DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.069.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ako bude oneshot, biti ce odlicno oruzje, tiho, puno municije... I najbolje, dostupno svima.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

UOG, podržavam jer je za sada prelako pronaći oružje, a pogotovo vojnog formacijskog što uopće nije realno kao u stvarnom životu. Pištolj, revolver, lovačka puška - to bi trebao biti plafon što se tiče naoružanja i da budu razbacani po mapi. Luk bi se trebao craftati, a samostrijel (koji je u biti snajper u odnosu na luk) bi trebao biti pravi raritet. Luk i samostrijel bi trebali uz svoju bešumnost biti "one shout". Automatsko oružje bih izbacio ili bi ga bilo 1-2 za cijelu mapu. Mnogi se neće složiti samnom, ali ovako za sad igra ne nudi nikakav izazov. Vidjet ćemo što nas čeka u budućnosti, možda onemoguće hopanje. I to bi bio veliki uspjeh što se tiče mojih očekivanja.

battlelog: BucoKTM
Moj PC  
6 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Bilo bi lijepo da rijese hopanje...

Al mislim da je sljedeci update rezerviran za novu

konzervu graha ili nove pahuljice :D

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

bilo bi lijepo da više puste taj patch i nadam se da će sutra.

ako neće onda stvarno nisu normalni.

ali meni je naprosto fascinantno da se NIGDJE bohemia i taj cijeli team ne oglašava niti piše kakvo je stanje sa patchom/šta misle itd

je da imaju reddite/twittere koje trebaš pratit svaki profil zasebno i onaj njihov forum di nisu napisali dvije rečenice, samo neka random ekipa koja piše gluparije.

znači unazad tjedan dana nitko nije nigdje spomenuo ništa o patchu.

eto hicksov twitter ono brate mili gluposti piše nema ništa pametno za pročitat, neke teme nemaju veze s vezom sa dayzom,

a dean hallov twitter zadnji post mu je prije 6 dana ,a na redditu zadnji post ima 4 dana.

ja neznam koji k ali nisam upalio ima preko dva tjedna dayz jer mi je postalo dosadno ,nikakve promjene,

i sada nikako dočekat taj patch da ga puste na stable da ubace neke novosti ona nova dva grada, hunting, životninje, logorske vatre, neka oružja, nova odjeća , ma bilo šta

samo da je nešto novo.

a prije mjesec i pol-dva su rekli svaki mjesec minimalno jedan patch.

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 14:02 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)

Ne čudi im se. Nisu sposobni napraviti niti oficijelnu web stranicu na kojoj bi se objavljivale novotarije. Sve mi se čini da se ta ekipa i sama iznenadila velikim interesom za njihovu igru,a u stvari nisu dorasli izazovu.

battlelog: BucoKTM
14 godina
BucoKTM kaže...

Ne čudi im se. Nisu sposobni napraviti niti oficijelnu web stranicu na kojoj bi se objavljivale novotarije. Sve mi se čini da se ta ekipa i sama iznenadila velikim interesom za njihovu igru,a u stvari nisu dorasli izazovu.

Upravo to i ja govorim vec par tjedana.

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

više ima onaj dayz mod updajteova nego standalone sa cijelim je*enim timom

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bjong kaže...

više ima onaj dayz mod updajteova nego standalone sa cijelim je*enim timom

Daj ne pricaj gluposti. Igrica je super dobra!

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ma dobra je ali kada nekome obećaš tortu, a doneseš mu samo polovicu (tj jednu petinu u ovom slučaju), i dalje će biti sretan ali ono... moglo je i bolje

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 18:47 (UOG-Atlas).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
UOG-Atlas kaže...

Ma dobra je ali kada nekome obećaš tortu, a doneseš mu samo polovicu (tj jednu petinu u ovom slučaju), i dalje će biti sretan ali ono... moglo je i bolje

Joj prestani kenjat. Nije tebi nikakva torta obećana. Piše lijepo da je igra pre alpha i da je kupiš samo ako oćeš podržat igru. To što si ti razmažen i oćeš sve sad i odma je isključivo tvoja stvar i ne moraš to drugima koji dođu ovdje podijelit iskustva s igrom nabadat na nos.

1971- ∞
12 godina
DayZ (standalone)

Znaci jos nisu izbacili ovaj update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
DayZ (standalone)

e ljudi citam sada na twiteru ako zna jackfragsa reko je da dayz mozda ide na drugi engine :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Rocket: So that is what we have been doing over the last three months. It is one of the reasons that development had seemed like it had slowed. The studio is now about 160 people we had a team building event last weekend. It is kind of crazy to see everyone in one spot. I guess the big news that we’ve been telling here at E3 is that we’re actually moving to a new engine. It is called infusion.

Više na linku

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Znaci tri mjeseca bez patcha dok ne prebace sve na novo i ustimaju.
Izgleda da ih je gumi gumi tolko isfrustriral da moraju na drugi engine.
Jedva cekam prve rezultate i zanima me ako budemo sad morali skidati patch od 10 GB?
11 godina
DayZ (standalone)

znaci kad mozemo ocekivat ovaj 0.45 ili ce stavit novi egine i onda izbacit 0.45

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Novi engine?!?!? HYPE HYPE HYPEEEEE

Mislim da će ovo bit prava stvar. Sad čekamo da vidimo.

Ice, mislim da nema smisla da sad popravljaju tu, valjda prvo prebacuju na novi engine i tek onda dalje nastavljaju sa razvojem.

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 12:25 (Roko567).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Cast i privilegija je biti dio stvaranja najvece igre svih vremena, jedva cekam sve nove promjene {#}.

3 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Cast i privilegija je biti dio stvaranja najvece igre svih vremena, jedva cekam sve nove promjene {#}.

{#}

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
13 godina
DayZ (standalone)

ajd u jednom im se mora priznati da nikad ne razočaraju i iznevjere - uvijek uspiju ne dati apsolutno nikakve informacije, uspiju te ohladiti od igre i uspiju probiti rokove za 3x bar - opet srijeda, opet nema 0.45, opet se ne zna kad ce uopce, opet je exp neigriv, opet je igra nezanimljiva jer svi cekaju 0.45 pa im se neda igrati 0.44 itd..itd.., nadam se da ce se pojaviti neka iole dobra zaniljiva igra na tržištu koja će priprjietiti ovoj pa da će se malo trgnuti iz ovog amaterizma u razvijanju igre - ne znam samo kako si Bohemia inter. dopusta ovakvo blacenje imena - ak ovak misle jos dugo onda su stvarno trebali s prodajom krenuti od Bete jer ovakva taktika i poslovanje će mnoge otjerati od igre u procesu razvijanja ....  Nije mi žao i vjerujem da će igra jednog dana bzaista biti vrlo dobra ali ovo je već sad prevršilo sve mjere dobrog ukusa poslovanja i razvijanja ...  

Odoh gledati walking dead - valjda bu bar 0.45 stable izašao dok 4 sezone pogledam i dok svijetsko u Brazilu završi

Moj PC  
2 4 hvala 1
12 godina
Roko567 kaže...

Ice, mislim da nema smisla da sad popravljaju tu, valjda prvo prebacuju na novi engine i tek onda dalje nastavljaju sa razvojem.

Nemoj se sramotit decko, ne znas o cemu pricas.

Zadnjih godinu dana mijenjaju i nadograduju engine i sad su tolko toga promijenili da ce taj engine imat novo ime, nejdu na potpuno novi engine kak mislis.

When DayZ started - we took the source from the existing RV Engine - Over the last many months, extensive clean up, new functionality, and so forth has been created for that engine - while at the same time, vast amounts of it were removed, or rewritten entirely. The changes Dean spoke of entail major leaps forward in that work, with those changes and the many more that will come through out development - we have begun to approach the point in which DayZ's engine is so no longer recognizable as RV, and because of that - and the massive work to come, it is now known by its own name, Infusion.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 18:34 (steelman).
15 godina
VooDooZg kaže...

ajd u jednom im se mora priznati da nikad ne razočaraju i iznevjere - uvijek uspiju ne dati apsolutno nikakve informacije, uspiju te ohladiti od igre i uspiju probiti rokove za 3x bar - opet srijeda, opet nema 0.45, opet se ne zna kad ce uopce, opet je exp neigriv, opet je igra nezanimljiva jer svi cekaju 0.45 pa im se neda igrati 0.44 itd..itd.., nadam se da ce se pojaviti neka iole dobra zaniljiva igra na tržištu koja će priprjietiti ovoj pa da će se malo trgnuti iz ovog amaterizma u razvijanju igre - ne znam samo kako si Bohemia inter. dopusta ovakvo blacenje imena - ak ovak misle jos dugo onda su stvarno trebali s prodajom krenuti od Bete jer ovakva taktika i poslovanje će mnoge otjerati od igre u procesu razvijanja ....  Nije mi žao i vjerujem da će igra jednog dana bzaista biti vrlo dobra ali ovo je već sad prevršilo sve mjere dobrog ukusa poslovanja i razvijanja ...  

Odoh gledati walking dead - valjda bu bar 0.45 stable izašao dok 4 sezone pogledam i dok svijetsko u Brazilu završi

Ajde hvala Bogu da ideš radit nešto drugo jer ne mogu gledat više ovo cmizdrenje. Nitko te nije tjerao da kupiš igru koja je tek u razvoju.

Peace my nigga.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
12 godina
neaktivan
steelman kaže...
Roko567 kaže...

Nemoj se sramotit decko, ne znas o cemu pricas.

Zadnjih godinu dana mijenjaju i nadograduju engine i sad su tolko toga promijenili da ce taj engine imat novo ime, nejdu na potpuno novi engine kak mislis.

When DayZ started - we took the source from the existing RV Engine - Over the last many months, extensive clean up, new functionality, and so forth has been created for that engine - while at the same time, vast amounts of it were removed, or rewritten entirely. The changes Dean spoke of entail major leaps forward in that work, with those changes and the many more that will come through out development - we have begun to approach the point in which DayZ's engine is so no longer recognizable as RV, and because of that - and the massive work to come, it is now known by its own name, Infusion.

Onda sam krivo shvatio... Čemu ta agresivnost?

1971- ∞
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ajde hvala Bogu da ideš radit nešto drugo jer ne mogu gledat više ovo cmizdrenje. Nitko te nije tjerao da kupiš igru koja je tek u razvoju.

Peace my nigga.

koje to cmizdrenje !? pa vec bar 2 tj nisam ni jedno slovo napisao !? kaj imate neki alarm koji vas obavijesti čim ja nekaj napišem :)

- nebum "cmizdril" bez brige nemam za cim - pomirio sam se  sa čekanjem samo smatram da bi bilo u redu onda napisati " ispričavamo se zbog čekanja, imamo nepredviđenih problema i zbog njih nismo u mogučnosti izbaciti najavljeni 0.45 narednih xy dana, hvala na razumjevanju itd.."  kaj je to tak teško..

Baš me zanima kak bi čovijek koji naruči dio kod mene za auto reagirao da mu kažem - " je pa normalno da kasni dio, kaj ste si taj Japanski auto kupovali kaj niste znali da im djelovi dolaze svake prestupne"  ili da se ne javljam na telefon kad me zove - nije to baš način jel !?..

15 godina
VooDooZg kaže...

koje to cmizdrenje !? pa vec bar 2 tj nisam ni jedno slovo napisao !? kaj imate neki alarm koji vas obavijesti čim ja nekaj napišem :)

- nebum "cmizdril" bez brige nemam za cim - pomirio sam se  sa čekanjem samo smatram da bi bilo u redu onda napisati " ispričavamo se zbog čekanja, imamo nepredviđenih problema i zbog njih nismo u mogučnosti izbaciti najavljeni 0.45 narednih xy dana, hvala na razumjevanju itd.."  kaj je to tak teško..

Baš me zanima kak bi čovijek koji naruči dio kod mene za auto reagirao da mu kažem - " je pa normalno da kasni dio, kaj ste si taj Japanski auto kupovali kaj niste znali da im djelovi dolaze svake prestupne"  ili da se ne javljam na telefon kad me zove - nije to baš način jel !?..

Nemam nikakav alarm na tebe. Da je netko drugi napisao takav post, isto bi i njemu odgovorio :P

btw. Ne možeš uspoređivat neke djelove za auto i igricu. Ova igra je, ponavljam, u razvoju i kaj se mene tiče oni ne trebaju ništa pisat ni obavještavat. Kupili smo ju uz upozorenje koje smo svi vidjeli. Bitno mi je samo da rade na igri i da ju usavršavaju. Kad će kaj bit gotovo, to me nije briga, bitno da bude. A da je dio za auto u razvoju ko ova igra ti ga nebi ni imao {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 20:40 (Nisam Ja,Nisi Ti).
13 godina
DayZ (standalone)

ma da sad ne skrecem s teme ali - svi auti su ti u razvoju kad dođu na tržište a mi/vi svi smo pokusni kunici, kaj mislis zakaj danas na autima odlazi toliko dijlova a imaju tek koji mjesec ili koju godinu, nekad su trajali 20-30 god bez problema, gurneš ih na tržište pokriješ garancijom i ljudi to puše - isto ti niko ne garantira da kad kupiš novi auto "finalni proizvod" ti sutra na putu na more nebu otišla turbina ili letva volana ili ne znam kaj....,

, u biti vrlo je lako i jednostavno ih usporediti baš sa novim trendom u game-ing industriji sa preBeta ili preAlfa igrama - sve je to vec bilo isprobano i djelovalo na drugim granama, game-ing je sad samo nova koja to koristi., ide se na rezanje troškova i na brzu zaradu - ovo kako su to sa dayZ-om napravili je jako efikasno i sad ce to biti u sve više igara.,, opet ponavljam nije mi žao novaca samo bi bilo lijepo znati di si i šta si pošto si već sponzor/testni kunić/krjanji kupac i to sve u jednom., sve 5 nek oni rade polako ili brzo njihova stvar samo onda nek kažu - ništa ih ne košta i ništa s tim neće izgubiti, mogu samo dobiti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

Ako imas samo Dayz na Steam-u javi mi. Ja bi htio otkupiti tvoj account tako da se nemoras vise nervirati oko glupe i ne igrive i svoje "gaming" islustvo mozes preusmjeriti negdje drugdje.

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja neznam sta citam tu ponekad. Pa meni je igrica prekul. :D Za sada nisam igrao bolji survival game ja ga stalno igram. :) 

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Moj PC  
3 3 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Posto vidim da prelaze na novi engine.Da li postoji kakav trailer,kako izgleda uopce taj engine?Ili dali postoji koja igra koju pogoni taj engine?Taman da vidimo barem priblizno,na sta ce liciti DayZ.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Posto vidim da prelaze na novi engine.Da li postoji kakav trailer,kako izgleda uopce taj engine?Ili dali postoji koja igra koju pogoni taj engine?Taman da vidimo barem priblizno,na sta ce liciti DayZ.

Koliko vidim pod "novi engine" su mislili poboljsanu verziju ovog istog

1971- ∞
12 godina
Roko567 kaže...
Endymon kaže...

Koliko vidim pod "novi engine" su mislili poboljsanu verziju ovog istog

A onda nije to novi engine xD.To je onda isto kao do sada sto su radili.Patch do patch-a.Ja sam mislio da ce biti razlika u izgledu i same zahtjevnosti igre.A nista,sretno im bilo.Ali za sada radim pauzu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice