Dead Space 2

poruka: 596
|
čitano: 142.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Dead Space 2
Zvonimir Zubić kaže...

Nije igra baš teška. Samo treba sve koristiti, usporavanje vremena, telekinezu, ruke i puške. Što se puški tiče samo trebaš koristi pravu i svaki neprijatelj ide dolje. Žao mi jedino što nije došlo skoro ništa novih pušaka od prvog Dead Spacea.

Tako je. Jedino je chapter 15 posve nepotrebno pretežak, s onim blesavim i posve, posve nerealnim regenerirajućim čudovištem, ali ostalo je ok.

15 godina
protjeran
Riker kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

Nije igra baš teška. Samo treba sve koristiti, usporavanje vremena, telekinezu, ruke i puške. Što se puški tiče samo trebaš koristi pravu i svaki neprijatelj ide dolje. Žao mi jedino što nije došlo skoro ništa novih pušaka od prvog Dead Spacea.

Tako je. Jedino je chapter 15 posve nepotrebno pretežak, s onim blesavim i posve, posve nerealnim regenerirajućim čudovištem, ali ostalo je ok.

Hahah, meni je taj neuništivi lik fenomenalan! Lik je kao terminator,ono, što ga više ozljeđuješ on se stalno vraća. Ja ga samo podrežem iznad jaja na 2 dijela pa dok se on skupi ponovno ja sam već na drugom kraju terena haha

Dinamo živi vječno
16 godina
Dead Space 2

Možete li vi koristiti dodatne tipke na mišu?

Meni ih ne prepoznaje. Moželi se to slučajno nekako osposobit jer to mi je veliki minus?

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Meni ih ne prepoznaje. Moželi se to slučajno nekako osposobit jer to mi je veliki minus?

koji miš? jesi dobio kakav software uz njega? drivere?

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
14 godina
protjeran

fino na pirate bay, skine se igra i crack. prošao sam na normal prvi put, sad na hard stavio. igra je super ali trebalo mi je 9 sati za prvi prohod. kratka je, kratka

16 godina
thesekiman kaže...
RePlaY kaže...

DeathAdder najnoviji driveri 3.0.1, neprepoznaje mi bočne tipke 4 i 5.

Jeli ostali imaju isti problem ili je samo meni?

Only the brave
15 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
thesekiman kaže...
RePlaY kaže...

DeathAdder najnoviji driveri 3.0.1, neprepoznaje mi bočne tipke 4 i 5.

Jeli ostali imaju isti problem ili je samo meni?

Ja imam Razer Lachesis, imam po 2 tipke sa lijeve i desne strane i sve mi prepoznaje. Možda da probaš reinstal drivera

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 14:25 (thesekiman).
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

i meni sve prepoznae na mx 518...

btw došao sam do 10 chaptera, igram sa line gunom i javelinom tj. samo njih nadograđujem....line gun je premoćan kada se nadogradi malo jače...inače, očekujem na kraju igre jedan vatreni susret sa ellie, ing. clarke je to zaslužio {#}

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 14:59 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
skullscar kaže...

fino na pirate bay, skine se igra i crack. prošao sam na normal prvi put, sad na hard stavio. igra je super ali trebalo mi je 9 sati za prvi prohod. kratka je, kratka

lol,nije istina, igra uopce nije kratka, dapace, bas sam se naigrao
Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

Zanimljivost:

The player takes the role of Isaac Clarke (named after science fiction writers Isaac Asimov and Arthur C. Clarke )....ovo nisam znao...

Inače,za one koji ne znaju. po Dead Space je snimljen i film,animirani, Dead Space Downfall (2008)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Zanimljivost:

The player takes the role of Isaac Clarke (named after science fiction writers Isaac Asimov and Arthur C. Clarke )....ovo nisam znao...

Inače,za one koji ne znaju. po Dead Space je snimljen i film,animirani, Dead Space Downfall (2008)

je8en crtic...bas sam ga pogledao par dana prije nego je izaso dead space 2...stvarno me ugodno iznenadio...

16 godina

Izašao je i još jedan Dead Space animirani film, Dead Space Aftermath

17 godina
neaktivan
agent orange kaže...

ajde neko ko je prosao chapter 12 (ono kad se vozis na platformi one velike busilice ili sta vec je) neka uploada savegame

jer mi se igra smrzne na tom dijelu bez obzira koje postavke stavim (a probao sam sve kombinacije i uvijek isto)

sorry sto sebe citiram

evo probao ponovo instalirati i nece opet

uvijek na istom mjestu smrzne

google ne pomaze

ako ima neko volje da uploada prvi save poslje voznje na onoj busilici (chapter 12)

fala

17 godina
Zvonimir Zubić kaže...

Izašao je i još jedan Dead Space animirani film, Dead Space Aftermath

Di si ti kume......

ššššš - možda su u šumi
16 godina

Je li ga itko gledao? Vidim da ocjena nije bajna

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
17 godina
Riker kaže...

Te šugave regenerirajuće beštije su isforsirane da je to pre pre pre pre strašno!!! A i općenito za Chapter 15!!! TOTALNO NEPOTREBNO. Ako hoću tako nešto igrat ću L4D i ine naslove, a sa tim su mi igri dali minus samo takav!! Čisto produživanje gameplayea bla bla, a čovjek samo izgubi volju za odigrat do kraja. Kao šta sam rekao, sve sam igrao na zealot težini, ali na tim "šefovima" i na kraju sam stavio na najlakše (da je bilo još lakše i to bi stavio) samo da vidim kraj!

Zar nije prošlo vrijeme tih ultra mega super duper boss "fajteva"?

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 22:12 (doktor1).
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Mislim, općenito cijela igra nije realna, tj. ta priča o svemircima i sve to, ali ok, iznimno je zabavana i još se da potrpiti sva ostala čudovišta, i eksplodirajuće bebe, i one beštije koje i bez glave vide gdje smo mi (što mi je bilo iritantno u jedinici)  i slično...Ali, ovi ultra brzo regenerirajuća čudovišta mi nemaju smisla...Pa na koju foru i odakle im rastu ti udovi? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Riker kaže...

Mislim, općenito cijela igra nije realna, tj. ta priča o svemircima i sve to, ali ok, iznimno je zabavana i još se da potrpiti sva ostala čudovišta, i eksplodirajuće bebe, i one beštije koje i bez glave vide gdje smo mi (što mi je bilo iritantno u jedinici)  i slično...Ali, ovi ultra brzo regenerirajuća čudovišta mi nemaju smisla...Pa na koju foru i odakle im rastu ti udovi? 

Pa ja kad ga prepolovim i odrežem ruke i noge (što btw brzo napravim) dok se on sastavi ja sam već zbrisao..........tak da nisu baš brzo-regenerirajuća

Dinamo živi vječno
17 godina
Riker kaže...

Ja uopće nisam pričao o nekoj realnosti, nego o vražijem pretjerivanje u zadnjem "čapteru". Igra ni nemože biti "realna" jer znamo šta je, ko je, gdje je.. (zar je Call Of Duty realan??? LOL)....

Ali brate kad pretjeraš onda pretjeraš!!!

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
Riker kaže...

Pa ja kad ga prepolovim i odrežem ruke i noge (što btw brzo napravim) dok se on sastavi ja sam već zbrisao..........tak da nisu baš brzo-regenerirajuća

Možda, ali u onoj sobici, nakon 'operacije' oka, kad se mora skinuti onaj panel i premostiti žice...to je zeznuto...Kidao sam mu udove najmanje 6 puta {#}

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Riker kaže...

Ja uopće nisam pričao o nekoj realnosti, nego o vražijem pretjerivanje u zadnjem "čapteru". Igra ni nemože biti "realna" jer znamo šta je, ko je, gdje je.. (zar je Call Of Duty realan??? LOL)....

Ali brate kad pretjeraš onda pretjeraš!!!

nisam došo do 15og levela ali se sjećam da sam i u ds1 naletio na neka čudovišta što su se "sastavljala" nakon što ih "rastaviš"...slažem se,poprlično debilno

17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Uzor im je vjerovatno bio Wolverine {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...
Kora kaže...
Riker kaže...

Možda, ali u onoj sobici, nakon 'operacije' oka, kad se mora skinuti onaj panel i premostiti žice...to je zeznuto...Kidao sam mu udove najmanje 6 puta {#}

Nakon "igle u oku" sam praktički izgubio volju za igranjem u igri u kojoj sam do tada jednostavo uživao!!! Kao šta sam rekao već 15 puta... kad pretjeruješ.........pretjeruješ{#}{#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 22:36 (doktor1).
15 godina
protjeran
Riker kaže...
Kora kaže...
Riker kaže...

Uh prvi put sam ga probio kroz lubanju s tim laserom dok nisam skužio da treba kad je plavo približavat. Alaj ga je probio, krv ljevala na sve strane haha. A u toj sobi ima ono moraš istovremeno hakirati ono i njega zadržavati. Dok ja nisam skužio da je neuništiv već sam potrošio sve metke ali mogao sam ići dalje, pa sam pustio da me ubije da mogu restartat od zadnjeg čekpointa da mi se vrati municija haha

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

vidim da sve zivcira ono regenerirajuce stvorenje, neki cak misle da ih ima vise, ne, jedno je i stalno vas prati, kaj ga se ne sjecate iz prvog dijela? ja sam igrao na survivalist tezini nije mi bas zadavao puno problema pogotovo jer mu jedan sut kida noge ili ruke...e sad meni je i stasis bio upgrejdan do kraja tak da kad sam mu maknuo udove pogodio sam ga sa stasisom, dosta se sporije onda regenerira{#}...

a onaj ''boss'' na kraju je smijesno lagan ako imate pulse rifle, bacas stasis po onoj djeci i resetas ih (par ih prodje al uzimaju jako malo energije) onda malo po nicole i onda u ono zuto sranje i tak par puta...

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

gledao sam ja i prvi i evo sad drugi...neznam zakaj su ocjene tak jadne za oba, meni su ok, al mozda sam pristran jer su mi igre preje8ene...

16 godina
Zvonimir Zubić kaže...

Meni nije baš nešto. S razlogom nema baš dobre ocjene.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 2 imam
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 9:56 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ljudi, ajde da necitam sve unazad, moze jedno pitanje?Postoji li patch za ovu igru ili nesto, jer mi se u 7 chapteru, kad otvorim jedna vrata, igra crasha..stalno na istim vratima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Ljudi, ajde da necitam sve unazad, moze jedno pitanje?Postoji li patch za ovu igru ili nesto, jer mi se u 7 chapteru, kad otvorim jedna vrata, igra crasha..stalno na istim vratima..

Loš crack.

3D Designer
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Loš crack.

To bi dobar crack trebao rijesiti?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice