Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.320
|
čitano: 4.318.694
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
win32 kaže...

Dropao mi je Leoric's Crown koji ima novi secondary stat tj ovo:

"Increase the effect of any gem socketed into this item by 75–100%."

http://us.battle.net/d3/en/item/leorics-crown

Bi li to znacilo da na npr. crusu kod kojega ganjamo sto veci CDR za Akkhan, diglo diamondu jos dodatno CDR (u mome slucaju 87%)?

Ako je tako, onda skoro pa da vise nema potrebe za Crimsonom i mozemo staviti umjesto njega gear koji nam vise pase posto Crimson ionako najvise koristimo radi onih 10% CDR.

Da, da i da {#}

15 godina
odjavljen
Diablo 3

Od kada su ubacili konzolase, sve je nekako u teskoj banani... Ping na 2 sekunde pa i vise ode... Nema vise onog starog pinga od 80, na 200, ako je, super je. Udjem u rift spuca me van, ode rift... Pogledam listu prijatelja. Svi su spucani...  Onda izadjem van, ovi opet pisu neki problemi... Nije mi uopce jasno. Sto bi ja ovo trebao igrati ujutro kada nema navale, kada su svi u skoli, a mi na poslu ?!?! 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

da i ja jucer imao lag,cjela grupa tj....jedva odradili rift,i gasi dok se ne smiri... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
win32 kaže...

Bi li to znacilo da na npr. crusu kod kojega ganjamo sto veci CDR za Akkhan, diglo diamondu jos dodatno CDR (u mome slucaju 87%)?

Ako je tako, onda skoro pa da vise nema potrebe za Crimsonom i mozemo staviti umjesto njega gear koji nam vise pase posto Crimson ionako najvise koristimo radi onih 10% CDR.

Trenutno imam 50 CDR. Trebalo bi još 3 da bude perma Arkhan, ali preživi se sa ove 2 sekunde kad ga nemaš. Također imam Crimson, ali isto ganjam taj helm + uz njega vjerojatno vigilante belt koji po novome isto rolla CDR. Onda mogu ili staviti %dmg na FotF ili sockete na ringove. Nisam dosad stavljao leg gemove jer nisu bog zna šta dobri u odnosu na perma Arkhan.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Diablo 3

Napucali hrpu hotfixeva (skrolajte do dolje):

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/14057035811#5

Ukratko, Boon of the Hoarder sada "radi", tj. može procat, i ako pet ubije.

Isključili su 4 bounty-a, pogotovo Miners Gold, kako bi onemogućili brzinski farm istih za lvlupanje. Ali ih misle "preurediti" i reaktivirati za bounty-e s idućim patch-em.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/14058937238#1

Jako je povećana šansa za drop bounty specific itema - gledao sam sad malo stream od goodideagaming-a, natukao je 35 T6 Act 1 Bounty bagova i dobio 36 legendi, od toga 8 RoRG. Kažu da je na T2 50% šansa za leg u bag-u, na T6 100% (naravno, da "zaradiš" bag na tim levelima).

Povećana je šansa za drop Trial Keystone-a (meni do sad u nekih 20 Season riftova T1+T4 pao samo jedan...), pa se nadam da će mi to pomoći u sezoni.

U greater riftovima ovisno o težini se sada dobiva više blood shardova, kažu oko 150 na Greater Rift 30 se dobije.

Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
TomoR kaže...
win32 kaže...

Da, da i da {#}

Zakon! TNX

Jucer sam racunao i s ovim Leoricom imam veci CDR nego s Crimsonom. Super.

Znaci idem sada maknit Crimsona, ali ostaje otvoreno pitanje sta staviti umjesto Crimsona? 

U biti, micem Akkhan helm i stavljam Leoric te mi ostaje jedino otvoreno pitanje npr. belta.

Za sada sam stavio Hellcat Waistguard dok ne vidim sta dalje.

Velika vecina novih ringova ima CDR, a zanimljivo da su mi sinoc dropali Tasker and Theo sa strenghtom i statstom za petse. :)

Isto tako su brzo dropala dva Ramaldani-a pa pretpostavljam da nije nenki problem dobiti taj gem.

Biti ce vidim novih buildova, s npr. dobrim Eternal Unionom su Phalnx avatars gotovo ne izbjezni u buildu.

Staviti cu par screenova geara sto mi je sinoc (bar mislim da je bilo sinoc) dropalo i sto mi se cini zanimljivo.

P.S.

Definitivno sada ganjam Baleful Remnant i stavljam Eternal Union, odlicna kombinacija.

http://us.battle.net/d3/en/item/baleful-remnant

http://us.battle.net/d3/en/item/eternal-union

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 14:08 (win32).
13 godina
Diablo 3

Igrao sam Diablo na pc-u do izlaska ekspanzije. Ako sad kupim verziju za PS4, jel ih mogu kako "povezati" ili moram likove dizati ispočetka???

Hvala!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Yovitssa kaže...

Igrao sam Diablo na pc-u do izlaska ekspanzije. Ako sad kupim verziju za PS4, jel ih mogu kako "povezati" ili moram likove dizati ispočetka???

Hvala!

Odvojeni accounti i serveri. Moraš sve iznova.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Jako je povećana šansa za drop bounty specific itema - gledao sam sad malo stream od goodideagaming-a, natukao je 35 T6 Act 1 Bounty bagova i dobio 36 legendi, od toga 8 RoRG. Kažu da je na T2 50% šansa za leg u bag-u, na T6 100% (naravno, da "zaradiš" bag na tim levelima).

Konacno.

Jer do sad jos ga nisam dobio.

Danas se bacam na farmanje Act1 Bountyja. (Ne T6 {#} )

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
Diablo 3

Evo i točn(ij)e informacije za bounty bag legove:

https://twitter.com/candlesan/status/507399314851651584

The drop rates are as it follows:

• 1.5% - Normal to Torment I

• 50% - Torment II

• 60% - Torment III

• 75% - Torment IV

• 90% - Torment V

• 100% - Torment VI

Znači Normal bounty - i više nemaju smisla, osim za ključeve, ostalo je sad T2 na više!

Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
TomoR kaže...

ovo vrijedi i za norm. pretpostavljam?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
Diablo 3

Da, normal i sezona.

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
AFARON kaže...
GoodAngel kaže...

kako dobijem legende, imam taj horadrim škrinju ali ne znam kako se koristi? sad sam riješio sve i dobio jednu ali sam je bacio, jer sam mislio da je neupotrebljiva.

Ako nas trollas, svaka cast. Ako ne, ...ma opet svaka cast {#}

pa ne trolam, stisko sam je lijevim klikom i nikad ništa, pa sam mislio da je neupotrebljiva a kad ono treba desnim klikom. budem probo još nisam stigo testirat, imam jednu u invetoryu tako da od viška glava ne boli. ali ovu sam bio bacio jer sam mislio da ništa ne radi, uopće nisam skužio kakvu ulogu ima ta glupa horadrim škrinja, lijepo izgleda ali nisam znao šta napravit s njom pa sam je zato šibnuo u smeće, kojeg će mi vraga drangulije koje ne znam koristit? zato vas pitam, samo pitam ono što ne znam ovo što znam ne pitam. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 18:03 (GoodAngel).
16 godina
neaktivan
nine kaže...
TomoR kaže...

ovo vrijedi i za norm. pretpostavljam?

Ne bi bilo lose kada bi bar malo popravili drop i za hellfire amulet. Ovo sada je bolesno. Isao sam cisto iz radoznalosti malo farmati kljuceve i dogadjalo mi se da mi keywardeni nista ne dropaju po 4-5 puta za redom. Na T6. Jedva sam skupio kljuceva za 6 portala i od toga dobio 2 dijela za kraftanje amuleta. I za sada sam odustao. Previse lutrije je u svakom koraku do amuleta. 

14 godina
Diablo 3

ja sam craftao 4 amuleta, ne znam koji je veći shit {#}

i da slažem se.. trebaju staviti 100% drop chance na t6 i bok.. svejedno je super teško dobiti dobar amulet.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 19:13 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

jel mi moze neko pojasnit malo ovej season play jel se brise na kraju taj heroj ili..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

jel mi moze neko pojasnit malo ovej season play jel se brise na kraju taj heroj ili..??

Ne brise se. Prenosi se u normalni dio igre s svom opremom i goldom. XP od paragona ti se doda vec na postojeci paragon.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
odjavljen
Diablo 3

Ovaj The Compass Rose mi je postao nocna mora koliko cesto mi je pao, uvije izrazito los, kad danas...

http://postimg.org/image/seaor6x2r/

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Evo nakon pc-a uzeo sam si verziju za xbox one, duga je zima pred nama sve moram iz početka no što je tu je. Dojmovi o konzolaskoj verziji igre su ovaki

1. poboljšane teksture i nekako lijepša grafika nego na pcu, radi glatko u 60fps na 1080p

2. doživljaj igranja na gamepadu zahtijeva malo privikavanja ali nakon par sati igre sve je ok štoviše odlično

3. sučelje je malo drugačije isto, stash, pa inventori i to isto treba malo skuziti kako se sa time barata ali brzo se uđe u štos

PS: Evo samo da kazem za build za wizzarda kojeg sam trenutno otkrio da je najučinkovitiji pa mozda nekome posluži . 

Za njega je potrebno imati što jači Maximus sword kojem svakako treba dodati socket pomoču Ramaldani gifta.
Tal Rasha Set + Firebird set se pokazao najefikasnijim ali tek u punome setu sa svim dodatnim atributima. 

ovdje je build : 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/HornedReaper-2494/hero/31054049

Za njega jos uvijek tražim odgovarajuči ring Stone of Jordan sa dire damageom i Ring of The royal grandier sa statsom bez deksteritija jer sam ovaj preuzeo sa monka :)

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav  ekipi  

Pošto nisam siguran  a imam  oružja koja su prevrijedna  da ih zeznem imao bi pitanjce vezano za ramadalu .  Na  rimehart  i fumance   napravio sam  soket  (" i ubio prim stat.") prije patcha .... ako sam dobro shvatio ramadala može  item  kojma sam dodao soket prije patcha zamjeniti sa nekim afix  pa onda sa drugom ramadalom  na tom istom oružju napraviti ponovno soket. Jesam li upravu ?

0 0 hvala 0
16 godina
toniman kaže...

Pozdrav  ekipi  

Pošto nisam siguran  a imam  oružja koja su prevrijedna  da ih zeznem imao bi pitanjce vezano za ramadalu .  Na  rimehart  i fumance   napravio sam  soket  (" i ubio prim stat.") prije patcha .... ako sam dobro shvatio ramadala može  item  kojma sam dodao soket prije patcha zamjeniti sa nekim afix  pa onda sa drugom ramadalom  na tom istom oružju napraviti ponovno soket. Jesam li upravu ?

Da, socket ako si bio rolao socket, ili ga imaš od prije, njega rolaš u nešto drugo odgovarajuće, pa onda sa Ramaladni Giftom dodaš socket.

Ne može jedan Ramaladni maknuti socket, to moraš rolati sam. No recimo ako je na oružju već bio socket a ti bio npr. rolao Life per Hit u +%damage, na tom oružju nećeš moći maknuti socket, pa ni iskoristiti ramaladni na njemu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 11:52 (TomoR).
10 godina
neaktivan

Hvala tomoR na pomći.

Znači ako  sam te dobro shvatio sokete koje sam sam dodao zamjenim sa nekim afix, pa onda ramadal party :)....  a  ako je   item došao sa soketom i ja ga mjenjam za neki afix  pa onda želim sa ramadalom soket ...eeee  onda nema ramadala  party {#}

16 godina
toniman kaže...

Hvala tomoR na pomći.

Znači ako  sam te dobro shvatio sokete koje sam sam dodao zamjenim sa nekim afix, pa onda ramadal party :)....  a  ako je   item došao sa soketom i ja ga mjenjam za neki afix  pa onda želim sa ramadalom soket ...eeee  onda nema ramadala  party {#}

Pa ista stvar, ako si ti nešto rolao u socket, socket vratiš u nešto drugo i baciš Ramaladni.

Ako je item došao sa socketom, socket prebaciš u nešto drugo, opet sa Ramaladni-jem dodaš socket.

Ono što izgleda nisi do kraja shvatio, ako si imao oružje sa socketom, a ti si rolao nešto drugo na oružju, onda možeš samo taj roll mijenjati, a pošto to znači da ostaje socket, sa Ramaladni-jem ne možeš dodati drugi socket.

Recimo, imao si oružje sa:

• 900-1300 damage
  • 700 INT
  • 1000 Life per hit
  • 650 Vitalitiy
  • Socket (1)

Onda si rolao taj Life per hit u 10% damage, u tom slučaju možeš ponovno rolati samo taj 10% damage u nešto drugo, tj. socket ne možeš više mijenjati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 13:18 (TomoR).
10 godina
neaktivan
TomoR kaže...
toniman kaže...

Hvala tomoR na pomći.

Pa ista stvar, ako si ti nešto rolao u socket, socket vratiš u nešto drugo i baciš Ramaladni.

Ako je item došao sa socketom, socket prebaciš u nešto drugo, opet sa Ramaladni-jem dodaš socket.

Ono što izgleda nisi do kraja shvatio, ako si imao oružje sa socketom, a ti si rolao nešto drugo na oružju, onda možeš samo taj roll mijenjati, a pošto to znači da ostaje socket, sa Ramaladni-jem ne možeš dodati drugi socket.

Recimo, imao si oružje sa:

• 900-1300 damage
  • 700 INT
  • 1000 Life per hit
  • 650 Vitalitiy
  • Socket (1)

Onda si rolao taj Life per hit u 10% damage, u tom slučaju možeš ponovno rolati samo taj 10% damage u nešto drugo, tj. socket ne možeš više mijenjati.

Ok  shvatio  .... ajde mi još objasni na ovom tvom  slučaju......npr. mogu li ja zarolati soket u 10% dmg,pa onda dodati sa ramadalom  novi soket i tako dobiti  ponovno soket i još jedan afix.

Prije 4 afixa + soket a sad 5 afixa + soket.

16 godina
toniman kaže...

Ok  shvatio  .... ajde mi još objasni na ovom tvom  slučaju......npr. mogu li ja zarolati soket u 10% dmg,pa onda dodati sa ramadalom  novi soket i tako dobiti  ponovno soket i još jedan afix.

Prije 4 afixa + soket a sad 5 afixa + soket.

Da, točno tako.

13 godina
Horned Reaer kaže...

PS: Evo samo da kazem za build za wizzarda kojeg sam trenutno otkrio da je najučinkovitiji pa mozda nekome posluži . 

Za njega je potrebno imati što jači Maximus sword kojem svakako treba dodati socket pomoču Ramaldani gifta.
Tal Rasha Set + Firebird set se pokazao najefikasnijim ali tek u punome setu sa svim dodatnim atributima. 

ovdje je build : 

Za njega jos uvijek tražim odgovarajuči ring Stone of Jordan sa dire damageom i Ring of The royal grandier sa statsom bez deksteritija jer sam ovaj preuzeo sa monka :)

Ako vec ides sa rorgom, zasto 3-set Tal Rashe? Probaj sa 2-set (i tako rorg daje 3-bonus) + Cindercoat. %fire dmg i fire resource reduction sa cindercoata daju puno veci edps nego jedan meteor.

btw i sa 1-h + firebird source se da sloziti dobar firebird setup, burning axe + magefist ili serpant (dvije hydre, brzo pumpaju firebird 3000%).

16 godina
Horned Reaer kaže...

Evo nakon pc-a uzeo sam si verziju za xbox one, duga je zima pred nama sve moram iz početka no što je tu je. Dojmovi o konzolaskoj verziji igre su ovaki

1. poboljšane teksture i nekako lijepša grafika nego na pcu, radi glatko u 60fps na 1080p

... 

Imas neke screenshotove za usporedit? Tesko mi je ovo vjerovat.

16 godina
Rhodin kaže...
Horned Reaer kaže...

... 

Imas neke screenshotove za usporedit? Tesko mi je ovo vjerovat.

Sa Reaper of Souls (zapravo sa Patch 2.0 i za Vanilla D3) su i na PC stavili nove, oštrije teksture, koje su vjerojatno iskorištene i na novim konzolama.

15 godina
Horned Reaer kaže...

ovdje je build : 

Ako ti mogu predloziti black hole kao obavezan skill. Cak i da nije fire, vjerujem da bi ga skoro svi koristili, ovako je nezaobilazan. Dmg + CC, pa ako jos stavis i strongarmice postaje i buff.

Fire boltsi mi se cine mlaki (cak i sa Bastionom), posebno ako koristis 2-hander. Nekakav meteor bi tu mozda bolje sjeo da odmah napuni FB dot.

Teleport je jako nelos skill, posebno na vecim tezinama, steta je sto imamo samo 6 skilova. :)

Naravno, sve je stvar sto zelis od igre - ako u ovom trenutnom buildu uzivas onda je to za tebe najbolji build koji imas i nemoj ga mijenjati.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
13 godina
Ged kaže...

Ako ti mogu predloziti black hole kao obavezan skill. Cak i da nije fire, vjerujem da bi ga skoro svi koristili, ovako je nezaobilazan. Dmg + CC, pa ako jos stavis i strongarmice postaje i buff.

Fire boltsi mi se cine mlaki (cak i sa Bastionom), posebno ako koristis 2-hander. Nekakav meteor bi tu mozda bolje sjeo da odmah napuni FB dot.

Teleport je jako nelos skill, posebno na vecim tezinama, steta je sto imamo samo 6 skilova. :)

Naravno, sve je stvar sto zelis od igre - ako u ovom trenutnom buildu uzivas onda je to za tebe najbolji build koji imas i nemoj ga mijenjati.

Ako vec govorimo o optimizaciji FB dot builda, ne samo firebolt nego je opcenio primary spender nepotreban. Black hole + strongarms, fire blizzard i hydra/meteor po zelji. I naravno teleport da skakuces okolo dok stvari gore oko tebe.

Za T6 ja koristim samo 1h (fire axe) i blizz/black hole (6pcs firebird+magefist+SoJ). Black hole pa blizz ubije svaki t6 pack. Vise GR nisam jos probao, cekam neki dobar furnace.

Meni je osobno problem ovog DoT builda da je - dosadan. Dva, tri spella i setnja okolo dok ne pomru svi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice