Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.577
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

jel netko možda uspio u zadnje vrijeme prodati golde na rmah?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
MaxonUniversal kaže...

jel netko možda uspio u zadnje vrijeme prodati golde na rmah?

Da, u zadnjih 4 dana sam prodao 400M

13 godina
neaktivan
Diablo 3

na koliko si stavio? ja već 2 dana držim na 0.25 i ništa se ne prodaje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

neka sam lud ali mislim da se gold prodaje ovima preko paypala a nama preko autentikatora jako slabo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
MaxonUniversal kaže...

na koliko si stavio? ja već 2 dana držim na 0.25 i ništa se ne prodaje.

Pa staviš najmanju cijenu i čekaš, ako se ne proda prvi put stavi opet {#}

14 godina
neaktivan

Opet kasnim sa čitanjem vijesti, da nisam vidio

nastavio bih misliti da je ovo samo sprdnja. [Link]

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
neaktivan
Diablo 3

stavio sam najmanju, istekao rok i vratili se goldi u stash. jesi odjednom stavio 400m ili si razdijelio?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
MaxonUniversal kaže...

stavio sam najmanju, istekao rok i vratili se goldi u stash. jesi odjednom stavio 400m ili si razdijelio?

U komadu, neznam da li ima kakvog utjecaja stavljati više dijelova. Trebaš samo čekat, već će se prodati :)

14 godina
1.Lovac kaže...
marxone kaže...

Imam oko 2 i pol milje.

Za te pare bi si mogao kupit jedan solidan Innas oklop. Štedi, ne troši na gluposti....

Usput kako ti ide na mp0 jel se mučiš puno?

Ma ima vise dex nego int hehe. Ide bez problema otkad sam digao att speed iznad 2. E da kad zamijenim lijevo i desno slot padne mi att speed na 1.84?! To normalno?

15 godina
neaktivan
marxone kaže...

Ma ima vise dex nego int hehe. Ide bez problema otkad sam digao att speed iznad 2. E da kad zamijenim lijevo i desno slot padne mi att speed na 1.84?! To normalno?

otvori details, drži shift i kreni lupati.. vidjet ćeš da ti se att speed mijenja, jelte računa za svako oružje posebno. nisi ništa niti izgubio, niti dobio

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
Kelam kaže...

Pozdrav,

Evo imam jedno pitanje

Zanima me gdje je ovu igru sada najjeftinije uzeti

I da dali postoji neki free to play clon ove igre da mi preporucite da probam 

Ako pod najjeftinije misliš za do 300kn bez kutije, onda imašovdje (osobno sam tu uzeo par ključeva drugima)

Klon ne, ali relativno slično da, ako ne patiš za grafikom onda Path of Exile.

TD za PoE ili stranicu?

Ja za PoE. :D

16 godina
Diablo 3

Ispalo mi je ovo sa slike. Prodano je, ali me zanima koliko se kreću cijene za ovakve komade opreme.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dlaka kaže...

Ispalo mi je ovo sa slike. Prodano je, ali me zanima koliko se kreću cijene za ovakve komade opreme.

Hvala

Odokativno bi mogao reći 5-10M, ima visok DPS ali ne tako visok dex i vit (da je dex 250+ a vit 100+ te Light. skill 22+ vrijedio bi bar 5+ puta više)

EDIT: Za koliko je otišlo?

EDIT2: Javio je u PM, bio sam blizu {#}

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 15:20 (xhopeon).
14 godina
Diablo 3
ko hoce na ubere mp10 imam perma freezing ko ima portale neka se javi ili me dodajte hoskabre#2651 fali mi hellfire sa attack speed i onda sam miran ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Perma freeze ne postoji bar od 1.0.5, a stutter freeze je jos pogorsan sa 1.0.7. Sad i Siege i Kulle znaju biti problem, sto prije nisu.

Ali cisto me zanima, kako ti radi wiz koji ima 43% cc, 9 APOC-a i 0 LoH-a? Kako ih smrzavas i kako prezivis sentrije, musice, kamenje ili bacanje sa 660 resa i 5k armora? A i 140k DPS-a nije bas puno za MP10, al' ajde. 

Da si Veliki Mrgud, carobnjak nad carobnjacima, bilo bi mi jasno, on kritikalima gadja monstere ravno u oko pa nema problema, ali za nas obicne smrtnike to je nedostizno.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 1 hvala 0
14 godina
Diablo 3

pozz ekipa ako ima ko zainteresiran kupit ovo  tu sam postao takodjer i ako ko zna procjenu za item

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=66591821&f=176

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
houska kaže...

pozz ekipa ako ima ko zainteresiran kupit ovo  tu sam postao takodjer i ako ko zna procjenu za item

Zašto bi ovo prodava? Super su...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
14 godina
1.Lovac kaže...
houska kaže...

Zašto bi ovo prodava? Super su...

pa 500 mil vrijedi al treba mi real money ...  :)

15 godina

Posto je wiz only item, ali sa odlicnim statsima ja bi rekao da vrijedi barem 200 miljona a realno oko 300-400. Glovsi sa istim statsima ali cca 100 manje inta su oko 100, a triecta bez ar-a je tu negdje oko 400 ovisni koliko veliki int uzimas a daje veci dps, takoder sa craftanjem imas sansu dobit bolje glovse za puno puno manje novce. 

Druga stvar je sto uglavnom svi traze ar na drugim itemima a glovse pune max dps statsima, barem koliko sam ja vidio(naravno osim onih sa eng game gearom).

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 15:03 (toninho).
15 godina
toninho kaže...

Posto je wiz only item, ali sa odlicnim statsima ja bi rekao da vrijedi barem 200 miljona a realno oko 300-400. Glovsi sa istim statsima ali cca 100 manje inta su oko 100, a triecta bez ar-a je tu negdje oko 400 ovisni koliko veliki int uzimas a daje veci dps, takoder sa craftanjem imas sansu dobit bolje glovse za puno puno manje novce. 

Druga stvar je sto uglavnom svi traze ar na drugim itemima a glovse pune max dps statsima, barem koliko sam ja vidio(naravno osim onih sa eng game gearom).

A za wd su beskorisne?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
16 godina

Od novog patcha za rukavice, amulete, naramenice, narukvice(osim lakunica s cc) i oklope više ne možete dobiti ništa. Jer sve te stvari mozete napraviti za 100x manju cijenu. DE nije nikakav problem skupiti. 

16 godina
Diablo 3

Nikad necu shvatiti ove koji daju TD a nemaju pojma o cemu se prica i ne poznaju materiju.

Dlaka je djelomicno u pravu (oklop recimo moze imati statse koje ne mozete iskraftati) i naravno da karikira kad kaze da ne mozete dobiti nista, ali poslusajte kad vam kaze da cijene tih itema padaju i da cete ih teze (i za puno manje golda) prodati nego prije jer kraftanje radi svoje.

Tako da glovesi su super, imaju svoju cijenu, ali nece ih biti lako prodati... pogotovo ne za 500 mil.

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dlaka kaže...

Od novog patcha za rukavice, amulete, naramenice, narukvice(osim lakunica s cc) i oklope više ne možete dobiti ništa. Jer sve te stvari mozete napraviti za 100x manju cijenu. DE nije nikakav problem skupiti. 

da.

15 godina
AFARON kaže...
toninho kaže...

A za wd su beskorisne?

Nisu beskorisne, ali puno vise dobijes cd-om neko ias-om, osim naravno ako ne ides na trifecte, drugo ukoliko runnas zombie bearse sto vise ias-a to vise problema sa manom, reko bi da je isto tako sa acid raidom.

Bolje je imat 400+ Crit dmg-a sa 40+ CC-a nego 60% Ias-a, ako imas nekog nek ti posudi gear za cm wizarda koji idu uglavnom na ias i cc a cd dolazi kasnije pa si probaj.

16 godina
Dlaka kaže...

Kako koji dio armora.

Za rukavice i amulet ti se treba izuzetno posreciti da budu top item. Main stat + vit + IAS + CC +CD i sve u "dobrim" kolicinama. Main stat je garantirano visok, ali treba i dosta srece da se scrafta vrhnski amulet i glovesi.

Braceri i chest trebaju Main stat + VIT + AR, te 6%CC za bracerse ili 3 gem slota za chest. Lakse nego amulet ili glovesi, ali ipak treba dosta srece.

Najlakse je scraftat vrhunske shoulderse jer trebas samo main stat (kojeg garantirano dobijas 200+) + VIT + AR. Ne treba puno srece, pa da ulete shouldersi ili isti ili bolji od vecine Vile Ward shouldersa, pa ce Vile Wards shouldersi ubrzo ici za jako nisku cijenu jer ce ih biti jako tesko prodati za neku ozbiljniju lovu.

If you're not paranoid, you're not paying attention
17 godina
Mauro kaže...
Dlaka kaže...

Najlakse je scraftat vrhunske shoulderse jer trebas samo main stat (kojeg garantirano dobijas 200+) + VIT + AR. Ne treba puno srece, pa da ulete shouldersi ili isti ili bolji od vecine Vile Ward shouldersa, pa ce Vile Wards shouldersi ubrzo ici za jako nisku cijenu jer ce ih biti jako tesko prodati za neku ozbiljniju lovu.

Sa svime se slazem a rekao bih da i za shoulderse treba srece. Jucer sam potrosio masu golda na craftanje istih, mislim nekih 30-ak komada dok nisam odustao,  i nisam dobio nesto sto bi mi zamijenilo Vile Ward. Sve je imalo nesto malo veci DPS i HP ali bas nijedne nisu imale ne priblizan nego nikakav AR. Ali ne sumnjam da ce cijene pasti tako da ja vjerujem da ce se mozda i isplatiti kupiti neke na AH nego lutrijasiti sa craftanjem.

16 godina
Eld kaže...
Mauro kaže...
Dlaka kaže...

Sa svime se slazem a rekao bih da i za shoulderse treba srece. Jucer sam potrosio masu golda na craftanje istih, mislim nekih 30-ak komada dok nisam odustao,  i nisam dobio nesto sto bi mi zamijenilo Vile Ward. Sve je imalo nesto malo veci DPS i HP ali bas nijedne nisu imale ne priblizan nego nikakav AR. Ali ne sumnjam da ce cijene pasti tako da ja vjerujem da ce se mozda i isplatiti kupiti neke na AH nego lutrijasiti sa craftanjem.

E hebi ga, bas nisi imao srece.

Meni iz 6-7 pokusaja ulete ovi i po main statsima (STR+VIT+AR) malo koji Vile Wards se s njima moze mjeriti.

Jedino sto Vile Ward daju jos armora i LPS, ali zbog visokog LS (8.9%) LPS mi je potpuno nebitan.

crefted shoulders crefted shoulders
If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
Diablo 3

da li se isplati equipat ovo na sebe iako oduzima 0.5 prot a daje 5k hp i 7k dmg

http://prntscr.com/u3v8a ili ove http://prntscr.com/u3vp7

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 14:58 (duxyebj).

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Tesko je reci ovako, ne znamo ostale statse, klasu i sto ti predstavlja problem.

Al' ajmo reci da se ove prvo skoro sigurno isplate, 5.5k HP bi trebalo davati vise EHP nego 0.5 protectiona. A mozda su i ove druge dobre, ako farmas neki niski mp0 za loot i xp i ne treba ti skoro nikakav protection.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

da li se isplati equipat ovo na sebe iako oduzima 0.5 prot a daje 5k hp i 7k dmg

http://prntscr.com/u3v8a ili ove http://prntscr.com/u3vp7

Dux kralju odma na sebe stavi te Fitted sholderse, brutalne su ti :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice