Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.445
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Re: Diablo 3
Chaby kaže...
dad0r kaže...

Jel ima ko problem da nemoze odabrati quest tj. da mu se sve resetiralo meni nema nicega na barbu niti jedan quest osim prvog quest s act I {#}

Ako stisneš Restart quests kod kreiranja igre sav progress ti obriše, i krećeš od početka. I ja sam jučer kliknuo slučajno.

Da skuzih da sam sto napravio {#}

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

U kratkim crtama video obljašnjava dosta toga.

Od ostalih novosti, vjerovatno možeš očekivat PvPvE Laddere u jednom od nadolazečih patcheva ( tijekom 2014. godine ), te još par dodataka u Adventure modu. 

Ukoliko nisi volio D2 koji se vrtio oko farmanja ne vjerujem da će te RoS oduševiti, pošto će se na kraju dana raditi o D2 na steroidima. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
12 godina
neaktivan
Eld kaže...
ESepulTribE kaže...
AFARON kaže...

Desio mi se bug, sa barbarom sam imao 700-800h, a sada pise samo onoliko koliko sam igrao poslije ovog patcha (4-5h). Ostali su mi likovi ok.

Jel se jos nekome ovo desilo?

to i mene jako zbunjuje imao sam preko 1800 sati na barbu i sad piše 4 vure ma nek se oni lipo beju ....

Meni nijedan lik nije ok. Kao da su svih 10 resetirani i da je ukljuceno samo ono sto sam igrao na PTR-u.

da i kod mene je tako , a kaj je najgore oni likovi koji su mi služili ko gemstash sad isto imaju paragon pointse ko da sam s njima igrao, a služili su samo ko stash ..... {#}blizz{#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Recite mi, da li je još uvijek onako loša situacija s RMAH?

Botovi iz kine, nenormalne cijene, pay to win sistem?

Farmanje, dropovi, gameplay općenito?

Gemovi i to...?

Hvala na prethodnim odgovorima, naprosto me vuče da opet probam igru, za nekakvih 160HRK

je mogu ubosti ali se ne želim razočarati opet.

Sad, ne mogu čitati sve žive i mrtve changelog-e nego mi je jednostavnije pitati ode vas ekipu

koja igra od početka za mišljenje.

Dakle, sam D3 vanilija sad i ovdje u odnosu na 4-5 mjeseci post launch (same igre) je;

28 Mnogo bolja, popravili su puno
2 Nema pretjerane razlike
0 Ista stvar i dalje
0 Lošija
1 Katastrofalno gora
Something witty.
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chaby kaže...
dad0r kaže...

Jel ima ko problem da nemoze odabrati quest tj. da mu se sve resetiralo meni nema nicega na barbu niti jedan quest osim prvog quest s act I {#}

Ako stisneš Restart quests kod kreiranja igre sav progress ti obriše, i krećeš od početka. I ja sam jučer kliknuo slučajno.

ej, a nije valjda da ti i paragone obriše? ok jebeš questove to se brzo prođe u 15tak dana se prođe cijela igra, nego jel vam paragon levele i općenito levele obrisalo?

i 5-3570K
16 godina

samo qs izbrise i pocnes ispocetka,ostalo ostane isto

13 godina
forzzuk kaže...

Gemovi i to...?

Hvala na prethodnim odgovorima, naprosto me vuče da opet probam igru, za nekakvih 160HRK

Sad, ne mogu čitati sve žive i mrtve changelog-e nego mi je jednostavnije pitati ode vas ekipu

Dakle, sam D3 vanilija sad i ovdje u odnosu na 4-5 mjeseci post launch (same igre) je;

I ti si bas nasao gdje ćeš pitati.

Ovdje su mahom ljubitelji ove igre, koja se tebi ocito puno nije svidjala te ne vjerujem da ce ni sad.

17 godina

Vjerojatni bug kod wizarda. Za level 59 Magic source kaze da nema dovoljno levela.

Bug Bug
16 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

Gemovi i to...?

Aj' da ja probam objektivno koliko je to gotovo uvijek tesko. Biti ce puno TD-ova, zato valjda nitko niti ne pise nista {#}

RMAH se ukida kao i AH. Sredinom slijedeceg mjeseca. Ovi setovi i legendary sto sada padaju se ne mogu vise stavljati na prodaju, jedino ih mozes eventualno prodati onima s kojima si igrao tu igru u vremenskom roku od 2 sata, ako se ne varam. Jedino se mogu stavljati oni prije patcha na AH i mislim rare-ovi. Dok se ne ukine...

Gameplay je meni dosta bolji. Dinamicniji. Pogotovo borbe s elitama. Uglavnom tu je poboljsano.

Prosjecni dropovi jesu bolji nego prije (daleko bolji), ali meni jos nije palo nista bolje od onoga sto imam, a nemam 'end game' stvari. Isto tako su i 'pametniji' dropovi. 90% su za lika sa kojim igras. Sada sto je meni pao bow s inteligencijom dok sam igrao WD-a, to valjda potvrdjuje pravilo {#}... Gemovi ? Dosao novi gem s ovim patchom. Buduci da ti se prije nije svidjelo, ja bi na tvome mjesto vidio kakav ce biti exp. Ipak se nisu dogodile neke velike promjene, osim jedne u kojem sam rasporedjujes bodove dobijene napredovanjem kroz paragone. Eto, ako sam nesto zaboravio ili krivo napisao, vec ce netko nadodati.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Dodajte i mene tunderstorm#2413

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3
Kad ste već krenuli dodavati, dodajte i mene :)

nixer#2204

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Poz evo vratio se na diablo kad sam vidio patch.

Molim da se javite ingame koji ste zainteresirani za powerleveling, trenutno sa chest eventom se moze dobit 1-60 u 10-ak minuta pa ako mozete raditi chest event na T3+
mozemo se uzajamno powerlevelat. Bit cu online do negdje 21.30 pa me dodajte da to obavimo :)

GameOver#2358 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mrgud Veliki kaže...

Gameplay je meni dosta bolji. Dinamicniji. Pogotovo borbe s elitama. Uglavnom tu je poboljsano.

Prosjecni dropovi jesu bolji nego prije (daleko bolji), ali meni jos nije palo nista bolje od onoga sto imam, a nemam 'end game' stvari. Isto tako su i 'pametniji' dropovi. 90% su za lika sa kojim igras. Sada sto je meni pao bow s inteligencijom dok sam igrao WD-a, to valjda potvrdjuje pravilo {#}... Gemovi ? Dosao novi gem s ovim patchom. Buduci da ti se prije nije svidjelo, ja bi na tvome mjesto vidio kakav ce biti exp. Ipak se nisu dogodile neke velike promjene, osim jedne u kojem sam rasporedjujes bodove dobijene napredovanjem kroz paragone. Eto, ako sam nesto zaboravio ili krivo napisao, vec ce netko nadodati.

Ja sam pomalo poceo mijenjati opremu sa dropovima. Kod wiza sam natalya set promijenio a kod monka helm i oba weapona. Ima zanimljivih legenda.

1 1
2 2
15 godina
neaktivan
Eld kaže...

Pa ne znam baš koliko ti je to bilo pametno napravit... Nat set 10cc i 9as za int i vit, ništa posebno...

17 godina
1.Lovac kaže...
Eld kaže...

Pa ne znam baš koliko ti je to bilo pametno napravit... Nat set 10cc i 9as za int i vit, ništa posebno...

Osim 30k papirnatog DPS-a bitni su secondary. Ovaj drain life sa prstena se zaista primijeti u guzvi, a takodjer i povecanje movement speeda sa cizama kako pada health, za brzi bijeg. A buduci da to vise nije CM wiz cc i AS mi i nije toliko kritican imam ga dovoljno.

U svakom slucaju treba sada malo experimentirati.

17 godina
neaktivan
Leglo kaže...
forzzuk kaže...

U kratkim crtama video obljašnjava dosta toga.

Od ostalih novosti, vjerovatno možeš očekivat PvPvE Laddere u jednom od nadolazečih patcheva ( tijekom 2014. godine ), te još par dodataka u Adventure modu. 

Ukoliko nisi volio D2 koji se vrtio oko farmanja ne vjerujem da će te RoS oduševiti, pošto će se na kraju dana raditi o D2 na steroidima. 

Molim?? Misliš Diablo 3, a ne Diablo 2. Ovo danas (D3) nema baš puno veze s D2. Na tržištu ima nekoliko igara koje su sličnije D2 nego što je to D3.

17 godina
Eld kaže...

Vjerojatni bug kod wizarda. Za level 59 Magic source kaze da nema dovoljno levela.

Bug, potvrđen i na službenom forumu.

Ti ga vidiš kao lvl59, a ostalima kojima ga linkaš je lvl61. Osim source-va zahvaća i wizz helmove, uglavnom opremu koja na sebi ima APOC.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11913971290#10

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 21:51 (TomoR).
11 godina
neaktivan
Diablo 3

Malkavian#1449

uglavnom picim sorcericu, trenutno no brainer u odnosu na ostale ali imam sve klase pa sta vec treba

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Neki kažu da je Cursed Chest već hotfixan, a dodatno će još smanjiti XP koji se dobiva od spawnanih čudovišta (EDIT: već jeste, smanjen je XP drastično):

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11914141315

Po hotfix opisu, totalno će smanjiti i powerleveling.

EDIT: O, dobar dan, TD troll se ustao. Jesi istisnuo prišteve danas?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 10:19 (TomoR).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...
Eld kaže...

Bug, potvrđen i na službenom forumu.

Ti ga vidiš kao lvl59, a ostalima kojima ga linkaš je lvl61. Osim source-va zahvaća i wizz helmove, uglavnom opremu koja na sebi ima APOC.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11913971290#10

Sinoc je meni pao takav helm, ali mi je bio prikazan normalno kao lvl. 60 no nisam ga mogao staviti na wizza (na zalost salvage-o sam ga pa ne znam koji su detaljni statsi).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

EDIT: O, dobar dan, TD troll se ustao. Jesi istisnuo prišteve danas?

Tomo ti  stvarno imas nekog milka debilka koji te prati :)

da je meni žezlo čudesno
12 godina
Diablo 3

Evo moram se ispričati u ime ledera i offcira Clana svima koji su pozvani ili se žele pridružiti Clanu a nisu uspjeli..

Razlog je što Kvota od 120 ljudi koji mogu biti u jednom klanu je ispunjena i to brzinom svjetlosti..

-CroatiaD3Team-

Smrt u penziji

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne može Blizz protiv sebe; treba izvući sve dobro i zabavno iz D3 pa tako i ovaj chest event koji je jednostavno bio jako zabavan.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
geothia kaže...

Evo moram se ispričati u ime ledera i offcira Clana svima koji su pozvani ili se žele pridružiti Clanu a nisu uspjeli..

Razlog je što Kvota od 120 ljudi koji mogu biti u jednom klanu je ispunjena i to brzinom svjetlosti..

-CroatiaD3Team-

Naći će se popodne još 2,3 mjesta - primjetio sam da ima par "engleza", kickat ću ih kad dođem s posla:)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
12 godina
EraserHead kaže...
geothia kaže...

-CroatiaD3Team-

Naći će se popodne još 2,3 mjesta - primjetio sam da ima par "engleza", kickat ću ih kad dođem s posla:)

ma nešto mi sada nije jasno TU piše da je clan limit 120 a mi imamo 121 membera... post je od 19. 02. 2014. tako da mi sada ništa nije jasno..

a engleze ćemo kikati naravno..

Smrt u penziji
12 godina
Tonči kaže...

Ne može Blizz protiv sebe; treba izvući sve dobro i zabavno iz D3 pa tako i ovaj chest event koji je jednostavno bio jako zabavan.

Moraš priznati da je poprilično ličio ne exploit... eventi sa chesto nisu ukinuti samo je nagrada malo smanjena LINK

Sinoć smo malo spamali chest farm i zaradili kojih 3-4 milijarde xp-a {#}

Smrt u penziji
17 godina
geothia kaže...
Tonči kaže...

Moraš priznati da je poprilično ličio ne exploit... eventi sa chesto nisu ukinuti samo je nagrada malo smanjena LINK

Slazem se. Cisti exploit. 3-4B xp-a to bi kod mene bilo 6-8 paragona trenutno!

16 godina
neaktivan
geothia kaže...
Tonči kaže...

inače, sviđa mi se što su uveli dosta tih random evenata.

Npr jučer mi se pojavio Cursed shrine event ispod katedrale: spawnaju se valovi demona jedan za drugim a imaš vremenski limit da ih riješiš. XP dobiješ u ovisnosti koliko valova uspiješ riješiti u zadanom vremenu.

Tonči, koji dio ti je bio zabavan, a da je izvučen: mega XP ili mlaćenje demona? :)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Diablo je grind, ne zabava.{#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
geothia kaže...
Tonči kaže...

Fora je bilo, al moram priznati da sam se nakon 2 paralvl zasitio takvog lvlanja :/ Bolje da su nerfali/hotfiksali

Ovako ljudi mogu radit druge stvari, Vota run, uber run, bilo koji run :D

Endure...and in enduring grow stronger
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice