Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.551.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Kralj Situacije kaže...
Eld kaže...
fila2208 kaže...

Odlučio sam ne ulaziti u temu da se samo ne deprmiriam kad svi dobijaju legende yebene a ja niš. :)

Ali dobro valjda će me krenut, jedne godine. Čestitke hedrick :)

Bas tako. Kad ide ide a ako nece mozes igrati koliko hoces. Prije 4-5 dana nakon 15-20 min igre padne krasan legendary helmet i od onda nista koliko god igrao. I maloprije mi iskoci legend iz obicnog najobicnijeg chesta! 

Ljudi, dvije riječi što se tiče legendi, MAGIC FIND. Nakon što sam nabacio MF gear koji je sada zajedno s valorima 360, dnevno dobijam jednu legendu uz 2-3 sata igranja dnevno. Siguran sam kad bude još malo max da bi mogla kapnut još koja. Iskreno ja sam mislio da je MF gear mit, ali moram se posuti pepelom i priznati da radi.

Evo pogledajte moj MF gear, originalni gear mi je u stashu čeka 100-ti paragorn level :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177

Evo vidim tvoj gear i tvoje skillove. Jel i inace koristis ove skillove kad ti je i original gear na tebi i kakvi su. Kako jos nisi presao inferno ili to zelis rjesiti solo. :P

12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Kralj Situacije kaže...

Ljudi, dvije riječi što se tiče legendi, MAGIC FIND. Nakon što sam nabacio MF gear koji je sada zajedno s valorima 360, dnevno dobijam jednu legendu uz 2-3 sata igranja dnevno. Siguran sam kad bude još malo max da bi mogla kapnut još koja. Iskreno ja sam mislio da je MF gear mit, ali moram se posuti pepelom i priznati da radi.

Evo pogledajte moj MF gear, originalni gear mi je u stashu čeka 100-ti paragorn level :)

Odgvorit ću ti ovako:

Hedrick kaže...
tigerija kaže...

Koliko ti MF?

Neman MF gear nikaki, paragon lvl 25 + 5 stack NV. Jedino mi follower ima jedno 12% MF-a, šta je beznačajno.

Eto, si shvatio? dakle dečko sa toliko mf, samo od paragona i nv dobiva legende kao kišu. Dakle, magic find i je i nije dobar. Osobno neam golda ni vremena slagat neki uber gear da mi opet pada smeće. neko vrijeme sam prije imao gear switcher i imao +300mf i swapao gear svako malo....guess what, isti qurac...tako da ne planiram ulagati u to kad vidim da test useru i hedricku i mnogim drugima i bez mf padaju dobri itemi. čekam svoj sretan dan i bok.

Fila, iskreno, ne vjerujem mu, naime bio sam u totalno istoj siutaciji kao on, i dobivao sam legende svakih 2 tjedna i to je vjerojatno pretjerano. A ako je i istina onda ima ludu trenutno srreću i zalomilo mu se i vjerujem da neće dugo trajati. Pa znam moj frend također, prvo je igrao sa MF opremom, znao dobiti i po 5 legendi dnevno, nabavio Zunimasssa kompletan set, nestao mu MF gear i sad dobiva svakih par dana. Tak da ili ovaj laže il mu se zaredalo i neće dugo trajati.

Btw ova cijela oprema (bez štita i weapona) me koštala uvrh glave 7-8 milijuna, samo treba strpljenja. Sam amulet sam naletio na AH za 100 K

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 21:38 (Kralj Situacije).
15 godina
Diablo 3

Baš si kralj onda, ajde daj mi 20 milja da si složi  mf opremu da mi opet smeće pada. :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Baš si kralj onda, ajde daj mi 20 milja da si složi  mf opremu da mi opet smeće pada. :)

Mijenjao sam post, pročitaj zadnju rečenicu. Tako sam i ja razmišljao, onda sam odlučio dati opremi vremena i evo. Što da ti kažem, ja samo govorim svoje iskustvo i dajem savjet.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

MF je dobra stvar, samo što puno njih odmah odustane od magic geara misleći da će im svaki dan padati legendary ili setovi.

evo i mog monka:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crixus-2255/hero/5487786

moram još malo napumpati cc, trazim neki helm ,ali naravno da ne izgubim puno lifea

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 22:20 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Da bez MF-a je samo suluda sreca za dobit nesto kvalitetno (cak i s MF je isto al eto) evo i moj Barba s njegovim MF gearom, s ovim uspjesno cistim Act3 malo sam zapostavio D3 trenutno zbog Mists of Pandaria ali mozda svaka 2 dana odradim jedan brzi run {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/D3ViiL-2534/hero/47423

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

magic find iznad 300% i u 3 sata igre ces dobit legendary ... ali problem je to sto se vecina ljudi muci sa act 2/3 i kad bi stavili mf onda bi izgubili damage,life,all res ... pa mogu sa mf-om igrat act 1 gdje legendary koji padaju budu sranje ... govorim iz iskustva...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

i ja imam osjecaj cim sam nabacio mf opremu da bolje idu legendary itemi ali opet 3 dana stalno padaju pa ih nemam nikako 3 dana. sa svojim DH sam cistim act3 bez problema, jos kad je movement speed 24% onda to bude jako brzo gotovo. sveukupno mf je 315%

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maxon-2260/hero/6751070

ovo je palo zadnje

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 23:45 (MaxonUniversal).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
zagid3 kaže...

magic find iznad 300% i u 3 sata igre ces dobit legendary ... ali problem je to sto se vecina ljudi muci sa act 2/3 i kad bi stavili mf onda bi izgubili damage,life,all res ... pa mogu sa mf-om igrat act 1 gdje legendary koji padaju budu sranje ... govorim iz iskustva...

Da a mi ostali govorimo napamet jer mi iskustva nemamo. Inače jedan mi je prijatelj rekao da se tek tamo negdje poslije baznog MFa od od 250 % (MF oprema i paragorn) počinje vidjeti razlika sa MF opremom u dropovima.

Uff Maxone Immortal Kings ti je ultra jebozovan.........heheh ajd daj battletag da zalomimo jedno 200-300 runova :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 0:07 (Kralj Situacije).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jučer oko 14:30 počeo igrat, do sada sam došao do nightmare razine, 2 puta ubio diabla na normal. Level 31, Wizard.

Jel to dobro, jesam li spor?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

Jučer oko 14:30 počeo igrat, do sada sam došao do nightmare razine, 2 puta ubio diabla na normal. Level 31, Wizard.

Jel to dobro, jesam li spor?

Nema nista boljeg nego napisati ogroman odgovor i onda ti se pojavi ono 'stranice nedostupne'. Naravno, tko bi ocekivao da ce u pola 4 ujutro biti tolika navala na 'server', pa ne napravis copy napisanoga. {#}

Uglavnom, vrijeme/sporost je totalno nebitno u cijeloj stvari... Da ne pisem opet sve napisano...

16 godina
Diablo 3

Danas probao malo PTR.

Digao MD na 5 i probao Imprisoned Angel.

Prvi mob iz one gomile u Leonic Manoru dropne neki Legendary Amulet {#}

Nisam dugo igrao, ali ono sto sam vidio mi se svidja.

MD5 digne MF za 125% i expirience za 60% + NV koji nakupis.

Kako igram tank build Barba za ubiti Elite pack na MD5 treba vremena, ali nisam primjetio da sam u opasnosti da poginem na Act1.

Probao na Act3 samo jednog moba (onaj veliki debeli sto nosi 2 macea) na MD10 i valjda bi trebalo 5 minuta da se jedan obicni ubije sa tank buidom {#}

Danas popodne cu bas malo probati Act3 sa MD5.

BTW, s obzirom da ce sada dropovi biti vezani za mob level da li bi to moglo znaciti da ce napokon Act4 biti isplativ za farmanje?

Nekako pretpostavljam da bi Act4 mobovi trebali biti veci level od Act3.

Isprobano (ali kao sto sam napisao dosta kratko) sa ovim likom: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mauro-2217/hero/14919148

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 7:55 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

i ja imam osjecaj cim sam nabacio mf opremu da bolje idu legendary itemi ali opet 3 dana stalno padaju pa ih nemam nikako 3 dana. sa svojim DH sam cistim act3 bez problema, jos kad je movement speed 24% onda to bude jako brzo gotovo. sveukupno mf je 315%

ovo je palo zadnje

Maxone koliko za taj Immortal's?

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 9:56 (Hedrick).
15 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

Fila, iskreno, ne vjerujem mu, naime bio sam u totalno istoj siutaciji kao on, i dobivao sam legende svakih 2 tjedna i to je vjerojatno pretjerano. A ako je i istina onda ima ludu trenutno srreću i zalomilo mu se i vjerujem da neće dugo trajati. Pa znam moj frend također, prvo je igrao sa MF opremom, znao dobiti i po 5 legendi dnevno, nabavio Zunimasssa kompletan set, nestao mu MF gear i sad dobiva svakih par dana. Tak da ili ovaj laže il mu se zaredalo i neće dugo trajati.

