Loš crack.
To bi dobar crack trebao rijesiti?
Ili to ili originalni primjerak igre...
Loš crack.
To bi dobar crack trebao rijesiti?
Ili to ili originalni primjerak igre...
Haah..da..hvala
Haah..da..hvala
imas novi od flt-a...potrazi
Znam da je još rano ali su pričali o nekim dodacima?Nema razloga ne napravit jer je igra je preedobra... :)
Na 14. sam chapteru..zao mi je zavrsiti igru..
Ostavljam zadnje za sutra..
Na 14. sam chapteru..zao mi je zavrsiti igru..
Ostavljam zadnje za sutra..
sam pazi da se ne razocaras previse...
Ja bas na pola.. :D
7 chapter.. Ubija me manjak municije.. ;D
Odlicna prica..
Ej ljudi moze mala pomoc,instalirao sam igru danas i nesto mi se cudno desava nemogu nikako da,.... neznam kako da se izrazim ispravno,kao da mi je mis poludio i stalno mi se okrece ukrug slika kao da misom to radim,ali ja uopce nediram mis a to mi se desava!!!!Ako netko zna u cemu je problem,volio bih da mi pomogne!Unaprjed hvala...
Ja bas na pola.. :D
7 chapter.. Ubija me manjak municije.. ;D
Odlicna prica..
A kasnije ce te tek ubit..
Kralj!
"It seems like there's every reason I should like Dead Space 2. It's horror, it's set in space which is the best setting besides the Land of Chocolate Lesbians"
Uspjeo sam rjesiti problem!:P Moj dojam o igri je takav,da je igra "prava perverzija" moja ocjena 9/10!!!!!!Dobra igra je rjetkost u ovom danasnjem vremenu,jer se jos dosta gluposti pravi,ali nazalost te gluposti se i kupuju,ali zato budimo svi sretni da ima ovako razvojni timova koji znaju i nesto dobro izbaciti!!!!!!Pozzz
slažem se sa kolegom, 9/10, dokaz da grafika i nije toliko bitna kao što mnogi misle (grafika je ok, ali ne može parirati jednom crysisu, metrou, coj-u) ocijenu skidam zbog grafika i možda onog 14. i donekle 15. chaptera zbog onog regenerirajućeg tipa
slažem se sa kolegom, 9/10, dokaz da grafika i nije toliko bitna kao što mnogi misle (grafika je ok, ali ne može parirati jednom crysisu, metrou, coj-u) ocijenu skidam zbog grafika i možda onog 14. i donekle 15. chaptera zbog onog regenerirajućeg tipa
neznam zakaj svi mrze tog ubermorpha...meni je bas je8en...u zadnjim trenucima igre moras stalno bjezat i ne osvrtat se, meni je dobar taj touch...
FAIL, i to veliki, to si valjda pokupio iz neke paralelne stvarnosti a? Kakvu si sad glupost natrkeljao......
Kako možeš porediti dead space sa call of juarezom i crysisom? Nemaju veze jedni s drugim. Metro i nekako jer je isti žanr igre, ali...
Prije par dana i ja instalira igru.
Vidin pola vas je već prišlo, na 7-8 chapteru ste. Ja san tek na prvom, uživan u igri, pošto nisan igra jedinicu ovo je novo iskustvo za mene i mogu samo reć da je odlična.
Vidin pola vas je već prišlo, na 7-8 chapteru ste. Ja san tek na prvom, uživan u igri, pošto nisan igra jedinicu ovo je novo iskustvo za mene i mogu samo reć da je odlična.
Prestani igrat ovo i odigraj jedinicu. Igranje DS2 bez prelaska prvog djela je jednako nuli.... (po mogućnosti pogledaj obadva crtića).
Prestani igrat, vjeruj mi, pokajat ćeš se, prvo jedinicu pređi.
Skidan jedinicu, samo mi se dvojka prije skinila pa san je prije počea igrat. Odma prestajen.
Prestani igrat, vjeruj mi, pokajat ćeš se, prvo jedinicu pređi.
'pokajati ćeš se...' Ajde, ajde, nije toliko strašno ako ne odigra prvo jedinicu. Mislim, bilo bi dobro, ali nije pitanje života i smrti...
mislim da su crtici napravljeni da se pogledaju poslje igre jer ti npr. ovaj prvi moze spojlat igru, saznas neke stvari, koje kao lik clarkea, nisi trebao saznati, kad pocinjes igrati jedinicu...
auuu...sad sam probao sa g35 surround...u DS2 settingsima 5.1 samo ima ali radi i odlično je.
mislim da su crtici napravljeni da se pogledaju poslje igre jer ti npr. ovaj prvi moze spojlat igru, saznas neke stvari, koje kao lik clarkea, nisi trebao saznati, kad pocinjes igrati jedinicu...
NE. Prvi crtić završava kada pobiju sve na Ishimuri i tada počinje igra (injžinjer dolazi nako poziva u pomoć), a isto tako drugi završi isto tako kada zatvore onog ludog tipa u buksu i pokazuje da je u frižideru naš gospn Klark) I mnogo ti je jasnije tko je onaj tip sa kojim se stalno čuješ u dvojci.
Ovi crtići su napravljeni da se pogledaju prije igre (prvi prije prvog, drugi prije drugog).
NE. Prvi crtić završava kada pobiju sve na Ishimuri i tada počinje igra (injžinjer dolazi nako poziva u pomoć), a isto tako drugi završi isto tako kada zatvore onog ludog tipa u buksu i pokazuje da je u frižideru naš gospn Klark) I mnogo ti je jasnije tko je onaj tip sa kojim se stalno čuješ u dvojci.
Ovi crtići su napravljeni da se pogledaju prije igre (prvi prije prvog, drugi prije drugog).
ma znam da radnja ide po redu, nisi me shvatio...kad clarke dolazi na ishimuru on nezna za marker, ni za necromorphe, ni kaj se tam dogodilo...kad pogledas crtic sve saznas, mislim da je igra napravljena da ti ipak kao clarke dozivis pricu, dakle da nemas pojma o nicem, a crtic ti onda daje backstory...kaj ne? za drugi crtic nije tako, tam vec sve manje vise znas...
pričao sam o grafici koja ne može parirati ovim 3 igrama, ne ostale stvari...
pričao sam o grafici koja ne može parirati ovim 3 igrama, ne ostale stvari...
Stvar je u tome da je uopće smiješno ići to uspoređivati ili navoditi/povezivati u ikojem smislu sa DS2... Mislim ako ćemo tako, Crysis i od Super Maria izgleda bolje... ali, kakve to uopće veze sa ičime ima...
Oprostite mi svi opet za SPOILER na 10 stranici nisam znao da je tak veliki spoiler al niko još onda nije bio na tom chapteru pa još jednom sorry,nego htio sam vas pitati što mislite o Hard core dufficulty? Pre TEŠKO ko Zelaot a samo tri sejva i kad umreš restartaš od zadnjeg sejva, a čovječe a baš sam hto sve trofeje skupit(igram na PS3).
Napokon sam dobio igru i sad odoh laganini da uživam.
Ako me strefi srčani kojim slučajem svojima sam naredio da mi daju veliku količinu infuzije