Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.802
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
formula1live kaže...
Bera kaže...

Diablo 3 je sp hack and slash igra ili?????

Jel ima mp, kakav je, ima samo coop ili????

Dobar vic {#}

Pročitaj malo prijašnje stranice ove teme gdje je sve to već odgovoreno, ako stvarno neznaš

Nikad nisam igrao Diablo pa me čisto zanima, no šteta, povrijedio sam napuhanog fana{#}

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
13 godina
neaktivan
Diablo 3

kakav fan ? pa lijepo ti kaže da pročitaš temu malo, ko ti kriv kaj si ljen i malo proguglat o igri, neg cekaš da ti se sve na pladnju donese

Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
Diablo 3

ekipa pripremite se otpadanje prstiju od klikanja, sat vremena igre i ruka pravo boli a nije da spadam u casual gamere :) ah pravi punokrvni h&s :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko traje kampanja od prilike?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nije igra izašla pa nitko nemože znat

15 godina
Jonja kaže...

Iskreno mislis da znamo tacnu duzinu kampanje prije nego sto je igra uopste izisla ????  {#}

Shazbot !
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

od prilike ?

dva sata ti treba da pređeš betu, onak casual, malo razgledavanje, slušanje dialoga, klikanje po spelovima, craftanje itd...rekli su da je beta 1/3 Acta I, dakle prvi akt završiš odprilike za nekih 5-6 sati, ako naravno sve čistiš, svaki dungen, svaku mapu SVE, dakle minimalka 5 sati

4 acta x 5 sati (min) = 20 sati da završiš normal, nightmare bar 30 sati ako ne i više....dok dođeš do inferna imat ceš minimalno 100 sati igre, da zebe rak raka

;D

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 23:19 (Suhilist).
14 godina
neaktivan
Suhilist kaže...
Jonja kaže...

od prilike ?

dva sata ti treba da pređeš betu, onak casual, malo razgledavanje, slušanje dialoga, klikanje po spelovima, craftanje itd...rekli su da je beta 1/3 Acta I, dakle prvi akt završiš odprilike za nekih 5-6 sati, ako naravno sve čistiš, svaki dungen, svaku mapu SVE, dakle minimalka 5 sati

4 acta x 5 sati (min) = 20 sati da završiš normal, nightmare bar 30 sati ako ne i više....dok dođeš do inferna imat ceš minimalno 100 sati igre, da zebe rak raka

;D

Ja sam Diablo 2 igro mjesecima, tako da se ne bi složio da ćemo baš tako lako prelazit igru. I da ćemo u svega 30 sati igranja završit igranje igre, igru ću vjerojatno igrat nekoliko godina, ako sam diablo 2 igro 5-6 godina, naravno ne konsantne igre onda ću i D3 sigurno moć igrat bez beda toliko. Nisu te igre napravljene za nekoliko sati igranja, već za malo duži period. Naravno da teoretski, kad ljudi zasjednu za komp mogu igru preć i za tjedan dana, al puno duže se to može igrat.

AMD Phenom II x 6 1090T
17 godina
Diablo 3

Sjecam se u D2 prije LoD da sam doso u zadnji act i samo izlazio iz sanctuarya neko vrijeme farmat jer Diabla nisam mogo samo tako ubit, a i bilo je itema i svega, jer drop je bio odlican.

Tako da iskreno? Moze se to samo proletit, ali imam osjecaj da ce se neke stvari i ponavljat da se jos malo izlevela i da se skupe neki itemi prije zadnjeg boss fighta (barem ovdje)

U mom iskustvu zadnji act na normal ima bolje dropove nego prvi, mozda prva 2 na nightmare (tako je barem bilo u D2 ili sam ja imo takav osjecaj)

IUpak to se svodi na grind... ko zna, zavrsis normal pa uzmes drugog lika...

Ljepota kod Diablo serijala je sto te nekako vuce da grindas, a za razliku od drugih MMO taj grind, koliko god bio bespotreban, nije ti (barem meni) tesko padao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Sjecam se u D2 prije LoD da sam doso u zadnji act i samo izlazio iz sanctuarya neko vrijeme farmat jer Diabla nisam mogo samo tako ubit, a i bilo je itema i svega, jer drop je bio odlican.

Tako da iskreno? Moze se to samo proletit, ali imam osjecaj da ce se neke stvari i ponavljat da se jos malo izlevela i da se skupe neki itemi prije zadnjeg boss fighta (barem ovdje)

U mom iskustvu zadnji act na normal ima bolje dropove nego prvi, mozda prva 2 na nightmare (tako je barem bilo u D2 ili sam ja imo takav osjecaj)

IUpak to se svodi na grind... ko zna, zavrsis normal pa uzmes drugog lika...

Ljepota kod Diablo serijala je sto te nekako vuce da grindas, a za razliku od drugih MMO taj grind, koliko god bio bespotreban, nije ti (barem meni) tesko padao...

Slažem se s tobom, imamo pet likova, s tih pet likova bi se trebalo potrudit preć igru barem na normal. Mnogi će i na night mare i inferno i čak mislim da ima još jedan nivo težine, mislim da su četri nivoa težine prelaska igre!!!! Tako da nije to baš samo tako, da će se ljudi olako zasititi D3 u svega par mjeseci igranja, tu se bez beda može potegnut 3-4 godine igranja. Da ne govorim da će u međuvremenu vrlo vjerojatno izać expanzija, koja će isto bit pozamašnog kapaciteta i možda će bit par novih likova kao i D2, tako da ne bih ja samo tako olako zaključivao da će se igra brz preć a još manje da će igra brzo dosadit.

I ovo što si ti rekao, da će se neki leveli i nivoi tokom igranja ponavljat, pa upravo sam to ja radio po nekoliko puta u D2, prije nego bi krenuo u konačni obračun s Mefistom Diablom i Balom, tako da bit će tu siguran sam puno i previše sati igranja. Svakako da će bit puno zanimljivosti tokom same igre, i da će se igra na razne načine moć nastavit igrat s jednakim guštom, kao kad se tek počela igrat. D2 mi je dosadio nakon jako puno godina, igra izašla 2001, a meni dosadila tamo negdje 2007, vjerujem da će i ovaj nastavak ponudit barem sličnu zanimljivost igranja i da ću igru igrat godinama bez nekog velikog zamaranja. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
15 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Draga mi napravila preorder u algoritmu...

Cestitam, odabrali ste najskuplju opciju.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 15:47 (FLes).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

U infernu monsteri više neće biti lvl 61, nego od lvl 61-65.

"Previously, Inferno difficulty was mlvl 61 across all of Inferno, and now it starts at mlvl 61 and ramps up quickly in Act I and ends somewhere around 65 (?) in Act IV. We've only increased the difficulty." - Bashiok

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

mjenjam dota 2 (beta) za diablo3 (betu) po principu ja tebi posudim svoj acc s dota 2 na njemu ti meni svoj sa d3 betom na par dana. ponude na cvika123@gmail.com

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
Suhilist kaže...
Jonja kaže...

od prilike ?

;D

Ja sam Diablo 2 igro mjesecima, tako da se ne bi složio da ćemo baš tako lako prelazit igru. I da ćemo u svega 30 sati igranja završit igranje igre, igru ću vjerojatno igrat nekoliko godina, ako sam diablo 2 igro 5-6 godina, naravno ne konsantne igre onda ću i D3 sigurno moć igrat bez beda toliko. Nisu te igre napravljene za nekoliko sati igranja, već za malo duži period. Naravno da teoretski, kad ljudi zasjednu za komp mogu igru preć i za tjedan dana, al puno duže se to može igrat.

čovijek pretpostavljam pita kolko dugo traje kampanja, od početka do kraja, to što cemo kasnije grindat opremu i igrat PVP 10 godina je druga stvar, tako može svaka igra trajat...

15 godina
volegradele kaže...

mjenjam dota 2 (beta) za diablo3 (betu) po principu ja tebi posudim svoj acc s dota 2 na njemu ti meni svoj sa d3 betom na par dana. ponude na cvika123@gmail.com

tužiti ću te za povredu autorskih prava :p samo si email zamijenio :) meni je prošla ta ideja, odigrao sam d3 betu, fino isprobao sve klase, zabavio se i napravio preorder :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
smiglcro kaže...
volegradele kaže...

tužiti ću te za povredu autorskih prava :p samo si email zamijenio :) meni je prošla ta ideja, odigrao sam d3 betu, fino isprobao sve klase, zabavio se i napravio preorder :)

ideja je odlicna volija bi da se i meni neko javi :P tuzi me samo daj da proban d3 :P

AUDIOFIL
16 godina
neaktivan
FLes kaže...
TracerCPP kaže...

Cestitam, dabrali ste najskuplju opciju.{#}

ništa skuplje od svijet media, čak je algoritam jeftiniji {#}

15 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

ništa skuplje od svijet media, čak je algoritam jeftiniji {#}

Algoritam je jeftiniji jedino ako je 450 kuna manje od 400 kuna. Ili sam nešto propustio? {#}

A i pod jeftinije opcije sam prvenstveno mislio na narudžbu preko interneta izvana bilo box ili key.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 16:21 (FLes).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Realno se može kopati po webu pa uštedjeti nekih 50kn no teško išta više od toga. Uostalom, moja ušteda je 100kn jer cura je platila preorder a ja ću ostatak (350) {#}.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Suhilist kaže...

čovijek pretpostavljam pita kolko dugo traje kampanja, od početka do kraja, to što cemo kasnije grindat opremu i igrat PVP 10 godina je druga stvar, tako može svaka igra trajat...

pa ako to pita, vjerujem da oko dva-tri tjedna igranja je u pitanju.

AMD Phenom II x 6 1090T
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 18:26 (GoodAngel).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo jedna fina prezentacija sa GDC-a... razvoj raznih elemenata igre i par klipova iz igre :)

http://www.gdcvault.com/play/1015306/The-Art-of-Diablo

Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Je l' se može znati na kraju krajeva gdje je najjeftinije uzeti ovu igru?

Ne zanima me box izdanje, samo igra, može i digitalna verzija, svi danas imaju brzu vezu i nije problem skidati!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 23:07 (Erda).
15 godina
neaktivan
Erda kaže...

Je l' se može znati na kraju krajeva gdje je najjeftinije uzeti ovu igru?

Ne zanima me box izdanje, samo igra, može i digitalna verzija, svi danas imaju brzu vezu i nije problem skidati!!

Mozes vec skinit igru. Tj napravi to.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne kažem da ti nije digitalna verzija ok, ali 50kn razlike meni osobno ne predstavlja ništa, a osobno sam sigurniji kad imam DVD-CD za instaliranje igre nego kad preko neta nešto skidam. Al to sam ja, naravno da nekome to ne predstavlja ništa, i da mu je digitalna verzija i skidanje preko interneta isto što i meni Box izdanje.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Diablo 3 na g2playu za 336 kuna (link), uskršnja akcija, požurite dok još ima {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

hvala na info :)

upravo kupio s g2play-a )))

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FLes kaže...
TracerCPP kaže...

Cestitam, odabrali ste najskuplju opciju.{#}

Ne kužim zaš se ljudi malo ne informiraju. U infomarku je 399 kn + besplatna poštarina + ne moraš dat 100 kn pologa (lol).

Meni je još rano. Čekam jedno 2 tjedna prije izlaska da ne upadne kakva iznenadna akcija kao što je bilo GMC za BF3. Ako ne onda pada infomark.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 21:22 (gringo88).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

gringo zna kako se to radi, respekt.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

gringo zna kako se to radi, respekt.

Hehe {#}

BTW sa Jayevog twittera, malo vadi mast: http://lockerz.com/s/198546881

Kopije se lagano već pakiraju. Cover izgleda pre epic XD

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 22:19 (gringo88).
17 godina
Diablo 3

Iskreno, sve je to divno i krasno, ali ima cd key za narucit za tipa 360kn, a D3 u algoritmu (sa kutijom) kosta 450kn, studentski popust 405 kn. Meni imat kutiju na polici da skuplja prasinu i da za 2 godine ne znam dal da ju bacim ili cuvam ne vrijedi 50kn razlike u cijeni.

EDIT: naravno pod uvjetom da kao ja imate frenda koji jos studira i mozete ostvarit taj popust, inace je to skoro 100kn razlike, a to definitivno ne vrijedi!

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 23:10 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice