Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Chaky kaže...

Evo ako kome trebaju Bracers

Po slici, tribaju tebi haha :)

13 godina
neaktivan

Malo mi je glupo sto ukidaju Dexterity -> Dodge shemu za DH. Pa i sustina DH je nekako da bude vjest u izbjegavanju napada (vault, smoke screen i sl).

Ima i onaj legend belt hgdje dobijes + armor koliko golda pokupis, na vecim torment levelima je to itekako znacajno.

Vidjeti cemo kako ce to izgledati ali meni je bilo ok i ovako postavljeno kao sad. Kakva ce sad suštinski biti razlika Barb/Monk ?

13 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Malo mi je glupo sto ukidaju Dexterity -> Dodge shemu za DH. Pa i sustina DH je nekako da bude vjest u izbjegavanju napada (vault, smoke screen i sl).

Ima i onaj legend belt hgdje dobijes + armor koliko golda pokupis, na vecim torment levelima je to itekako znacajno.

Vidjeti cemo kako ce to izgledati ali meni je bilo ok i ovako postavljeno kao sad. Kakva ce sad suštinski biti razlika Barb/Monk ?

Na većim torment levelima su značajni set beltovi te WH/Harringtons.

14 godina
Diablo 3

Doslovno nikad nisam koristio taj pokupi gold dobi armor belt. Prerandom je da se na to oslanjam, a ima boljih beltova.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 13:28 (Hexfire).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Zeromaxy21 kaže...

Na većim torment levelima su značajni set beltovi te WH/Harringtons.

Pa ovo su najbolji beltovi u igri koliko ja znam... WH je brutalan kao i prije, a Harringtos je odličan, pogotovo za one šta sve otvaraju putem...

14 godina
Diablo 3

WH nije baš toliko dobar ko prije koliko sam vidio. Meni se najviše sviđa 100% dmg bonus na otvoreni chest, onaj sa 25%+ melee reduction te mogućnost da health globe eksplodira kad ga pokupiš. Ajd i thunderfury kako za koji build.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

WH nije baš toliko dobar ko prije koliko sam vidio. Meni se najviše sviđa 100% dmg bonus na otvoreni chest, onaj sa 25%+ melee reduction te mogućnost da health globe eksplodira kad ga pokupiš. Ajd i thunderfury kako za koji build.

thundergods vigor, da, ali malo je lightning buildova za veće tormente. 

WH je dobar što radi nadomještanja do 50% CDI, znači da na jednom od ringova možeš rollat u drugi potrebni stat poput CDRa, attack speeda ili slično, uglavnom daje dosta opcija. Postoji i opcija da se samo stacka CDI naravno, ali mislim da to nije nešto efektivno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 17:09 (Zeromaxy21).
15 godina
TWH je i dalje imho generalno najbolji belt, nisam vidio bolji.
Druga stvar je ako ti treba neki belt za set, ali i u setu ako se ikako moze bi izbjegao belt i stavio TWH.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
Diablo 3

Vecina se ipak slaze da je Harrington Waistguard end game belt. Witching je super, bez dileme, set belt je nekad jednostavno potreban i nezamjenjiv, ali ~135% povecani dmg je tesko nadmasiti (plus sto HW ima i defanzivne statse koji nisu za baciti na vecim tormentima).

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 1 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Jedini problem s Haringtonom je što je puno bolji za single player nego grupnu igru. Ali da je odličan naravno da je. Kad se potrefi dobar rift, praktički stalno imaš 130% dmg više.

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li je novi patch vec na PTR-u? Ili se tek ocekuje?

Je li moguce da je 18 f*** GB?

Zanimljivi su mi oni legendary gemovi kao koncept i dobro je sto blizard konstatno radi na Diablu, ubacuje nove stvari, drzi igracku bazu zainteresiranu.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Jedini problem s Haringtonom je što je puno bolji za single player nego grupnu igru. Ali da je odličan naravno da je. Kad se potrefi dobar rift, praktički stalno imaš 130% dmg više.

Stvarno ne znam čemu thumbs down lol

14 godina
Zeromaxy21 kaže...
Hexfire kaže...

Stvarno ne znam čemu thumbs down lol

Imao je netko jednog viška baš za mene ;D

11 godina
protjeran

mijenjam diablo 3 account sa ekspanzijom... ponude na private

17 godina
Diablo 3

45s za Malthael kill na T6.

Meni od RoS-a nije dropao ni Furnace, ni jedan jedini SoJ...

Ali, fina sinergija skillova.

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina

najizbugiranija klasa... tako da me ni ne cudi sto je upravo witch doctor lik s kojim je ovo uspio

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...

najizbugiranija klasa... tako da me ni ne cudi sto je upravo witch doctor lik s kojim je ovo uspio

WD definitivno treba gadan nerf Jade builda, recimo redukciju dmg-a za baren 75%.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
protjeran

Nije to jade build nego pet build s cim je malthaela skinuo za 45s.

Probat cu ga sa DH-om da vidim kolko brzo ide, mislim da treba oko minut i po...

17 godina
Diablo 3

Nije on skinuo njega tako brzo zbog pet builda kao takvog nego zbog duplog Furnace-a.

Jedan mu ima šansu da skine 8% trenutnog healtha, a drugi ima 7%. Kombinirano sa Enchantress je skidao tako po 15% trenutnog healtha svako malo. Petove, tj. dagger fetishe, je manje više upalio tek za zadnjih 30% Malthaelovog healtha.

Znači sinergija builda mu je zakon.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Nije on skinuo njega tako brzo zbog pet builda kao takvog nego zbog duplog Furnace-a.

Jedan mu ima šansu da skine 8% trenutnog healtha, a drugi ima 7%. Kombinirano sa Enchantress je skidao tako po 15% trenutnog healtha svako malo. Petove, tj. dagger fetishe, je manje više upalio tek za zadnjih 30% Malthaelovog healtha.

Znači sinergija builda mu je zakon.

Ma vrhunski endgame build, ALI jedno veliko ALI, takvu opremu se treba nafarmat. Točnije prstene, furnace, helm i t&t. Ostalo se sve može kraftat uz puno sreće. Naravno, ja vidim da mu veliki upgrade postoji i u amuletu, ima puno boljih dmg amuleta, al dobro. :P

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako god okreneš WD je severely OP... evo ja ga igram par dana, složio sam pet build sa manje više svim potrebnim gearom (fali mi SOJ, a volio bi i ukhapian mojo), ne baš dobrih rollova.. t5 mi je piece of cake, a ide i t6..

smiješno je to što sam u monka utukao 28 puta više vremena i još uvijek nije ni blizu moćan kao WD.

najveća mana pet WD-u je kaj je dosadan ko proljev za igrati {#} još nemam sve pieceve za jade, ali bum vidio na kaj to liči kada skupim..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
nine kaže...

Kako god okreneš WD je severely OP... evo ja ga igram par dana, složio sam pet build sa manje više svim potrebnim gearom (fali mi SOJ, a volio bi i ukhapian mojo), ne baš dobrih rollova.. t5 mi je piece of cake, a ide i t6..

smiješno je to što sam u monka utukao 28 puta više vremena i još uvijek nije ni blizu moćan kao WD.

najveća mana pet WD-u je kaj je dosadan ko proljev za igrati {#} još nemam sve pieceve za jade, ali bum vidio na kaj to liči kada skupim..

Ja mislim da WD nije OP nego su ostale klase UP. I ovo sa Malthaelom nije mjerilo za pet WD-a. I slabiji pet WD je penicilin za solo bossove. U riftovima sa puno guzve je druga prica. Ja imam valjda svu mogucu opremu za raznorazne buildove osim furnacea i zna biti zaguljeno kada se naleti na rift gdje je elita na eliti cak i na T5 a kamoli na T6 jer ima mobova koji jako brzo zatuku fetishe i onda se mora eskivirati dok ih se ponovo ne dozove. Jer pas je prakticki neunistiv (mislim da sam bez njega ostao samo jednom ili dvaput) ali ipak ne stigne sve. A sad dali je dosadan za igrati to je stvar ukusa, meni bas lezi i gust mi je nalaktiti se i lagano samo rolati mis i eskivirati sa WD-om a petovi neka obavljaju stvar. Jade set sam vise od nekoliko puta isprobavao ali je za moj ukus kompliciran za igru (baci haunt, locust uleti u guzvu soul harvest pazi na mana regen bla bla bla) ma da ne bi ...

Trenutno igram monka i samo da mi jos dropa inna helm ili chest da to kompletiram pa se vracam na WD-a relaksirati se {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 18:37 (Eld).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

da, velika gužva je najveći wd-ov protivnik.. ovo što sam rekao da je dosadan, heh da.. čitaj zahtjeva dosta malen angažman, pa bi ga se moglo i nazvati dosadnim a i opuštajućim {#} i ja volim ponekada sit back, samo jednom rukom sa mišom ga furam naokolo i klikćem, petovi sve čiste.. ako je frka drugom rukum bbv ili spirit walk i to je to.. 

u svakom slučaju dobar post {#}

što se inna seta tiče, ja ga koristim u kombi sa sonwoku-om za tempest rush (ili za veči torment pull i nuke sa cycloneom).. inače za ltk spam mi nije nešto, bolje šljaka ciljani fire ili lightning build.

super je što sa ally-em + unity dobiš odličan dps bonus od mantri, a i možeš aktivnu mantru izbaciti pa imaš 1 više skill slot.

thousand storms sam isto probao na frendovom monku, i iako radi odličan dmg, build je meni poprilično stupidan za igranje {#} dashanje sim-tam nije moja ideja igranja monka {#} a opet da bi imao svih 6 pieceva (ili 5 + rorg), moraš puno toga žrtvovati od drugog geara. a velika je vjerojatnost da ni ti ts piecevi koje imaš nisu baš najbolji rollovi.. ja muku mučim sa tim setom, i ono što dobim je chesme teško {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 18:50 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

d

što se inna seta tiče, ja ga koristim u kombi sa sonwoku-om za tempest rush (ili za veči torment pull i nuke sa cycloneom).. inače za ltk spam mi nije nešto, bolje šljaka ciljani fire ili lightning build.

super je što sa ally-em + unity dobiš odličan dps bonus od mantri, a i možeš aktivnu mantru izbaciti pa imaš 1 više skill slot.

thousand storms sam isto probao na frendovom monku, i iako radi odličan dmg, build je meni poprilično stupidan za igranje {#} dashanje sim-tam nije moja ideja igranja monka {#} a opet da bi imao svih 6 pieceva (ili 5 + rorg), moraš puno toga žrtvovati od drugog geara. a velika je vjerojatnost da ni ti ts piecevi koje imaš nisu baš najbolji rollovi.. ja muku mučim sa tim setom, i ono što dobim je chesme teško {#}

Imam cist solidan Thousand storm i nije to cak ni toliko lose ali htio bi Innas isprobati u kombinaciji sa Monkey garbom a dropao mi je dobar Won Khim Lau pa da vidim kako bi to islo sa Wave of Light/Pillar of the Ancient sto kosta 75 spirita pa mislim da bi to bio dobar damage u udarcu. Sa pojacanjem od Inne i svih mantri naravno. 

Sad tek vidim da ti spominjes Sunwuko a ja Monkey garb {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 19:13 (Eld).
15 godina
neaktivan
Eld kaže...

Sad tek vidim da ti spominjes Sunwuko a ja Monkey garb {#}{#}

isti k, ja navikao pisati sunwoko {#} nije loš build, iako velim meni se više sviđa kada spammam cyclone strike - implosion.. BTW višak potrošenog spirita ti ne ode u waste, nego se broji ka idućem procu.

čak sam nastackao malo holy dmg-a (soj i bracer za sad samo).. imam i odličan holy andy, ali bi mi trebao sunwoko amulet da mogu kombati.

na elitima rokne preko 50m, ali mi je survivability blago kritičan.. također treba puno uložiti u spirit regen da bi mogao biti efikasan, još taj dio nisam skroz usavršio..

veći mi je gušt tu kombu koristiti za brzo clearanje bountyja, recimo do t3 u kombi sa tempest rushom. naravno 2h weap + visoki dps, da ne moraš stackati CDR, a i prolazi manji spirit regen.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 19:28 (nine).
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Obi Wan kaže...

WD definitivno treba gadan nerf Jade builda, recimo redukciju dmg-a za baren 75%.

Po meni ne treba nerfati WD-a .... Ok znam da rade 800+ milja critove al to treba znat složit tu kombinaciju + trebaš dobru opremu za to al AKO SE NE VARAM ( molim ispravite me ako sam u krivu )  on radi tak grde critove svakih 6 do 9 sekundi između toga radi neke prosječne. S druge strane DH full marauder set sa opakim xbow-om kad postavi max broj sentrija radi konstantno  150 milja critove svake sekundu 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
protjeran
DH sa sentryima ne radi ni blizu 150M critove, tolki bude dmg po sekundi ali nikako pojedinacni critovi...
13 godina
neaktivan
ansha kaže...
DH sa sentryima ne radi ni blizu 150M critove, tolki bude dmg po sekundi ali nikako pojedinacni critovi...

Nisam mislio da svaki sentry radi 150 milja crita al svi skupa kad se zbroje + dh rade minimalno toliko a za postavit 4 sentrija ne treba ti puno

Moj svaki sentry kad rokne cluster arrow  ispiše mi 30 -37 milja crita a rokne cluster 1 u sekundi + još moj dh koji rokne 2-3 clustera u sekundi bude 30-40 milja critovi 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
neaktivan
Diablo 3
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice