Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
Mrgud Veliki kaže...
Tonči kaže...

...

Tu se slazemo. CM wizz je vjerojatno najdosadniji build sa kojim mozes igrati, ali lijepo je kada ga neko drugi igra u drustvu - uzivancija. Uglavnom igrati CM wizza solo je nesto u rangu sadomaza... Sto se skupoce tice to je u zadnje vrijeme postalo relativno. Za igranje CM-a i na mp6-mp8 i nije vise toliko skupo nabaviti opremu - kako je bilo prije. Recimo osrednji Chantodo off hand ili kako se vec zove sa CHAPom je nekada kostao stotine, a sada se nabavi za par milja (desetak na vise). Tu mislim na one klasicne CM wizzove kojih se svi drze, - prema 'tutorialu' na blizz forumu koji su ovdje neki 'prekopirali' (odredjeni CHAP, CC, IAS, EHP, LoH...). Mislim da je trenutno najzanimljivije igrati sa monkom. Jedino sto kosta... Mislim da je njega trenutno najskuplje opremiti.

Mrgico, falio si nam jako, nekako su pocele smislene i konstruktivne rasprave dok nisi bio tu a to nikako ne bi zeljeli. Al' brate mili pa ne mozes pisati bas svakakve nebuloze.

Meni je CM wizz daleko najzabavniji za igranje, monka ne mogu igrati ni pod razno. Jednostavno mi nije legao. I nikad, bas nikad, se ne bi usudio reci da je monk najdosadniji za igranje jer je to stvar osobne preferencije. 

Osrednji Chantodo off hand ili kako se vec zove, ne kosta 10 milja. Prestani lagati ovaj napaceni narod. Da, cijene su pale, neces vjerovati ali ne samo za wizarda, i taj trend ce se vjerojatno nastaviti uz poneku anomaliju (citaj patch). Za provjeriti takve navode dovoljno je pronjuskati malo na ah i upotrijebiti bar jednu polutku mozga cak i ako ne radi najbolje. 

Klasicni CM wizovi? Mislim da si pomijesao terminologiju. CM wiz koji radi. Prestani biti primitivno bahat prema ljudima koji su ulozili truda i vremena da bi napisali jako dobre tutoriale (piehole na us forumu, preporucam svim novim, a i starim, CM wizovima). Ako vec nemas dovoljno kulture i pristojnosti da prestanes pljuvati po ljudima koji pomazu i znaju sto govore, ajd nam bar pokazi koji je to tvoj neklasican cm wiz, kako on izgleda i sto bi trebao imati. Da se odmah razumijemo, ne trazim te link na tvog wiza, to znam da ne postoji, jednostavno da nam rijecima objasnis svoju filozofiju CM wiza, koje statse mora imati, kako izgleda build i kako se igra.

Inace puno zujis a malo meda dajes, jelda?

Mrgud Veliki kaže...
sauronas kaže...

Nije istina da je monk prilicno skup. evo mog monka http://eu.battle.net/d3/en/profile/ratko0309-2153/hero/21348148 oruzje 150m,ringovi 150m,ostatak opreme oko 70m sa tim da ne racunam ovo sto je kraftano. Na kraft sam potrosio oko 50m,a ima jos prostora {#}. Ja sa ovim mogu mp10,imam malo problema sa desecratorom. Sve u svemu, oprema mi kosta oko 400m. Sa toliko golda tesko da moze opremiti bilo koju drugu klasu da ide na mp10,znam jer sam igrao sa svim klasama

Ne znam iskreno sto ovdje dodje do 400 milja (inna's set je poprilicno los (hlace 8% IAS - tesko za prodati - salvage-o sam nekoliko takvih, chest armor niti all res, niti reg. i mali % life etc. etc.), oruzje nema niti dex niti vit (takvih univerzalnih ima masa na ponudi -  pogotovo BC), a imas i account bound items koji vrijede jedno veliko nista - ne mozes ih prodati...).  A MP10 sa 164K... Khm, khm... LoH je tu, ali uberi ima da pop.... dok ih ubijes (pogotovo na Realm of turmoil - nije da su me jednom kostali predugog ubijanja) {#} Inace sa 400 milja bez problema opremim CM wizza (evo danas uzeo triplet rukavice za 3 milje za njega na AH) cak i sa daleko vecim damageom, a da ne govorim o barbu koji moze igrati mp10. Sve u svemu... Nemojmo pretjerivati. Skromnost je vrlina... Do citanja/pisanja za jedno n dana sve najbolje svima koji igraju...

{#}

Za 400 milja opremis MP10 CM wiza sa daleko vecim damageom od 164k? Ili si patoloski lazljivac ili kognitivno deficitaran ili destruktivno maliciozan, nema druge.

Dam ti 250 milja ako slozis takvog wiza, provedes me kroz a3, a4 i uberse i pogines manje od 10 puta. Zapravo, ti biraj koliko ces puta poginuti, nemoj samo da run traje preko 3 sata.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 11:49 (Ged).
15 godina
neaktivan
Ged kaže...

Za 400 milja opremis MP10 CM wiza sa daleko vecim damageom od 164k? Ili si patoloski lazljivac ili kognitivno deficitaran ili destruktivno maliciozan, nema druge.

Dam ti 250 milja ako slozis takvog wiza, provedes me kroz a3, a4 i uberse i pogines manje od 10 puta. Zapravo, ti biraj koliko ces puta poginuti, nemoj samo da run traje preko 3 sata.

{#}{#}

My global position systems are vocally addressed
15 godina
neaktivan
Diablo 3

tehnički se sve može složit za 400m ali pitanje je hoće li bit dovoljno dobar lik. Može složit super visok dps, a da umre instant... Tako da pazi šta pričaš :P

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Tocno, moze sloziti upravo to. Visoki (a i za to bi se trebao jako pomuciti) DPS i gine ko muha. Kako bi prosao reflect elite, Siegea, da ne pricamo o ostalim bosovima ili ubersima? Na a4 sigurno nije niti krocio nikad, veterani se znaju iznenaditi kad vide na sto lici. Ma mucio bi se da dodje do keepsa 1, bilo koji ranged trash bi mu stvarao gadne probleme.

Vjeruj mi, ne daje mi se 250 milja, nemoguce je sloziti to sto tvrdi. ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 17:07 (Ged).

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Nisam baš čitao upute (možda bih i bolje složio lika), ali za 400M? Za toliko možeš kupiti dobar Vile Ward i tu priča staje. Za CM, IMHO, trebaš imati IAS na svakom mogućem slotu (shoulder i boots ne mogu mislim?) i Chantodo's set zbog brzine. Ne znam kako bih igrao CM ispod 2.73 brzine, a i treba mi barem 18 APoC-a po critu i critical c. od barem 50% inače stvar ne radi dobro. Govorim o MP10 jer za to "tjunam" likove.

400M cijelog lika? Nema šanse.

Ja trenutno igram ovo http://eu.battle.net/d3/en/profile/Orcinus-2825/hero/793232 - ipak se da umrijeti i s ovim i to kod neprijatelja koji kombiniraju bijesne affixe i ne daju prostora. Na MP10 je ipak CM lakši za igranje, iako je meni ovo mnogo zabavnije. CM mi se svodi na držanje jedne tipke s makroom ili na bjesomučno (idiotsko) lupanje 3 tipke i miša. Dosadno? Strašno.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 18:50 (Tonči).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
sauronas kaže...

Nije istina da je monk prilicno skup. evo mog monka http://eu.battle.net/d3/en/profile/ratko0309-2153/hero/21348148 oruzje 150m,ringovi 150m,ostatak opreme oko 70m sa tim da ne racunam ovo sto je kraftano. Na kraft sam potrosio oko 50m,a ima jos prostora  {#}. Ja sa ovim mogu mp10,imam malo problema sa desecratorom. Sve u svemu, oprema mi kosta oko 400m. Sa toliko golda tesko da moze opremiti bilo koju drugu klasu da ide na mp10,znam jer sam igrao sa svim klasama

Ne znam iskreno sto ovdje dodje do 400 milja (inna's set je poprilicno los (hlace 8% IAS - tesko za prodati - salvage-o sam nekoliko takvih, chest armor niti all res, niti reg. i mali % life etc. etc.), oruzje nema niti dex niti vit (takvih univerzalnih ima masa na ponudi -  pogotovo BC), a imas i account bound items koji vrijede jedno veliko nista - ne mozes ih prodati...).  A MP10 sa 164K... Khm, khm... LoH je tu, ali uberi ima da pop.... dok ih ubijes (pogotovo na Realm of turmoil - nije da su me jednom kostali predugog ubijanja) {#} Inace sa 400 milja bez problema opremim CM wizza (evo danas uzeo triplet rukavice za 3 milje za njega na AH) cak i sa daleko vecim damageom, a da ne govorim o barbu koji moze igrati mp10. Sve u svemu... Nemojmo pretjerivati. Skromnost je vrlina... Do citanja/pisanja za jedno n dana sve najbolje svima koji igraju...

Ok,ti kazes da moja oprema ne vredi 400m. Ako te ne mrzi proveri na ah koliko kosta ovaj moj rare ring (200m bez life %,ali za tebe neka bude 100), kazes da je inna temperance los (150 vit,istina "samo" 8% as), kazes da nemam all ress na armoru (imam lighting ress ako znas sta je one with everything),Istina je da sam platio oruzje 150m (oko 100m main hand,50m offhand),natalya ring (cca 50m),gemovi oko 150m. Da imam 164k dps bez ikakvog buffa,ali nije problem dogurati ga do 200k uz dobar odabir skilova. PS. nekad i ovo koristim 

Samo nemoj ti nekom da govoris o skromnosti  {#}

ratko0309#2153
16 godina
sauronas kaže...
Mrgud Veliki kaže...
sauronas kaže...

...

Ne znam iskreno sto ovdje dodje do 400 milja (inna's set je poprilicno los (hlace 8% IAS - tesko za prodati - salvage-o sam nekoliko takvih, chest armor niti all res, niti reg. i mali % life etc. etc.), oruzje nema niti dex niti vit (takvih univerzalnih ima masa na ponudi -  pogotovo BC), a imas i account bound items koji vrijede jedno veliko nista - ne mozes ih prodati...).  A MP10 sa 164K... Khm, khm... LoH je tu, ali uberi ima da pop.... dok ih ubijes (pogotovo na Realm of turmoil - nije da su me jednom kostali predugog ubijanja) {#} Inace sa 400 milja bez problema opremim CM wizza (evo danas uzeo triplet rukavice za 3 milje za njega na AH) cak i sa daleko vecim damageom, a da ne govorim o barbu koji moze igrati mp10. Sve u svemu... Nemojmo pretjerivati. Skromnost je vrlina... Do citanja/pisanja za jedno n dana sve najbolje svima koji igraju...

Ok,ti kazes da moja oprema ne vredi 400m. Ako te ne mrzi proveri na ah koliko kosta ovaj moj rare ring (200m bez life %,ali za tebe neka bude 100), kazes da je inna temperance los (150 vit,istina "samo" 8% as), kazes da nemam all ress na armoru (imam lighting ress ako znas sta je one with everything),Istina je da sam platio oruzje 150m (oko 100m main hand,50m offhand),natalya ring (cca 50m),gemovi oko 150m. Da imam 164k dps bez ikakvog buffa,ali nije problem dogurati ga do 200k uz dobar odabir skilova. PS. nekad i ovo koristim 

Ehej sauronase! Nemoj tako grubo!

Pa on takve hlace ko tvoje salvage-a!!! {#}

@Tonči

Nemas pojma. Jer on ne prica o 'klasicnom' CM wizu, nego o njegovom tajnom buildu gdje za 400m imas 250+ DPS, dovoljno ti je 10 APOC-a, a gines samo ako te diskonekta provider na pola sata.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 19:30 (Ged).
13 godina
neaktivan
sauronas kaže...

Ok,ti kazes da moja oprema ne vredi 400m. Ako te ne mrzi proveri na ah koliko kosta ovaj moj rare ring (200m bez life %,ali za tebe neka bude 100), kazes da je inna temperance los (150 vit,istina "samo" 8% as), kazes da nemam all ress na armoru (imam lighting ress ako znas sta je one with everything),Istina je da sam platio oruzje 150m (oko 100m main hand,50m offhand),natalya ring (cca 50m),gemovi oko 150m. Da imam 164k dps bez ikakvog buffa,ali nije problem dogurati ga do 200k uz dobar odabir skilova. PS. nekad i ovo koristim  Samo nemoj ti nekom da govoris o skromnosti {#}

pa tvoja oprema ne vrijedi 400mil da yebe jež ježa. imaš četiri slota koja vrijede 0 a ni ostatak geara nije stani pani

16 godina
odjavljen
Ged kaže...
sauronas kaže...
Mrgud Veliki kaže...
sauronas kaže...

...

Ehej sauronase! Nemoj tako grubo!

Pa on takve hlace ko tvoje salvage-a!!! {#}

@Tonči

Nemas pojma. Jer on ne prica o 'klasicnom' CM wizu, nego o njegovom tajnom buildu gdje za 400m imas 250+ DPS, dovoljno ti je 10 APOC-a, a gines samo ako te diskonekta provider na pola sata.

10 APoC-a može biti dovoljno ako imaš na svakom slotu 9% IAS (81%?), uza sebe Enchantress (2,72% mislim, direktno na weapon speed) i 10% Time Warp kupolu, dakle brzinu maksimalnu preko koliko? S Chantodo setom brzine 1.65, to je bijesna brzina i 10 APoC zaista može biti dobro.

A baš 250k DPS-a za 400M je LOL. Kako sam već rekao, oprema je itekako skuplja. 100M je neki minimum za high-end opremu i to ako baš trebaš nešto što nitko drugi ne treba.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nisam baš čitao upute (možda bih i bolje složio lika), ali za 400M? Za toliko možeš kupiti dobar Vile Ward i tu priča staje. Za CM, IMHO, trebaš imati IAS na svakom mogućem slotu (shoulder i boots ne mogu mislim?) i Chantodo's set zbog brzine. Ne znam kako bih igrao CM ispod 2.73 brzine, a i treba mi barem 18 APoC-a po critu i critical c. od barem 50% inače stvar ne radi dobro. Govorim o MP10 jer za to "tjunam" likove.

400M cijelog lika? Nema šanse.

Ja trenutno igram ovo http://eu.battle.net/d3/en/profile/Orcinus-2825/hero/793232 - ipak se da umrijeti i s ovim i to kod neprijatelja koji kombiniraju bijesne affixe i ne daju prostora. Na MP10 je ipak CM lakši za igranje, iako je meni ovo mnogo zabavnije. CM mi se svodi na držanje jedne tipke s makroom ili na bjesomučno (idiotsko) lupanje 3 tipke i miša. Dosadno? Strašno.

dakle, igraš MP10 s ovim?

mene nenormalno jebu, oni što one arcane ljubičaste crte bacaju, pa led puštaju po podu, pa vatru a igram na MP4, i roknu me svakih 20 minuta jednom. strah me i pomislit, šta bi bilo na MP10, imam slabu opremu a nemam golda za kupit nešto bolje.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/20406776

i 5-3570K
17 godina
Diablo 3

Gdje mogu na brzinu izračunati (ili netko od vas odoka), je'l bolje Manticore ovako sa 2x110% CD, ili da idem na emerald i jedan ruby?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/11811852

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Gdje mogu na brzinu izračunati (ili netko od vas odoka), je'l bolje Manticore ovako sa 2x110% CD, ili da idem na emerald i jedan ruby?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/11811852

Tu:

http://d3up.com/

Samo importas lika s battleneta,bitno da budes u full gearu,kada izlazis iz igre da ti bnet "povuče" prave statse.

Kada importaš lika simuliraš item koji želiš, tj daš mu željene statse.

My global position systems are vocally addressed
16 godina
Tonči kaže...
Ged kaže...

@Tonči

10 APoC-a može biti dovoljno ako imaš na svakom slotu 9% IAS (81%?), uza sebe Enchantress (2,72% mislim, direktno na weapon speed) i 10% Time Warp kupolu, dakle brzinu maksimalnu preko koliko? S Chantodo setom brzine 1.65, to je bijesna brzina i 10 APoC zaista može biti dobro.

A baš 250k DPS-a za 400M je LOL. Kako sam već rekao, oprema je itekako skuplja. 100M je neki minimum za high-end opremu i to ako baš trebaš nešto što nitko drugi ne treba.

Sorry, sarkazam se izgleda tesko prenosi pisanim putem. Naravno da je nemoguce sloziti mp10 250k cm wiza za 400 milja. :)

Ali u krivu si za 10 APOC-a. Nema sansi. 

Gruba racunica (pametniji ljudi od mene su to racunali i dokazivali) kaze da okvirno na 2.73 i 50CC trebas 20 APOC-a. Na 63CC, mozes igrati sa 16, a na 3.01 se potreba za APOC-om samo umanjuje za 1. I tu govorimo o nekakvoj doljnoj granici, da mogu imao bi 30 APOC-a na 2.73. Tako da ti tu ne pomaze cak niti IAS Chantodo (1.79).

Jer nije problem u APOC-u kad ti svaki twister lupa 4 monstera, problem je kad ostanu 1 ili 2. Dotok AP je drasticno smanjen, need more AP se ne skida s ekrana (a ta poruka se javlja i sa 20 APOC-a), nema onda ni friza, monsteri se pocnu micati izvan twistera i nema sile da ih ponovo smrznes jer nemas targeta za ponovni windup. Nakona toga mozes mirne duse izaci iz igre.

16 godina
odjavljen

Ma znam za sarkazam u tvom komentaru, nego sam htio biti ozbiljan po tom pitanju. :)

Što se opisa tiče, bilo bi zgodno probati :D 

12 godina
Diablo 3

Za 400m se može složit mp10 monk. Ovaj iznad to nije.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i ja sam dofurao Monka na infernou HC, složio sam ga za 4M golda, i mogu igrati MP0 act1 :)

I za to mi je ovaj puta trebalo oko 17h, skinuo sam svoj rekord, inače prosjek oko 22h do lvl 60. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/27201008

I taman malo craftao, i dva super itema sjela na lika :D

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 4:29 (Franjo15).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
pavlovs_dog kaže...

Složiš mi ga onda? Imam želju baš igrati MP10 Monka za 400M. Pokažeš kako? Nađi iteme na GAH ili RMAH (400M golda je oko 15 eura, samo da imaš na umu) i skrinšotaj mi ih pliz ovdje. Ako mogu s time igrati MP10, a da ne umrem na elitama (trash je nebitan) ja ti poklonim 400M golda.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
pavlovs_dog kaže...

Složiš mi ga onda? Imam želju baš igrati MP10 Monka za 400M. Pokažeš kako? Nađi iteme na GAH ili RMAH (400M golda je oko 15 eura, samo da imaš na umu) i skrinšotaj mi ih pliz ovdje. Ako mogu s time igrati MP10, a da ne umrem na elitama (trash je nebitan) ja ti poklonim 400M golda.

po kojoj računici je 400 mil golda samo 15E? minimum za milijun je 0.25E stoga minumum za 400M cca 100E.

no nebito jer za te novce mp10 efikasnog monka ne može složit. može se sigurno kupit itema s pun k... vita i navit visok resi ali će ubijanje elitova trajat godinama, a ubere neće moć jer još uvijek imaju enrage.

16 godina
odjavljen

Pa uspješno igranje MP10 nije preživljavanje dok te elite lupaju, nego ubijanje istih u razumnom roku, a razumni rok nije 5 ili 45 minuta.

14 godina
Franjo15 kaže...

Evo i ja sam dofurao Monka na infernou HC, složio sam ga za 4M golda, i mogu igrati MP0 act1 :)

I za to mi je ovaj puta trebalo oko 17h, skinuo sam svoj rekord, inače prosjek oko 22h do lvl 60. 

ja u 12 sati budem lvl 15, a nakon 17 sati budem mrtav :)

15 godina
udarnik60 kaže...
Tonči kaže...
pavlovs_dog kaže...

po kojoj računici je 400 mil golda samo 15E? minimum za milijun je 0.25E stoga minumum za 400M cca 100E.

no nebito jer za te novce mp10 efikasnog monka ne može složit. može se sigurno kupit itema s pun k... vita i navit visok resi ali će ubijanje elitova trajat godinama, a ubere neće moć jer još uvijek imaju enrage.

Zar jos postoji netko ko kupuje golde na rmahu? Ja ti za 100 eur prodam 3 miljarde golda pa ti sad vidi... jedino sto tamo prolazi su high end itemi i gemovi.

13 godina
neaktivan
toninho kaže...
udarnik60 kaže...
Tonči kaže...
pavlovs_dog kaže...

Zar jos postoji netko ko kupuje golde na rmahu? Ja ti za 100 eur prodam 3 miljarde golda pa ti sad vidi... jedino sto tamo prolazi su high end itemi i gemovi.

čovjek je reko da je 400M golda 15E na RMAH. samo sam reko da nije. to jel netko kupuje gold preko blizzardovog serivsa ili je voljan riskirat nešto drugo nije uopće bila tema. osobno nikad nisam ni dao niti bi dao jednu lipu na ovu igru tako da ne znam jel ko kupuje gold preko blizzarda ili preko treće strane

16 godina
udarnik60 kaže...
Tonči kaže...

U najgoroj varijanti ako hoćeš sam mijenjati eure za golde 400m golda je oko 19e. Ako pak želiš u 5min doći do 400m onda je tu kineski gold gdje dobiješ za manje od 14e 400milja golda.

No kao što rekoh, safe bet je solo varijanta za cca 19e.

Za 400m stvarno je teško sklopiti nešto ugodno za mp10. Mogu se naći vrlo vrlo dobre stvari koje idu ispod prosječne cijene ali 400m je uistinu premalo. Ali onaj dečko nije toliko fulao, cijene njegovih itema su tu negdje 300m ako ideš na BO. Neke stvari je preplatio ali što sad, tko zna kad ih je kupovao a njegovi inna legsi su 10ak milja na AH. Prodao sam mrvicu bolje za 5e pred nekoliko tjedana a nakon toga je cijena naglo pala. Eto a za tih 5e sam dobio malo više od 100 milja golda.

Za wiza su stvari malo skuplje, glovesi s puno inta, vite ili resa te trifecta koštaju poprilično, pogotovo na BO pa treba ganjati bidove. A Chantodo, koooošta :) itd itd. nakupi se toga i jeftinije ako se ganja oprema kroz nekoliko tjedana. Pa imali ste primjer kad je kolega pred nekoliko stranica uzeo ring za 200ak milja i preprodao za 600ak milja.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
16 godina

čovjek je reko da je 400M golda 15E na RMAH. samo sam reko da nije. to jel netko kupuje gold preko blizzardovog serivsa ili je voljan riskirat nešto drugo nije uopće bila tema. osobno nikad nisam ni dao niti bi dao jednu lipu na ovu igru tako da ne znam jel ko kupuje gold preko blizzarda ili preko treće strane

Kako mi se čini on je mislio da na RMAH  trošiš eure dakle ili 15e na RMAH ili 15e u realnoj vrijednosti golda koja je trenutno a to je ispod 3e ako ideš kineza ili solo oko 4+ e. Možda nije bilo jasno ali mi se čini da je pjesnik to htio reći :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
12 godina
Tonči kaže...
pavlovs_dog kaže...

Složim, ako ne moram u roku sat vremena kupit opremu, nego kroz 3-4 dana.

Neće ubijat nenormalno brzo, ali će imati pristojan damage, dovoljan za ubit bilo koji pack ispod 3 minute.

Jasno je da za 400 milijuna ne možeš dobiti dps od 250k+ paper demidža koji će prolazit kroz kripove skoro kao da ih nema, ali 180 - 200k se da riješiti.

Umiranja će također biti jer je monk melee lik sa manje surviveabilityja od barbara, ali ne na svim packovima.

Cijena golda na RMAH je trenutno 400milijuna=100 eura, ali to nije važno, jer ću koristiti isključivo GAH.

Sakupljat ću skrinšatove itema i cijena, pa ti ih za 3-4 dana sve zajedno postam ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 13:22 (pavlovs_dog).
12 godina
pavlovs_dog kaže...
Tonči kaže...
pavlovs_dog kaže...

Složim, ako ne moram u roku sat vremena kupit opremu, nego kroz 3-4 dana.

Neće ubijat nenormalno brzo, ali će imati pristojan damage, dovoljan za ubit bilo koji pack ispod 3 minute.

Umiranja će također biti (kao i sa svakim drugim charom na mp10), ali ne na svim packovima. 

Cijena golda na RMAH je trenutno 400milijuna=100 eura, ali to nije važno, jer ću koristiti isključivo GAH.

Sakupljat ću skrinšatove itema i cijena, pa ti ih za 3-4 dana sve zajedno postam ovdje.

znaci Challenge accepted

Gadget freak
16 godina
odjavljen
Diablo 3

3 minute ubijanja nije optimum, kao što ni umiranje na 50% elita nije. Sorry... Maksimalno 90 sekundi za elite i umiranje samo na 1/10 elitnih packova. Umiranje svako malo i borbe od 3 minute nisu igranje MP10, nego gnjavaža, muka i panika. Kako ćeš preživjeti dva elitna packa? Ubere? 

Dakle, ponuda vrijedi samo pod uvjetima gore. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Darko1983 kaže...
Franjo15 kaže...

ja u 12 sati budem lvl 15, a nakon 17 sati budem mrtav :)

A malo po malo i skupi se, ja sam utukao već dosta sati u taj HC i mrtvih likova, što je najgore uvijek nešto drugo krivo a ne uvijek ja. 

To me najviše živcira :S

A i igram samo HC jer mi je SC totalno dosadio, tamo ne znam što bih igrao, nemam volje. Ovdje je stalno napreto. Čim malo padne healt stegne se dolje. :D 

Đuro#2155,
16 godina
odjavljen

Vi ljudi imate problema s percepcijom. Igrate identičnu igru, samo zato jer vas je više strah? Pa, ako želite bit ustrašeni od umiranja, tko vam brani da softcore igrate na taj način? Samo se odlučite prepasti kad health padne i eto straha, panike i bijega. Samo, za razliku od HC-a, nećete popušiti stotine sati igranja jer je IPS odlučio nadograditi router ili jer je HEP-u pao dalekovod ili je možda Battle.net opet zalagao.

16 godina
neaktivan

Mislim da je to isto kao i hodanje po gredi sirokoj 30cm na podu i istoj gredi na 200 metara visine. Koliko god se ti uživljavao u strah i ne-padanje na podu nema adrenalina.

U drugoj soluciji, instant hrpa adrenalina.

Naravno ako se netko može prilagoditi i izlučiti toliko adrenalina na podu, definitivno mu se više isplati :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice