ma znam,al moram malo srat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hehe, ma samo daj, srali smo i za gluplje stvari po ovoj temi :P
Ljudi ako sada uzmem sa g2play hoće mi to stignuti danas? Key?
A ako uzmem od blizzarda (40 kuna više) stigne key odma? istog trena uplate?
I kada stigne ako uzmem odavde: http://www.cjs-cdkeys.com/products/Diablo-3-CD-Key-for-Battle.net-%252d-Instant-Download.html
100 kuna jeftinije. To je dosta.
Hehe, "Installing..."
nemogu installirat, izbacuje error neki, stream bla sra....
hehe pokrenem instalaciju i kad je pocelo instalirat izbaci error, ajmo sad ponovo skidat fail xD
Instalirano!
Ne zaboravite promijeniti regiju servera prije logina.
...sad do ponoći treba na miru pogledati Making of Diablo 3 uz pivo i grikalice.
Di ima to za pogledat?
Ljudi ako sada uzmem sa g2play hoće mi to stignuti danas? Key?
A ako uzmem od blizzarda (40 kuna više) stigne key odma? istog trena uplate?
I kada stigne ako uzmem odavde: http://www.cjs-cdkeys.com/products/Diablo-3-CD-Key-for-Battle.net-%252d-Instant-Download.html
100 kuna jeftinije. To je dosta.
Ako uzmeš od Blizzarda nećeš niti trebati key. Automatski se aktivira na battle.net.
Ja instaliram us digitalnu verziju, hoce li biti ikakvih problema kasnije kad budem htio igrati na europskim serverima!?
Instalirano i spremno za ponoc.
Ima ovdje koja dobra duša koja bi mi udijelila guest pass kad im dođe kutija? Infomark i mene zeznuo, pa da barem malo zaigram do tog četvrtka
Instalirano, namještene postavke...Još par sati i zbogom socijalni živote
Te guest passeve najbolje zicat iza ponoci buduci da mislim da nikome nece stic kutija danas (tko je narucivao bas boxed izdanje), eventualno ljudi kad se vrate sa ponocne rasprodaje da ti dok im se instalira igra to salju.
Ipak, javiti se ovdje iza ponoci, ne znam tko ce vas pamtit toliko dugo.
Može se i pokrenuti igra i pogledati intro i cinematics. Eto da vas malo drži do ponoći.
Sad kada je instalirano jel se mogu obrisati stari instalacijski fajlovi od 7.60GB??
Ode se sad opit da se mogu trijezniti uz igru .
Sutra s podočnjacima na posao... ko mi god donese dokumentaciju za obradit odmah mu sve po spisku. ^^
Sad kada je instalirano jel se mogu obrisati stari instalacijski fajlovi od 7.60GB??
Ja sam ih imao na eksternom disku. Maknuo sam disk i radi normalno, tako da nebi trebalo biti problema ako pobrišeš.
Ajde g2play, šalji mi taj key
Ja sam ih imao na eksternom disku. Maknuo sam disk i radi normalno, tako da nebi trebalo biti problema ako pobrišeš.
Evo obrisano i radi .
Mozes kupiti cd key preko neta ko sav posten narod i onda za tjedan dana preko ebaya kupis box za par kuna. Gotovo sam uvjeren da ce ih bit za prodat, uvijek bude takvih stvari.
520 kn na paypalu, ima tko savjet najbolje mjesto za digital download?
Instalirano i spremno za ponoc.
Očekujem detaljan izviješta, upravo od tebe.
ako netko ide na ponoćnu danas u algoritam nek mi pošalje PM, imam jedno pitanje :)
15.1 GB instalirani D3 !!!
Jebote, igra će bit stvarno velika, sueći po količini GB koju treba instalirat. Ne da me to veseli, već sam oduševljen. Čim veća, tim bolja.
Ja instaliram us digitalnu verziju, hoce li biti ikakvih problema kasnije kad budem htio igrati na europskim serverima!?
Koliko znam, igra će biti zaključana za regije čiji je installer ili regija accounta, sve dok se u svim regijama ne otključaju igre, a tada će accounti postati globalni. Dakle, provjerite:
- Battle.net account da je na nekoj EU zemlji
- Installer da je EU
EU ima najraniji start. Osim Južne Koreje koja navodno starta već...