni dešava....

molim vas da odgovorite...

možda je do verzije igre, zato trebam odgovor...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Evo,napokon sam riješio problem sa hotfixom,ali sada nece detektirati volan :S molim,odgovorite sto brze :)

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 18:34 (Looka).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DiRT 2

zna li netko gdje ima za kupit one ukrase za "dashboard", kao npr ona lubanja a da ju u hrv?

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2

previše je postova da bih tražio... imam c2d e7200 i geforce 9600gt i ne mogu uć u dirt2; dakle samo mi se pojavi crni ekran i onda odma izađe, vidim da nije započeo u backgroundu nikakav proces... ima li itko iskustva sa tim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice