DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.067.501
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
DayZ (standalone)

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

baš sam čitao dean hall-ove reddit postove di objašnjava sve o svemu.....

samo da pitam.

od kud vama informacija da se dayz standalone radi 2 godine?

to nije istina.

i to on lijepo objašnjava ljudima kojima se izgleda neda dokazat.

igra je u alphi cca 5 mjeseci i imali su u planu "držat" ukupno 12 mjeseci ,ali izgleda da neće toliko dugo jer već imaj hrpu ljudi i još su kupili dva studija.

inače na početku kao i kad je izdao dayz mod njih je radilo ukupno 3 čovjeka na tome.

toliko o vašim informacijama....

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 12:10 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

prije 2 godine su vec rekli da rade na standaloneu

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 12:10 (acca).

4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
acca kaže...

odi lijepo na rocket2guns reddit i sve ti je čovjek lijepo objasnio....

na wiki se nemoj oslanjat jer kaže da su to netočne informacije.

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ako me sjećanje dobro služi, prve najave/nagađanja o izlasku Alphe i očekivanje iste počelo je tamo na Božić 2012. godine. to je dobrih godinu i pol dana, tako da pretpostavljam da je od tuda krenula ta priča.

počeo sam opet malo gubiti vrijeme sa frendovima na SA, hrpa zezancije i to, ali me iskreno šokiralo da zombiji još uvijek prolaze kroz sve.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
acca kaže...

još nešto od kud ti to?

mod je star dvije godine.

točnije dvije doine i dva mjeseca tako da neznam od kud ti to,

"You said the mod was released January 2012. That is false.

Fact: DayZ Mod was released April 2012."

DayZ Mod was made publically available on 13 April 2012, although nobody knew about it. On 18 April 2012 I announced the mod on the Bohemia Forums: http://forums.bistudio.com/showthread.php?133560-DayZ-Zombie-RPG-(Unofficial-Mod)-Alpha

kako su onda najavili prije dayz nego izbacili mod?

16 godina
DayZ (standalone)

Zbog čega su onda prije više od 2 godine da odustaju od moda i započinju izradnjom standalone-a... jedno ili drugo je laž... e sad se pitam koje je

Vjerojatno su šokirani što su ljudi iz sony-a napravili u par mjeseci s h1z1 s tim da niti nisu imali assete niti mod od kojega bi započeli {#}

edit:

http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/64335-dayz-standalone-confirmed/  - daj gle datum 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 12:26 (acca).

1 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

I mene je pocelo nervirati to sa prolazenjem zombija kroz zidove i rusenje igre (zuti lanac,crveni lanac)...A ono sta ljudi kazu,da bi trebala se ubaciti horda zombija.Ja ih ne bi stako napravio.Jer onda bi igra bila shooter.Zasto:pa ljudi moji,onda bi morali povecati loot sa municijom radi horda zombija,a to odmah prakticki znaci L4D.Mogli bi smisliti stil,pocevati malo broj zombija i ubaciti vise vrsta zombija kao u Modu.Crawleri i slicno.Psi koji mogu biti zombiji,opcenito neke zivotinje.Isto tako,npr,da stave,ako te ugrize zombi znaci moras se bandazirati ali uz to,moras si naci antibiotik za suzbijanje infekcije,koju ti je nanio zombi.Znaci,ako ne nadjes odredjeno vrijeme lijek,postajes zombi i GAMEOVER za tog lika.Jos bi mogli usput dok si zarazen,da osjecas nuspojave onako usput.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ma ima hrpa linkova, eto čisto jedan pejstam jer je sa prilično poznatog sajta:

http://www.pcgamer.com/2012/10/08/dayz-rocket-standalone-november/

Omri Petitte at 22:03 on 08 October 2012

DayZ mastermind Dean "Rocket" Hall already pledged his intention of releasing the standalone version of his hit open-world zombie-em-up "before the end of the year," but in an interview with VG247, he revealed that his timeframe includes a potential November launch for the alpha.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 12:28 (Zvonzi).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

announced ne znači da je izdan ili da je gotov.

announced je najava i on na redditu objašnjavanja ljudima poput vas da je dayz u izradi točno 9 mjeseci.

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

announced je najava i on na redditu objašnjavanja ljudima poput vas da je dayz u izradi točno 9 mjeseci.

a koji k?rac su onda drk?li svo to vrijeme? odustali su od izrade moda u 8. mjesecu 2012.

14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ti MORA da se šališ, pa imas Dev blogove s pocetka 2013, di je receno da rade vec nekoliko mjeseci...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
14 godina
neaktivan
acca kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a koji k?rac su onda drk?li svo to vrijeme? odustali su od izrade moda u 8. mjesecu 2012.

pa to neznam ,odi na reddit i pitaj ga ,frajer koliko vidim dosta ljudi odgovara.

path finding

This is being worked on by a new studio we setup in Bratislava. Previously, we spent several months trying to make the current system work. Once we were finished with that work, we decided it would be easier to start again and write a new system - than to try and make the current engine system work better. This is a serious undertaking, and as I have said in the last two devblogs, we are close to testing early parts of this new system out on experimental.

evo šta kaže za zombije i path finding ,

malo glupo mi je da su pokušavali par mjeseci proradi/popravit taj dio i shvatili da im je lakše napisati cijeli novi sistem nego taj "popraviti"

ali ajde eto rade na tome  i ovo je za ove telce koji po tisućiti put ponavljaju kako im zombiji prolaze kroz zidove i kako ovi "ništa ne rade",

eto ljudi rade za čudo božje i na zombijima.

isto tako šta im je messaging system donio ,a to je šta su sa zadnjim experimentalom ubacili

messaging system has enabled:

• Increase for loot spawning from 10,000 items to 35,000 items.
  • Effective doubling of server FPS
  • Made it possible for the first time, for us to run more than 100 players on a powerful box. This was not physically possible before.
  • Allowed us to enabled a true physics SDK, with all calculations run on the server, and being distributed to the client realtime.
  • much, much more.

znači imamo se pravo nadat da će ova igra na kraju izgledat bomba i da će dodat još brdo i brdo poboljšanih stvari , i da vi svi kukate bez veze bez obzira što je trenutno stanje igre - ALPHA.

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

očito nisi pažljivo pročitao linkove koje sam ti dao.

dakle, Dean Hall, u intervjuu za VG247 (a budući da isti nije demantiran, barem ja takvu info nisam našao, uzet ću ga kao relevantnim) u desetome mjesecu 2012. godine kaže:

"DayZ creator Dean ‘Rocket’ Hall has told VG247 that he is still confident that the standalone version of his survival horror Arma 2 mod will launch in November, and that the game will expand in a similar fashion to Minecraft going forward."

Dalje:

"I think the most important thing is we deal with hacking, bugs, duping, new content, tidy up some of the features and expand them a bit. I think if we can get that base – by the end of November or December – then that means January and February will be really happy, fun times.”

Dakle, nebitni su sad datumi, bitno je to da on priča krajem 2012. godine ne o najavi, nego o releasu Alphe.

EDIT: i da ti odgovorim na zadnji post, odnosno zadnji dio posta - ne kukamo bezveze, nego si upravo ti započeo ovu raspravu argumentom da otkud nama informacija da se na igri radi već dvije godine. a i kuknjava oko nekih stvari nije bezveze, bar ne meni. isto kao i kod WarZa, igra (DayZ) mi pruža određen broj sati zabave, ali da sam skeptičan u nekim stvarima - jesam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 12:49 (Zvonzi).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
disibio kaže...

Ti MORA da se šališ, pa imas Dev blogove s pocetka 2013, di je receno da rade vec nekoliko mjeseci...

http://www.reddit.com/user/rocket2guns

zašto bi se ja "šalio" ???

mislim meni je sasvim svejedno da i rade na ovoj igri 10 godina,

ja sam jučer pročitao kaj je on ekipi odgovoarao,a znam da vas je dosta ovdje pisalo kako rade na dayzu već dvije godine i nisu napravili "ništa".

tu ti je link i tu pročitaj kaj tip piše.

isto tako najava ne znači da je igra u izradi to je najava.

16 godina
DayZ (standalone)

mislim objavio je da ce igra izaci do kraja 2012. a sad veli da nisu počeli izradom igre do sredine 2013... ma teški s?ronja koji je vec najavio napuštanje broda koji tone. Da mi je vidjeti samo ovaj sljedeci update

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

tako je.

najavio je.

a dayz je u izradi ravno 9 mjeseci kako on trenutno piše.

neznam za vas ali ja i moja ekipa trenutno i više nego uživamo u igri i još dugo ću je igrat to je garant.

isto tako svakim updateom se vidi napredak tak da isto tako nekužim o čemu ti pričaš?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

tako je.

najavio je.

neznam za vas ali ja i moja ekipa trenutno i više nego uživamo u igri i još dugo ću je igrat to je garant.

isto tako svakim updateom se vidi napredak tak da isto tako nekužim o čemu ti pričaš?

si vidio ovaj gore gif na vrhu stranice... u tome ti uživaš? Kad su sve lokacije igrača u različitim pozicijama na svakom računalu

zašto bi uopče vjerovao rocketu... očito da ima kontradikcije i pokazalo se dosta puta da njegove riječi često baš i nemaju veze s realnošču... igra če koštati 20$ duhhhhhh do kraja 2012... samo za početak

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 12:57 (acca).
14 godina
neaktivan
acca kaže...
si vidio ovaj gore gif na vrhu stranice... u tome ti uživaš? Kad su sve lokacije igrača u različitim pozicijama na svakom računalu

daj ti meni samo jednu stvar odgovori?

zašto onda toliko forsiraš i igraš nešto šta te smeta i šta ti ne paše?

ja, ako mi nešto ne paše-ne igram.

čisto jednostavno.

14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

tako je.

najavio je.

Cuj ovog bisera opet, da najavio je igru koju nisu ni poceli delat, da ziher...

Pogledaj godinu dole na start meniju...

Neznam odkad pratis razvoj Dayz-a al po komentarima bi reko tek od izlaska, jel tebi jasno da je on najavio izlazak igre do kraja 2012, a po tvom su igru poceli radit tek sredinom 2013...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 12:58 (disibio).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

lik je najavio izlazak Alphe, dakle nije najavio da počinju rad na igri, nego je rekao da će izdati Alphu krajem 2012. godine. sad, ili sam ja u zabludi pa pogrešno mislim da se za Alphu prije nego što ju se izbaci na tržište nešto treba ekšli i napraviti, ili je Dean Hall tada, odnosno sada, lagao.

pa i ja uživam u igri (iako mi brzo dosadi nakon par dana igranja), i nisam požalio što sam ju nabavio, ali šta bi sad trebao pjevati hvalospjeve Rocketu jer u 5 mjeseci ne može popraviti bug sa zombijima, koji su osnovni dio ove igre, koji prolaze kroz sve? ili bi ga trebao opravdavati kada sam sebe demantira?

0 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
acca kaže...

daj ti meni samo jednu stvar odgovori?

zašto onda toliko forsiraš i igraš nešto šta te smeta i šta ti ne paše?

ja, ako mi nešto ne paše-ne igram.

čisto jednostavno.

pa ja neigram dayz... kao što sam spomenuo napravio sam 30 sati u prvom tjednu izlaska igre i od onda imam sveukupno 45 sati na steamu. Jednostavno komentiram kad ima par težih fanboya koji pre žestoko brane dayz i rocketa i negiraju bilo kakvu kritiku

14 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

pa i ja uživam u igri (iako mi brzo dosadi nakon par dana igranja), i nisam požalio što sam ju nabavio, ali šta bi sad trebao pjevati hvalospjeve Rocketu jer u 5 mjeseci ne može popraviti bug sa zombijima, koji su osnovni dio ove igre, koji prolaze kroz sve? ili bi ga trebao opravdavati kada sam sebe demantira?

nitko ne piše hvalospjeve i mene živciraju neke stvari u ovoj igri i znam poludit ali da se konstantno pišu gluposti kako oni ništa ne rade to su gluposti.

da se netko želi informirati vidio bi i pročitao bi ono kaj traži.

i pročitali bi šta trenutno rade,šta im je u planu itd itd.

a ne da ekipa po tisućiti put u tjedan dana plaće na faking zombije kako oni prolaze kroz zidove jer on nemože lootat na miru.

katastrofa.

isto tako PONAVLJAM, ja ništ ane izmišljam ja sam vam sada KOPIRAO riječi samog dean halla napisano prije dva-tri dana na redditu.

ak vam nešto ne paše eto vam reddit i njemu pišite i snjim se raspravljate.

16 godina
DayZ (standalone)

ovo je vrh debilizma. Lik tvrdi da se igra radi 9 mjeseci a ima video star 15 mjeseci gdje komentira trenutno stanje alfe {#} {#} {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 13:06 (acca).

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

dakle, drugim riječima, Dean Hall laže. napokon da smo se složili. {#}

sasvim svejedno, ja sam samo kopirao njegov tekst.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Zvonzi kaže...

nitko ne piše hvalospjeve i mene živciraju neke stvari u ovoj igri i znam poludit ali da se konstantno pišu gluposti kako oni ništa ne rade to su gluposti.

da se netko želi informirati vidio bi i pročitao bi ono kaj traži.

i pročitali bi šta trenutno rade,šta im je u planu itd itd.

a ne da ekipa po tisućiti put u tjedan dana plaće na faking zombije kako oni prolaze kroz zidove jer on nemože lootat na miru.

katastrofa.

isto tako PONAVLJAM, ja ništ ane izmišljam ja sam vam sada KOPIRAO riječi samog dean halla napisano prije dva-tri dana na redditu.

ak vam nešto ne paše eto vam reddit i njemu pišite i snjim se raspravljate.

meni ne smetaju zombiji jer ja nemogu lootat na miru, meni smeta činjenica da se to 5 mjeseci ne može riješiti. jer su zombiji ipak poanta ove igre.

nitko nije rekao da ti izmišljaš, ali si nekoliko puta ponovio te njegove riječi i uzeo ih zdravo za gotovo (tvoje riječi :"Otkud vam da se na standaloneu radi dvije godine?? To nije istina..."), kao da svi imamo kolektivnu amneziju pa se ne sjećamo što je lik govorio prije više od godine i pol dana.

budući da igru imam, i da ju svako malo zaigram s ekipom, nadam se da neće ispasti još jedan WarZ klon, nego da će ekšli u nekom prihvatljivom vremenskom roku uspjeti od igre napraviti ono što su obećali. kada nešto i pišem ovdje, pišem jer trebam pomoć oko nečega ili da popljujem Halla jer je lik u zadnjih par mjeseci toliko puta sebi skočio u usta, da stvarno ostavlja dojam neprofesionalnosti. a ovo zadnje, što si nam ti sa radošću ovdje objavio, je valjda najžalosniji primjer toga.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 13:10 (Zvonzi).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ne branim dean halla i zaboli me ona stvar stari moj za njega.

ali daj onda da te pitam, ti znaš bolje ili si bolje upućen od samog stvoritelja ove igre?wtf?

i da laže čovjek u šta ne ulazim ,dali ću ja uzet tvoje riječi ili nekog s ovog foruma za ozbiljno ili njegove?

ajmo malo logike sada uključit.

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ne branim dean halla i zaboli me ona stvar stari moj za njega.

ali daj onda da te pitam, ti znaš bolje ili si bolje upućen od samog stvoritelja ove igre?wtf?

i da laže čovjek u šta ne ulazim ,dali ću ja uzet tvoje riječi ili nekog s ovog foruma za ozbiljno ili njegove?

ajmo malo logike sada uključit.

pa uključi onda logiku, i reci mi što ti logika kaže kada isti čovjek pred više od 20 mjeseci kaže (parafraziram): Alpha izlazi do kraja 2012. godine. i onda imaš 20 mjeseci ničega, i tada taj isti čovjek kaže (ako je istina ovo što si pisao ovdje) u 5. mjesecu 2014. godine, mrtav-ladan, pa ljudi Božji, mi na standaloneu radimo tek 9 mjeseci. činjenicu da smo prve gameplay filmiće gledali daleko prije spomenutih 9 mjeseci neću čak niti spominjati.

dakle, ovdje nije problem taj da bilo tko od nas tvrdi da bolje zna od njega. ovdje je problem on, odnosno intelektualni proljev koji izlazi iz njegovih usta, budući da sam sebi uskače u usta.

13 godina
DayZ (standalone)

A sta odgovaras ovom Acci on je poznati troll a igru niti nema.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
3 4 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

A sta odgovaras ovom Acci on je poznati troll a igru niti nema.

daj molim te, reci mi, gdje sam trollao na zadnjoj stranici? Sve što sam izjasnio su činjenice

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 13:22 (acca).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice