DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.059.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: DayZ (standalone)
AmonZero kaže...

Ovaj popust dolazi prije objave datuma izlaska igre tak da se može zaradit još koji dolar.

Ima on veze i s armom 3 i s dayz SA.

Ima nesto sluzbeno ili samo nagadanje? Bilo bi odlicno da vec nesto kazu ili pokazu konkretno :)

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nagađanje. I rocket se usutio nema novih tvitova vec sedmicu dana. Mada mislim da nece izaci ovog mjeseca jer su rekli da ce im trebati jos vremena za motion capture.

Steam: merce990
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Ovo nece izac jos 2mj. Pogotovo sada kad je hype oko ARMAIII I svi to sad sibaju tu Alphu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Kad ce novi video blog? Da li oni to planiraju obavljati redovito u nekakvim intervalima ili kad uhvate vremena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Kad ce novi video blog? Da li oni to planiraju obavljati redovito u nekakvim intervalima ili kad uhvate vremena?

Trebalo bi biti svaki tjedan.

Samo naravno teško da će to stavljati ispred same igre. A možda ni nemaju ništa noboga za napisati/snimiti. Mislim da nikoga ne zanima kako su tjedan dana pretraživali kod i ispravljali bugove.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
DayZ (standalone)

Evo valjda danas dolazi novi video blog :)

https://twitter.com/rocket2guns/status/310032913800507392

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
DayZ (standalone)

Jel popravio da zombiji ne ulaze u kuću ako zatvorimo vrata?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

Jel popravio da zombiji ne ulaze u kuću ako zatvorimo vrata?

Pa mislim da je to ispravljeno, posto je "druga" igra sa istom idejom i mapom, pa takve sitnice nebi smjele prestavljati problem...  IMO

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Novi video

http://dayzdev.tumblr.com/post/44886721127/weve-gone-for-a-reasonably-quick-and-dirty-video

Meni najbitnija promjena koju su najavili je promjena skeleta tako da ce pokreti biti fluidniji kao sto su sad u Armi 3

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 19:22 (Merce).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pa izgleda da ćemo se na punu verziju igre još dosta načekati. Tek u šestom mjesecu bi standalone možda mogao ući u alpha fazu. Čeka se dovršetak izrade server-client arhitekture da bi alpha testiranje postalo moguće. Onda bi se ovisno o raspoloživim serverskim kapacitetima pozivnice za alphu slale u valovima od vjerojatno 50 000 komada. Također izgleda da će u cijelu stvar biti umješan u Steam Early Access i da možemo očekivati sličan poslovni model ko za Armu III.

Sve mi se čini da će to biti opći kaos i rejđ fest kad jednom krene ta (donekle) otvorena alpha.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 22:07 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Bilo bi dobro da oni koji su kupili armu III dobiju free invite :D 

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Bilo bi dobro da oni koji su kupili armu III dobiju free invite :D 

Arma 3 nema veze sa Dayz-jem...

Dayz Interview at Pax East 2013:

Nista od Standalone prije Juna:

http://www.joystiq.com/2013/03/22/dean-hall-dayz-standalone-alpha-wont-launch-until-at-least-jun/

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 12:36 (Merce).
13 godina
DayZ (standalone)

Osim sta je isti izdavac i koriste isti engine, inace nemaju veze. 

Eto od 01mj. kad je trebalo oduzilo se do 6mj.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mogli bi onda ocekivati od drugih publishera da rade isto npr Activision ili EA :S Glupo je kupiti armu 3 a ocekivati da dobijes dayz standalone džaba ili sa nekim popustom.

Nadamo se da cemo ovih dana cuti jos vise informacija o standaloneu.

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nije neka kvaliteta slike ali zvuk je bitan. Enjoy :)

http://www.ustream.tv/recorded/30283777

Radios. gonna add a lot of new ways to communicate, trolling others.

health system: going not for an explicit UI indicator, but more immersive ways of understanding damage to your character. Ex: you have a shock threshold, so if you take a blunt-forced hit from a bat... and this attack casuses enough shock to cross a threshold, then you'll be knocked unconscious.

3:57 They've been programming for days on end, eating very little drinking mostly energy drinks. So for your character, you're not going to be able to survive on just simple foods alone? lol (So stop complaining that it's taking too long! These guys are working their asses off)

3:58 (i missed something important about weapons..)

3:59 ROCKET: New skeleton discussion... new skeleton is gonna allow a lot of new things. It will make the first person view look really nice. ARMA only has one position, can only go 1st person, and 3rd person, but with the new skeleton youll be able to have better views.

4:00PM ROCKET: back to basics with vehicles. in august or sept. he wants it not to feel like driving big blocks of stone. he wants them to be customizable

4:01PM ROCKET: Base-building. They don't think base-building above ground will work, not enough space. They're wanting to go underground, like instances in skyrim. They're talking end of the year for this, they want to get the alpha out first.

4:02PM ROCKET: community streaming... they're going to devote some kind of camera mode, like a spec camera? to assist streamers in doing live streams of tournaments. (watch some old streams of live events and youll see how problematic it can be to effecively broadcast live firefights, etc.)

4:03PM ROCKET: questions?

STREAM END. STREAM BACK

4:05.. (missed the question.) Something about making it so being a doctor is more 'doable?'... "is it still going to be kill on sight? or are clans going to be much more important? we dont want to force anything'

4:06 (can't hear the question) 'We don't know how players are going to defeat the underground bases. You're going to build your own security systems. Kind of like minecraft, building your own circuitry, we want something like that' 'its going to be a real challence, particularly for a solo player.' 'i guess the short answer is that we're going to make the players figure out how to use the tools we're giving them'

4:08: QUESTION: (poorly phrased question about all this new stuff detracting from something something game experience) 'yeah thats a real danger...'

4:09: QUESTION (one of my favorite part of the game is trading, what about that?) 'were going to implement a trading screen. your stuff will be on one side, youll drag your stuff to your 'share hole', there will still be an element of being able to screw soemone over, but (missed this). some kind swapping mechanism'

4:10 QUESTION (can i trade you a can of beans? something something) applause! (some of best/worst times player games ever, we just want to know: who is shooting in cherno??) (what are you gonna do about server hopping?) ROCKET: 'we havn't gotten to that at the moment, tidying up (missed this), the central server will recognize youve been server hopping, and if you do it again, well lock you out. (Something about turning an annoyance into a feature.)'

4:13 QUESTION (my fav part of the game is that 1-5 seconds where you see somebody. do they see me? yes they do. are they gonna kill me? might be come your friend, or enemy... im wondering... what if you dont see the person, and they're behind you. are you gonna have any direct communication, more like a whisper? (i think hes asking if they're going to have whispering, diff volumes of direct comm)) ROCKET: ' yeah, forums talked about this. we might have 2 forms of direct chat... havn't confirmed it, because its low priority right now, but its on the design schedule.

4:14 QUESTION (missed it sorry guys, hard to hear some of this stuff) weapons are recorded as strings in arma, but in dayz theyr'e objects. So we can have magazines as an entity, so you can fill up a magazine. if you only have one magaizine, and 3000 bullets, after you empty the magazine, youll have to refill it (taking some time). so magazines need to be found in addition to just bullets.

4:15 QUESTION (what are you doing to make the end game, anything youre going to implement to still have fun in the game without bring out just pure combat?) ROCKET: Having balanced that griefing vs that neeed for the threat of pvp... and how do we balance that? The only thing so far, we want to add more stuff to do. The requirement for social interaction will be much higher. in the Mod, only need a friend for blood transfusion, weve ramped that up a lot. (something something advanced classes, or developing skills so you depend on each other, like somebody developing advanced doctor skills, while soembody else is a mechanic, and you need each other to survive.)

4:18 QUESTION (lot of times, server get saturated with high power weapons... takes the fun from everybody starting out basic. are you going to address this?) ROCKET: yeah we're dealing with that on multiple fronts. We're going back to basics... we have to get the basic game design right first... (something about addons/attachments for weapons). ... We want to bring in modding later, but first we need to deal with hacking. (something about a balance between making hacking impossible and allowing for mods)

4:21 QUESTION (can't hear the guy...) (audio cuts right when dean starts talking.. )

4:23(stream still fucked up)

4:26 QUESITON: [will animals become a threat? not just standing/moving food] ROCKET: yeah we want to do that. we need to make new animations. The hunting element will be expanded a lot more. It's a lot more work than we expected, having dogs, [because the dogs AI is complicated]

4:26 QUESTION [only place i wanted to go to was NW airfield. I didnt see much of the rest of the map. are you making sure ppl ahve other reasons to go other areas?] ROCKET: thats a good point. every building, and every (SOMETHING) in the whole map spawns items. What we're going to do, ... apt builidngs near cherno, youre going to be scavenging... [another developer] is overseeing adding whole new areas of the map... the forest is kind of useless, so they're redoing it. new satellite data to use for textures, reallye xpanding areas. Thanks.'

4:28 QUESTION [are you going to allow spawwning with friends? know wherre they are?] ROCKET: [well yeah we thougth about it, but we also know a big part of the game is the adventure tryign to meet up.]

4:29 QUESTION (somethign something ARMA 3, something night time?) ROCKET: [night time right now looks terrible. we're working on it]

4:30 QUESTION (b/c youre focusing on melee, are you gonna be able to hit somebody with the butt of your gun... ?) ROCKET: [We're thinking of doing it if you're really close to somebody and hit the trigger, youll bash them.]

*Done. Applause. Sorry if I missed anything. * I heard what I could through the stream.

I may have misheard things but I tried to keep it really close to what was being said. Take none of this as the absolute word of Dean... but yeah this is basically what I heard. I'm not going to bother going back and editing this, fixing the punctuation. I dont give a shit. Assume everything is paraphrased; I was literally typing this as I was listening.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 23:29 (Merce).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
DayZ (standalone)

Izgubio sam volju za igrom od svih tolikih odgađanja. Dayz mod-a sam se izgiro, a ovaj SA vjerovatno neću ni kupovat.

EDIT:

Worng {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 16:29 (AmonZero).
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
AmonZero kaže...

Izgubio sam volju za igrom od svih tolikih odgađanja. Dayz mod-a sam se izgiro, a ovaj SA vjerovatno neću ni kupovat.

Same here {#}...

Minecraft style i izlazi pocetkom nove godine (a več odgođen prije toga 2,3 puta). Odjednom, biti će skuplji, bez minecraftovog nacina "naplacivanja" i izlazi pola godine kasnije. (alpha verziju igre), ko tu koga hebe? I oni ga znaju zas*rati, i to pošteno...{#}

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 18:19 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
DayZ (standalone)

Vjerovatno ce biti slican model kao sto radi arma 3 trenutacno. Ali ja mislim da prije 7-8 mjeseca nista od alfe. Posto on jos malo ide na everest na dva mjeseca tako da ce se to razvuci jos. sve sto je nabrojao da ce ubaciti i doraditi ima jos puno posla za napravit.

Plus da uopce nece biti vozila, nego ce ih naknadno ubaciti zato sto ih zele modificirati. No dobra je stvar sto zele napraviti odlicnu igru. Vjerovatno ce puno bolje ovako ispasti nego da su kao prvo planirano samo doradili mod. Sad treba strpljenja :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

bojim se samo da pretjerani hype ne unisti igru kao sto je to bilo u par slucajeva do sad.. jer devovi puno obecavaju na papiru i onda isto to igraci i ocekuju pa kad izbace alfu koja je tek na 50% posla igraci se izbezume od bjesa i razocarenja.. kao sta je to bilo i s warZ gdje su se obecavala brda i doline a dobio se poluproizvod s "obecanjem" da ce se s vremenom sve dodat do 2035. godine -.-

u svakom slucaju bilo bi dobro da su bacili samo kost i rekli da se radi standalone te ubacili koji video i to je to.. ovako stalnim odgadanjim, blogovima i hajpanjem samo mrcvare publiku koja ce na kraju izgubit volju za igranjem..  iako ja bi im dao jos godinu dana bez beda ako treba samo da ovo s papira sprovedu u djelo i da se konacno dobije posteni MMO na trzistu za kojeg cu odrijesit kesu a da im poslije necu sve po spisku {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nemam problema sa tim sto su pomjerili standalone. Igra ce izaci kvalitetnija, lepsa i imat ce vise sadrzaja. Samo ubacivanje novog skeleta bilo je vrijeno pomjeranja release datea. 2-3 mjeseca ce brzo proci a jos cu imati dovoljno vremena da spremim ispite. Win-win sitacija u mojim ocima :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Previse trekelja i na kraju ce izaci ko prosjek igra, filozofira previse i napravit ce to da na kraju bude zavrsio ko Gw2 razvijo bude 1000 godina..

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja se samo nadam da se igrica ne prestovri u glupi WarZ sa Global Inv i sa tim da mozes kupovat stvari sa pravim parama.Mislim da bi bilo fakat šteta.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

jel ima kakve novosti?

da i mene je strah da ne zeznu igru samo da stape preko arma 3 mod sa poboljšanim/pametnijim zombija i to je dosta više ne treba 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

nadan se da ce maknit skriptanje da nema hakera i da ubace neki bolji anti-hack

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
PeTaR_HR kaže...

nadan se da ce maknit skriptanje da nema hakera i da ubace neki bolji anti-hack

Lol, pa nije baš da ne naglašavaju tu novu server-client arhitekturu u svakom hebenom devblogu i izjavi koju daju. To je jedino što se i čeka.

12 godina
neaktivan

e jer iko cita reddit/forum mozda??

15 godina
xD_evil kaže...

e jer iko cita reddit/forum mozda??

Jel ima sta novo? Nisam od zadnjeg dev blog nista citao.

12 godina
neaktivan

ne nema nis novo

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 13:27 (xD_evil).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice