Diablo 4

poruka: 2.525
|
čitano: 1.037.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Diablo 4
Obi Wan kaže...

moram priznat da dugo vremena nisam igrao D4 a nekakvim zadovoljstvom i zarom. sad, jel to zato sto ima puno novih stvari pa cisto zato jer je novo ili zato sto su promjene koje su uvedene zaista dobre, odnosno imaju potencijal. vjerojatno je situacije negdje izmedu.

naravno, nije sve savrseno. primjerice, visual clutter je ocajan, apsolutno kurca ne vidim kad igram apocalypse warlocka. vise sam puta umro jer nisam vidio sta se dogada ispod moga lika. zatim tu je situacija sa promjenom kod unique itema, odnosno da statovi vise nisu staticni. igranje vise od dva lika, odnosno main i altovi nije cool jer mythical uniques su sad na lvl 70 umjesti prijasnjih 35 ali i cinjenica da warplan progress nije account wide.

mephisto fight je konceptualno cool, svidaju mi se sve tri faze al je zatrpan sa cutscene, ima previse one shot mehanika do te mjere da svaki build mora koristit endurant faith charm kako bi imao postenu sansu da ga sabije. mislim, ako vec svi buildovi to moraju koristit (osim onih koje ne trebaju prep da ga umlate sa 10T damage kao npr clash paladin) onda su trebali uzeti to u obzir.

u svakom slucaju, cini mi se da je ovo do sada najbolja sezona samo je zalosno sto je trebalo tri godine da dodemo do toga.

Da, evo, jedva sam maloprije solo riješio TX Mephista sa Hammerdinom (fali mi jedan multi na amuletu, na oružju jedan; ali ostatak stvari u TXII farmam skoro normalno). Glyphovi 115+, P250+.

Čak sam digao Barba, ako ne uspijem sa Paladinom (ovo mi je prvi put da igram Paladina, pauzirao sam od S10 nadalje). Inače, digao sam ga valjda sa 15-ak Whisper Cache-va.

Na amulet sam potrošio 3B golda da probam zarolat Vuln multi, sada skupljam pare 

Inače, War Plan-ovi su ono, ajde još jedan, pa idem spavat, a ono 2 ujutro, a treba se dići za posao. Prije bih "zaspao" za ekranom; dobro su ih izveli. Evo, još samo Horde moram dići na lvl 7.

Nisam siguran da će mi se dati sve opet dizati na drugoj klasi...

18 godina
Ja sam taman sad sastavio drugi build za paladina, clash. Prvi je winged strike. Uglavnom, ovaj clash navodno radi 10T hits al to cu sutra provjerit kad dignem glyphove na 50. Treba mi nesto za farmat mephista i ostale bosseve.
It is not who you are, it is who you know.
16 godina
Diablo 4

U season journy ostao mi jedino quest da se skupi 66666  aethera preko Infernal Horde-a 

Opremio Warlocka , Sorca i Barba tako da sve troje farmaju Mephista na t12 . 

Daleko najlaksi je Immortal Barb koji doslovno ne moze umrijeti .

Rijesi Mephista za par minuta solo, doslovno su cut-scene duze nego borba.

Digao sve klase do lvl 70 u par sekundi preko exp. scrollsa i chestova koje sam cuvao za tu svrhu .

Da je war plans progress acc wide rado bih napucao sve klase.

Resursa ne nedostaje kad se warplan izlevela a i cini igru daleko zabavnijem jer mozes mijenjati stvari.

Mislim da je vrijeme za hardcore .

ire
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
DukeOs kaže...

U season journy ostao mi jedino quest da se skupi 66666  aethera preko Infernal Horde-a 

Opremio Warlocka , Sorca i Barba tako da sve troje farmaju Mephista na t12 . 

Daleko najlaksi je Immortal Barb koji doslovno ne moze umrijeti .

Rijesi Mephista za par minuta solo, doslovno su cut-scene duze nego borba.

Digao sve klase do lvl 70 u par sekundi preko exp. scrollsa i chestova koje sam cuvao za tu svrhu .

Da je war plans progress acc wide rado bih napucao sve klase.

Resursa ne nedostaje kad se warplan izlevela a i cini igru daleko zabavnijem jer mozes mijenjati stvari.

Mislim da je vrijeme za hardcore .

nema sanse da igram hardcore. server stability im je totalno sranje, umro sam x puta zbog laga.

It is not who you are, it is who you know.
17 godina
DukeOs kaže...

U season journy ostao mi jedino quest da se skupi 66666  aethera preko Infernal Horde-a. 

Kako si nafarmao gemove? Seer dungeon, ili si kupovao od ljudi?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice