Evo ovdje ce biti live stream sa ponocne prodaje vjerojatno iz engleske pocinje oko 9 sati
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-incgamers-launch-night-live-show#comments
Evo ovdje ce biti live stream sa ponocne prodaje vjerojatno iz engleske pocinje oko 9 sati
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-incgamers-launch-night-live-show#comments
Ovisi ispred kojeg? heheh
Lol
ispred onog ne na cvjetnom
jeli vam svima stigao kljuc iz G2PLAY-a ,meni jos nije
Meni prije 10ak minuta, sad ce brzo!
I koliko nas na kraju kempa ispred Algoritma?
ja bih rado kempao al sam preorderao igru prek bneta jer su mi prije 3 mjeseca u algoritmu rekli kako ponocne prodaje nece bit f... them
Strpi se i ja čekam ko ozeba sunce. :)
Dap, i ja sam čula da je neće bit al sam odlučila bit nevjerni toma i na kraju se isplatilo.
Ak niš drugo, bar će se pivkan s ekipom popit
I koliko nas na kraju kempa ispred Algoritma?
ja bih rado kempao al sam preorderao igru prek bneta jer su mi prije 3 mjeseca u algoritmu rekli kako ponocne prodaje nece bit f... them
Ej vi kaj ce te bit danas na ponocki snimite nekakav video da vidimo kako je bilo :D
Ako govoris o crack verzij vjerovatno hoces, problem je sto Blizzard server generira okolis, iteme, mobove tako da na crack verzij ces morat sam dodavat te stvari. Mozda vam i smuckaju neki "emulator" ali to nece biti ni D od Diabla
Origigi verzija naravno ima CO-OP i mozes odmah s prijateljima uskocit u igru.
Kakvoj crack verziji:) Naravno da ću kupit, samo čekam da novci sjednu na karticu:)
Pitanje za ove koji tvrde da su ih zvali iz algoritma varaždin da će bit ponoćne prodaje, jel to istina ili neko trollanje? :D
Pošto sam im i ja ostavio broj a nisu me zvali, pa nebi htel da dođem tam a da nema prodaje :D
Sta ce te prvo igrat?
Ja cu osobno Monka
14 | Barbarian |
---|---|
5 | Monk |
12 | Witch Doctor |
6 | Wizard |
10 | Demon Hunter |
jel ce biti kakav live stream na netu od launch eventa?
jel ce biti kakav live stream na netu od launch eventa?
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/launch-events-worldwide
I mozda na youtube se nade par komada,tako sam barem citao prije neki dan.
a el ima da je tko narucival sa
http://steel-servers.com
i da usput zna :D kad oni salju key hehe
ah...ajd...strpljen spasen kazu...mos mislit kad je D3 u pitanju
ja sam narucio i pito ih na fejsu..rekli su da ce sutra doc jer im kasni..ja se jos uvijek nadam da je krivo poslo poruku il sta vec :)
Dobro, jel' kome žao što je kupio CE pa ga možda želi prodati prije nego ukuca ključ?
Drugi put na vrime iskemijat kad se šta kupuje Tonči
Jel može netko rezervirat za mene jedan Guest Pass što dobijete uz igru (osim ako nemate nekog IRL prijatelja kojem bi htijeli dati)?
ponoc na iblerovom,doma sam do 00:45,a onda.... let the hell begin,prvo solo normal mode da se upoznam sa pricom i svima,a onda samo co-op
Trebo je blizzard malo pratit, pa stavit usred ljeta da igra izađe,a ne sad, kad je većini zemalja završetak škole. A igru većinom igraju srednjoškolci:)
Mi koji uzimamo CE isto možemo sada skinuti u 17:00 igru?:)
Trebo je blizzard malo pratit, pa stavit usred ljeta da igra izađe,a ne sad, kad je većini zemalja završetak škole. A igru većinom igraju srednjoškolci:)
odma prosjek pada
Strpi se i ja čekam ko ozeba sunce. :)
Nisu normalni,lupam refresh maila svako 2 min jutros od 10 , jos uvik nista.... Aaaaaa ko ce dat strpljenja, too....much....stress....
Ekipa ako imate problema s downloadom digital verzije Diabla 3 mislim na malu brzinu downloada itd..samo dignite Windowse u "safe mode with networking" i to je to skidate je cijelu za manje od 2h!
Nadam se da sam pomogao!
G2Play opet uredno odradio posao :)
Serial vec ukucan u battle.net, igra "skinuta", jos samo da otkljucaju install...
Evo uzeo sam i ja key od g2playa prije oko sat vremena, samo se nadam da će do ponoći stići na mail.
Zar nisu rekli ranije aktivirat setup, ja jos dobijam onu glupu poruku zvjezda pada je*la ih vise zvjezda da ih je*la
Vi nemate pojima koje muke ja sad proživljavam. Doma su rijeke i potoci, hrpa prostih riječi...
U Infomarku sam prednaručio igru kad sam prije par sati pročitao e-mail koji su mi poslali.
"Poštovani, Diablo 3 pošiljka će nam kasniti."
Sad si mislim dal da im bombardiram dučan ili da samo čekam D3 ?
Ja stvarno više nemam snage. Kako da proživim ovih dugih 3-4 dana ?
odma prosjek pada
Ma neću ga igrat prije 15. 6 nema šanse, sad ovu školu rješit i onda imam cjelo ljeto za igrat diablo, ovo su ga stavili u najgorem terminu:)
Vi nemate pojima koje muke ja sad proživljavam. Doma su rijeke i potoci, hrpa prostih riječi...
U Infomarku sam prednaručio igru kad sam prije par sati pročitao e-mail koji su mi poslali.
"Poštovani, Diablo 3 pošiljka će nam kasniti."
Sad si mislim dal da im bombardiram dučan ili da samo čekam D3 ?
Ja stvarno više nemam snage. Kako da proživim ovih dugih 3-4 dana ?
Go Barbarian on there asses!
Azijskim pi*ama se otkljucava igra prije nego nama ;(
http://www.twitch.tv/gibybo - Igrat ce ovaj lik za sat vremena d3
Koristi tajvanski proxy samo da moze poceti igrati malo ranije :D
jel se instal neotkljucava u 17.00?