Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.568.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
SlavkecD3 kaže...

I malo gledam isjecke iz RoS PTR, nije mi jasno kako je moguce da ima puno igraca koji igraju RoS PTR a imaju paragon 20-30 level ? Na koju foru su dosli do beta key-a ?

Prijatelji i rodbina Blizzarda ;)
Inače, mislio najvjerovatnije ću si ostavit WH i Mempo sa 3.5 cc, nije puno, al vidim da će bit bolji od dosta drugih, pa onda nek stoji :D

17 godina
Diablo 3

Pitanje:

prije par dana malo sam igrao PTR uz prenošenje likova iz osnovne igre, u tom trenutku DH level 81 i Barbar 13 - ukupni Paragon mi je iz nekog razloga ispao 103. Nije mi sad jasna računica, jer online kalkulator kaže da će u ekspanziji biti 87 - zna li netko u čemu je stvar? Hoće li igra možda dodavati neke bonuse, tipa na račun broja likova i sl.?

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 1:04 (fler).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Sve se meni čini da blizz sve što je bilo na vanilla, će uhasiti i želi da se ugasi. Sve što smo prije imali da neće ništa vrijediti. 

Ali živi bili pa vidjeli.  

O vrijedit će neka oprema itekao  :)  

Imaš masu guide-ova na US forumu kaj treba čuvati ili sad kupiti jer će biti opako dobri u RoS-u 

Ja pratim takve teme za DH di je fino objašnjeno šta će vrijediti i zašto... 

Mempo s critom (5 ili 6 ) će i dalje biti avion kad sa mystikom digneš main stat na 500-600 , ili inna hlače s određenim statovima isto must have. 

Što se tiče DH , ja sam pratio to po forumu i uzeo sam si calamityje ( i za sc i hc ) jer ekipa radi čuda s njima kod mystica. Imaju mali dps al sve ostale statove perfektne i to kad mystic digne na 3,333 DPS  (koliko se max može dići calamity) je bomba. Ja sam si uzeo za siću calamity mali dps oko 1050 dps ALI : 50% dmg , hatred reg 1.30 , CHD 100% , Mark of death 48 % i socket  :) I sad računajte kad to digneš na 3000+ DPS-a i staviš gem u socket koji to brutalnu štetu radi

Lik praši po tormentu 5-6 s takvime i kaže da nema šanse da ga zamjeni ičim jer vjerojatnost da mu dropa nešto bolje je skoro pa nemoguća pogotovo kad novi calamity neće rolati crit hit dmg .

Da i trifecta ringovi i amuleti će isto jako jako puno vrijediti jer em što će se opet main stat moć dić na ohoho em što su attack speed nerfali sa sadašnjih max 9 na 6 %

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 2:48 (Grozota).
15 godina
Diablo 3

Daj molim te linkove od par takvih tema ;)
Sve šta sam ja našao su neka glupava youtube videa i neki forumi (teme) koje ništa pametno ne predlažu :(

BTW jel istina onda da će se samo 1 stat moć rerollat?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Daj molim te linkove od par takvih tema ;)
Sve šta sam ja našao su neka glupava youtube videa i neki forumi (teme) koje ništa pametno ne predlažu :(

BTW jel istina onda da će se samo 1 stat moć rerollat?

Da moći ćeš samo 1 stat (koji želiš)  rerollati koliko god puta želiš (naravno sve to košta) a kod legendary itema ćeš moć rerollati sam ako imaš određeni crafting materijal koji dobiješ ako rastaviš legendary item lvl 61 ili više  znači opet neće biti samo tako moguće sad rerollati legendary iteme  u nedogled nego koliko drugih legendarija rastaviš

Evo ovo je link za DH al valjda ima negdje i za druge klase :   http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11040394082

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 2:55 (Grozota).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

jeli se isplati čuvati veće količine golda? skupio sam blizu bilje i to čuvam za exp., ne kupujem više nikakve upgradeove..

ja neću rasprodavati gear, samo sam prodao oružje od monka..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nine kaže...

jeli se isplati čuvati veće količine golda? skupio sam blizu bilje i to čuvam za exp., ne kupujem više nikakve upgradeove..

ja neću rasprodavati gear, samo sam prodao oružje od monka..

A gold će biti poželjan, samo pitanje u kojim količinama. 
A i ako mi usfali kupiti ću si preko kineza, oni će uvijek imati i uvijek će farmati. Ja sam svoje sve s HC rasprodao, i zamjenio za SC gold i prodao za €. I to sam ulovio baš najbolji trenutak kad sam i mislio da gold više neće gore, na 1.80-1,85 sam sve prodao. 

A i sam znaš da bi trebao sav gear prodati i uloviti što više možeš. Osim ako ne misliš još i dalje intenzivno igrati prije exp.

Jer ništa ti neće vrijediti kad izađe exp. (osim eto izuzetaka koje se isplati ostaviti da se rerolla) 

Đuro#2155
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam opremio monka i wizza da mogu igrat mp10 i sa jednim od njih cu nastavit igrat ROS buduci da mi je dosta barbara njegovu opremu cu prodat tako da bi trebo na kraju usparat preko 1b goldi mozda i 1.5b ako bude srece na AH,moj dojam je da ce goldi bit ultra potrebni u ekspanziji.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Goldi će biti itekako potrebni u RoS-u

Mystic će biti bunar bez dna , vidim po PTR-u, frend 200+ milja utukao samo tako

Zato mi je u jednu ruku malo čudno kak je tako niska cijena golda na AH
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Gold postaje bezvrijedan. Nema PVP-a, AH i RMAH tako da nema baš niti smisla tražiti najbolje statse rerolanjem. Ja sam sve rasprodao jer više oprema nema smisla. Kada izađe ekspanzija, odigrat ću ju, ali više neću toliko vremena trošiti na nju. Da su ostavili bilo kakav oblik prodavanja itema imalo bi smisla trčati za najboljim itemima, ali ovako ne.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Gold postaje bezvrijedan. Nema PVP-a, AH i RMAH tako da nema baš niti smisla tražiti najbolje statse rerolanjem. Ja sam sve rasprodao jer više oprema nema smisla. Kada izađe ekspanzija, odigrat ću ju, ali više neću toliko vremena trošiti na nju. Da su ostavili bilo kakav oblik prodavanja itema imalo bi smisla trčati za najboljim itemima, ali ovako ne.

Gle ako ćeš igrati kako kažeš samo da prođeš act 5 i dofuraš lika do lvl70 onda ajde ne trebaš turbo puno golda al oni koji će igrati kao kao i do sada gold će im biti važan.. Igra se skroz mijenja.

Pitaj bilo koga tko je dobio RoS betu kak je teško , dođeš do lvl 65 (master težina)  i eliti te deru u sekundi , nemaš nikakve šanse sa sadašnjom top opremom ako nije nabildana kod mystica.  Life steal skroz prestaje šljakati nema više da uletiš u vojsku monstera pa deri po njima. Što se tiče AH i to kaj je više neće biti to mi je u jednu ruku drago zbog ekipe koja pegla karticu da dobije / kupi najbolju opremu.  

Nikad nisam ovo igrao da bi zaradio neke eure od prodaje itema nego zbog same igre čije sam fan od izlaska prvog Diabla 

13 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Nikad nisam ovo igrao da bi zaradio neke eure od prodaje itema nego zbog same igre čije sam fan od izlaska prvog Diabla 

Ista stvar kod mene, igram je jer mi se svidja, PTR sam isprobao nasiroko i nadugacko, sa svim klasama, raznim buildima, i meni je savrseno (a jos je u beta fazi). Skilove slazem po opremi koju koristim, cim pade legendarni item odmah mjenjam build. Grafika je puno ljepsa/fluidnija nego prije.

Novi nivoi tezene su odlicno smisljeni, bar po meni, svatko se moze naci gdje zeli i kako zeli. A konacno ima smisla mlatiti sve na mapi jer nikad neznas sto dobro pasti moze. Najbolji set komadi opreme u PTR su mi pali od sitnih mobova koje vecina igraca preskace i juri na elite.

S rare opremeom se isto mogu visoki Torment leveli igrati, konacno igra postaje ono sto je i trebala biti: igra. A ne jurnjava na AH i kupovina itema da mozes mp10 igrati normalno jer ti ingame nikad takva oprema nece pasti.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Takodjer, nikad nebih htjeo zaradjivati na ovoj igri, i zato mi je drago sto ukidaju AH, taj AH je pokvario igrace D1, D2 kad su poceli igrati D3, samo su mislili kako zaraditi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni i onako je sve manje više nebitno, ja igram samo HC, SC ne igra već godinu i malo više, tu i tamo sam sitno zaigrao, brat što se igrao kod mene s barbarom. 

Ali ja rokam samo po HC, i za mene loot 2 i exp je zlatni rudnik s itemima. Na PTR sam našao samo tako bolje iteme.

Dok za SC mi i onako nije prava igra, po meni je to postalo samo napuhavanje što više dmg, borba da se može igrati što veći MP i u što kraćem vremenu doći do paragon 100.

Dok paragon 100 na HC je po meni postignuće, na SC to može svatko. Dok na HC je to puno muke, truda i jako puno pažnje. Nije samo tako uletiti u monstere i ajmo se igrati. Krepam, pa što. :D

Evo sad sam na paragon 39 s WD, a likova sam izgubio, niti ne pamtim više. Ali i dalje uživam i igram samo HC, koliko god likova da izgubio. Čak sa svojim WD igram na MP5, više od toga nisam probao. A niti nemam potrebe.

Najveći neprijatelj mi je latencija, i diskonekcija.  

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 19:13 (Franjo15).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Evo jedan novi set za barba koji dolazi u ROS-u... jaaako mi se sviđa {#}

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima netko za HC danas, od MP1-MP5, malo za farmanje, nek se javi

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
geothia kaže...

Evo jedan novi set za barba koji dolazi u ROS-u... jaaako mi se sviđa {#}

Meni je ružan{#}

17 godina
Diablo 3

Ajde geo, linkaj taj helm koji ti je dropao na PTR-u (navodno bolji od Mempo sa 3,5% crita)

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Mene isto zanima jel ima koji helm bolji od mempa do 5 cc. Ako ima, onda se neću niti trudit čuvat svoj mempo :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo su itemi koje sam ja našao dok sam igarao PTR s WD, i legenda od helma mi je brutalna. 
Samo da napomenem da se radi o Hardcore, SC nisam probao igrati.  

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 17:00 (Franjo15).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
TomoR kaže...

Ajde geo, linkaj taj helm koji ti je dropao na PTR-u (navodno bolji od Mempo sa 3,5% crita)

Evo ga..

PS

S tim da je to item lvl 59... a onda mogu mislit kakvi ce biti oni lvl 70.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 17:33 (geothia).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma samo 4 komada opreme imaju neke sanse da prezive, i to mozda, ako imaju savrsene statse. A i njih kod Mystica moras rellolati i postrositi milione golda da imas nesto s smislom. Realno govoreci takvih je mozda 50 igraca u cijelom svijetu koji ce to znati/moci napraviti.

Uglavnom RoS je napravljen tako da dosadasnja oprema na lvl70 nema ucinka nikakvog. A tko zeli i dalje na RMAH trositi € ima sanse do 18.03. to da radi.

A kuknjava na sluzbenom forumu ne prestaje zbog gasenja AH. Od mene samo jedan :)

evo i ja sinoc malo HardCore PTR igrao, s WD, na Normalu, uglavnom padaju legendarni predmeti odasvud, ovaj pao iz onog cupa, uglavnom sve razbijati, ubijati jer nikad neznas sto moze da pade

ring ring
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 19:16 (SlavkecD3).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
geothia kaže...
TomoR kaže...

Evo ga..

PS

S tim da je to item lvl 59... a onda mogu mislit kakvi ce biti oni lvl 70.

Kaciga je nažalost našu lošija od Mempa :(
Ako rerollaš na Mempu INT, možeš dobit preko 400 INT roll stoga dmg automatski skače, a s obzirom da je Life u minusu s tom novom kacigom, samo sam si potvrdio mišljenje o tome da više vrijedi na nekim itemima imat Life% nego vit, s obzirom da su vit roll na lvl 70 veliki, onda taj postotak može puno podignuti zdravlje.

Tako da ostavit ću si Mempo osim ako ne nađeš nešto bolje :P Al koliko vidim rollat Mempo bez cc u Mempo s 6cc će bit teško i skoro neisplativo nažalost, s obzirom da tako solidne kacige padaju.

SlavkecD3 kaže...

evo i ja sinoc malo HardCore PTR igrao, s WD, na Normalu, uglavnom padaju legendarni predmeti odasvud, ovaj pao iz onog cupa, uglavnom sve razbijati, ubijati jer nikad neznas sto moze da pade

Taj leg ring jedino može poslužit za novi brimstone (ne znam kako se taj novi materijal zove), ako se uopće u to može rastopit. Imam neki osjećaj da će i dalje bit jedan veliki udio loših legendarnih u igri :(

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Probao i ja malo ptr (j..e me konekcija)

nekako mi se čini Tor 2 cca MP10 inferno.

da je meni žezlo čudesno
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Dobro, kako po težini ovi Tormenti odgovaraju? Torment 3 mi je na rubu igrivosti u trenutnom gearu.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ljudi sa top opremom nisu mogli na početku igrat T1, kako sad vama ide lako na T2?
Al su nešto već nerfali -.-'

0 0 hvala 0
17 godina

Nisam previse igrao PTR ali sa svojim prosjecnim monkom mogu sasvim ok igrati T2 ako ne naletim na neku zeznutiju elitu onda i nekoliko puta zalegnem, ali tesko mi je procijeniti kojem bi to MP-u odgovaralo zbog potrosenih paragon poena (238) koji po svemu sudeci dosta dodaju jacini likova. Mozda negdje izmedju MP9-10. Za iznad T2 nisam dovoljno jak ni sa jednim likom, ali sam doduse dosta opreme i rasprodao pa su mi slabiji nego sto su bili.

15 godina
Diablo 3

Kad si već spomenio ove paragon bodove. Zanima me ljudi moji u što planirate potrošit te bodove.

Ja očekujem da ako uspijem dignit 4 lika na paragon 100 da ću dobit 200 bodova i potrošit odma 30 na as i 20 na cc šta se tiče tih bodova i najvjerovatnije pola pola na rezz i life a main stat vit dizat :D

Ono zadnje se dvoumim, mislim prvo dignit mf do kraja da brže mogu skupit dobre iteme, a onda ms ili šta već ide :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Kad si već spomenio ove paragon bodove. Zanima me ljudi moji u što planirate potrošit te bodove.

Ja očekujem da ako uspijem dignit 4 lika na paragon 100 da ću dobit 200 bodova i potrošit odma 30 na as i 20 na cc šta se tiče tih bodova i najvjerovatnije pola pola na rezz i life a main stat vit dizat :D

Ono zadnje se dvoumim, mislim prvo dignit mf do kraja da brže mogu skupit dobre iteme, a onda ms ili šta već ide :P

Nećeš moći potrošiti na bilo što. Za svaki paragon level koji dobiješ se izmijenjuju one 4 kategorije u koje možeš staviti pointse. Svaki level stavljaš u drugu kategoriju.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

koliko ima tih razina težine tormenta? vidim da spominjete 1 i 2, ima li još ili je to sve?

i 5-3570K
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice