Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.633.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
zila kaže...

Trenutno imam 370h i zaradio sam 337$, kako vama ide?

gg, gz, wp.

btw. završio treći act. Moram priznati sam nebi mogao, mogao bi možda ali ultra teško. Nisam imao stalnu ekipu već igrao sa puberima. Nšao par dobrih likova, fino smo igrali ja tenkao dečki mlatili....i pao ja azmodan koji je dosta lagan moram priznati...

idemo dalje malo po malo, na act 4...koliko je teži od trice?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 22:37 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

moj prvi post i ujedno pitanje. Da li je i dalje max magic find na amuletima 40%. Danas vrsljam po AH i vidim da ne ide preko 25%. Jesu li ovo smanjivali ili?

Hvala na odgovoru narode.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zila kaže...

Kako ide farmanje sad kad su uklonili wizard god mode bug ? haha

13 godina
neaktivan

koliko bi mogao dobiti za ovo na AH?

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa ako imaš dobru opremu farmati možeš sa bilo kojom klasom bez problema. To je i bit zašto je blizzard uveo AH, i igru napravio ovisnu o opremi. Skill uopće nije potreban u ovoj igri. Skill će biti važan jedino u PvP-u, jer će svi imati jako dobru opremu i onda će sam build i način igranja doći do izražaja.

0 0 hvala 0
15 godina
sweeth kaže...
zila kaže...

S god mod-om sam odigrao samo par sati i moram priznat da je bilo odlično ko da igram Diablo 2...

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma samo daj, ali mi nije jasno zašto neki forumaši, ko fol znaju za bugove odavno, a neće podijeliti s nama. Nek se i mi malo okoristimo svim tim bugovima i kur**mo kako imamo dobar gear ili zaradu

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
sweeth kaže...

Ma samo daj, ali mi nije jasno zašto neki forumaši, ko fol znaju za bugove odavno, a neće podijeliti s nama. Nek se i mi malo okoristimo svim tim bugovima i kur**mo kako imamo dobar gear ili zaradu

Ma pusti ih stari, to je njima sve u životu i onda se tako ponašaju :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
Diablo 3

Dal predstavlja razliku ako se preselim na americki server? Onda se i RMHA mjenja isto na njihovu regiju ? Jer kolko vidim europljani slabo kupuju iteme sa RMHA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Dal predstavlja razliku ako se preselim na americki server? Onda se i RMHA mjenja isto na njihovu regiju ? Jer kolko vidim europljani slabo kupuju iteme sa RMHA.

Nemozes stavljati iteme na Rmah van svoje regije. Cini mi se da je to pisalo u jednom blue postu.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
Diablo 3

Ja onda ne kuzim kak skupite toliko para. Meni otisla samo par itema i to po par eura. Hebacke iteme stavljam za po 2-3 eura i niko nece :) Valjda da stavim 20€ neko bi uzeo odmah.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Nitko ti ne kupuje jer stavljaš nepotrebene stvari ili su isti itemi jeftiniji na gold AH-u. 3€ ti je cca. 1M golda tak da ako ti stvar nije vrijedna 1M golda teško da ćeš ju prodati. Jedino ako nađeš nekoga ko nema pojima što radi.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
k1klop kaže...

Šta ljudi još igraju diablo 3?

Pa igraju. Recimo igra moja zivotna 'pratiteljica'. Bas joj je dobar.

Cak i ne gine nesto posebno. Ja se nekako silim da igram, ali nije ovo niti do koljena dvojci i jedinici. Osjecam se kao da sam retardiran s onim ogranicenjem skillova (1-4 + primary+sec.) u kombinaciji sa cooldown-om.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 3:51 (Mrgud Veliki).
16 godina
fila2208 kaže...
idemo dalje malo po malo, na act 4...koliko je teži od trice?

Po meni dosta tezi. Mobovi u Act4 su dosta nezgodniji i kada ulete elite packovi dosta su gadni.

Na Act3 jedino tesko je Heart of Sin i to kada ulete Hulking Phasebeast packovi. U Act4 ima nekoliko vrsta mobova koji su gadni.

Takodjer, na zadnjem questu kada ides prema Diablu one zone su dosta gusto natrpane mobovima, pa cesto uz Elite pack imas jos hrpu mobova s kojima se moras tuci.

Jedino sto je Act4 dosta kraci od Act3, pa se brze predje.

Ali porast tezine izmedju Act3 i Act4 je po meni manji nego izmedju Act1 i Act2 ili Act2 i Act3.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 9:54 (Mauro).
17 godina
neaktivan
sweeth kaže...
zila kaže...

dakle manje od 1$ na sat - dakle 7.28$ po danu (8 satno radno vrijeme) , mjesecna zarada 145$! :D joliti 874 kune! - tu ne ubrojavam amortizaciju na komp, struju i ostalo :D

Go for it! {#}

17 godina
neaktivan
Diablo 3

vjerovatno se čovjek zabavljo prvih 200h, a poslje je bila zarada :)

ja taman otplatio igru - 50 ojra :) 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

I ne zaboravite platiti porez, mirovinsko itd na tu lovu (oko 44% od zarade). Meni neki dan iz porezne poslali poziv na razgovor zbog jedne takve paypal uplate.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 12:42 (TracerCPP).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

lol

0 0 hvala 0
15 godina
Genie kaže...
sweeth kaže...
zila kaže...

dakle manje od 1$ na sat - dakle 7.28$ po danu (8 satno radno vrijeme) , mjesecna zarada 145$! :D joliti 874 kune! - tu ne ubrojavam amortizaciju na komp, struju i ostalo :D

Go for it! {#}

Ne igram Diablo 3 zbog zarade, volim se igrat, mnogo toga sam odigrao i kad na kraju pogledam zadovoljan sam što sam dobio od Diabla. U zadnjih par dana sam pokrenu Diablo da prodam preostale iteme i čekat ću novi patch.

Eto nastavlja uskoro s Max Payne di će mi mjesečna zarada biti 0 kn. 

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovako , imam barbara sa 300% mf i vec mi je pun k..... act-a 1 ,, imam i DH-a sa 50dps/140dps ali low resist , hp .

Tražim ekipu , tankera ( monk , jako poželjan ) ,zatim dps , ili etc ... sa naglaskom da svi u ekipi imaju 200+ mf set , bez NV dakle . Set moze i switch prije loota.

Dakle, prvo je potreban "tanker", da moze prezivit pristojno vrijeme i da koristi ,ako je monk ili barb ,onaj skill za crowd control. :)

Nick : ZazaX#2543

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 14:43 (UZ25).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Da, trebala bi se okupit neka ekipica preko ovog foruma za neki party. Doduše teško da mogu složit tenka sa 200+ MF, imam jedan set za farmanje i jedan za prolazak. No zato imam Wizza sa relativno pristojnim dps-om, pa i sinov DH je na acc, ali njega nit igram nit kužim.

Javus#2590

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Thog#2556  - monk 200 mf bez NV ...mogu act I i II

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz ekipa, planiram uzet Diablo 3 iz "druge" ruke...

Pa me zanima opcenito o performansama igre, imam komp debelo iznad preporucenih zahtjeva, al me najviše zanima kakav je lag i dal ga ima dosta.

Isto tako, igru bi prvenstveno uzeo jer uvijek sam volio se po AH-u vucarat i nenormalne kolicine golda zarađivat ( u WoWu mislim da sam to i doktorirao, nikad nisam radio profesije samo se bavio AH-om i imao ogromne kolicine novca "obicnim" receptom "kupi jeftinije, prodaj skuplje"...

U diablo 3 bi htio farmat a i ta Real Money Auction House ili RMAH mi je zanimljiva. Dal se moze od tog zarađivat, i zaradit dobre svote novca? Pa kasnije prebacit na karticu ili neznam, kupit kakve druge proizvode od blizzarda...

Diablo kao diablo sam doktorirao još od jedinice tako reč, iako svjestan sam da je trojka drugacija od svojih predhodnika...i za kraj...igra li dosta ljudi? Priblizno? EU i to?

Hvala na pomoci:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

D3 je fenomenalna igra, nećeš pogriješiti kupnjom. Što se tiće performansi igra ti nije zahtjevna i ide dobro i na starijim računalima. Laga više nema jedino ako ti veza nije dobra ali to onda nije do igre. Ja recimo mogu bez problema sa osnovnom T-com vezom skidati torrent ograničen na 400kB download i igrati D3 bez ikakvog laga (latencija < 100ms). Što se tiće zarađivanja nemoj se previše nadati do inferna. Srednje kvalitetnih stvari ima užasno puno na AH i teško se prodaju, a za dobiti top predmete moraš imati sreće (velike) i moraš igrati inferno Act3 ili 4. Što se tiće kupovanja na jeftino i prodaja za više, to ti radi pola europe i tu nećeš puno golda dobiti jer europljani nisu tako glupi pa da ti kupuju precjenjene stvari. Sa ovim novim patchom 1.0.4.0 bi legendary itemi trebali biti kvalitetniji i oni bi se mogli dobro prodati, jer sad su u 90%  slučaja slabiji od rare itema. Ako nađeš dobre stvari koje možeš prodati na RMAH-u onda prilikom stavljanja itema moraš odabrati da ti novci idu direktno na karticu ili Paypal jer u suprotnom ako odu na Battlenet ne možeš ih podići, jedino ako imaš nekog prijatelja pa pomoću njegovog računa podići novce. Uz to sve manje ljudi igra D3, večinoma ostaju samo ljudi koji su fanovi seriala, i do sad svi oni imaju jako dobru opremu. A dok ti dođeš do inferna još manje ljudi će igrati D3, ali smatram da prije PvP arene će opet porasti potražnja za dobrim stvarima, tako da ako ih sad ne uspiješ prodati sačuvaj ih (ako su dobri) za PvP. Ali opet ako blizzard smanji utjecaj opreme u PvP, onda ti oprema ipak neće biti previše vrijedna.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...

D3 je fenomenalna igra, nećeš pogriješiti kupnjom. Što se tiće performansi igra ti nije zahtjevna i ide dobro i na starijim računalima. Laga više nema jedino ako ti veza nije dobra ali to onda nije do igre. Ja recimo mogu bez problema sa osnovnom T-com vezom skidati torrent ograničen na 400kB download i igrati D3 bez ikakvog laga (latencija < 100ms). Što se tiće zarađivanja nemoj se previše nadati do inferna. Srednje kvalitetnih stvari ima užasno puno na AH i teško se prodaju, a za dobiti top predmete moraš imati sreće (velike) i moraš igrati inferno Act3 ili 4. Što se tiće kupovanja na jeftino i prodaja za više, to ti radi pola europe i tu nećeš puno golda dobiti jer europljani nisu tako glupi pa da ti kupuju precjenjene stvari. Sa ovim novim patchom 1.0.4.0 bi legendary itemi trebali biti kvalitetniji i oni bi se mogli dobro prodati, jer sad su u 90%  slučaja slabiji od rare itema. Ako nađeš dobre stvari koje možeš prodati na RMAH-u onda prilikom stavljanja itema moraš odabrati da ti novci idu direktno na karticu ili Paypal jer u suprotnom ako odu na Battlenet ne možeš ih podići, jedino ako imaš nekog prijatelja pa pomoću njegovog računa podići novce. Uz to sve manje ljudi igra D3, večinoma ostaju samo ljudi koji su fanovi seriala, i do sad svi oni imaju jako dobru opremu. A dok ti dođeš do inferna još manje ljudi će igrati D3, ali smatram da prije PvP arene će opet porasti potražnja za dobrim stvarima, tako da ako ih sad ne uspiješ prodati sačuvaj ih (ako su dobri) za PvP. Ali opet ako blizzard smanji utjecaj opreme u PvP, onda ti oprema ipak neće biti previše vrijedna.

Cudi me to da se smanjuje broj korisnika...znam da ima puno casual igrača...znaci i nema puno sreče od "kupi jeftino prodaj skuplje"...onda jedino dolazi u obzir kad je manjak tog određenog predmeta onda ga tavit za veču cijenu...

Farmanje itemsa mi se sviđa. A sta se tice kreditne i paypala...trenutno nemam, al e moze napravit Paypal racun pa spojit, makar naknadno dodao karticu kakvu?

16 godina
odjavljen

Broj igrača pada očekivano, nakon inicijalnog buma, kao i kod svake igre. Diablo 3 nije MMO, nema "dodatan sadržaj" i zato se i ne plaća mjesečno niti će se sadržaj proširivati do izlaska ekspanzije (kao i sa starijim Diablo igrama). Kupiš, odigraš i zatim ili prestaneš ili se nastaviš igrati iz zabave skupljanjem opreme, trgovinom i sl.

Prvi lik će ti pružiti cca. 100-tinjak sati igre do Inferna, svaki idući, ovisno o načinu igre, od 30-60. Sve možeš igrati beskonačno mnogo puta, ali samo Inferno nudi izazov zbog iznimne težine, ali i opreme koja pada. Aukciju možeš koristiti tijekom igranja, ali uglavnom samo povremeno, dok prava trgovina stiže tek na Infernu.

13 godina
neaktivan

Mislim da tezina nece predstavljat problem...čak i Hardcore bi igrao...Ima razlika u looto između Hardcore i ostalih?:))

Uzimam u srijedu-četvrtak kad sjedne plata :)

16 godina
odjavljen

Nema razlike. Samo umireš trajno, a sve ostalo je identično. Inače, zbog RMAH-a nemoj kupovati igru (ako se nadaš zaradi), jer je promet znatno manji (kupovina je pala za 75%) i cijene su niže.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nema razlike. Samo umireš trajno, a sve ostalo je identično. Inače, zbog RMAH-a nemoj kupovati igru (ako se nadaš zaradi), jer je promet znatno manji (kupovina je pala za 75%) i cijene su niže.

Ma ne kupujem samo radi "zarade" nego i zabave naravno :)) Prvenstveno zabava, a nakon toga se mozd ai zaradi nesto :)

17 godina
Diablo 3

Koliko bih mogao traziti za ovo na AH?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice