Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.823
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Yovitssa kaže...

Hvala!

P.S. Dolje stavljam sliku hlača koje su bolje i od nekih "depth diggersa"! :))

ovo ne ide samo za tebe, nego i za sve ostale koji stavljaju slike itema.. daj te se naučite croppati slike. 

izrežite samo item, ne zanima nas vaš stash, inventory, HP-bar itd itd.. ovak se moraš iz petnih žila nepeti da pročitaš statse.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
12 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Pozdrav!

Jel se prodaju na RMAH "rare" itemi uopće...? Danas mi je palo jako puno stvarno dobrih "žutih", pa sam mislio zaraditi pokoji euro, ali bojim se da ekipa na RMAH traži samo "legende"...?

Jel ima netko od Vas iskustva sa navedenim...?

Hvala!

P.S. Dolje stavljam sliku hlača koje su bolje i od nekih "depth diggersa"! :))

jesu da, ovo mozes prodat za cca 80 milja..

samo sta dept digersi imaju na sebi jos cca 20% golda i 20 magic find, sto za end game nije bitno, ali tu su onda digersi sa 250 statova +

a i vecina igra sa inna setom, koji daje att speed i crit chance.. ovisi koje oruzje koristis

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i mojih. WD je main,a ove igram povremeno

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ratko0309-2153/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ako nekom treba jedan skornić{#} dajem ga povoljno

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
EraserHead kaže...

Evo ako nekom treba jedan skornić{#} dajem ga povoljno

Joooj, daj mi samo prodaj tih 5% life steala da ih zaljepim na svoj skorn.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
15 godina
neaktivan
AFARON kaže...

Joooj, daj mi samo prodaj tih 5% life steala da ih zaljepim na svoj skorn.

Ne mere, sve u paketu {#}

Evo šta mi frend upravo dobio, pogle koliko mi podiže dps hahaha, zašto ja nisam tako po**an {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 17:46 (EraserHead).
15 godina
Diablo 3

Pa ja sam sličan skorn prodao i to jedva jedvice, dobio sam 850k nakon jedno mjesec dana prodaje...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Želi tko igrati D3 zajedno? Meni je dosadno samome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Pa ja sam sličan skorn prodao i to jedva jedvice, dobio sam 850k nakon jedno mjesec dana prodaje...

Sa life stealom ?

13 godina
neaktivan
Diablo 3

dok ne izcraftam ovako nesto neodustajem

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...
GoodAngel kaže...
Yovitssa kaže...

Može procjena???

Hvala!!!

iskreno pojma nemam, neka kažu stručnjaci koji se malo bolje kuže u cijene ovakvih stvari. ja bih reko nekih 4-5 miliona, zbog ovog vitalitya blesavo visokog i kritičnog udarca koji je isto poprilično visok. kad vidim za kakve gluposti ljudi traže par miliona, onda ovo sigurno zaslužuje 4-5 miliona.

Jesi siguran?

Unio sam na AH specifikacije, s tim da sam vit smanjio na 200 i stavio sam bez damage i ressistance i izbacilo mi je samo 5 itema i to između 50 mil i milijarde!!!

A na RMAH je samo 1 sličan item i cijena je 40 eura...

E sad... Ja sam casual igrač i igram samo barba pa se ne kužim u ovakve iteme... Za koju bi to klasu bilo? Jel se kupuju uopće takvi ili slični amuleti?!?

nista to, prodaj vendoru... to ti nece niko kupit za vise od par milja

onaj koji jesam
13 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...
GoodAngel kaže...
Yovitssa kaže...

Može procjena???

Hvala!!!

iskreno pojma nemam, neka kažu stručnjaci koji se malo bolje kuže u cijene ovakvih stvari. ja bih reko nekih 4-5 miliona, zbog ovog vitalitya blesavo visokog i kritičnog udarca koji je isto poprilično visok. kad vidim za kakve gluposti ljudi traže par miliona, onda ovo sigurno zaslužuje 4-5 miliona.

Jesi siguran?

Unio sam na AH specifikacije, s tim da sam vit smanjio na 200 i stavio sam bez damage i ressistance i izbacilo mi je samo 5 itema i to između 50 mil i milijarde!!!

E sad... Ja sam casual igrač i igram samo barba pa se ne kužim u ovakve iteme... Za koju bi to klasu bilo? Jel se kupuju uopće takvi ili slični amuleti?!?

to za koliko se prodaje i za koliko stavljaju nema veze, kao sto je netko gore vec rekao... odlican The witching hour sam ja (jer sam gledao po drugima) prodavao za 80+ M da bi ga na kraju prodao za 50M... iako, da, nitko ne kaze da ti ga neko nece kupit i za 300M ako procijeni da tolko vrijedi, al to je sad druga prica...

onaj koji jesam
16 godina
odjavljen

Zna se dogodit da itemi "polete" za visoke cifre, ali u velikoj većini slučajeva, ako nije baš savršen roll legendarnog ili rijetko žutog, teško ide za puno.

Troll level: sensei
16 godina

Šteta što nema mogućnosti da se ode na AH sa web-a. Logiraš se na svoj bnet acc i deri...

14 godina
shimeface kaže...
Yovitssa kaže...
GoodAngel kaže...
Yovitssa kaže...

Može procjena???

Hvala!!!

Jesi siguran?

Mislim, ajd još jednom pročitaj kakvu si glupost izvalio... {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo samo da javim da nakon 10-15 farmanja ključa sa Act3 (Key of terror) na MP 1-7 na kraju mi je dropao u public game na MP0 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dala kaže...

Šteta što nema mogućnosti da se ode na AH sa web-a. Logiraš se na svoj bnet acc i deri...

Pretpostavljam da će ovako nešto biti dostupno u skorije vrijeme, ako su napravili WoW aukciju na mobitelu, bit će i ove za D3...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Cijene su veoma dinamične, ja sam imao ponude od 50 i 70 mil za neki amulet koji po ovdašnjim forumašima vrijedi 5 mil, al sam bio afk pa sam ga na kraju i tradeao za nešto u vrijednosti do 5 mil. 

Sve je to gusto.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Crweni kaže...

od 60-80 milja , ali tvoj item ima +life sto mu drasticno dize cijenu

trenutno imas 2 oko 175 milja, 2 su oko 250 milja i to je to.. ovi ce se ionako brzo prodat..

savjet: makni gemove i stavi ga u banku, tj. pricekaj neko vrijeme dok ovi "jeftiniji" ne odu, onda stavi svoj za 500-600 milja...

tvoj izbor...

17 godina
Diablo 3

Najbolje su legende kad ih ne očekuješ - Act 2 Nightmare (to mi je 6 legenda...). Eto, sa svim likovima sam sad na Act 2 Nightmare (tj. Barb je na Act 3). Baš fino "hranim" likove međusobno sa dropovima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...
shimeface kaže...
Yovitssa kaže...
GoodAngel kaže...
Yovitssa kaže...

Može procjena???

Hvala!!!

Jesi siguran?

znam ja sto sam napisao, meni u 2 sata igre ovakvih slicnih padne bar 5-6... malo sam se mozda pogresno izrazio, htio sam rec da ak ces prodat, prodat ces za max milju, dvije sto se (bar meni) ne isplati, AKO uopce neko kupi... ima dobar crit DMG i chance, to stoji, ali vita po mom misljenju ne mozes masno naplatit jer ga i tako vec nadomjeste kroz druge iteme, cak i ako je 200+... mislim, ne moras ti slusat mene, ako prodas za milijardu svaka ti cast, ali pogledaj kakve iteme mozes dobit za milijardu (ne samo amulet)...

onaj koji jesam
14 godina
protjeran
Diablo 3

zna možda netko neku stranu stranicu gdje bi mogao utržit account al da nije ebay

0 0 hvala 0
14 godina
shimeface kaže...
Yovitssa kaže...
shimeface kaže...
Yovitssa kaže...
GoodAngel kaže...
Yovitssa kaže...

Može procjena???

Hvala!!!

Jesi siguran?

znam ja sto sam napisao, meni u 2 sata igre ovakvih slicnih padne bar 5-6... malo sam se mozda pogresno izrazio, htio sam rec da ak ces prodat, prodat ces za max milju, dvije sto se (bar meni) ne isplati, AKO uopce neko kupi... ima dobar crit DMG i chance, to stoji, ali vita po mom misljenju ne mozes masno naplatit jer ga i tako vec nadomjeste kroz druge iteme, cak i ako je 200+... mislim, ne moras ti slusat mene, ako prodas za milijardu svaka ti cast, ali pogledaj kakve iteme mozes dobit za milijardu (ne samo amulet)...

Gle, ja sam u svojim prvim postovima (vezanim uz taj item) upravo i pitao ljude da li je amulet uopće upotrebljiv i svi su ga nahvalili...

Danas sam, ponukan tvojim postom, pitao ingame par iskusnih wizarda što misle itemu i također su ga svi nahvalili...

I onda ti kažeš da ga prodam vendoru... {#}

Svjestan sam da je stanje na AH kaotično i da se cijene mijenjaju i treba pogoditi trenutak i potražnju, ali probat ću ga prodati za najmanje 50 mil (takva je i trenutna cijena na AH).

Btw, svaka čast, no "hard feelings", ali sumnjam da ti takvi itemi padaju svaka 2 sata... {#}

14 godina
Diablo 3

Moj prvi Hellfire ring!!!{#}

P.S. Hvala igračima Destiny, Orthodox i Karjak na pomoći oko mašine! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Yovitssa kaže...

Moj prvi Hellfire ring!!!{#}

P.S. Hvala igračima Destiny, Orthodox i Karjak na pomoći oko mašine! {#}

bravo, solidan je, defenzivan.

Netko crafta 13 pa nijedan dobar, netko 1, ali dobije dobar.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Diablo 3

Igra sam par runova na mp3, 2 i ništa od ključeva ni na 2. ni na 3. aktu, a prijatelj mi je odigra 12 partija na aktu 3 mp2 i nije ništa dobia -.-'' Sve mi se čini da su zaključali drop tih ključeva jer se očito puno ljudi dočepalo tih hellfire ringova pa su sad odlučili otežat malo -.-'

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Igra sam par runova na mp3, 2 i ništa od ključeva ni na 2. ni na 3. aktu, a prijatelj mi je odigra 12 partija na aktu 3 mp2 i nije ništa dobia -.-'' Sve mi se čini da su zaključali drop tih ključeva jer se očito puno ljudi dočepalo tih hellfire ringova pa su sad odlučili otežat malo -.-'

Ja sam danas na mp8 ponavljo act2 6 puta dok nisam govno dobio, za ne povjerovat.

13 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...

Gle, ja sam u svojim prvim postovima (vezanim uz taj item) upravo i pitao ljude da li je amulet uopće upotrebljiv i svi su ga nahvalili...

Danas sam, ponukan tvojim postom, pitao ingame par iskusnih wizarda što misle itemu i također su ga svi nahvalili...

I onda ti kažeš da ga prodam vendoru... {#}

Svjestan sam da je stanje na AH kaotično i da se cijene mijenjaju i treba pogoditi trenutak i potražnju, ali probat ću ga prodati za najmanje 50 mil (takva je i trenutna cijena na AH).

Btw, svaka čast, no "hard feelings", ali sumnjam da ti takvi itemi padaju svaka 2 sata... {#}

dobro, malo sam pretjerao, ne padaju svaka 2 sata, ali bogami vidao sam takve slicne iteme, pokusavao ih prodati po AH za neku sitnu lovu (par milja) da bi na kraju odustao i prodao vendoru... eto, ne znam, govorim iz svog iskustva, mozda sam se zaje*o, pa ti probaj, ako prodas za 50M svaka cast, javi pa da i ja otvorim biznis i znam za ubuduce ;) 

onaj koji jesam
16 godina
odjavljen

Taj amulet je jako dobar, ne boj se. Nije sad nešto blesavo kako neki mastaju o cijenama,  ali 5-10 milijuna bez problema.

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 0:14 (Tonči).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice