Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.620.365
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
p0temk1n kaže...

Ako Game ne propadne prije toga...

vjerojatno će prvo pozatvarati dućane koji donose gubitke i smanjiti troškove. Ali, vidjet ćemo u ponedjeljak

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
13 godina
Diablo 3

Hoće tko od vas preorderat collector's edition možda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja cu cim nađem u zg tko ce imat predbiljezbu za CE.
13 godina
mamutarka kaže...

Vidim da je netko na strani prije stavio ovaj link

http://www.infomark.hr/news/118#naslov

Mislila sam ako netko zna od kud će naručit da baci link tu pa da izvažem di ću manje bankrotirat.

14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
mamutarka kaže...

Vidim da je netko na strani prije stavio ovaj link

http://www.infomark.hr/news/118#naslov

Mislila sam ako netko zna od kud će naručit da baci link tu pa da izvažem di ću manje bankrotirat.

Prednaručujem kod njih ako ne budu neke akcije u GMC kao za BF3 ili negdje drugdje. Računao sam sa gamea me ispada ~256 kn + 100 kn kojih će mi definitivno uzeti na carini. Znači samo 43 kn manje a morao bih malo duže čekati (teško za D3 XD)

U algoritmu će sigurno opet biti 450 kn i 10% popust kod prednarudžbe a mrsko mi je ići do njih. Nevjerujem baš da će kod nas biti puno jeftinije ako ne bude kakva promotivna akcija.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

predbilježio sam danas ovdje http://www.svijet-medija.hr/p/Igra-za-PC-Diablo-3-Collectors-Edition/37635/ , pa ako netko hoće neka požuri, neće imat baš puno CE (koji 10ak)

mislim da nešto drastičnije niže cijene u dućanu od ovog neće biti

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
gringo88 kaže...

Prednaručujem kod njih ako ne budu neke akcije u GMC kao za BF3 ili negdje drugdje. Računao sam sa gamea me ispada ~256 kn + 100 kn kojih će mi definitivno uzeti na carini. Znači samo 43 kn manje a morao bih malo duže čekati (teško za D3 XD)

U algoritmu će sigurno opet biti 450 kn i 10% popust kod prednarudžbe a mrsko mi je ići do njih. Nevjerujem baš da će kod nas biti puno jeftinije ako ne bude kakva promotivna akcija.

Ma mislim da ću i ja od infomarka uzet jer sumnjam da ću negdje nać CE ispod 700kn {#}

A i skužila sam da ak naručujem tipa prek amazona da kad mi na cijenu bubnu poštarinu + carinu mogu samo proplakat od muke.

Baš me zanima kolku će cijenu algoritam nabit za CE -.-

16 godina
neaktivan
Diablo 3

najgora stvar kod amazona je što nećeš igrati 15.5., :D

algoritam će vjerojatno bit skuplji od svijeta media i infomarka

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Blizzard neće ni izdati igru, a već će od prednarudžbi skupiti milijune. 

To ja zovem pametnom kompanijom!

Ja ću vjerojatno ubost ključ negdje, tako do 300HRK. CE mi je preskupa.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Ma moj primjerak će bit za cca 300kn također.

CE ide dečku jer ima proklete sreće ove godine što mu DIII izlazi desetak dana nakon ročkasa.

Sad ja navijam da GW2 izađe krajem godine -.-

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Ma moj primjerak će bit za cca 300kn također.

CE ide dečku jer ima proklete sreće ove godine što mu DIII izlazi desetak dana nakon ročkasa.

Sad ja navijam da GW2 izađe krajem godine -.-

Ja ću jedno 2-3 tjedna prije izlaska prednaručit. Malo mi je još rano.

Sad samo treba pazit da se ne nahajpam previše, još dosta treba čekati XD

16 godina
neaktivan
Diablo 3

samo pazi ako misliš CE preorderat to će do tada nestat, ako je obični onda nemaš beda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Mislim da cu uskoro preorderat čisto da se osiguram a i da nemoram mislit o tome stalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

samo pazi ako misliš CE preorderat to će do tada nestat, ako je obični onda nemaš beda.

Ma kakvi. Zadovoljan sam i s običnim :p

Mada ne bi imao ništa protiv posjedovanja Diablo lubanje i soulstone sticka XD

15 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

ne bi imao ništa protiv posjedovanja Diablo lubanje i soulstone sticka XD

Pa da ti burning hells napadnu kvart?

No way {#}

No matter where you go, there you are.
14 godina
neaktivan
Romano kaže...

Nije ti se dalo igrati na 3 razini (nightmare),a igrao si 6 godina ? A u Diablu 3 ces imati 5 tezina,od cega na zadnjoj ispadaju stvari vrijedne prodaje na aukciji i najjaca oprema.Da li to znaci da ces D3 igrati 12 godina ili ces samo igrati do 3 razine tezine?

Nisam u tome vidio ništa zabavno, meni te night mare inferno hell težine ne predstavljaju nikakvu razliku, niti me pali da ponovo s istim likom pređem igru na teži način. Ako sam je prešo na normal, prešo bi je i na hell samo s dodatnim gubljenjem vremena i težinom koja bi u nekim momentima bila nepodnošljiva. A to me iskreno ne pali, one koje je palila ta težina igranja su prešli na sve 3 razine. Mene nije, mene je palilo da sa svakim likom pređem igru, i kad sam to napravio izgubio sam interes. Na night mare sam s barbarom došo do Bala, i njega ubio i to je to. S ostalima nisam htio, a na hell me nije naročito palilo da pređem igru s barbarom. Tako da, jednostavno nisam imo neki interes prelazit igru na tim težim razinama s ostalim likovima. S barbarom sam ful volio igrat, jer je sirovina živa, i zato sam i prešo jedino s njim na night mare.

Kak se veli, tko voli nek izvoli.

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
Diablo 3

Ja i dalje nerazumijem sta si ti radio 6 godina u diablu onda aksi samo preso sa barbarom na normal.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

procitaj opet sta je napiso, proso je na normal sa svima, a sa barbarom na nightmare jos.

1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Al opet 6 godina xD

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
sHOCKRE kaže...

procitaj opet sta je napiso, proso je na normal sa svima, a sa barbarom na nightmare jos.

S predpostavkom da ovo nije sarkazam ,moran rec par rići.

Za proc normal sa svima,i sa barbaron doc do nigtmarea ti traba niti tri miseca, a ovdi se prica o nekih 6 god.

ugl. po mome skromnom mišljenjui diablo nije igra koja se igra da bi se "prošla", to je druga vrsta igre koja zapravo tek pocinje kad "obaviš " sve težine i dodjdeš do hella.

Jer poanta je nac sto bolje stvari,a po nekoj logici bolje stvari dobijaš sto igraš na težoj razini,prema tome na hellu se dobijaju najbolje stavri,i upravo su one razlog da se i igra diablo.

ovo je moje mišljenje i da se razumimo, svak igra kako hoce i nigdje ne piše da moraš igrat do hella,ili nac najbolju stvar,najbitnije je da se zabavi i opusti uz igru,a sod oce li neko,prec sa svim likovima normal ili uzet jednog lika pa s njim rasturit sve težine i razvit ga do

maksimuma,ovisi o njemu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 2:24 (Squall Dvopek).
14 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Al opet 6 godina xD

Zato jer sam igro tako da sam s nekim likovima bio puno duže na jednom te istom nivou, i ubijao jedne te iste minionse da steknem što više onih skillova i ojačam likove prije nego dođem na one glavne Mefisto Diablo Bal, uvijek bi prije nego bi krenuo na njih oko mjesec i pol dana skupljao levele i s tim levelima dodatno ojačao likove pred sudar s glavnim na tom nivou. Znam da to možda nekome djeluje glupo, ali npr s barbarom sam uletio kod mefista doslovce ko grlom u jagode! Nakon što me ubio četri puta za redom, odusto sam i počeo sam igrat po onoj prašumi sve ispočetka i tek kad sam ponovo došo do njegove pećine ispod one površine kurasta došo sam i lagano sam ga ubio, jer sam natuko najmanje 10 levela u međuvremenu, a tako sam radio sa svakim likom i protiv diabla i protiv bala i onih ancient warirossa na brdu ararat, tako da mi se sve to dosta oteglo, s amazonkom sam isto dosta zapinjao, pa s onom asasinkom najlakše mi je bilo s druidom necormanserom i barbarom, čak sam i s paladinom imao problema i njega su mi dosta lako znali ubit dok ga nisam natuko s iskustvom. Tako da mi je bilo dosta teško, i onda sam taktizirao i borio se dugo s onim lakšim protivnicima dok ne bi skupio dovoljno snage za suočavanje s onim najtežima. I onda normalno da mi se oteglo igranje, a realno igra se s jednim likom može preć cirka 3-4 mjeseca uz osrednje vremensko igranje.

AMD Phenom II x 6 1090T
13 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

predbilježio sam danas ovdje http://www.svijet-medija.hr/p/Igra-za-PC-Diablo-3-Collectors-Edition/37635/ , pa ako netko hoće neka požuri, neće imat baš puno CE (koji 10ak)

Moguce glupo pitanje, ali predbiljezio si se kako? Samo si mail ostavio ili si cak i kupio odmah? Jer, zanima hoce li oni sigurno imati CE i, ako hoce, hoce li ga imati na dan izlaska igre, 15.5.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 7:46 (Aree).
14 godina
neaktivan
Diablo 3
Poz ljudi imam jedno pitanje a nemogu nigdje nac odgovor :/,znaci kako funkcijonira taj co-op primjer ja i frnd krenemo igtsr isti dan dodemo do 30% predene igre i on mora ic nekam ja nastavim igrat i dodem do 40 % kako ce mo mi sad opet moc igrat skupa sta cu ja njega trebat cekat da dode do moga postotka predenosti igre ili ? I kak ce me stavljat u party s drugim ljudima (jel s onima koji su otprilike na onom djelu igre di i ja ili ..znam da je glupo pitanje al bas me zanima odgovor fala unaprjed :D
bolje ispas glup nego i aviona ! :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aree kaže...
mamutarka kaže...

Moguce glupo pitanje, ali predbiljezio si se kako? Samo si mail ostavio ili si cak i kupio odmah? Jer, zanima hoce li oni sigurno imati CE i, ako hoce, hoce li ga imati na dan izlaska igre, 15.5.

Hvala

Nazvao telefonski, imat će vrlo malo CE, mislim da oko 10 komada tako nešto, zato treba požurit, imat će igru 15.5. u poslovnici kojoj želiš

13 godina
neaktivan
Romano kaže...

Nije ti se dalo igrati na 3 razini (nightmare),a igrao si 6 godina ? A u Diablu 3 ces imati 5 tezina,od cega na zadnjoj ispadaju stvari vrijedne prodaje na aukciji i najjaca oprema.Da li to znaci da ces D3 igrati 12 godina ili ces samo igrati do 3 razine tezine?

Diablo 2 : Normal, Nightmare i Hell , tri razine

Diablo 3 : Normal, Nightmare, Hell i Inferno četiri razine

kakvih 5...

Poz ljudi imam jedno pitanje a nemogu nigdje nac odgovor :/,znaci kako funkcijonira taj co-op primjer ja i frnd krenemo igtsr isti dan dodemo do 30% predene igre i on mora ic nekam ja nastavim igrat i dodem do 40 % kako ce mo mi sad opet moc igrat skupa sta cu ja njega trebat cekat da dode do moga postotka predenosti igre ili ? I kak ce me stavljat u party s drugim ljudima (jel s onima koji su otprilike na onom djelu igre di i ja ili ..znam da je glupo pitanje al bas me zanima odgovor fala unaprjed :D

bez obzira kolko tko pršal igru uvijek se može jedan od vas vratit drugome i pomoć mu, bez ikakvog čekanja itd...

za party te stavlja kompletno random, ako igraš Public games, mislim princip ti je isti kao i kod svake online igre, ako ideš na public servere igraš sa svima....

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 10:41 (Suhilist).
16 godina
Diablo 3

Znaci kako sam skuzio diablo 3 ce se prelaziti kao sta se prelazi sc 2, znaci spojiti se sa svojim accountom i igrat (valjda sam dobro skuzio). Sad npr. ja i brat zelimo igrat diablo u isto vrijeme a imamo samo jedan account, ce biti izvedivo da igramo u isto vrijeme ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
telefon kaže...

Znaci kako sam skuzio diablo 3 ce se prelaziti kao sta se prelazi sc 2, znaci spojiti se sa svojim accountom i igrat (valjda sam dobro skuzio). Sad npr. ja i brat zelimo igrat diablo u isto vrijeme a imamo samo jedan account, ce biti izvedivo da igramo u isto vrijeme ili ne?

Dobro si skužio. Na jednom accountu samo jedan igrač istovremeno.

Dakle, brat i ti morate na smjenu igrati (osim ako nabavite dva DIII ključa)

15 godina
neaktivan
goodye kaže...

A recite, jel se isplati uzeti preorder sada ili da cekam da izade igra? Oce li cijena kasnije rasti ili padati?

Jel se moze kako do beta key-a?

Mislim da ti svugdje zaracunaju najmanju cijenu koja bude od kad si naručio.

16 godina
TomoR kaže...
telefon kaže...

Ma nek on sebi kupi onda svoj ili nek ceka jedno pola godine kad mene prestane lagano euforija prat{#}

Hvala na odgovoru

15 godina
telefon kaže...
TomoR kaže...
telefon kaže...

Ma nek on sebi kupi onda svoj ili nek ceka jedno pola godine kad mene prestane lagano euforija prat{#}

Hvala na odgovoru

u slucaju da zelite igrati zajedno u isto vrijeme na istom serveru onda vam trebaju dvije igre. ako ce on igrati dok si ti u skoli i obratno onda nema potrebe za dvije igre. samo se dogovorite da ne dira tvog lika :) i kada se pokacite obavezno iz osvete obrises njegovog lika na svom acc.u :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice