Za d4, puno vas pise da dodes na 100 i nemas sta raditi. Ja sam dosao do 80 u aktualnoj sezoni i nemam sta raditi. Jedino sto imas za raditi je ganjati nijansu bolje iteme ( govorimo o par posto boljem itemu ) te mozda koji uber. A to mi nije zanimljivo niti zabavno tako da sam odustao za sada.
Vidim da se trude jer zele zadrzat player base da zarade na expanziji ali tragicno je gledati koliko failaju svaki puta. Razmisljam o tome da se vratim na d3 i da se gustam.
Last Epoch ima offline mode (jedino se treba biti online da se ulogiraš), tako da crkavanje servera i ne uzimam toliko za zlo (da, definitivno nisu računali sa tolikom priljevom igrača kao što su ga imali). Nisam kupio Last Epoch (jer nemam vremena za još jedan grind game), ali geldam streamere sa strane dok igram D3 :D
Ja sam u D4 unutar 2 tjedna odradio 100% sezonu. Sada se vratim jednom tjedno da u jednom run-u dobijem 200K+ u Gauntletu za nagrade koje mi i nisu bitne. Uber još nisam vidio ni jednom do sad, a vjerojatno ni neću (osim ako riješe ingame traženje grupa za Duriela).
Dosta ganjam D3 ove sezonu jer je po meni praktički najjača do sad (prerađeni altar, vizije kao standard u sezoni + Soul Shardovi kao tema sezone). Igram SSF i cilj mi je bio sa svakom klasom doći do GR150, pa kad sam vidio da se može, cilj sam promijenio na što više očišćenih GR150 sa svakom klasom/setom.
Monk sam 6/6, Wiz 5/6, Necro 5/6, DH 2/6, Crusader 1/6. S obzirom da radim, i tek sam na oko 3500 paragona možda neću uspjeti sve setove riješiti do kraja sezone. Mislim da se moram fokusirati na Barba ovaj tjedan... Treba mi oko 30 sati grind za iteme, i onda oko 30 sati po klasi za nalaženje pristojnog GR150 za "slabije" setove.