Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.544.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Test user kaže...
Brutalni34 kaže...

Pozz. svima ...eto da se i ja malo uključim u rasprave a ovo je moj " Monk " , igram ponekad i sa D. Hunterom http://eu.battle.net/d3/en/profile/DrKan%C4%91a-2555/hero/13332803

Trenutno sa Monkom igram II i početak treček act. ( Act III zidine ,prvi podrum)kad uđem u drugi podrum e tu počinju piz***ije...trebam podići res za min. 200, LoH za min. 300 i ja mislim da bih se riješio večine briga koje me prate od tog II podruma pa nadalje u Act III !

Nosim sa sobom Helm i Belt koje nekada zamjenim a sa njima imam oko 5000 dps manje ali za 400 All Res. više ...pa malo kombiniram....tako dugo dok ne nađem tj. dok mi ne dropa neku zlatnu sredinu pa da nemoram više mijenjati !

...ili jednostavno zamijeniti jače oružje sa LOH-om !!....ono "samo"...ko da je to maro daj piz*e !

usput kraftam Bracere i Beltove sa 6 Prop. ako nekoga zanima možeme kontaktirati i prodajem opremu sa D. Hunter ! - http://eu.battle.net/d3/en/profile/DrKan%C4%91a-2555/hero/12864790

može se sa njim igrat bez problema Act I Inferno !(uz malo truda i Act II).

zamjeni weapone s onima koji imaju Loh ili makni emerald iz postojecih i napravi amne gemove ( star) i tak ces dobit loh.

a resiste necu ni spominjat kak su mali.....

pa to je i sam napisal da treba diči ...da malo bolje čitaš nebi takvu glupost izjavil ... :)  ovaj forum je totalna sprdačina i samo gluposti možeš pročitat :):)

13 godina
neaktivan

Ja neznam dali ti znaš čitati ili šta ali očigledno si propustio nešto na mojem postu ...kad zamjenim Helm i Belt koji nosim sa sobom All Res. su mi na 950 sa mantrom a ako zamjenim na weaponu kamenje mogu tebe tući po guzici i ništa drugo jer sa tim kamenjem ja imam 440% CHD i oko 40% CHC a DMG mi sa skillevima Breath of Heaven i Blinding Flash digne na nekakvih 89 300 ....normalni DPs mi je 52000 !

15 godina
neaktivan
8Fluffy9 kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/KidCro-2842/hero/311248

1050 all res

5.5k armor 

2200 dex

42% dodge

45k hp

58k dps un buffed

malo da vam mazem oci :)

Ovo je Uber brutalis. Al tonči nan se još nije javia sa svojim gearon.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
protjeran
fila2208 kaže...

kakav car, imaš šta stare opreme da nisi prodao?

ono šta si prije nosio?

i koliko si platio ovu...over xx mil ha? :)

yebeno

Isse šta se čude, pa solidna je oprema ali i nije neka bogovska........

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
15 godina
protjeran
formula1live kaže...

Pitanje:

Znam da će blizzars buffati Legendary iteme, a mene zanima da li će buffati i set iteme ili će oni ostati glupost kakva jesu? Jednostavno ih se ne isplati kupovati.  Za iste novce dobiš bolji rare item.

PS: vidim da puno vas ne nadograđuje follovera. Enchantress-ica može jako puno pomoći sa dobrim gearom, ja sam svojoj uspio dići damage na 5.6k, sa buffom preko 6.5k i mogu reći da jako puno znaći.

LOL pa i set itemi su ti isto legendary, zato se i zovu LEGENDARY SET ITEM. 

13 godina
neaktivan

Barbarian sa 1H i shieldom ili 2H? Trenutno imam 1H sa shieldom pa me zanima mišljenje...

I koji su po vama najbolji spellovi za razbijat u guzvama :)) stunat, rokat...maknut se i tako u krug :))

16 godina
odjavljen

Tonči je sav gear utopio za euriće na svom i "group progress accountu" :)

14 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

pa to je i sam napisal da treba diči ...da malo bolje čitaš nebi takvu glupost izjavil ... :)  ovaj forum je totalna sprdačina i samo gluposti možeš pročitat :):)

Brutalni34 kaže...

Ja neznam dali ti znaš čitati ili šta ali očigledno si propustio nešto na mojem postu ...kad zamjenim Helm i Belt koji nosim sa sobom All Res. su mi na 950 sa mantrom a ako zamjenim na weaponu kamenje mogu tebe tući po guzici i ništa drugo jer sa tim kamenjem ja imam 440% CHD i oko 40% CHC a DMG mi sa skillevima Breath of Heaven i Blinding Flash digne na nekakvih 89 300 ....normalni DPs mi je 52000 !

ma joj...

tek sam sad vidil di sam postal....

frend me pital kaj da napravi s monkom, i koji je uber gear, pa sam postao tvoj profil i njemu rekao kak da to kompenzira u namjeri da mu posaljem na PM, ja to postam na board, nisam gledo...

/facepalm

my bed....

btw.

poslao sam u i tvoj nick, pa ak ti se neko javi an PM, tak da znas od kud je to doslo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 15:19 (Test user).
13 godina
neaktivan

ma nema beda ...stari ...lol !

15 godina

evo mog main heroa

http://eu.battle.net/d3/en/profile/LoLlik-2829/hero/12996858

mozda neki prijedlozi vezani uz gear?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i moj heroj http://eu.battle.net/d3/en/profile/Jova-1927/hero/2011550

Isao sam vecinom za ukupan dps jer mi je Crit Chance i Crid Dmg pre skup (trenutacno), te sam sada prije 2-3 dana krenuo stackat vitality.

I tried playing real life. The graphics were alright, the gameplay was shit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kolege jel mi iko voljan iskraftat zeleni gem sa 80% crit dps increase?

Nemam plan , imam sve ostalo.

Našao

Edit:

Evo i mog DHa http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fur1ou7-1930/hero/2782882

:D

Time and time and time and time again...
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 16:42 (lipaaa).
15 godina
protjeran
Tonči kaže...

Group progress? Što je to? Btw ja neznam kak ti uspiješ bilošto prodati. Ja zaista neke bogovske iteme pa nema šanse da prodam za bilokakvu lovu, stavim po nekoliko puta jeftinije od najsličnijeg koji imma na RMAH i svejedno neide. Zaista nisam pohlepan i jeftino stavljam.

15 godina
neaktivan
Brutalni34 kaže...

Pozz. svima ...eto da se i ja malo uključim u rasprave a ovo je moj " Monk " , igram ponekad i sa D. Hunterom http://eu.battle.net/d3/en/profile/DrKan%C4%91a-2555/hero/13332803

Trenutno sa Monkom igram II i početak treček act. ( Act III zidine ,prvi podrum)kad uđem u drugi podrum e tu počinju piz***ije...trebam podići res za min. 200, LoH za min. 300 i ja mislim da bih se riješio večine briga koje me prate od tog II podruma pa nadalje u Act III !

Nosim sa sobom Helm i Belt koje nekada zamjenim a sa njima imam oko 5000 dps manje ali za 400 All Res. više ...pa malo kombiniram....tako dugo dok ne nađem tj. dok mi ne dropa neku zlatnu sredinu pa da nemoram više mijenjati !

...ili jednostavno zamijeniti jače oružje sa LOH-om !!....ono "samo"...ko da je to maro daj piz*e !

usput kraftam Bracere i Beltove sa 6 Prop. ako nekoga zanima možeme kontaktirati i prodajem opremu sa D. Hunter ! - http://eu.battle.net/d3/en/profile/DrKan%C4%91a-2555/hero/12864790

može se sa njim igrat bez problema Act I Inferno !(uz malo truda i Act II).

there u go, mislim da ćeš preživjeti sa 40k dps-a,a sa 900 res-a ćeš osjetiti znatno olakšanje{#}...imam ti ja nekih weapona sa loh-om,pa ako si zanteresiran javi se...

ove (+još neke):

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 17:11 (EraserHead).
15 godina
neaktivan
lipaaa kaže...

Našao

Edit:

crit chance i damage su ti totalno nesrazmjerni {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3
Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kora kaže...
Tonči kaže...

Group progress? Što je to? Btw ja neznam kak ti uspiješ bilošto prodati. Ja zaista neke bogovske iteme pa nema šanse da prodam za bilokakvu lovu, stavim po nekoliko puta jeftinije od najsličnijeg koji imma na RMAH i svejedno neide. Zaista nisam pohlepan i jeftino stavljam.

Ma davno, sada to ne ide više. U početku su itemi išli po 50-100 eura bez problema. Tada nas je nekoliko prodalo sve sa svih likova. Grp. progress je acc. koji imamo nas nekoliko, na kojem svi igramo u smjenama po jednog lika. Ja sam igrao Barba. Tako smo brzo došli do 60 i završili sve. Taj acc. je omogućio farmanje u ranoj fazi, ne-bacanje dropova, dok su cijene (u goldu) još bile visoke.  Kad je stigao RMAH, sve je letjelo na prodaju - euri su euri, a itemi danas jesu, sutra nisu i lako smo nafarmali još.

Sada je RMAH slabašan. Što je prije išlo za 50, sada teško ide za 5 eura. EU RMAH je polu-mrtav. Američki RMAH je druga priča, tamo još živi sve, ali to nemamo i ne igram ni ja tamo jer trebaš imati US PayPal, karticu, rezidenciju, bla, bla.

13 godina
neaktivan

Prvo da se zahvalim na ponudi i brizi ...lol...ali ...ljudi morate shvatiti jedno da onaj koji igra na Crit H. Dmg. i Crit. H. Ch. mora imat min. na 350 do 400% CHDmg. i 35% do 40% CHC, bez toga zaboravi igrat dalje od Act II !Opče se ne pokušavajte truditi ulaziti na 3 ili 4 Act !

Plus 1000 All Res. i min. 40 000 Dmg-a govorim to otprilike i iz iskustva i mislim na farmanje u stilu da Act 3 prolaziš uz samo otp. da te zakolju 3 do 5 puta a ne da gineš ko kad ti hodaš i gaziš mrave ...znači svakih par metara pogineš!!....lol...to za mene nije normalno igranje ....znači ako uzmem bilo koje od ovih oružja koje si mi ponudio ja gubim 3 četvrtine Dmg-a jer mi pada CHD i CHC!...još da spomenem koliko god All Res. staviš na sebe ti u Act III i 4 i dalje na nekim elitima gineš , pa da su ti All Res. veliki 5 miljona i da imaš LOh-a 7 miljona ...zaboravite na to i onaj koji vam govori ovo ili ono za te velike All Res. ili veliki LOH taj nije normalan i nema pojima o čemu priča ...najbolja kombinacija je kad imaš od svega pomalo ali na kraju se ponovo vračamo na glavno a to je Dmg a on mora biti što veči da ti njih što prije zakolješ jer koliki god ti tenk bio ti njih nemožeš tenkat koliko ti želiš i na kraju fighta i tog tenkanja oni te sje*u ako nemaš dovoljno veliki Dmg da ih se što prije riješiš !

Jedino ako si sretnik i nekim slučajem nabio 200 000 Dmg pa ti sve ovo i nije potrbno u tolikoj mjeri !

Da se mene pita ja bih rađe gledao da mi je Life per Sec što veči a ne LOH jer life per sec te puni uvijek dok za LOH moraš tuči ali je problem taj da ti on mora biti na oko 1600 do 2000 !!...govorim to samo zato ako zanemaruješ ostalo i briješ samo na to ali opet moraš imati veliki Dmg !!

A taj Act 4 neču ni spominjati...a što se tiče itema i njihovih dropanja , ...dropa da dropa ali treba znati šta možeš prodat a što nemožeš...istina zna se desiti da prođe dan nekad možda i dva dana i da ne padne niti jedan dobar item ali u globalu gledano padaju itemi i daju se prodati samo ako ti očekuješ da ti svako malo padne item od 10, 40 ili 100 miljona onda rađe prestani igrati ali i to se zna dogoditi samo što trebaš pripaziti dali češ taj item prodati ili češ si ga za sebe ostaviti ...sve ovisi za što igraš ovu igru !

A na kraju ču samo još spomenuti i to vam je odgovor na sva vaša pitanja i negodovanja a to je da je razlika između izlaženja Diablo 2 i 3 otp 10 ili 12 godina ...za one pametne zna se što to znaći a za one uskračene tog bogom danog talenta je da se ta igra igra godinama pa onda nemožeš očekivati da ti jaki itemi padaju svako malo !...jedno me još zanima i to jako a to je koliko je ovdje ozbiljnih igrača Diabla a ne noname igrača !????

Pozz. i sretno u farmanju !....lol

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 18:57 (Brutalni34).
15 godina
neaktivan
Brutalni34 kaže...

Prvo da se zahvalim na ponudi i brizi ...lol...ali ...ljudi morate shvatiti jedno da onaj koji igra na Crit H. Dmg. i Crit. H. Ch. mora imat min. na 350 do 400% CHDmg. i 35% do 40% CHC, bez toga zaboravi igrat dalje od Act II !Opče se ne pokušavajte truditi ulaziti na 3 ili 4 Act !

Plus 1000 All Res. i min. 40 000 Dmg-a

Eto, ja iz svog iskustva s monkom, govorim da sam imao dps 35k, i da sam već na a3 bio redovno naguzivan sa svih strana, sve dok nisam povecao Res (sa 600 na 1000) i Loh (sa 400 na 1200) a smanjio dmg (pa skoro za upola)...i poslije je bila kao šetnjica, jedino me ghom malo zezao...uglavnom diabla sam roknuo sa 23 k dps-a, ( i to buffanog sa breath of heaven), tako da ti ta priča od min 40 k dps-a ne drži vodu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 19:53 (EraserHead).
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
lipaaa kaže...

Našao

Edit:

crit chance i damage su ti totalno nesrazmjerni {#}

Znam , skuplja se gold za jaču krit šansu :)

Time and time and time and time again...
13 godina
neaktivan

Hmm...gle nebih ulazio dublje u tu tvoju priču , pogotovo kad čujem da si ubijao Diabla sa 23 K Dps-a ...samo me zanima koliko si ga dugo ubijao i kako je izgledala ta tvoja šetnjica po Act III i nije da ti nevjerujem nego sam spomenuo da sve ovisi kako ko prolazi kroz igru i dali te ubijaju i rade štetu na svakom pragu a ono glavno je to da ja Duel Wind-am tj. igram sa dva oružja , znači bez štita !!!....hmmm...još jednom !!!

15 godina
protjeran
Tonči kaže...
Kora kaže...
Tonči kaže...

Ma davno, sada to ne ide više. U početku su itemi išli po 50-100 eura bez problema. Tada nas je nekoliko prodalo sve sa svih likova. Grp. progress je acc. koji imamo nas nekoliko, na kojem svi igramo u smjenama po jednog lika. Ja sam igrao Barba. Tako smo brzo došli do 60 i završili sve. Taj acc. je omogućio farmanje u ranoj fazi, ne-bacanje dropova, dok su cijene (u goldu) još bile visoke.  Kad je stigao RMAH, sve je letjelo na prodaju - euri su euri, a itemi danas jesu, sutra nisu i lako smo nafarmali još.

Sada je RMAH slabašan. Što je prije išlo za 50, sada teško ide za 5 eura. EU RMAH je polu-mrtav. Američki RMAH je druga priča, tamo još živi sve, ali to nemamo i ne igram ni ja tamo jer trebaš imati US PayPal, karticu, rezidenciju, bla, bla.

Baš kako sam i mislio, pa to sam ja i rekao, amerikanci su mnogo gluplji ljudi od europljana, a i bogatiji

15 godina
neaktivan
Brutalni34 kaže...

Hmm...gle nebih ulazio dublje u tu tvoju priču , pogotovo kad čujem da si ubijao Diabla sa 23 K Dps-a ...samo me zanima koliko si ga dugo ubijao i kako je izgledala ta tvoja šetnjica po Act III i nije da ti nevjerujem nego sam spomenuo da sve ovisi kako ko prolazi kroz igru i dali te ubijaju i rade štetu na svakom pragu a ono glavno je to da ja Duel Wind-am tj. igram sa dva oružja , znači bez štita !!!....hmmm...još jednom !!!

Mislis dual-wield? ;)

13 godina
neaktivan
uhh...lol da !
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Izgleda da mi je neki haker maznuo sword iz AH-usa. Stavio sam ga na bidanje 3.5M uz otkup za 6M i nakon pola sata dobim obavjest da je prodani za 1824325 golda. Ipak nisu popravili taj propust u Blizzardu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ako ko ima u srcu da mi guest pass pošalje, da i ja malo isprobam

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kora kaže...
Tonči kaže...
Kora kaže...
Tonči kaže...

Baš kako sam i mislio, pa to sam ja i rekao, amerikanci su mnogo gluplji ljudi od europljana, a i bogatiji

Zašto bi bili gluplji?

14 godina
neaktivan
Brutalni34 kaže...

Plus 1000 All Res. i min. 40 000 Dmg-a govorim to otprilike i iz iskustva i mislim na farmanje u stilu da Act 3 prolaziš uz samo otp. da te zakolju 3 do 5 puta a ne da gineš ko kad ti hodaš i gaziš mrave ...znači svakih par metara pogineš!!....lol...to za mene nije normalno igranje ....znači ako uzmem bilo koje od ovih oružja koje si mi ponudio ja gubim 3 četvrtine Dmg-a jer mi pada CHD i CHC!...još da spomenem koliko god All Res. staviš na sebe ti u Act III i 4 i dalje na nekim elitima gineš , pa da su ti All Res. veliki 5 miljona i da imaš LOh-a 7 miljona ...zaboravite na to i onaj koji vam govori ovo ili ono za te velike All Res. ili veliki LOH taj nije normalan i nema pojima o čemu priča ...najbolja kombinacija je kad imaš od svega pomalo ali na kraju se ponovo vračamo na glavno a to je Dmg a on mora biti što veči da ti njih što prije zakolješ jer koliki god ti tenk bio ti njih nemožeš tenkat koliko ti želiš i na kraju fighta i tog tenkanja oni te sje*u ako nemaš dovoljno veliki Dmg da ih se što prije riješiš !

Jedino ako si sretnik i nekim slučajem nabio 200 000 Dmg pa ti sve ovo i nije potrbno u tolikoj mjeri !

Da se mene pita ja bih rađe gledao da mi je Life per Sec što veči a ne LOH jer life per sec te puni uvijek dok za LOH moraš tuči ali je problem taj da ti on mora biti na oko 1600 do 2000 !!...govorim to samo zato ako zanemaruješ ostalo i briješ samo na to ali opet moraš imati veliki Dmg !!

A taj Act 4 neču ni spominjati...a što se tiče itema i njihovih dropanja , ...dropa da dropa ali treba znati šta možeš prodat a što nemožeš...istina zna se desiti da prođe dan nekad možda i dva dana i da ne padne niti jedan dobar item ali u globalu gledano padaju itemi i daju se prodati samo ako ti očekuješ da ti svako malo padne item od 10, 40 ili 100 miljona onda rađe prestani igrati ali i to se zna dogoditi samo što trebaš pripaziti dali češ taj item prodati ili češ si ga za sebe ostaviti ...sve ovisi za što igraš ovu igru !

A na kraju ču samo još spomenuti i to vam je odgovor na sva vaša pitanja i negodovanja a to je da je razlika između izlaženja Diablo 2 i 3 otp 10 ili 12 godina ...za one pametne zna se što to znaći a za one uskračene tog bogom danog talenta je da se ta igra igra godinama pa onda nemožeš očekivati da ti jaki itemi padaju svako malo !...jedno me još zanima i to jako a to je koliko je ovdje ozbiljnih igrača Diabla a ne noname igrača !????

Pozz. i sretno u farmanju !....lol

tenkao sam cijeli a3 do azmodana s DH od 650 AR, 12K dps i 2000 Loh i ako umro 2-3 puta.

Trajalo je al i solo sve ubijem prije enrage. u Public je druga prica, jedini problem su mi Arcane  i mobovi koji bjeze i ranged.

sad rollam monka i s resistima od 889 (buff 1000) A3 je poprilican problem. DPS cca 22K i LoH 1332.

sto se tice opreme, na DH tankera sam potrosio u mjesec dana buildanja manje od 1M.

80% sam prebacio na monka i a1 i a2 su bili setnja. nakon toga sam poceo stackat physical.

jos radim na monku al vidim da treba jako puno truda da se napravi ili tank ili dps-er.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 10:12 (Test user).
15 godina
protjeran
Tonči kaže...
Kora kaže...
Tonči kaže...
Kora kaže...
Tonči kaže...

Zašto bi bili gluplji?

Zato što sam gledao dokaze što su ljudi na američkim serverima prodavali za stotine eura nešto što ne vrijdei niti 2 eura i to masovno, znači nije evo jednom se dogodilo. Za europljane baš se i nisam nagledao takvih dealova, iako ih sigurno ima. No, i opće-poznata stvar je da su ameri kao narod generalno idioti.

14 godina
neaktivan
Kora kaže...

Zato što sam gledao dokaze što su ljudi na američkim serverima prodavali za stotine eura nešto što ne vrijdei niti 2 eura i to masovno, znači nije evo jednom se dogodilo. Za europljane baš se i nisam nagledao takvih dealova, iako ih sigurno ima. No, i opće-poznata stvar je da su ameri kao narod generalno idioti.

Na EU cijena su katastrofa i jos nitko ne kupuje.

Na US su cijene 30% nize i puno se lakse proda.

svu opremu koju ima  na monku na EU bi mogo prodat 20-30M (pitanje jel bi uspio) a weapon sam bi isao za 80M

na US bi prosao za 15-18M max.

iz tog razloga mislim krenut na US al HC.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice