Dead Space 2

poruka: 596
|
čitano: 142.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Dead Space 2
Linkosaan kaže...

Napokon sam dobio igru i sad odoh laganini da uživam.

Ako me strefi srčani kojim slučajem svojima sam naredio da mi daju veliku količinu infuzije {#}

Bez brige. Iako je vrhunska, igra do te mjere nije strašna da je smiješno. Stvarno, ponekad gdje su developeri valjda naumili da se prestrašim, ili sam se lecnuo malo ili mi je išlo na smijeh kako je patetičan taj pokušaj zastrašivanja bio. Još je čak manje strašna nego prvi Dead Space.

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
14 godina
neaktivan
zoran010 kaže...
Linkosaan kaže...

Napokon sam dobio igru i sad odoh laganini da uživam.

Ako me strefi srčani kojim slučajem svojima sam naredio da mi daju veliku količinu infuzije {#}

Bez brige. Iako je vrhunska, igra do te mjere nije strašna da je smiješno. Stvarno, ponekad gdje su developeri valjda naumili da se prestrašim, ili sam se lecnuo malo ili mi je išlo na smijeh kako je patetičan taj pokušaj zastrašivanja bio. Još je čak manje strašna nego prvi Dead Space.

moras shvatit da svako od nas strah percipira na drugi nacin, dakle ako je tebi nesto smijesno nemora znaciti da je i ostalima...imam frenda koji uopce ne igra ovakve igre zbog atmosfere, unatoc mojim nagovaranjima. covjek je, sjecam se poceo igrati fear i nije mogo, a fear definitvno nije strasniji od ovog...ja se ne prestrasim gotovo nikad, mozda me cimne igra tu i tamo al atmosfera je ono zbog cega su mi ovakve igre jedne od najdrazih...pa je se nisam uplasio ni amnesie ili penumbre a to je najstrasnije kaj igre imaju za ponudit...atmosfera je tmurna, zaje8ana  i to je ono kaj se broji...

15 godina
protjeran
Dead Space 2

Dobro kažeš. U dvojci sam se rijetko gdje iznenadio/uplašio, dok evo prelazim jedinicu, tek sam prvi čapter prešao a već sam se 2-3 puta skoro usrao  haha, nema u dvojci da ti samo odjednom izleti iza ćoška

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

Imam Dead Space 2, ali prvo prolazim Dead Space 1. Jedinica je super, dvica vjerovatno mnogo bolja!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

2 je bolja, ali ono, kad je tek 1 izašla e to je bilo nešto. nešto potpuno novo na tržištu

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Stvarno odlična igra, zvuk, grafika, napetost,akcija,dizajn prostorija... Igrah i jedinicu,dvojka je čak i bolja.

Ako netko zapne na nekom dijelu igre, na ovoj stranici mu je pomoć...

http://www.videogamesblogger.com/2011/01/20/dead-space-2-walkthrough-video-guide-xbox-360-ps3-pc.htm#chapter1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ja ih odigravam odmah jednu iza druge, asa prešao i instantno se prebacio na drugi dio, sad kad sam ga razigrao i dogegao do 6. chaptera, da kažem par stvari:

Prva stvar, koja mi je možda i najvažnije, Issac nije mutav te sa sa njim ostvaruje emocionalna povezanost, u prvom djelu me nije previše bilo briga ni za njea ni za njegu ženu, samo zbog toga šte se u igri nije moguće upoznati s likom jer je progovorio doslovno tri puta.

Što se tiče naoružanja, isto mi je draže u dvici, naročito ideja ubijanja neprijatelja vlastitim udovima, elementri straha su također izraženiji u dvici, naročito na težim razinama ( kad vas svaka đinđa može shebati ) te na kraju, akcijske međusekvence, kojih je dosta više i totalno su hebeno izvedene, vrte se u igriniom engineu i igrač mora preuzeti kontrolu nad Issacom, tako da ih se ne gleda pasivno, nego u njima sudjeluje.

Po ovome što sad dosad vidio od dvice, čini mi se dosta boljom od jedinice, skoro pa u svakom segmentu.

Malo me ova konzolna "tap E" shema nervira, no nije loša a ni prenapadna tako da... Malo me ova konzolna "tap E" shema nervira, no nije loša a ni prenapadna tako da...
Halucinacije, često pristune Halucinacije, često pristune
Totalno brutalna scena Totalno brutalna scena
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dead Space 2

Nije ajmo tako reći "strašnija" od jedinice to definitivno, ima mnogo više zero gravity gameplaya (što moram primjetiti u niti jednoj igri nisam vidio, vrlo originalno), mnogo je teža na normal od jedinice na normal (zasad nisam u jedinici nijednom poginio, čak ni na crvenom bio). E sad zanima me nešto u svezi jedinice: naime došao sam do onog prvi puta kad je zero gravity i sad trebam se odlijepiti od poda ali nikako neide. Pritiskao sam tipke koje pišu da to rade ali ništa, namještao sam za druge tipke zero gravity jump ali opet ništa, jel zna netko možda zašto?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Nije ajmo tako reći "strašnija" od jedinice to definitivno, ima mnogo više zero gravity gameplaya (što moram primjetiti u niti jednoj igri nisam vidio, vrlo originalno), mnogo je teža na normal od jedinice na normal (zasad nisam u jedinici nijednom poginio, čak ni na crvenom bio). E sad zanima me nešto u svezi jedinice: naime došao sam do onog prvi puta kad je zero gravity i sad trebam se odlijepiti od poda ali nikako neide. Pritiskao sam tipke koje pišu da to rade ali ništa, namještao sam za druge tipke zero gravity jump ali opet ništa, jel zna netko možda zašto?

U jedinici neba lebdenja, odnsotno, možeš samo odsakivati od jednog zida na drugi, npr. stojiš na tlu, naciljaj u plafon i stisni ctrl ( ili alt ), i tvoj lik će se odbiti do tamo i tamo će moći štetati, samo površina s koje skačeš i ona na koju skačeš nme smiju biti preblizu inače Issaca neće moći skočiti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
Dead Space 2

Igra je meni odlična. Atmosfera, grafika, zvuk. Najviše me fascinira kako ja igram na Very high i 1280x1024 i FPS ne pada ispod 70 FPS, a grafika je super. Nisam puno igrao sve skupa 1 sat al za sad extra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 0:06 (sako9800).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Jer uspio ko preći hardcore mode.Ja jesam i budući da igram na PS3 dobio sam platinum trophy{#}.Nego dobio sam uz trofej i neke lijepe nagrade,neću reć koje da ne dobim po riti opet :D.Opet se ispričavam za SPOILER na 10 stranici zaneso sam se pa vas molim da mi oprostite{#}.Nego napišite ako je još neko prošo hardcore mod pa da damo onima koji još nisu neke savjete koji bi im pomogli{#}{#}{#}.BTW jer ima ko od vas problem sa originalnim plasma cutterom?Za njega morate imati save od jedinice, ja ih imam 3 i nije mi se pojavio u storu{#}.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 22:18 (Aldex).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

e igrao sam malo multi.... ali malo i mora reci da mi je bilo zabavno...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Igrao sam i ja multi.Nije baš COD ili BATTLEFIELD al nije loš.

Aldex

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

da, nesto slicno ko l4d2

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E baš TO! Samo što je third person. Jer si ti uspio preći igru na hardcore?

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 11:38 (Aldex).
16 godina
odjavljen
Aldex kaže...

ne, :/   prvi puta sam igrao na normal, sad igram na zealot da otkljucam hard core...

16 godina
neaktivan

Nemoraš igru proći na zelaot da otključaš hardcore.Imaš ga odmah kad prođeš igru prvi put, ak si  mislio da igraš na zelaot da se pripremiš za hardcore e to je preporučljivo.

Aldex
15 godina
protjeran
Dead Space 2

Jel zna možda netko, u prvom nastavku, u kojim sve čapterima dobija se novo odijelo da znam sačuvati lovu?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

(Xbox360)Kad instaliram oba dva dvd-a onda pokrečem igru na kojem DVD-u ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

(Xbox360)Kad instaliram oba dva dvd-a onda pokrečem igru na kojem DVD-u ?

Koristi logiku.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Aldex kaže...

ne, :/   prvi puta sam igrao na normal, sad igram na zealot da otkljucam hard core...

Ja otključao hard core, nema Boga da ga pređeš.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Jel zna možda netko, u prvom nastavku, u kojim sve čapterima dobija se novo odijelo da znam sačuvati lovu?

Stvarno se nesjećam, no znam da ih sve skupa dobiješ pet, i da zadnje košta 60 000 kredita ( tu negdje ), lovu čuvaj stalno, i kad nakupiš dovoljno opali upgrade, neće nigdje pomoći, a i bolje je upgradeati oružje i rig nego kupovati suitove ( mada treba raditi sve tri stvari, samo si složi listu prioriteta ).

Btw. Level 5 suite se stvarno ne isplati kupovati.

15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Kora kaže...

Stvarno se nesjećam, no znam da ih sve skupa dobiješ pet, i da zadnje košta 60 000 kredita ( tu negdje ), lovu čuvaj stalno, i kad nakupiš dovoljno opali upgrade, neće nigdje pomoći, a i bolje je upgradeati oružje i rig nego kupovati suitove ( mada treba raditi sve tri stvari, samo si složi listu prioriteta ).

Zapravo svo troje i uspjevam nekako upgrejdati (onu pušku i plasma cutter) a i odijela. Uglavnom prodam višak medkita i stasisa jer mi rijetko trebaju, kao i ripper blades koje i zaista ne trebaju.

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
thuglife kaže...
Kora kaže...

Zapravo svo troje i uspjevam nekako upgrejdati (onu pušku i plasma cutter) a i odijela. Uglavnom prodam višak medkita i stasisa jer mi rijetko trebaju, kao i ripper blades koje i zaista ne trebaju.

Ripper Blades i Flamer Fuel sam isto uvijek prodavao, u igir sam ih koristio možda sve skupa 3-4 puta, mada je flamethrower dobar, jednsotavno mi nije legao...

Tako da da, može se skrpati za svo troje bez većih problema.

Btw. Na kojoj razini težine igraš?

17 godina
Dead Space 2

HCL Recenzija .... igra je dobila 89 ocjenu.

I, ajmo sada pogledat recenzijeCOD: BO i COD: MW2... Prva 90, druga 93 ocjenu!!!! Niti jedand od ovih CODova nije multiplayer only naslov da joj multi može biti opravdanje za veću ocjenu. Svi znaju da je Dead Space 2 single player naslov sa pričom i atmosferom i onda tom naslovu nabit minus kratkoću od samo "12tak" sati (i multiplayer naravno) - i ne zaboravimo OVO nije RPG da treba imat 50+ sati. A onim s*anjima od kampanje koja traju "3-4 sata" praktiči očito niti ne smeta, (u MW2 recemziji je to bačen kao minus, a ocjena je odlična).

Znači jedan ovakav naslov tipa DS2 (koji je fenomenalan) ne zaslužuje ocjenu 90+ jer se ne zove COD ili šta??? NULA BODOVA.

EDIT: da me ne razapnu neki... Nažalost za današnje vrijeme ako igra nije RPG (a i to je već li-la) trajanje igre od cirka 8-10 sati je opaki uspjeh!!!! Većinom dobivano kampanje koje traju od 2-6 sati.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 19:33 (doktor1).
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

I, ajmo sada pogledat recenzijeCOD: BO i COD: MW2... Prva 90, druga 93 ocjenu!!!! Niti jedand od ovih CODova nije multiplayer only naslov da joj multi može biti opravdanje za veću ocjenu. Svi znaju da je Dead Space 2 single player naslov sa pričom i atmosferom i onda tom naslovu nabit minus kratkoću od samo "12tak" sati (i multiplayer naravno) - i ne zaboravimo OVO nije RPG da treba imat 50+ sati. A onim s*anjima od kampanje koja traju "3-4 sata" praktiči očito niti ne smeta, (u MW2 recemziji je to bačen kao minus, a ocjena je odlična).

Znači jedan ovakav naslov tipa DS2 (koji je fenomenalan) ne zaslužuje ocjenu 90+ jer se ne zove COD ili šta??? NULA BODOVA.

pohvaljujem tvoju logiku {#}

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
16 godina

Jaoo, kopiraju me {#}

Ja sam isto točno 89 stavio.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina
neaktivan

Nije baš tak težak hardcore mod, ja sam uspio dobiš super nagrade{#}.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 21:09 (Aldex).
16 godina
neaktivan

2 odijelo je odma u prvom storu,3 shematic je blizu captain`s nesta tamo di onog hannana susretneš,4 na chapteru 7 i 5 na chapteru 10.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 21:21 (Aldex).
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

EDIT: da me ne razapnu neki... Nažalost za današnje vrijeme ako igra nije RPG (a i to je već li-la) trajanje igre od cirka 8-10 sati je opaki uspjeh!!!! Većinom dobivano kampanje koje traju od 2-6 sati.

A čuj, opet ne možeš uspoređivati CoD sa DS2 jer nisu isti žanr, a igre se ocjenjuju po kvaliteti unutar žanra, osim u slučajevima kad se biraju game of the year igre i sl.

Moje mišljenje je da je DS2 pomeo ostale igre u tom žanru, tipa survival horror, i 89 je prilično realna ocjena

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice