Opet?
Prošli mi je lik poginuo na 1 paragon. Igrao sam se malo s MP, i na inferno na MP1 pao kao kruškica.
A na MP0 igrao sve bez problema.
EDIT:
Evo i prvi paragon, i za to sve mi je trebalo kako piše ovdje malo više od 22h
Opet?
Prošli mi je lik poginuo na 1 paragon. Igrao sam se malo s MP, i na inferno na MP1 pao kao kruškica.
A na MP0 igrao sve bez problema.
EDIT:
Evo i prvi paragon, i za to sve mi je trebalo kako piše ovdje malo više od 22h
Ako je netko danas za malo peglanja po HC-u nek me doda
evo mog jazavca
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crixus-2255/hero/27027535
Ako je netko danas za malo peglanja po HC-u nek me doda
evo mog jazavca
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crixus-2255/hero/27027535
Ajde hoćemo li?
Kako stojite?
Kad će lvl 60 :)
Ja sad pomalo farmam na inferno
e ljudi,trebam pomoc,kupio sam battlenet acca na kojem imam wow i diablo III postoji li neki način da promijenim sve postavke da sve bude kao da sam ja prvi vlasnik(tajno pitanej i odgovor,ime i prezime..)
e ljudi,trebam pomoc,kupio sam battlenet acca na kojem imam wow i diablo III postoji li neki način da promijenim sve postavke da sve bude kao da sam ja prvi vlasnik(tajno pitanej i odgovor,ime i prezime..)
kratko i jasno :
NE
samo mala opaska:
bivši vlasnik će uvjek imati mogučnost prčkati i/ili resetirati šifru(jer se njegovi podatci i default mail ne mogu maknuti) ,
ali to samo ako nemaš vezan autentikator(i broj moba) za acc.
poveži sms protect za acc i ako imaš kakav smartphone , skidaj autentikator i miran si .
bilo kakvo mijenjanje ili prtljanje po acc dobijaš kod na mob ...niti se može autentikator deaktiviriat (ili vezati za neki drugi broj moba) bez sms koda.
imao sam takvu situaciju sa drugim acc (isto kupljen "polovan") ,
di je (navodno) sin od bivšeg vlasnika htio restorati i "pridobiti" acc nazad, ali nije mogao dalje bez tog sms koda :)
pamet u glavu i aktiviraj sms i autentikator na mob
kratko i jasno :
NE
samo mala opaska:
bivši vlasnik će uvjek imati mogučnost prčkati i/ili resetirati šifru(jer se njegovi podatci i default mail ne mogu maknuti) ,
ali to samo ako nemaš vezan autentikator(i broj moba) za acc.
poveži sms protect za acc i ako imaš kakav smartphone , skidaj autentikator i miran si .
bilo kakvo mijenjanje ili prtljanje po acc dobijaš kod na mob ...niti se može autentikator deaktiviriat (ili vezati za neki drugi broj moba) bez sms koda.
imao sam takvu situaciju sa drugim acc (isto kupljen "polovan") ,
di je (navodno) sin od bivšeg vlasnika htio restorati i "pridobiti" acc nazad, ali nije mogao dalje bez tog sms koda :)
pamet u glavu i aktiviraj sms i autentikator na mob
očito si imo sreću što je to bilo dijete koje je htjelo vratit acc. ako orginalni vlasnik želi vratit acc vrlo lako će to i napravit jednostavnim pozivom blizzardu i reć da on nije ni stavio autentikator ni uključio sms protect. a budući da će imat dokumente na koje je ime računa vrlo lako će ga vratit.
a što se tiče promjene email ona je itekako moguća. ako ti je stari vlasnik dao secret question i pristup emailu na koji je registrian samo odeš na battle.net i promijeniš email.isto tako možeš i promijenit secret question.
no IME vlasnika acc se ne može mijenjat i unatoč tome što ti možeš promijent email, dodat autentikator i sms protect još uvijek orginalni vlasnik može vratit acc ako želi.
Ako hoćeš još biti sigurniji i da se uvjeriš da je on pošten, traži ga kopiju osobne. Jer blizz traži osobne podatke neke ako se hoće nešto mjenjati.
I svakako stavi autenktikator, imaš sad ove PC autentikatore. Ne moraš niti na mobu ga imati.
lik mi je dao tajno pitanje,odgovor,promijenio sam mail,poslao mi je sliku vozacke.. znaci taj lik i dalje moze uci u acc kad stavim autentikator?
očito si imo sreću što je to bilo dijete koje je htjelo vratit acc. ako orginalni vlasnik želi vratit acc vrlo lako će to i napravit jednostavnim pozivom blizzardu i reć da on nije ni stavio autentikator ni uključio sms protect. a budući da će imat dokumente na koje je ime računa vrlo lako će ga vratit.
a što se tiče promjene email ona je itekako moguća. ako ti je stari vlasnik dao secret question i pristup emailu na koji je registrian samo odeš na battle.net i promijeniš email.isto tako možeš i promijenit secret question.
no IME vlasnika acc se ne može mijenjat i unatoč tome što ti možeš promijent email, dodat autentikator i sms protect još uvijek orginalni vlasnik može vratit acc ako želi.
yep, sa rabljenim acc nikad ne možeš biti 100% siguran,
a autenticatori i sms bar malo otežavaju stvari ,
jer za bilokakvu promjenu prvo dolazi mail obavjest na definirani mail i najčešće se traži upisvanje
sms koda...
ja svoju lekciju naučio na teži način,stoga nemojte i vi
lik mi je dao tajno pitanje,odgovor,promijenio sam mail,poslao mi je sliku vozacke.. znaci taj lik i dalje moze uci u acc kad stavim autentikator?
gle,realno, ne napucavam ti paranoju, nemaš brige i straha(valjda,ako je iole pošten trgovac) ...
al vrijedi napomena za buduće.
ne može pristupiti samo tako bez (nove) šifre i koda....
mora zatražiti reset pasworda (tebi odmah dolazi obavjest na mail o tom zahtjevu ,tako da budeš znao da netko pokušava nešto :) ) ,
plus mora ukucati sms kod (koji nema jer nema tvoj broj/mob)...
teoretski ako mu se da yebat s blizzardom može. ali iskreno ne vjerujem da čovjek koji ti je još poslo i scan vozačke će vraćat acc. u krajnjem slučaju ako i proba imaš i ti sad dokument sa slikom na ime na koje je i acc pa možeš osporit. ali opet čovjek ti je dao sve što ti može dat tako da ne vjerujem da će te scamat. no nikako ne odobravam kupovinu i prodaju računa :-) :-) :-)
Imaj na umu i da, ako on zatraži reset s osobnom iskaznicom na koje ime je registrirana igra, ne treba mu ništa. Nikakav sms, nikakav mail, nikakav kod. Ništa. Dovoljna je samo visoka rezolucija osobne iskaznice s obje strane (ponekad i samo s jedne) koja glasi na ime vlasnika Battle.net računa koji se želi preuzeti nazad pod svoje vlasništvo. Ako on to napravi, bez sumnje, dobit će račun nazad bez problema i u par dana, tu nema nikakve gnjavaže niti je problematično; traje toliko, koliko treba Blizzardovoj podršci da otvori mail, pošalje upitnik za nove podatke i iste promijeni (tri dana max).
Ako obojica imate sken osobne iskaznice i predočite ga Blizzardu kao dokaz vlasništva, Blizzard će trajno i nepovratno banirati taj Battle.net račun. Ako baš pretjerate, postoji šansa i da vas Blizzard prijavi Interpolu za zlouporabu ili krađu identitea, što nije šala. Dogodilo se članu guilda u WoW-u (Šveđanin).
Dakle, oprezno s trgovinom. Igra nije skupa, a brzo se dostiže nivoe, tako da je kupovina uglavnom beskorisna gnjavaža za 100 kuna razlike.
ok, hvala vam puno :D sad cu proslijediti taj acc nekom drugom :)
A sigurno nećeš imati problema, ako si naletio na normalnog čovjeka.
Ali ono nikad se ne zna. Ne isplati se zezati, kad novi cd key diabla dobiješ za 300kn
Jedna od dobrih prodaja u zadnjih 2 tjedna
Ja iman 700+ sati igre i još nisan vidia toliko novaca :D
Evo trenutnog stanja nakon ravno 40 dana trgovanja na ah pocetni kapital je bio samo 17m goldi.S tim da imam jos jedne Lacunice koje sam otkupio za 220m a trebo bi ih prodat za barem 600m i jos neke stvari od barbara.
ja ne kužim, kako vi uspijete za toliko love prodat te stvari. ja najviše za milju i pol prodam kad prodam. je da mi nije padalo ništa ekstra još, tek sam 25 paragon level ali opet. kad čujem da ljudi za 200 milja prodaju nešto, naježim se. ja do sad prešo inferno sa svim likovima, s WD na 25 paragon i imam 11.5 miliona golda.
Nisam niti ja lik koji je zaradio previše golda, imam nekoliko likova na paragonima.
DH na 65, Monk na 15, Barbar na 30. I ostalih nekih, HC par likova ubio.
Ali nisam baš neke dobre stvari dobio. Uglavnom na čemu sam zaradio je rare itemi koje sam za dobre novce prodao.
A ono, treba imati sreće.
Evo trenutnog stanja nakon ravno 40 dana trgovanja na ah pocetni kapital je bio samo 17m goldi.S tim da imam jos jedne Lacunice koje sam otkupio za 220m a trebo bi ih prodat za barem 600m i jos neke stvari od barbara.
ja ne kužim, kako vi uspijete za toliko love prodat te stvari. ja najviše za milju i pol prodam kad prodam. je da mi nije padalo ništa ekstra još, tek sam 25 paragon level ali opet. kad čujem da ljudi za 200 milja prodaju nešto, naježim se. ja do sad prešo inferno sa svim likovima, s WD na 25 paragon i imam 11.5 miliona golda.
Nije ni njemu to dropalo nego jednostavno zna koje statse likovi najviše trebaju, čeka povoljnu kupnju na BO ili bidu na AH , ubode to i nakon toga preprodaje dalje. Ono gore je bio iznimno dobar deal, obično treba dulje da odu high end itemi ali bitno je znati ih prepoznati. Baratati sa svim statsima, od helma do feeta, za sve likove i onda ubosti i preprodati i to je pravi Auction house flipping i neki to rade majstorski. Svaka čast još jednom XSX, stvarno dobar deal a u zadnje vrijeme, kako ima manje ljudi, osrednji itemi stvarno slabije idu pa čak i dobri itemi se sve teže prodaju. Stoga je ono gore još veći pothvat.
ako je ko za dizanje paragona na mp2-3 nek se javi na DonZubo#2170
Gledaj nema veze kolko ti likova imas i na kojem su paragonu,ovako ako mislis od dropova zaradit puno,mos zaboravit na to,osim ako ti se zbilja ne posreci i dropa ti npr mempo sa 5 crit,ali to cisto sumnjam na mp1.Gledajuci ovako cak i nisam prezadovoljan s obzirom da su me par puta outbidali za par itema na kojima sam mogo zaradit trostruko ali za to je bio kriv kapital kojeg nisam imo dovoljno,sad je puno lakse kad imas milijardu.Amanar je dobro rekao da moram znat koji se statsi traze i jako brzo reagirat ako se nesta dobro ugleda,nakon mjesec dana to vec ide automatski.Uglavnom u vrijeme kad se sve slabo prodaje ovo nije losa zarada ako u buduce malo poprave igru,vise ljudi krene igrat i ekonomija malo procvijeta ne vidim kraja onda
Ma znam ja da nema veze koliko imam likova, ali nisam baš zadovoljan dropovima.
A imao sam do 200m najviše, a i zarađivao sam nešto na preprodaju, ali i za to treba imati puno love.
Ali više ne igram SC tako nek sve stoji, sad sam HC igram zadnjih par mjeseci.
E tako se stvarno svašta može prodati, to je nevjerojatno.
Gledaj nema veze kolko ti likova imas i na kojem su paragonu,ovako ako mislis od dropova zaradit puno,mos zaboravit na to,osim ako ti se zbilja ne posreci i dropa ti npr mempo sa 5 crit,ali to cisto sumnjam na mp1.Gledajuci ovako cak i nisam prezadovoljan s obzirom da su me par puta outbidali za par itema na kojima sam mogo zaradit trostruko ali za to je bio kriv kapital kojeg nisam imo dovoljno,sad je puno lakse kad imas milijardu.Amanar je dobro rekao da moram znat koji se statsi traze i jako brzo reagirat ako se nesta dobro ugleda,nakon mjesec dana to vec ide automatski.Uglavnom u vrijeme kad se sve slabo prodaje ovo nije losa zarada ako u buduce malo poprave igru,vise ljudi krene igrat i ekonomija malo procvijeta ne vidim kraja onda
pa nije baš da mi se spava pred aukcijskom kućom, da bi skužio šta se traži i prodao za 200 milja npr. ja odem tu i tamo, kupim si nešto za lika ako procijenim da mu treba i tako.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/20406776
nego imam ovaj novi amulet, i sad ispada da mi je s njim lakše igrat nego s onim što mi je dizo zdravlje za nekih 20.000! dakle na ovom amuletu imam i critical hit chance na onom drugom nemam, i ovaj mi je digo DPS za nekih 8000 i boga mi to se fino osjeti. dapače veća šansa mi je bila da me roknu kad mi je helt bio veći, nego sad kad mi je osjetno manji. izgleda da DPS ipak je bitan faktor, a ne samo zdravlje. brže ubijam, i lakše igram. ovaj atack speed na prstenu mi je isto od velike pomoći, sve u svemu sad igram na MP3 bez beda možda bi mogo i na MP4 ali nema žurbe ionako exp solidno ide, samo što nemam vremena baš za igranje ovih dana. bilo kako bilo, volio bi i ja prodat nešto za 200 milja da mogu opremit svog lika po vlastitim željama ovako ću se morat načekat. :D
Evo ostao zapanjen sad u HC, došao lik i dao mi flawless star ruby i takav emerald na skornu s 1250dps.
A gem košta svaki oko 5.5M golda, upravo sam dobio 10+ M golda od lika s kojim sam igrao 15min, nevjerojatno :)
Evo ostao zapanjen sad u HC, došao lik i dao mi flawless star ruby i takav emerald na skornu s 1250dps.
A gem košta svaki oko 5.5M golda, upravo sam dobio 10+ M golda od lika s kojim sam igrao 15min, nevjerojatno :)
Sta te to cudi :)
Ja kad sam igrao HC D2 ladder listu, svaki put kad bih nabio ~98 nasao bih nekog nooba, nabacio mu gear i cao :)
To se desava jednom u ....100k :D mozda i vise :P Desava se to u Blizzardovim igrama, tipa u wowu sam liku dao 300k golda kad sam quitao wotlk, a veze nsiam imao ko je ni sta je :)
nego sad mi se igra HC d3 -.-' a to nije dobro nikako.........
A čudno mi kako nije, dao mi lik 11m golda u gemovima i 4m negdje vrijedi oružje.
to je kao da mi je dao 50M golda u SC, a nije to malo :)
Zahvalio bih se HEP-u, što su uredno isključili svoje korisnike na par sekundi sa sistema, upravo kad sam došao kod elita na inferno.
I upravo mi windows radi scaning i reparing, neće ući u wind bez toga. Pa samo čekam da vidim šta će biti kad dođem u igru.
Možete pogađati šta je bilo. Naravno da sam mrtav, ode preko 30sati na ovoga lika, i milijuni utrošeni na hc :S