Zavaravaš ti sam sebe, a ostale krivo navodiš na nešto što se odnosi na isključivo RoS.Stvari stoje i onakve su kakve jesu, i kad izađe ekspanzija stvari se , možda, promjene... No ono što igrači pričaju sad, je realnost. A ti nastavi čitati nečije izjave i pričati okolo kako si pročitao i čuo umjesto da mi se čini kao da niti ne igraš igru trenutno jer pričaš fikcije.
Upališ komp, pokreneš novu Battlenet ikonicu, klikneš na Diablo 3, upališ igru, pa nam se javi :)
Ugodan dan, bye bye!
Ti si lagano dosadnjikav već, evo ti link na post star 22h u kojem Vaneras kaže da se šansa za legendary drop povećava ako se podiže torment težina. Jedino si u pravu ali to je i logično da treba naći balans između brzine prolaska i težine. A ako nastaviš čitati dalje taj topic, vidjet ćeš i da piše da će neki legendary dropovi biti dostupni samo na tormentu a da nije isključeno da će biti i onih koji će biti dostupni samo na tormentu 6, link na to. Govorim o šansi za drop a ne kvaliteti samog itema, o tome nema nigdje spomena niti se toga dotičem, a citiram ako ti se ne da čitati:
1.Yup, the legendary drop chance will increases the higher you raise your torment difficulty.
2. For now there are no Torment 6 only legendaries, merely higher drop chances, but that is not to say that this might not be a thing we will see in the future :-)
Eto, kad ljudi daju polu informacije po našem forumu.
Kojem Vašem forumu? Nisam ja dosadnjikav koliko ti i onaj gore možete biti zajedno kad sad opet i ti pričaš o stvarima koje nemaju apsolutno nikakve veze sa lvl 60, nego se odnosi na stvari nakon što izađe ekspanzija. Poradi malo na engleskom i pročitaj ne taj post nego i post prije pa i post prije...Ako ti je do čitanja, a ne do igranja, pročitaj i neki roman što se mene tiče ali se nemoj više prosipat po forumima šta si pročitao jer to znaju i vrapci na grani.Odigraj par actova pa mi se javi gdje ti više dropa a ne pisat mi o nekim imaginarnim tablicama i izjavama koje su beskorisne.
Ajde molim te udji u igru Diablo 3, idi na dio gdje mjenjas tezinu, odaberi bilo koju torment tezinu i pogledaj sta pise.