Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.534.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Diablo 3

Error 37? server are busy? zar opet {#}

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Error 37!  {#}

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
puma_vkci kaže...

Error 37!  {#}

Ufff super taman mi je trebao predah :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
16 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

Error 37!  {#}

mene kikalo dok sam igrao... disconected

14 godina
Diablo 3

Ma daj nemoj me hebat! bas mislio danas lijepo preci ACT IV i onda na inferno ali eto ništa od toga.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 21:36 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Error 37 is back bit****! {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

A jesam njub zaboravio sam si pojačati magic find i još se onda čudim što su mi jadni dropovi poslije normal. :fejspalm:

Sad sam si pojačao na 30%+ sa nekim itemima i odmah padaju bolje stvari. Kad skupim još golda odmah na aukciju po još magic find itema. Jeste vi koji se žalite na dropove pogledali kakav vam je magic find?

Kiklop koja bedara za ovu prevaru. Ja nikad nisam kupio accounte (samo prodao par puta) ali takve stvari upravo iz tog razloga nikad ne bih kupio preko njuskala. Samo s foruma od člana koji ima pouzdanu reputaciju.

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Ja upravo zavrsio party bez problema, nikakvi error... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gringo88 kaže...

A jesam njub zaboravio sam si pojačati magic find i još se onda čudim što su mi jadni dropovi poslije normal. :fejspalm:

Sad sam si pojačao na 30%+ sa nekim itemima i odmah padaju bolje stvari. Kad skupim još golda odmah na aukciju po još magic find itema. Jeste vi koji se žalite na dropove pogledali kakav vam je magic find?

Kiklop koja bedara za ovu prevaru. Ja nikad nisam kupio accounte (samo prodao par puta) ali takve stvari upravo iz tog razloga nikad ne bih kupio preko njuskala. Samo s foruma od člana koji ima pouzdanu reputaciju.

Ja imam osjećaj kao da je igra zbugana po tom pitanju ili jednostavno je sreća u pitanju. Igram nightmare s frendom i imao sam MF oko 30%, a on oko 50% na svaki zlatni item koji on dobije ja dobijem 5. Do sad sam dobio i 2 legendaty-a. Jedini problem je kaj uglavnom ti itemi koji mi padnu su sranje jer imaju loše kombinacije bonusa.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Sjednem ja za komp, upalim ga i ocu pokrenit D3, jok, mogu se slikat, fino, opet server down. Nemam vise zivaca.

Oce ko kupit D3 acc ? Box izdanje iz infomarka, racun, kutija , key origigi naravno. 400kn uplata na racun. Sve ostalo na pp.

Barbar level 53, oko 4500dmg, trenutno opet na Nightmare act 3, pri kraju s njim. Probao Hell ali je prejak bio meni, oni plavci u  troje me svaki put zbubaju ko beba zvecku,pa sam Nightmare krenio nanovao, u medjuvremenu dva jaca komada opreme dobio i oko 300k zlata zaradio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

lol pa igra je vani oko tjedan dana i već prodaješ account?

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Mene je isto kickalo u sred igre i sad naravno error 37!

Pa ovi iz Blizzarda ko da prvi put u zivotu izdaju igru!

Bang!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam da li ste ovo već vidjeli, ali svi oni koji igraju preko Guest Passa (ili oni pohlepni koji već imaju Diabla pa hoće još jedan aktivacijski ključ), mogu sudjelovati u nagradnoj igri. Osim Diablo 3 ključa, moguće je dobiti Playclaw licencu.

Upute se nalaze ovdje: blog.playclaw.com

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

true?

Repent the end is near!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 22:16 (Scarfaceee).

9 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

true?

Stupid or just trolling? 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
17 godina
Scarfaceee kaže...

true?

True

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Hell je ubitačno tezak u co opu,

alt-tabam ovo jer me one shotalo.

Act I.

Rareovi padaju, public igraci su retardi {#}

For shits and giggles.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

Error 37!  {#}

We are currently investigating an unscheduled crash of #Bnet – we apologize for any inconvenience the disruption may have caused!

14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

true?

Hebo ja blizzard te da ih hebo, 

cisti pokazatelj imbecilnosti ponosa i najvise od svega hebene pohlepe

kao da ljudi ne bi kupili igru, imam doma jedinicu dvojku sa eskpanzijom

i naravno da cu dat pare za nastavak,

prokleti bili oni i njihova pohlepa!!!

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav ljudi, imam 2 keya viska za diablo 3 pa ako netko hoce kupiti neka mi se javi na pm...jeftinije nego u trgovinama! {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

true?

nije.

1.) Diablo 3 ce isto imat pvp, u developmentu je, a imas vec beta videe na youtubu.

2.) pogledaj malo postotak kućanstva u svijetu ljudi koji imaju internet, sve ce ti bit jasno, tako da za koji tjedan kad stabiliziraju servere, nece se ni kuzit da igras online.

3.) Za koji će ti vrag lan kad se na svakog možeš normalno spojit preko battle neta i igrat s njim

4.) Stable serveri dajem glavu da ce za maksimum mjesec i pol bit sigurno!

5.)ne kužim šta bi to trebalo bit

6.) Neznam dal se odnosi na cjelokupnu igru ili na samog diabla. Cjelokupna igra ako se sve istražuje svaki kutat, može trajat oko 40 sati sigurno, Evo ja i frend već 16 sati igramo tek smo na polovici acta 2. A do diabla još nisam došo pa neznam kolko mi treba.

7.)Meni je u diablu 3 bolja atmosfera, scary je, bolja je grafika(razumljivo) i zbog toga je sve ralističnije.

8.)Ni u jednom ni u drugom nije neka muzika, nego nekavi scary zvukovi, al baš da je muzika da netko svira i pjeva, tog nema.

9.)Nisam igrao wow pa neznam

10.)ne kužim šta bi to trebalo bit

11.)I tu je dobra, ne vidim šta je loše.

12.)ne kužim, na inferno ne vjerujem da je lagano.

13.)I tu je isto nužan inventory managment, da sve šta se dropa stavim u inventory nebi mogao do pol questa doc, vec bi trebo bacat

14.)pay to win? Šta??

15.)DRM je budućnost, željeli vi to il ne, za 10 godina ce sve igrica imat DRM.

16.)ako se to odnosi na priču, diablo 2 je isto imao slabu priču

17.)Nek je, bolje da ispoliraju igru do kraja, nego da svake godine bacaju igre kao šta activision izbacuje COD.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
15 godina
protjeran
Diablo 3

Ja evo tek sad s Monkom na Hell, jbg od posla se ne stigne, al sam zato na nightmare dosao za 17h da sam sve pregledao i očistio :D ali xebeni IZUAL!!! :S tek kad sam citao shvatio sam da je to najjaci boss u D3 :S