Tko zna, možda je to novi oblik borbe protiv piratstva. Igre preko 10 GB da obeshrabre pirate.

Tko zna, možda je to novi oblik borbe protiv piratstva. Igre preko 10 GB da obeshrabre pirate.
Gametrailers review - 9.0 (njima najviše vjerujem od svih ovih)
Kažu da je grafika odlična, igra svjetlosti nešto najbolje do sada viđeno, zvuk fenomenalan. Gameplay identičan kao i u prvom djelu samo malo izazovniji (manje dostupnih metaka, ali se pomoću telekineze mogu koristit djelovi leševa i drugi objekti za ubijanje), atmosfera i dalje fenomenalna. Jedino mi bilo smješno kao neki minus navest to da lik sam automatski ne radi reload oružja. Ako i ima ta opcija nikada mi nije uključena. Grafika mi stvarno djeluje odlično, kao i nešto intezivnije boje nego u prethodniku. I igra je dugačka (oko 20 sati)...
GameSpot review - Video - 8.5
Sve gore rečeno, čak mi se čini i da su je više pohvalili....
Uglavnom čini kako igra nije podbacila i da imamo hit....
Ja dok ne probam, neću davati ocjene
Po svemu viđenom igra je bolja od prethodnika. A to šta neki identičan gameplay smatraju minusom me ne zanima. Da su nešto značajnije promjenili svi bi plakali zašto nisu ostali na "starom receptu" - to je sigurno 100%!! Uvjeren sam da je igra i bolja od jedinice.
Evo upravo uveo flat od 12 mbps pa skidam igru
Za koju platformu? Još ništa nema za PC...
Ima za PC. Samo nema cracka....
jos jedan dan i 13. sati dok se igra otkljuca! nervozan sam ko curica kojoj su sisice pocele rasti!
jos jedan dan i 13. sati dok se igra otkljuca! nervozan sam ko curica kojoj su sisice pocele rasti!
Hm, lijepo što si uzbuđen, ali ovo je loše zvučalo...
ma nervozan, ne uzbudjen!
Za koju platformu? Još ništa nema za PC...
Za PC
Ima kao neki jogurt od skidrowa nasao slucajno,treba upisati serial koji navodno dobijes na stranici,a zapravo se radi o stranici na kojoj se moras prijaviti emaili i tako neke stvari...
Uzalud... xD
Totalno mi je smješno ovo prese*avanje sa riječi "jogurt". Napiši crack i gotovo. Ne daješ linkove, niti išta. Kao da pišu djeca od 10 godina, a moderatori su "debili" da neznaju da se misli na CRACK
Totalno mi je smješno ovo prese*avanje sa riječi "jogurt". Napiši crack i gotovo. Ne daješ linkove, niti išta. Kao da pišu djeca od 10 godina, a moderatori su "debili" da neznaju da se misli na CRACK
Ne znam,tek sam dosao sa pce foruma,a tamo su rigorozna pravila sto se tice cracka,a ne znam ako je ovdje dopusteno slobodno govoriti dati cu link.
I ja se ne preseravam,i punoljetan sam,samo pazim sto govorim.
Ne trebas odmah na taj nacin reagirati.
Evo ako je dopusteno,nema problema,kopiram link :)
Nije dopušteno, ali to vjerovatno znaš jer si tu već 21 mjesec. Ali zašto se nebi spomenula riječ crack ako se spominje taj famozni jogurt, kao da moderatori neznaju o čemu je riječ. Ja sam samo rekao da je to smješno...
"Igram jogurt verziju"
"Igram crackiranu verziju"
-ako nije dopušteno ikakvo spominjanje piratstva onda niti jedna ova izjava ne prolazi!!
Nije dopušteno, ali to vjerovatno znaš jer si tu već 21 mjesec. Ali zašto se nebi spomenula riječ crack ako se spominje taj famozni jogurt, kao da moderatori neznaju o čemu je riječ. Ja sam samo rekao da je to smješno...
Ma ok,da ne odemo vise u OFFTOPIC,ako te interesira dati cu ti link u privatne poruke.
Pise da jesam,ali to je davno napravljen profil,koji sam tek nedavno poceo koristiti tako da sam svjez na ovome forumu.
:)
Strpljen - spašen...Ionako sutra službeno izlazi...tako da nema problema
Gametrailers review - 9.0 (njima najviše vjerujem od svih ovih)
Kažu da je grafika odlična, igra svjetlosti nešto najbolje do sada viđeno, zvuk fenomenalan. Gameplay identičan kao i u prvom djelu samo malo izazovniji (manje dostupnih metaka, ali se pomoću telekineze mogu koristit djelovi leševa i drugi objekti za ubijanje), atmosfera i dalje fenomenalna. Jedino mi bilo smješno kao neki minus navest to da lik sam automatski ne radi reload oružja. Ako i ima ta opcija nikada mi nije uključena. Grafika mi stvarno djeluje odlično, kao i nešto intezivnije boje nego u prethodniku. I igra je dugačka (oko 20 sati)...
GameSpot review - Video - 8.5
Sve gore rečeno, čak mi se čini i da su je više pohvalili....
Uglavnom čini kako igra nije podbacila i da imamo hit....
Baš ima na gamespotu video o svjetlosti unutar igre, nevjerojatno kakvim su deteljima posvetili pozornost, baš me zanima kakva će mrcina od kompa trebat da to sve pokrene
System Requirements
===================
Dead Space™ 2 requires at least the following:
FOR WINDOWS XP (SP3), Vista (SP1) or WINDOWS 7
* 2.8 GHz processor or equivalent
* 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista or Windows 7)
* NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements)
* ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
* 256MB Video Card and Shader Model 3.0 required
* The latest version of DirectX 9.0c
* At least 10GB of hard drive space for installation, plus additional space for saved games.
* INTERNET CONNECTION, ONLINE AUTHENTICATION, AND END USER LICENSE AGREEMENT REQUIRED TO PLAY. MORE INFORMATION IS AVAILABLE AT WWW.EA.COM.
Ne bude li to ovo moje đubre vrtilo u iberu u HD rezoluciji bacit ću ga kroz prozor (PC, ne igru). Prvi dio ide oko 120 FPS, ali uvijek igram sa uključenim vsyncom)
Tako je...ti su se zahtjevi znali još prije... Ako se ne varam, isti su kao i za prvi dio... Ili je dobro optimizirana, ili su igru jedino malo više ispolirali...O nekim grafičkim čudima ne može se govoriti...
EA najavio ekspanziju - Dead Space 2: Severed
A koliko vidim samo za PS3 i Xbox. Nas na PC-u ko yebe!! Igra nije niti izašla, a oni već najavljuju ekspanzije... LOVA, NJIMA TREBA LOVA, DO KROVA....
EA najavio ekspanziju - Dead Space 2: Severed
A koliko vidim samo za PS3 i Xbox. Nas na PC-u ko yebe!! Igra nije niti izašla, a oni već najavljuju ekspanzije... LOVA, NJIMA TREBA LOVA, DO KROVA....
Ta ekspanzija qrcu ne valja čim su ovako brzo izdali.
ljudi pozdrav
ovako zanima me ocel mi kartica moc vrtit Dead Space 2,, na svugdje na zahtjevima pise da nece ,ali tako isto mi je pisalo za Mafia 2, Medal of Honor,Dragon Age II takodjer mi je govorilo da nemoze se igrat jer je ispod minimuma a meni se oldicno vrtilo na mediumu kad bi mrvicu smanjio rezoluciju i masu drugih igara isto tako,, stavljo sam i na onu stranicu "can you runit"(tako nekako:)) i pokaziva mi da mi je graficka slaba al isto tako stavim Mafia 2 takodjer pokaze da je nemoze vrtit da je ispod minimuma al ja smanjim rezoluciju i Mafia2 mi vrti odlicno malo zatrza al nista posebno tako isto i sa Medal of Honor novim pokaze mi ispod minimuma da mi je graficka al smanjim na medium grafiku i vrti je odlicno,i opet tako i sa Sabotreom, ima jos igara koje u pise u "system req" da je mi je kartica ispod minimuma a takodjer i na onim stranicam CAN YOU RUNIT "kad ti sam pregleda comp,a on je zna vrtit cak na mediumu,,,,, jel moze neko ko se razumje rec ocel moc vrtit Dead Space 2,posto isto tako govori da ne moze i pise za moju karticu da nemoze:(,,
HVALA UNAPRJED JEL U TIM STVARIMA SAM TOTALNA BANANA ,,a i komp place za novom grafuljom
evo primjer od Mafie 2 koju sam preso 2 puta na mediumu jednom cistu a drugI put sa DLC_ovima
jos prikazuje na onoj ko liniji daleko ispod minimuma,i opet napominjem da je tako sa dosta drugih zahtjevniji igara
* Minimum
CPU Minimum: Pentium D 3GHz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher You Have: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz PASS
RAM Minimum: 1.5 GB You Have: 3.0 GB PASS
OS Minimum: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 You Have: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 32-bit PASS
Video Card Minimum: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600 Pro or better You Have: GeForce 8500 GT Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement. Click here to see some recommendations. Features:
Minimum attributes of your Video Card Required You Have Video RAM 256 MB 2.2 GB Hardware T&L Yes Yes Pixel Shader version 3.0 4.0 Vertex Shader version 3.0 4.0
Sound Card Minimum: Yes You Have: Realtek High Definition Audio PASS
Free Disk Space Minimum: 8 GB You Have: 41.7 GB PASS
Video RAM 256 MB 2.2 GB
Hardware T&L Yes Yes
Pixel Shader version 3.0 4.0
Vertex Shader version 3.0 4.0
Piše da je minimalno 256MB memorije tako da ćeš vjerovatno moći tjerat. A sada sa kakvim detaljima i FPSom to je ?????
Damn kad će više taj Crack (I mean yoghurt -.-'), skinulo se, ali nea Boga da instaliram bez cracka koji će dekriptirati fajlove, hebem ti aktivaciju i EA... Ako igra bude prešla sva moja očekivanja (original jeste...) e onda ju kupujem.
kad bi znao da je zahtjevna kao Mafija2 ,Medal of Honor ,Draon Age,Alien vs Predator 2.....,,CAK I MRVICU zahtjevnija nebi se mislio,odma bi u kupovinu kreno, jel sam njih sve igrao otprilike na mediumu a sve su takodjer pisale da nemou radi graficke,,,
kad bi znao da je zahtjevna kao Mafija2 ,Medal of Honor ,Draon Age,Alien vs Predator 2.....,,CAK I MRVICU zahtjevnija nebi se mislio,odma bi u kupovinu kreno, jel sam njih sve igrao otprilike na mediumu a sve su takodjer pisale da nemou radi graficke,,,
mislim da je zahtijevnija od svih navedenih....
Jel igrao tko? vidio jutros da se otkljucala a morao ici raditi... sranje
Onda, je li tko skinuo i zaigrao igru? Ili su ti toliko oduševljeni igrom da ne mogu presatati igrati?
Jel igrao tko? vidio jutros da se otkljucala a morao ici raditi... sranje