Btw ova cijela oprema (bez štita i weapona) me koštala uvrh glave 7-8 milijuna, samo treba strpljenja. Sam amulet sam naletio na AH za 100 K

Ti meni nemoraš virovat al ja obično pingan kad mi padne legendery ili Fili ili Wizardu, jedina stvar da legendery koje dobijan u zadnje vrime su 90% škovaca, dakle jedino vridan spomena je ovaj ring koji je već otiša za 18 mija. Šta se tiće MF-a, sama riječ govori, dakle padat će ti više rareova i legenderija al sa druge strane nemožeš igrat po ure i očekivat da će ti past neki uber item koji vridi biljardu. Šta se mene tiće meni se ne sastavlja nikaki MF gear jer ovako brže farman. Dakle zapitaš se da li češ ić na količinu ili brzinu.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 10:00 (Hedrick).
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
MaxonUniversal kaže...

ovo je palo zadnje

Maxone koliko za taj Immortal's?

nema ga vise, prodao sam ga u roku 5min

16 godina
neaktivan

@kraljsituacije na kojim actovima inferna farmaš s ovom wizzom i mf gearom?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 11:24 (Predrag18).
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Za koliko si ga proda? Da znan okvirno?

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
MaxonUniversal kaže...

Za koliko si ga proda? Da znan okvirno?

vjerojatno prek 150m,preskupi su pas ih jebo :) 

ak ostane sve ko u PTR kak je sad,act3 je prelagan,ja sad farmam sam act2 jer je act3 pretezak,ne isplati mi se,al poslije patcha ce bit prelako,lakse neg sad act 2

14 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
zagid3 kaže...

Da a mi ostali govorimo napamet jer mi iskustva nemamo. Inače jedan mi je prijatelj rekao da se tek tamo negdje poslije baznog MFa od od 250 % (MF oprema i paragorn) počinje vidjeti razlika sa MF opremom u dropovima.

Uff Maxone Immortal Kings ti je ultra jebozovan.........heheh ajd daj battletag da zalomimo jedno 200-300 runova :)

kralju, po tvom profilu se vidi da si s wizardom koji ima MF na act2.....

ajd reci dal farmas act1 ili act2  te koju rutu.....

jerbo, probao sam act1 (improsoned angel),act2( vault of assassin) s base 219% + NV5, nekih mjesec dana i nikada mi nis nije dropalo.....

vise mi je dropalo s monkom samo s NV5 i to uglavnom act3.....

tak da mi bas i nije jasno.....

jos ako mos rec koji su lvl legendary/set koji su ti pali.....te jos koliko u prosjeku ti padne tjedno npr.....

situacija na PTR-u je puuuuno bolja....pa bih cijenio tvoj input o gore navedenom, da si malo troubleshootam svoju situaciju i buduci progres....

ajd fala......i thanx.

12 godina
protjeran
Hedrick kaže...
Kralj Situacije kaže...

Ti meni nemoraš virovat al ja obično pingan kad mi padne legendery ili Fili ili Wizardu, jedina stvar da legendery koje dobijan u zadnje vrime su 90% škovaca, dakle jedino vridan spomena je ovaj ring koji je već otiša za 18 mija. Šta se tiće MF-a, sama riječ govori, dakle padat će ti više rareova i legenderija al sa druge strane nemožeš igrat po ure i očekivat da će ti past neki uber item koji vridi biljardu. Šta se mene tiće meni se ne sastavlja nikaki MF gear jer ovako brže farman. Dakle zapitaš se da li češ ić na količinu ili brzinu.

Evo da te malo podučim. Kažem i to bez uvrede da imaš ludu sreću ili lažeš - nebitno. Drugo, MF izravno djeluje na kvalitetu itema, također i vjerojatno i na količinu magic itema  no primarno na KVALITETU. Ja niti nigdje nisam rekao da igram "po ure". A bez MF opreme ti MOOOOŽDA može tako padati ako igraš nekih 8-10 sati dnevno, inače fail.

Ponovno ću napisati, farmam ISKLJUČIVO Act 3 jer se jedini isplati po meni,  i to tamo keep depths sve mape, sin heart quest mape, arreat crater, rakkis crossing sve do Azmoša. Odnedavno, zadnjih mjesec dana igram sa wizzom (ma i manje vjerojatno) a sa MF opremom igram zadnjih paaa deset dana možda. Prije MF opreme zadnji put mi je palo prije mjesec i pol legenda. NAKON što sam stavio MF opremu svaki dan obavezno padne 1 legenda/set  uz 2-3 sata igranja, ajmo reć jedan do dva runa. Otkad sam nabacio MF opremu dobivao sam Vile Ward (shoulderi otišli jedan za 40 eura) dva puta, Warmonger, Dawn, Tal Rasha helm, The Compass Rose, Skorn (otišao za 40 eura), ufff ssad se nemogu sjetiit koji su još u zadnjih 10 dana dropali. Sad će mi smanjit vjetrove tak da sam nahebo a vidićemo šta će bit sa ovim smanjenjem energy armora, jer će još više nerfati i dps mobova, tako da bi sad TREBALO biti još lakše farmati.

Actove 1 i 2 nisam farmao već mjesec dana što će reći od 1.04 patcha

Ponavljam, MF oprema koju imam na sebi (bez oružja i shielda) je koštala max 7-8 milijuna sveukupno, dok mi normalna oprema stoji u stashu i čeka paragorn level 100 kad mi više neće trebati. Trenutno skupljam lovu za prokletu Zunimassu (kojem ne pada cijena) ili čekam da dropa negdje.

Za kraj, MF opremi treba DATI PRILIKU, a ne odustati nakon 1-2 runa, pa ja sam polako povećavao MF, nisam odmah sve pokupovao, polako dizao MF bidajući iteme, onaj jebozzovan amulet koštao samo 100 K, a  i još su neki itemi bili bagatela. Neznam zašto mi piše da je Crit chance 25 kad je 30 izgleda da profil ne učitava bonus crit chance od seta oružja i shielda, a crit dmg je mislim 390 %. Rukavice sam kupio za mislim nekih 100 K golda.

Evo ove shoulder na slici sam prodao za npr 5 M golda

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 15:21 (Kralj Situacije).
13 godina
neaktivan

skoro zavrsilo kod vendora , i onda pogledam na AH da se taki prodaju za 1,5 mil ... vald cu bar 1mil uspjet dobit

13 godina
Diablo 3

Jos da ima Crit chance, to bi bilo carski.

EDIT: Ima ko kakav MF gear za DH.a. Nikako ne mogu farmat actIII a actI mi se full ne isplati sa itemima lvl 55 i 52... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 13:53 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jos da ima Crit chance, to bi bilo carski.

EDIT: Ima ko kakav MF gear za DH.a. Nikako ne mogu farmat actIII a actI mi se full ne isplati sa itemima lvl 55 i 52... 

za opremiti dh ti treba 3-4m za farmati act3, moze se dosta jeftino naci oprema koji ima i all resis i mf na sebi uz naravno sta je potrebno za dh-a. od skilova obavezno stavis vault ( trail of cinders), shadow power ( blood moon) i oni ce ti izvuci iz svih problema. prati par dana ah i vidi kako se cijene krecu, nemoaj se odmah zaletiti. npr ja sam tako uspio ugrabiti rukavice (150 dex, 30 vit, 45 resis, ias 6%, c damage 30%) za 150k, bow 1180dps (ias 9%. socket) 300k, 2 prstena ( 140 dex, 13% mf, c damage 30%) za svekupuno 250k... i opet mi je pao chest set sad je samo tal rash

16 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

Ponovno ću napisati, farmam ISKLJUČIVO Act 3 jer se jedini isplati po meni, i to tamo keep depths sve mape, sin heart quest mape, arreat crater, rakkis crossing sve do Azmoša. Odnedavno, zadnjih mjesec dana igram sa wizzom (ma i manje vjerojatno) a sa MF opremom igram zadnjih paaa deset dana možda. Prije MF opreme zadnji put mi je palo prije mjesec i pol legenda. NAKON što sam stavio MF opremu svaki dan obavezno padne 1 legenda/set  uz 2-3 sata igranja, ajmo reć jedan do dva runa. Otkad sam nabacio MF opremu dobivao sam Vile Ward (shoulderi otišli jedan za 40 eura) dva puta, Warmonger, Dawn, Tal Rasha helm, The Compass Rose, Skorn (otišao za 40 eura), ufff ssad se nemogu sjetiit koji su još u zadnjih 10 dana dropali. Sad će mi smanjit vjetrove tak da sam nahebo a vidićemo šta će bit sa ovim smanjenjem energy armora, jer će još više nerfati i dps mobova, tako da bi sad TREBALO biti još lakše farmati.

Kažeš da farmaš Act 3 a na profilu se vidi da ti wizardica nije prešla dalje od početka inferna http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177 Nije lijepo lagati...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 16:24 (Predrag18).
15 godina
neaktivan

Isss Peđa daj jbt skrati taj citat. {#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 16:06 (Vash).
15 godina
Diablo 3

Dečki on je kralj situacije, svake, dakle nije potrebno dalje razglabati :)

Ja neću još trpati u mf, eventualno dignem za 100% pa sa 30 paragon kad dođem, taman će dotad patch i bolji dropovi, i imat ću fino preko 250% i ako onda ne bude padalo, prodat ću igru, platiti si put do blizzarda i zavrnut vratom svakom ko tamo radi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Predrag18 kaže...
Kralj Situacije kaže...

Ponovno ću napisati, farmam ISKLJUČIVO Act 3 jer se jedini isplati po meni, i to tamo keep depths sve mape, sin heart quest mape, arreat crater, rakkis crossing sve do Azmoša. Odnedavno, zadnjih mjesec dana igram sa wizzom (ma i manje vjerojatno) a sa MF opremom igram zadnjih paaa deset dana možda. Prije MF opreme zadnji put mi je palo prije mjesec i pol legenda. NAKON što sam stavio MF opremu svaki dan obavezno padne 1 legenda/set  uz 2-3 sata igranja, ajmo reć jedan do dva runa. Otkad sam nabacio MF opremu dobivao sam Vile Ward (shoulderi otišli jedan za 40 eura) dva puta, Warmonger, Dawn, Tal Rasha helm, The Compass Rose, Skorn (otišao za 40 eura), ufff ssad se nemogu sjetiit koji su još u zadnjih 10 dana dropali. Sad će mi smanjit vjetrove tak da sam nahebo a vidićemo šta će bit sa ovim smanjenjem energy armora, jer će još više nerfati i dps mobova, tako da bi sad TREBALO biti još lakše farmati.

Kažeš da farmaš Act 3 a na profilu se vidi da ti wizardica nije prešla dalje od početka inferna http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177 Nije lijepo lagati...

Isuse Bože...................nevjerojatno, pa zar nikad niste čuli da vas prijatelj koji je PREŠAO inferno (ili je također pokupio od nekog drugog waypoint) može zvati u svoju igru da pokupite waypoint i tada vam on zauvijek ostaje? Nema što, znanje Diabla vam je na nivou. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 18:43 (Kralj Situacije).
13 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
Predrag18 kaže...
Kralj Situacije kaže...

Isuse Bože...................nevjerojatno, pa zar nikad niste čuli da vas prijatelj koji je PREŠAO inferno (ili je također pokupio od nekog drugog waypoint) može zvati u svoju igru da pokupite waypoint i tada vam on zauvijek ostaje? Nema što, znanje Diabla vam je na nivou. 

sve 5,al i meni je cudno da nit je ijednom azmodana ubio nit ove prije,iako mu je gear dovoljno dobar za to

ma sad kad dode 1.0.5 ko nemre act III je fakat undergeared do bola,pre pre pre lagano je... ja sad tesko dalje od ghoma odem,a na PTR do azmodana bez da mi se hp spusti ispod 70%

12 godina
protjeran
medo36 kaže...
Kralj Situacije kaže...
Predrag18 kaže...
Kralj Situacije kaže...

sve 5,al i meni je cudno da nit je ijednom azmodana ubio nit ove prije,iako mu je gear dovoljno dobar za to

ma sad kad dode 1.0.5 ko nemre act III je fakat undergeared do bola,pre pre pre lagano je... ja sad tesko dalje od ghoma odem,a na PTR do azmodana bez da mi se hp spusti ispod 70%

Bučera sam koknio jedno 100 puta, Beliala jedno 200 puta a Azmodana jedno 300 puta (bubam lol) dok sam Diabla samo u coopu roknio (samo zbog ach) jer sam sa wizzardom došao na inferno samo da farmam tak da mi se nije dalo uopće igrati 4 act.  Ali misli da znam zašto ne očitava ostale actove na profilu na infernu, vjerojatno bilježi samo ako si kompletno sve prešao......al Predraže svaka čast na bisernom razmišljanju

16 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

Bučera sam koknio jedno 100 puta, Beliala jedno 200 puta a Azmodana jedno 300 puta (bubam lol) dok sam Diabla samo u coopu roknio (samo zbog ach) jer sam sa wizzardom došao na inferno samo da farmam tak da mi se nije dalo uopće igrati 4 act.  Ali misli da znam zašto ne očitava ostale actove na profilu na infernu, vjerojatno bilježi samo ako si kompletno sve prešao......al Predraže svaka čast na bisernom razmišljanju

pa da si koknuo sa wizzom išta, od tih 100 puta, prošao bi act i popunile bi ti se 3 crtice od 4. sorry but I call BS {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice