Dead Space 2

poruka: 596
|
čitano: 141.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dead Space 2

Ja navalio na prvi dio ove lude igre, nikad mi je dosta. Prelazim je iznova i iznova.

Kupnjom onih odjela i nadogradjivanjem oruzja Isaac postaje jaci, pa mi je lakse tamanit aliene

Suvisno je pricat o tome da jedva cekam dvojku, sudeci po trailerima stvarno se cini opako dobrom igrom

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Space 2

evo malo trailer o priči iz 1. dijela i mali hint za 2. dio. traileri su pre pre za dead space 2 nadam se da će igra bar upola biti tako dobra

http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=1589&pk=15397

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 14:40 (domac1986).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Dead Space 2

Ove dvije slike (prve dvije) su me "prestrašile" (PS3). Pogledajte samo nazubljene rubove i mutne teksture. Nadam se da će u PC verziji AA imati funkcije, a ne samo da se uključi a razlike nikakve, (dok se ne forsira u NCP).

Pa bolje izgleda DS kod mene (slike 3 i 4) nego ovo ovdje prikazano...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 14:00 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 2

Gametrailers Dead Space 2 Preview

-jedva čekam, odlično to sve djeluje.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 23:49 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Dead Space 2
doktor1 kaže...

Gametrailers Dead Space 2 Preview

-jedva čekam, odlično to sve djeluje.....

brzo bude 28.1..do tad taman pređem dead space 1..;)

16 godina
doktor1 kaže...

Ove dvije slike (prve dvije) su me "prestrašile" (PS3). Pogledajte samo nazubljene rubove i mutne teksture. Nadam se da će u PC verziji AA imati funkcije, a ne samo da se uključi a razlike nikakve, (dok se ne forsira u NCP).

Pa bolje izgleda DS kod mene (slike 3 i 4) nego ovo ovdje prikazano...

Ali prve dvije slike su iz Extractiona sa Wii-a. {#}

A life? Where can I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 12:24 (Alex Mercer).
17 godina
Dead Space 2

Nisam znao.. Na IGNu ove slike stoje pod PS3 screenshots od DS2.... {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

jel tko odigrrao demo? mislim na ove sto imaju konzole, naravno

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Kada tačno igra izlazi? 28.1?

Jedva čekam, prešao sam prvi dio 12 puta, doslovno, iz dosade {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dead Space 2
Ja sam poceo igrati demo na xbox 360 konzoli.igrica koliko sam vidio nije losa,samo sto mene ubiju u roku od tri poteza
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Ajme jedvaaa cekan, ovo ce biti pravi hit. Stvarno me zanima kako ce Issac otic sa tog planeta.

The best things in life aren't things.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Ajme jedvaaa cekan, ovo ce biti pravi hit. Stvarno me zanima kako ce Issac otic sa tog planeta.

Znajući koliko je snalažljiv, vjerovatno će se zavezati za neku Mirnovec raketu...{#}{#}

17 godina
Dead Space 2

In memoriam - Isaac Clarke - Dead Space 2 {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 2

Još pet dana, a do tada evo i slika odjela u kojima će gospodin Clarke kidati ruke, noge i sakrivati se u sjeni....

Plus Dead Space 2 Launch Trailer

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 12:08 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

pardon na laganom offtopicu ali meni nikako nije jasno zasto su u bugu (ne znam koji broj) popljuvali jedinicu?! :/ a koliko vidim masi ljudi je igra cool

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

pardon na laganom offtopicu ali meni nikako nije jasno zasto su u bugu (ne znam koji broj) popljuvali jedinicu?! :/ a koliko vidim masi ljudi je igra cool

Igra kao igra je super,ali ciljanje je bilo uzasno(meni barem)nije onak bilo normalno ko u svakom normalnom fps-u.Ides full sporo micat mis i ciljnik stoji na mjestu,prodjem cijelu podlogu full sporo i ovo se nije pomaklo ni milimetar.To me zivciralo jako.

Nadam se da nebudu usrali ciljanje u ovom nastavku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 13:28 (kach).
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

ok, steam mi nudi da prepurchase-am DS2 ali... ili sam ja corav ili oni zayebavaju ali ja ne vidim ono lijepo zeleno dugme na kojem pise add to chart! :/

ajde molim vas provjerite i vi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Skank kad ti ja kazem da kupis igru onda stvarno to moras pogotovo ovako dobru. Istina kamera je nekad troma i malo zajebana no ako volis hororce to ces potpuno zaboravit i uzivit ces se potpuno nakon nekog vremena. U ostalom 5€ nije puno i nista neces propustiti niti pozaliti. Ti si ionako los u bad companyu 2 pa ovo neka bude malo za opustanje :)

The best things in life aren't things.

0 0 hvala 0
15 godina
Dead Space 2

još tjedan dana {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Living.Dead kaže...

Skank kad ti ja kazem da kupis igru onda stvarno to moras pogotovo ovako dobru. Istina kamera je nekad troma i malo zajebana no ako volis hororce to ces potpuno zaboravit i uzivit ces se potpuno nakon nekog vremena. U ostalom 5€ nije puno i nista neces propustiti niti pozaliti. Ti si ionako los u bad companyu 2 pa ovo neka bude malo za opustanje :)

pa prvi dio sa prosao valjda 4-5 puta.... u bc2 sam los ali hvala vidovitom milanu ima i gorih... ali neka mi netko kaze dali ima opciju da pred-kupi dead space2? ima je na steamu ali ne mogu je dodat na listu... pa vas jos jednom molim da provjerite dali je i vama tako!

16 godina
moderator
skank666 kaže...

ali neka mi netko kaze dali ima opciju da pred-kupi dead space2? ima je na steamu ali ne mogu je dodat na listu... pa vas jos jednom molim da provjerite dali je i vama tako!

Ima.

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen
Dead Space 2

evo sad i meni ima... a boga mi ima i igre u librariju :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

još tjedan dana {#}

A ja ću dotad imati flat {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
Dead Space 2

Evo par novih videa:

Many deaths of Issac ( brutalno ),

Issac the badass ( isto brutalno, no u drugačijem smislu ),

i na kraju, Ultimate Monster List ( ne treba objašnjavati ).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
7 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Evo, igra se pojavila na nekim mjestima {#}  ali koliko mogu vidjeti trenutačno samo za PS3...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Evo, igra se pojavila na nekim mjestima {#}  ali koliko mogu vidjeti trenutačno samo za PS3...

Uvijek je tako, prvo za konzole, onda za PC.

17 godina
neaktivan
Dead Space 2

Kako god, dobro je... Znači da bi se mogla pojaviti prije 26. Ali neću više ništa reći da ne dobijem karton {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dead Space 2

DEAD SPACE 2 REVIEW - ocjena 9.0 - AMAZING

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

DEAD SPACE 2 REVIEW - ocjena 9.0 - AMAZING

pa zaslužila je..jedinica je bila odlična..a ovo ce biti još bolje..

15 godina
Dead Space 2

evo i video review od IGN-a

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice