- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ono igra je tragikomedija. Nema tjedna da cheater ne pobije sve kroz zid i to se desava valjda tisucama igraca ali ovi retardi ne patchaju.
Fakat nemrem belivit da je te texture tak tesko osigurat da se ne mogu brisat ili da se nemre spojit na server ako texture fale.
to je trenutno ono šta mi "pije živce".
hakeri i tipovi koji brišu teksture i ubijaju okolo ekipu i briju si kak su si super.
ali gotovo nevjerovatno je da nitko ništa iz bohemie ne poduzima po pitanju toga.
zar je toliko teško stavit neku "restrikciju" ako ti fali koji file-ban.
onako kakvi su fileovi od originala nema tko ništa micat/brisat ali izgleda da je to znanstvena fantastika za napravit.
Evo slika sa "uskršnjeg" druženja na experimental hardcore serveru. Bilo je ekstra, momci su stvarno super, uspeli smo dominirati airfieldom.
dominiranje airfielda ili čučanje na drugom katu zatvora i kampanje stepenica
Da citiram vas koji se volite izrazavati na takav nacin "ovo je PRE-alpha".
See what I did there?
Uđem u neki prostor i vidim par ljudi kako gleda u zidove, koji qurac? Oni gledaju kroz zid ili sto?
Evo slika sa "uskršnjeg" druženja na experimental hardcore serveru. Bilo je ekstra, momci su stvarno super, uspeli smo dominirati airfieldom.
dominiranje airfielda ili čučanje na drugom katu zatvora i kampanje stepenica
Ekipa i ja smo imali dominaciju vanjskog dijela neki dan. Ovi sa stepenica nisu smijeli proviriti.
Jedino kampiranje unutar aerodroma podrzavam kada se cekaju hopperi, lijepo se ulogira a netko ga saceka, i dok onako stoji, dok se logira netko ga ubije. E to kampiranje mi je OK, ali sumnjam da ste vi to radili: )
mi trenutno na experimentalu jedino di idemo je airfield i tamo budemo u jednoj policijskoj i rokamo sve kaj god vidimo i onda krenemo opet prema drugoj pa počistimo drugu pa počistimo ove okolo airfielda ako ih bude,
pa se vratimo u drugu i tak....
uglavnom više ne bauljam okolo i ne gearam se.
sada čim nađem ili pištolj ili bilo kakvu pušku odmah idem roknut full geara na arifield i tak se gearam.
mislim gdje postoji igdje napismeno šta ja točno trebam radit u ovoj igri?
ili još bolje di je napismeno šta je ispravno za radit u ovoj igri?
mi smo banditi i tak se ponašamo
mislim gdje postoji igdje napismeno šta ja točno trebam radit u ovoj igri?
ili još bolje di je napismeno šta je ispravno za radit u ovoj igri?
mi smo banditi i tak se ponašamo
To je sada zanimljiv nacin igre. Ja sam neki dan sjekirom ubio lika i uzeo mu svu opremu, nakon 15ak min sam opet poginio, pa opet u napad: )
Ne rankiram se u bandite jer ne napadam nekoga tko nema oruzije (osim ako me on napadne), ali, tanka je granica...: )
Ne rankiram se u bandite jer ne napadam nekoga tko nema oruzije (osim ako me on napadne), ali, tanka je granica...: )
to je najbrži način za zgirat se ili šakama ili lopatom/sjekirom/krampom....bilo šta XD
a kad na putu prema airfieldu pokupim pištolj i metke ili nedaj bože neku pušku/shotgun to je lutrija ee onda znam da ću se zgirat u tren oka
ma nekad puštamo neke likove (rijetko) ali se desi da ga pustimo.....ili sa slomljenom nogom ili golog
eto neki dan( u subotu) ja i frend krenuli igrat hardcore na experimentalu i još nikog nije bilo od ekipe s nama nego nas dvojica solo.....
pronašli motiku, sjekiru i ja nađem u građevini pored berezina shotgun i kutiju metaka XD naletili na neke kanađane, mogao sam ih roknut ali smo se skomali , malo spikali i kao pustimo ih....
mi smo bili oko ze građevine a oni otišli gledat unutra šta ima, i za dvije minute izletava lik do mene i viče da ih želi neki tip ubit ,da mu je kao frenda pogodio tj ranio i da ih naganja,
ja brže-bolje unutra i lovim lika i roknem ga i spasim ih, i kaže tip da oni idu na nea , ja im kažem ajde pratite me do jednog grada pored krasnostava, za to malo ljudi zna i tamo ćemo nešto pronaći.....
i tako nas četvero krenulo putem krasnostava tj tog grada koji još nema ime (na experimentalu)
došli smo dolje i malo se raziđemo tj svako svoju loota zgradu i neki tip ubije jednog od ta dva kanađana, mi doletimo di je tip, i ja ga roknem,
uzmem s tipa sks ,frendu dam shotgun ,a ovom živućem kanađanu crossbow i 10 strijela i ruksak.....
igrali smo zajedno i spikali jedno sat vremena dok nije krenuo restart....
sve u svemu eto znam i ja bit "dobar".....
moram još napomenut da mi je ovaj experimental možda najbolji do sada bez obzira šta nema pregršt novih stvari ali mi je "novi" miš pre pre predobar i vidna su poboljšanja performansi.
negdje gore sam neke njubare čitao kako im sve iznad 40 igrača previše. LOL
50 igrača na experimentalu i po novom svaki server ide restart svaka 2 sata pa pregršt je loota i hrane i obleke i oružja se fakat da pronaći ,ma mislim svega možeš pronać i šta je najbolje
di su novi spawnovi uvijek na nekog nalčetiš i možete se porokat ili tko voli nek hrani bambije ,ali stvar je u tome da ima loota i nemre nitko reć kako nemre pronać niti trulo voće jer to je neistina.
uglavnom tko želi i kome "smetamo" neka slobodno doleti na airfield iznad berezina i nek nam to i kaže.
naći čete nas na regular/hardcore(kako kad) experimentalu.
lp
uglavnom tko želi i kome "smetamo" neka slobodno doleti na airfield iznad berezina i nek nam to i kaže.
naći čete nas na regular/hardcore(kako kad) experimentalu.
lp
: )
Neznam što reći. Uđeš na server, zaputiš se prema aerodromu i ubiju te. Zašto? Eto tako. Kako te vide? Lijepo, gledaju kroz zid. Kako tako brzo svi imaju dobru opremu? Dovoljan je 1 lik da duplicira svoje iteme i to je to.
Sam provedeš sate tražeći dobru opremu i na kraju te ubije lik koji je dobio opremu u sekundi i koji je koristio glitch da te vidi gdje si i ubije, i što je najbolje na kraju se žale kada na server uđe citer...
Neznam što reći. Uđeš na server, zaputiš se prema aerodromu i ubiju te. Zašto? Eto tako. Kako te vide? Lijepo, gledaju kroz zid. Kako tako brzo svi imaju dobru opremu? Dovoljan je 1 lik da duplicira svoje iteme i to je to.
Sam provedeš sate tražeći dobru opremu i na kraju te ubije lik koji je dobio opremu u sekundi i koji je koristio glitch da te vidi gdje si i ubije, i što je najbolje na kraju se žale kada na server uđe citer...
ja neznam od kud tebi to da se da duplicirat itemi jer to već ima 3-4 patcha da nemožeš.
da gledaju kroz zidove isto kao što i ti možeš gledat kroz zidove bila to policijska na airfieldu ili drvena kuća u gorki, ako nisi znao kroz svaku kuću možeš gledat kroz zid,
i kak onda stavljaš u isti koš gledanje kroz zid (koje je glitch U IGRI) i čitanje?
stari moj ,pa tvoj je problem šta si sate i sate tražio opremu i izgubio je u sekundi.
to šta sam se ja zgirao u sekundi je moja snalažljivost, ništa više.....
To sa gledanjem kroz zidove je pederluk ali moras naucit kak se radi jer to svi rade. Jednostavno moras zbog preventive inspektat svaku kucu gdi ima dobar loot jer postoji opasnost da te neko ceka i gleda kroz zid.
Sam nikad ne igram i u pravilu me ceka oprema jer decki drze polozaje sa viskom opreme.
Moja preporuka ti je da najdes ekipu i igras ekipno. Solo nema smisla.
Kako nema smisla, baš volim solo skidati grupe; maloprije sam solo s ~620m s Mossinom 2 lika skinuo na NE airfield i to jednog dok je trčao, s onim običnim scopeom. Imam negdje na steamu sliku, još se sebi čudim kako sam to uspio... Čekao sam jedno 5min prije nego sam pošao po opremu, uzmem je, nigdje nitko, prebacim na sjekiru jer je 4-5 zombija bilo i točno tad izleti iza ograde lik
Sve pet ako te to veseli ali meni je draze kad je pajdo pored pa kad neki galeb iskoci iz grma ili iza ograde onda dobije utrp. Fino se pokrivamo a u slicaju smrti jedan ostaje i cuva gear dok se drugi ne vrati.
ja neznam od kud tebi to da se da duplicirat itemi jer to već ima 3-4 patcha da nemožeš.
Hhahah daj se nemoj sramotit.
Jer to je ideja zombie survivala... Cim se budis na obali ima 10 prijatelja oko tebe, ceka vas vojni kamion gdje se dijele hrana i oprema i sa razradjenom taktikom u organiziranoj formaciji krecete cistit otok od... svega osim zombija i vas samih.
Ovo je igra koja bi trebala omogucavat svima da igraju, na posten nacin i kako zele. Dakako da je 5v1 jasno ko pobjeduje, ali je jako tesko igrat solo iz puno razloga, a neki od nas upravo to zele.
Zombije koji bi bili primarna opasnost i briga u igru, a ne zanemariv dio igre, bounty sistem koji tagira sve koji KoS-aju, napadaju a da nije u samoobrani i slicno, a nagraduje one koji ubijaju osobe sa tagom. Progresivan sistem cak, pa oni sa vecim counterom na svom tagu da daju vecu nagradu. Tipa neki guild/organizaciju, nesto, NPC-a koji daje hranu, metke, oruzje i opremu ubojicama bandita, a ne trguje sa banditima.
Ako nema takvog sustava da barem zombiji kaznjavaju snipere na nacin da pojure u krdu prema njima cim se zacuje pucanj.
Uopce nema immersiona u igri trenutno, samo trigger happy hillbilly-ji koji se rado izivljavaju na nekome i KoS-aju jer mogu.
o čemu ti faking pričaš? molim te prosvijetli me
Daj podijeli sa nama ostalima to šta znaš.
Jer to je ideja zombie survivala... Cim se budis na obali ima 10 prijatelja oko tebe, ceka vas vojni kamion gdje se dijele hrana i oprema i sa razradjenom taktikom u organiziranoj formaciji krecete cistit otok od... svega osim zombija i vas samih.
Ovo je igra koja bi trebala omogucavat svima da igraju, na posten nacin i kako zele. Dakako da je 5v1 jasno ko pobjeduje, ali je jako tesko igrat solo iz puno razloga, a neki od nas upravo to zele.
Zombije koji bi bili primarna opasnost i briga u igru, a ne zanemariv dio igre, bounty sistem koji tagira sve koji KoS-aju, napadaju a da nije u samoobrani i slicno, a nagraduje one koji ubijaju osobe sa tagom. Progresivan sistem cak, pa oni sa vecim counterom na svom tagu da daju vecu nagradu. Tipa neki guild/organizaciju, nesto, NPC-a koji daje hranu, metke, oruzje i opremu ubojicama bandita, a ne trguje sa banditima.
Ako nema takvog sustava da barem zombiji kaznjavaju snipere na nacin da pojure u krdu prema njima cim se zacuje pucanj.
Uopce nema immersiona u igri trenutno, samo trigger happy hillbilly-ji koji se rado izivljavaju na nekome i KoS-aju jer mogu.
Nadam se da bude H1Z1 imal sve to kaj si nabrojal a do onda budem chillal s deckima u DayZ i ubijal druge igrace jer tak skoro ne budu zombiji nist vise od scenografije.
A ne znam vise koja igra bi to mogla imat... Svi obecaju, a na kraju zavrse na istom. Ja opisujem igru kakvu bih htio igrat, a i developeri pisu o tome na taj nacin... Na kraju imas sve samo ne igru koju reklamiraju, te nitko nije zadovoljan. Reci iskreno, jeste li vi u potpunosti zadovoljni proizvodom koji igrate, ili ga naprosto igrate na jedini moguci nacin trenutno, u nadi da ce postat nesto vise?
Ima netko tutorial kak da si sredim modove za combined operations?
A ne znam vise koja igra bi to mogla imat... Svi obecaju, a na kraju zavrse na istom. Ja opisujem igru kakvu bih htio igrat, a i developeri pisu o tome na taj nacin... Na kraju imas sve samo ne igru koju reklamiraju, te nitko nije zadovoljan. Reci iskreno, jeste li vi u potpunosti zadovoljni proizvodom koji igrate, ili ga naprosto igrate na jedini moguci nacin trenutno, u nadi da ce postat nesto vise?
Ja nemam standalone jer si ga ne mogu priustiti, ali da mogu definitivno bih ga kupio iz nekoliko sasvim jednostavnih razloga.. Obozavam DayZ i ideju igre, igram jos od moda koji me odusevio (doduse zadnje virjeme sam odustao od njega jer me Arma 2 podosta zaj*bava i rusi mi FPS na 20 sto je neigrivo), te podrzavam ljude koji rade na njemu. standalone vidim kao igru velikog potencijala i vjerujem da ce igru ispolirati (ovo je ipak alpha pobogu, necemo valjda suditi igru po alphi, lijepo su ljudi napisali da igru ne biste trebali kupovati ako ne ocekujete bugove, cheatere i glitcheve.. i ipak ljudi placu po forumima iako ocigledno nisu procitali sto je dev team napisao) tijekom ove godine i mislim da ce biti super.
Trenutno je istina da mod nudi vise sadrzaja i bolju igrivost, ali kada ispoliraju standalone mod ce malo tko igrati
Znas kaj zao mi je kaj nemas za igru i kupil bi ti je ali imal bi manje fps-a nego u modu tak da ni nemoj kupovat. Eventualno nek ti neko od prijatelja da svoj acc da isprobas prije kupnje jer je igra bolje u banani nego mod.
Ako ti mod ne radi ne bude ti ni standalone.
Znas kaj zao mi je kaj nemas za igru i kupil bi ti je ali imal bi manje fps-a nego u modu tak da ni nemoj kupovat. Eventualno nek ti neko od prijatelja da svoj acc da isprobas prije kupnje jer je igra bolje u banani nego mod.
Ako ti mod ne radi ne bude ti ni standalone.
Mene j*be Arma 2 engine.. Frend na slabijem kompu od mog igra na high, sa solidnih 40 FPSa dok ja dobijam 20, i to na samoj armi, kao i na modu.
Mislim da bih mogao navuci solidnih 30-40 na standalone doduse nisam siguran
8 GB RAM
Win8 64bit
AMD A8-5600K APU with Radeon HD graphics 3.60 GHz
AMD Radeon HD 7560D
Graficka nije bas vrh, ali nju mislim nadograditi u buducnosti ako se nade lova nekakva
Mene j*be Arma 2 engine.. Frend na slabijem kompu od mog igra na high, sa solidnih 40 FPSa dok ja dobijam 20, i to na samoj armi, kao i na modu.
Mislim da bih mogao navuci solidnih 30-40 na standalone doduse nisam siguran
8 GB RAM
Win8 64bit
AMD A8-5600K APU with Radeon HD graphics 3.60 GHz
AMD Radeon HD 7560D
Graficka nije bas vrh, ali nju mislim nadograditi u buducnosti ako se nade lova nekakva
Procesor ti je banana. Od novije graficke neces imat nikakve koristi u standalone sa ovim procesorom.
I5 4670K overclockan ti je bestbuy za standalone trenutno.
Neki me znaju s BF4 teme. Evo došao i ja na DayZ. Ekipa se čini dobra. Ima likova koji prvo pucaju pa onda pitaju. Moj steam: http://steamcommunity.com/id/ppero196

zenge, ja neznam koja su to 3-4 patcha prosla da su fiksali to, ja samo znam da trenutacno na serveru dupliciraju opremu samo tako, znaci govoris da su fiksali, a u drugoj recenici govoris da si se zgirao u sekundi^^ nigdje veze