DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.067.768
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
TheThing kaže...

zenge, ja neznam koja su to 3-4 patcha prosla da su fiksali to, ja samo znam da trenutacno na serveru dupliciraju opremu samo tako, znaci govoris da su fiksali, a u drugoj recenici govoris da si se zgirao u sekundi^^ nigdje veze

Nisi procitao sve sto je rekao, jel'da? 

11 godina
protjeran

pa rekao je:

"to šta sam se ja zgirao u sekundi je moja snalažljivost, ništa više....."

Da normalno igra nema sanse da se zgira u sekundi, jedini nacin je dupliciranje. Osim ako ta sekunda traje 10min pa se spawna u Svetlojarsku pa se zgira jako brzo u velikom gradu+aerodrom.

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
11 godina
neaktivan
TheThing kaže...

pa rekao je:

"to šta sam se ja zgirao u sekundi je moja snalažljivost, ništa više....."

Da normalno igra nema sanse da se zgira u sekundi, jedini nacin je dupliciranje. Osim ako ta sekunda traje 10min pa se spawna u Svetlojarsku pa se zgira jako brzo u velikom gradu+aerodrom.

Ma kako nema sanse daj molim te.. Zgirati se uopce nije tesko, gear se spawna posvugdje, evo npr kada moj frend igra nakon cca 20 minuta nade backpack, mosin/SKS, hranu, vodu i sve ostalo sto mu treba.

Plus, ako imas srece da naletis na nekoga, jednostavno ga izresetas i uzmes gear.

Mozda ti jednostavno nemas srece ili trazis na krivim mjestima

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

I mislim da si pre ozbiljno shvatio onaj izraz "u sekundu"...

2 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Jos sam novi, i uvijek se spawnam na nekoj obali daleko od grada, onda dodem u grad i progoni me zombi kojeg nisam ni vidio, a nemogu mu nista samo bjezat^^ onda se popeti na kat neke kuce, izaci iz servera, uci u novi pa pokusati izbjeci zombije dok ne nadem neko oruzje da ih mogu ubiti jer sakama je pretesko, pogotovo na nekim serverima gdje ima laga. Na dobru opremu mislim, m4 full sa dodacima, mosin sa dodacima, hrpa oruzja, helmet koji blokira 1 put hs, veliki backpack itd. U roku sat vremena i ja nadem neko oruzje, ali nadi metke^^

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
11 godina
neaktivan
TheThing kaže...

Jos sam novi, i uvijek se spawnam na nekoj obali daleko od grada, onda dodem u grad i progoni me zombi kojeg nisam ni vidio, a nemogu mu nista samo bjezat^^ onda se popeti na kat neke kuce, izaci iz servera, uci u novi pa pokusati izbjeci zombije dok ne nadem neko oruzje da ih mogu ubiti jer sakama je pretesko, pogotovo na nekim serverima gdje ima laga. Na dobru opremu mislim, m4 full sa dodacima, mosin sa dodacima, hrpa oruzja, helmet koji blokira 1 put hs, veliki backpack itd. U roku sat vremena i ja nadem neko oruzje, ali nadi metke^^

Tiho budi, imas igru ne buni se {#}

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

stigao je novi update za experimental 149 MB {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
TheThing kaže...

zenge, ja neznam koja su to 3-4 patcha prosla da su fiksali to, ja samo znam da trenutacno na serveru dupliciraju opremu samo tako, znaci govoris da su fiksali, a u drugoj recenici govoris da si se zgirao u sekundi^^ nigdje veze

To njegovo geranje u sekundi ukljucuje lopatu i zgeranog nesretnika koji je prisao preblizu... ali otom-potom.

14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
TheThing kaže...

To njegovo geranje u sekundi ukljucuje lopatu i zgeranog nesretnika koji je prisao preblizu... ali otom-potom.

eto taman sad umrem i baci me u berezino, prolazim punim šprintom grad i vidim pred policijskom trojicu, skrenem naglo lijevo i uletim u neku kuću kad ono opaaa shotgun ,

krenem dalje prema airfieldu i reko idem pogledat još jednu kuću kad ono u ormaru opaaaa 9 patrona {#}

trčim prema selu malom iznad berezina na putu prema airfieldu i stanem tamo popit vode i krene me gađat tip sa mosinom ,

ja bježim oko kuće, vadim šljucu i čekam telca , naletava nadobudno i popije patronu,

nisam ni stigao do airfilda imam hunting backpack pun hrane, pun metaka za mosin,skraćeni shotgun,mosin sa compensatorom i ttsko pants worn {#}

to je gearanje za "sekundu" 

{#}

11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Rhodin kaže...
TheThing kaže...

eto taman sad umrem i baci me u berezino, prolazim punim šprintom grad i vidim pred policijskom trojicu, skrenem naglo lijevo i uletim u neku kuću kad ono opaaa shotgun ,

krenem dalje prema airfieldu i reko idem pogledat još jednu kuću kad ono u ormaru opaaaa 9 patrona {#}

trčim prema selu malom iznad berezina na putu prema airfieldu i stanem tamo popit vode i krene me gađat tip sa mosinom ,

ja bježim oko kuće, vadim šljucu i čekam telca , naletava nadobudno i popije patronu,

nisam ni stigao do airfilda imam hunting backpack pun hrane, pun metaka za mosin,skraćeni shotgun,mosin sa compensatorom i ttsko pants worn {#}

{#}

Ajme moram nabaviti igru makar bos hodao po ulici.. pre awesome je T_T

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Rhodin kaže...
TheThing kaže...

{#}

Najlaksa metoda. Ubijanje dok se ne spawnas blizu elektre, skupi prvi tupi melee weapon putom (ako se nadje) i pravac na brdo povise elektre, polako proc brdo i samo sniperu doc i sakom po glavi i on pada uzmes sve niti ne ruinas gear. Napravio mali miljun puta, ako nema nikoga gore vjerovatno nisi dobro gledao, ako stvarno nema, onda hop na drugi server i ponovit isto.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Ovaj experimental 0.45 novi.. Ne znam zbog čega, ali od spawna, laga ko ludo. Idem 10 metara naprijed, vrati me na početno mjesto.. Ali uz dovoljno muke, našao sam neki prigodan gear, i blizu airfielda sam, no više mi se ne da jer mi je neigrivo. :/
Negoo, našao sam "Arrow Quiver", je li možda luk i strijela dorađen? :P
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Nije igrivo. Ovaj patch od experimentala je banana. Opet cekat da poprave i igrat regular.
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

da ruberbanda ko ludo i neigrivo,

ali evo hicks je na twitteru objasnio

"As you guys will figure this out anyways - 1) Exp is not the place for strong user experiences, it is where we test new systems. aaaaand

The perf some people are experiencing is more than likely tied to the basic loot respawning system we have operating on this branch."

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Opet je dosao taj bug za dupliciranje za one koji ne znaju... Bili su patchali al sad se opet moze.

1971- ∞

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mene boli pipi i za duping i za bug kaj gledas kroz zid al me j onaj bug kaj dok stavis objects quality na low, ne vidis ljude dalje od 200m. Dok stavim na very high mi je FPS shit, tak da nema smisla opce tak igrat.

1 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Bez problema se moze dupat gear, to smo ja i ovi s kojima igram napravili par puta al smo prestali jer je jadno...

Anyhow, jucer sam bio na NEA i htio sam malo lootat, neki lik me poceo pucat, dobio sam metak u glavu nisam imao kacigu ni nista i prezivio sam.. I onda sam se isao bandegat i lupi me zombi jednom i umrem haha

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 22:08 (Zvonimir110).

0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

igra je bila igrivija 2013. ... just sayin

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mene je strah da ne za*ebu ovu igru.. haha evo iskreno
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
DayZ (standalone)

Evo na Twitteru Dean Hall objavio sutra mozda izlazi 0.44 update {#}

Looks like we're all go for a rollout of 0.44 to stable tomorrow! Brian tell's me it's ready, changelog being written now

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nikad ne vjeruj nikome tko ti više od tri puta kaže da je friendly.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Rhodin kaže...

Jer to je ideja zombie survivala... Cim se budis na obali ima 10 prijatelja oko tebe, ceka vas vojni kamion gdje se dijele hrana i oprema i sa razradjenom taktikom u organiziranoj formaciji krecete cistit otok od... svega osim zombija i vas samih.

Ovo je igra koja bi trebala omogucavat svima da igraju, na posten nacin i kako zele. Dakako da je 5v1 jasno ko pobjeduje, ali je jako tesko igrat solo iz puno razloga, a neki od nas upravo to zele.

Zombije koji bi bili primarna opasnost i briga u igru, a ne zanemariv dio igre

Ako nema takvog sustava da barem zombiji kaznjavaju snipere na nacin da pojure u krdu prema njima cim se zacuje pucanj.

Ova igra je napravljena da imas open world mapu, zombije, "gear" i igrace. Nista vise, nista manje. Pa onda, tko jači taj kači, ako ti se nesvida taj pristup, jebiga, falio si sa igrom.

Zato jer nemozes kriviti igrace u igri koja daje slobodnu volju igracima, jednostavno nemozes. Nama (long long time ago, lol123 :P) nije nikada bilo napeto hvatati bambije. Ali kada bi naletili na grupu igraca koji su brojčano nadmoćniji, pa akcija pocne. Ajme... :)

Ako se ovo ikada dogodi, to sto sam oznacio u tvom tekstu, to onda vise nije dayz.

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
DayZ (standalone)

Oprosti, ako je tebi ideja ove igre spawnat se gol, suicidat dok se ne spawnas blizu mjesta gdje se mozes gerat, nagerat se i onda u elektro pucat jedni po drugima (ili par novih lokacija, aktualnih nakon spawn loot promjena), radi toga si ju kupio, i to ti je max sto mislis radit u ovoj igri, nisam falio ja, vec ti i developeri sto je to ono u sta se igra pretvara.

a igra je takva radi respawn sustava, hopanja, cheatanja, stanja zombija, brojnih glitcheva i propusta...

FPS-eva ima bezbroj na planetu, mos birat kakav hoces. do nedavno mmo zombie/horror survival igara nije bas bilo. DayZ je trebao biti upravo to, takav je reklamiran, na kraju je ispao sve samo ne to. Ponavljanje "ovo je alpha, strpi se dok se ne releasa" je poput epizode South Parka u kojem djeca idu pitat Gorge R. R. Martina sto se desava u knjigama i gdje su zmajevi, a on prica "the dragons are comming, don't vory, let's talk some more about penises" - tako i ovdje, zombiji dolaze, ali ajmo do tada o svemu ostalom.

Covjek bi pomislio da ce naglasak u zombie survival postapokalipticnoj igri biti na prezivljavanju, bjezanju od zombija i izbjegavanju smrti - ali guess what, smrt, zombiji, a bome i survival nisu problem. Kad umres, respawnas se isti tren i doc do geara nije problem, ako nista drugo uvijek mozes hopat dok ne naletis na nesto, zombiji su mijeh, a survival necu ni spominjat.

Drugim rijecima imas zombie survival igru koja nema veze sa survivalom, zombijima ili bilo cime osim napucavanja sto mogu radit u bezbroj drugih igara, kao i svi vi koji me ovdje uvjeravate da je upravo ono sto se desava u ovoj igri ideja developera.

Cak i kad ti je dana sloboda netko bi trebao nagradjivat na neki nacin odredjeno ponasanje i sankcionirat sve ostalo. Ne na nacin da te bana, suspendira i slicno, vec profinjene nacine - pucas, horda zombija je upravo krenula prema tebi. Postao si bandit i ubijas sve sto hoda? OK, imas bounty i netko ima razloga da te ubija. Nema hopanja - svaka promjena servera pracena je 24h cooldownom. Umro si? OK, moras mijenjat server, ako ti se ponovi smrt unutar 10 minuta  imas 10 minuta respawn penalty.

Imas hrpu nacina da "natjeras" ili barem nagovoris igrace da se ponasaju u skladu sa onime kako je igra zamisljena. To ne znaci da i dalje ne mozes pucat po svemu sto hoda, ali ako to cinis, onda se spremi na posljedice.

Doduse ovo zahtjeva da ima zombija, da su pametni, da nema toliko bugova i glitcheva i slicno... Dakle vjerojatno pricekat jos godinu dvije.

Moj PC  
12 3 hvala 1
13 godina
DayZ (standalone)

gledam youtube, čitam i sad još manje znam dal da kupim igru ili ne - jako mi se sviđa koncept jer me podsjetila na nezaboravni STALKER i pomalo fallout 3 i to je sve kaj želim od igre ali vidim da se skrenulo s puta igre i da su igrači počeli varati sistem i to mi se jako ne sviđa --- šta da radim šta šta

, moram se maknut sa World of Warplanes-a, mislio sam da ce me elders scrols online maknut ali su je sje šta da radim ??  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rhodin kaže...

Oprosti, ako je tebi ideja ove igre spawnat se gol, suicidat dok se ne spawnas blizu mjesta gdje se mozes gerat, nagerat se i onda u elektro pucat jedni po drugima (ili par novih lokacija, aktualnih nakon spawn loot promjena), radi toga si ju kupio, i to ti je max sto mislis radit u ovoj igri, nisam falio ja, vec ti i developeri sto je to ono u sta se igra pretvara.

Hahaha.... Znaci Ja i developeri (!!!) falili sto je igra!?!

HAHAHAHA! Ajme... iskreno, nisam znao da trolaš, sad sam ja budala ispao sto se sa trolom povlacim po forumu...

Svaka cast.

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

HAHAHAHA! Ajme... iskreno, nisam znao da trolaš, sad sam ja budala ispao sto se sa trolom povlacim po forumu...

Svaka cast.

Ne znam radi čega se toliko uzbuđuješ, Rhodin je ovdje apsolutno u pravu.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
13 godina
Reichz kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Svaka cast.

Ne znam radi čega se toliko uzbuđuješ, Rhodin je ovdje apsolutno u pravu.

Sto, u pravu je da je vise od pola dayz communitya u krivu ukljucujuci same devove od igre?? Ok, can't argue with that.

Ubi bene, ibi patria.
12 godina
Rhodin kaže...

a igra je takva radi respawn sustava, hopanja, cheatanja, stanja zombija, brojnih glitcheva i propusta...

FPS-eva ima bezbroj na planetu, mos birat kakav hoces. do nedavno mmo zombie/horror survival igara nije bas bilo. DayZ je trebao biti upravo to, takav je reklamiran, na kraju je ispao sve samo ne to. Ponavljanje "ovo je alpha, strpi se dok se ne releasa" je poput epizode South Parka u kojem djeca idu pitat Gorge R. R. Martina sto se desava u knjigama i gdje su zmajevi, a on prica "the dragons are comming, don't vory, let's talk some more about penises" - tako i ovdje, zombiji dolaze, ali ajmo do tada o svemu ostalom.

Covjek bi pomislio da ce naglasak u zombie survival postapokalipticnoj igri biti na prezivljavanju, bjezanju od zombija i izbjegavanju smrti - ali guess what, smrt, zombiji, a bome i survival nisu problem. Kad umres, respawnas se isti tren i doc do geara nije problem, ako nista drugo uvijek mozes hopat dok ne naletis na nesto, zombiji su mijeh, a survival necu ni spominjat.

Drugim rijecima imas zombie survival igru koja nema veze sa survivalom, zombijima ili bilo cime osim napucavanja sto mogu radit u bezbroj drugih igara, kao i svi vi koji me ovdje uvjeravate da je upravo ono sto se desava u ovoj igri ideja developera.

Cak i kad ti je dana sloboda netko bi trebao nagradjivat na neki nacin odredjeno ponasanje i sankcionirat sve ostalo. Ne na nacin da te bana, suspendira i slicno, vec profinjene nacine - pucas, horda zombija je upravo krenula prema tebi. Postao si bandit i ubijas sve sto hoda? OK, imas bounty i netko ima razloga da te ubija. Nema hopanja - svaka promjena servera pracena je 24h cooldownom. Umro si? OK, moras mijenjat server, ako ti se ponovi smrt unutar 10 minuta  imas 10 minuta respawn penalty.

Imas hrpu nacina da "natjeras" ili barem nagovoris igrace da se ponasaju u skladu sa onime kako je igra zamisljena. To ne znaci da i dalje ne mozes pucat po svemu sto hoda, ali ako to cinis, onda se spremi na posljedice.

Doduse ovo zahtjeva da ima zombija, da su pametni, da nema toliko bugova i glitcheva i slicno... Dakle vjerojatno pricekat jos godinu dvije.

Vidis,najradje bi da si u krivu,ali istina.Igra je dosta otisla sa survival-a.Ova ideja (podebljana)mi se jako svidja.Treba malo igrace koji varaju i hoopaju,skinuti vise.Jer oni kvare ovu igru.Cak i to sa zombijima,sto prolaze kroz zidove i sl,se moze jos pricekati.Ali barem ovo sa playerima da naprave,bi igru stavilo na pravi put.

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo citam po forumu.. Slazem se sa vama da je igra ovaj... Mrvicu skrenula (a doduse i na modu je uvijek bilo, i jos je na vecini servera, aktualno masovno napucavanje po chernu, elektro, Vyboru i ponekad u Novom Soboru dok su zombiji bili jednako retardirani onda i sada) sa puta, ali vjerujem da ce to dev timu doci do mozga pa da isprave pogreske... Ali mozda je bolje da nije toliko survival koliko bi vi htjeli, barem ne zasad sa retardiranim zombijima i raznim bugovima.. Mozda je dev team igru namjerno pretvorio igru u FPS/TPS shooter da vam ne bude dosadno dok dovrsavaju igru pa vas ugodno iznenade nekim velikim patchem koji to ispravlja?

Ne bih znao, ali znam da kada god vidim da se drvece od 10 metara, siroko minimum 2, ljulja na vjetru kao da je neka grancica {#}

Isto mi je smijesno malo, kada nekoga pogodis snajperom direktno u facu (znaci podrucje usa/nosa) kaciga bude unistena sto je malo nelogicno :D

0 1 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Da li netko ima problema da udje u igru?Posto meni prikazuje pod servere,samo experimental version i private rooms?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice