Dark Souls 2

poruka: 558
|
čitano: 57.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dark Souls 2

Jesu, ali dobro procitaj kako se instaliraju. Dsfix mora ici prvi u folder gdje je igra. Prije toga MORAS iskljucit AA u igri i jos neke postavke. Nakon toga snimas dsmfix , ali moras ga omogucit u dsfix.ini fileu i jos zadnje bih ti preporucio clak key ili ovako nesto se zove mod, zamijenit ce ti sve one bljuzge od xbox controllera sa tipkama u windowsima (vizualno) da znas koje tipke su za sto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dark Souls 2

uspio sam namjestiti sve, samo kada uključim fps unlock crasha igru, tako da sam to stavio off pa mi vrti na 30 fps-a...i to vrti na kosntatnih 30 stalno, ali sam igrao nekih 10 min možda samo da vidim, nadam se da neće doći kasnije dijelovi gdje će se taj broj prepolovit...moram se još samo pozabaviti s kontrolama malo, kolko sam skonto sve se da podesiti sada kako sam stavio mouse fix.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 18:50 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Na nekoliko mjesta u igri ocekuj strasan fps drop.

Meni se recimo to desilo kod hidre, chaos witch i slicnih borbi sa hrpom sarenih aoe spellova/efekata. Rijetke su takve situacije i nije neigrivo, ali ne pomaze kad pri boss fightu fps padne na 10-15

Da ti budem iskren... Igra te toliko napali, ali i toliko izivcira... tesko za opisat. Mislim da sam blizu pola igre, sad sam u podrucju koje se zove "Sen's Fortress" - nema bonefirea gotovo uopce, doso sam na vrh i ubiju me, dodjem drugi put, nesto me baci dole u smrt, dodjem treci put nestane mi hela iz bocice, umrem od gluposti jer nisam imao heal. Kasnije se sjetim da imas humanity koji mozes iskoristit, ali vec sam se respawnao. Ipak, kad nakon takve torture dozivis uspjeh... ne mogu ti opisati osjecaj. Bitke su epske, nije lako prihvatit da nemas save, da sve sto gubis gubis trajno (tipa imas 3-4 humanitya i nekoliko tisuca soulova, umres, respawn, trcis prema tijelu, ali nemos preskocit sve mobove radi uskih hodnika, umres radi gluposti i nema vise... sve papala maca).

Nikako nije beginers friendly, a opet zadovoljava te vise od bilo cega drugoga sto sam igrao do sada. Necu reci da su druge igre bile lose, ali ovdje kad nesto postignes znas sto si moro proci da to ucinis. Meni jedino sto cu preskocit pola igre jer ne pratim guidove, ali iskreno nemam vremena ni volje, skoro dolazi DS2 i tamo planiram SVE napravit sto se moze.

U DS mi ljudi pisu "imas ovaj farm, onaj farm, ovakvo oruzje, onakvo oruzje, armor..." Ma sve je to ok , ali dok sam ne skuzis da oruzje sa vecim brojem u dmg polju nije uvijek bolje, nemre ti to nitko objasnit. Tipa digao sam zweihander do +6 i radi brutalan dmg. Ali toliko je spor i nemam stamine za vise od 2 hita. Idealan je u otvorenom prostoru i za backstab, ali u uskim hodnicima protiv brzih neprijatelja... e tu nemoze s nsta sa njim. Onda sam bio prisiljen ici farmat druge stvari, digo si longsword na +5, pa +6, pa konancno i +7, sad, nije los dmg, ali neusporediv sa zweihanderom. Ipak, u uskim hodnicima je idealan... ne trosi ni priblizno toliko stamine, ne zapinje mi za zidove, brzo napadam i mogu odmah block i super je u zbroju. Onda mi netko kaze da sam trebo na dex build sa nekim oruzjem sto lupa kroz shield, tj. ignorira ga, ili spear koji moze lupat dok blockas i slicno, ali nisam sam doso do toga, to su dex oruzja, ja sam str. lik i slicno... uostalom sam moras vidjet sto tebi pase. Neki su cak sugerirali neka druga oruzja, imam neki bolesno jaki axe, ali sto mi znaci kad zamahnes, lupis i onda 2 sekunde treba da se vratis u pocetni polozaj da mos opet lupat.

Sad mi je plan malo dic faith i intelligance, nemrem neke stvari koristit... I piromancy sam zapustio... A opet kazu "nemoj sve, ne valja to" - ali mislim da od situacije do situacije treba svega pomalo... mozda uz iznimku pyromancya, ali kad je toliko fora...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 0:09 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Eto ga, gamebreaking bug. Znaci ona dragonleic castle vrata se ne zele vise otvorit iz nekog razloga. Neprijatelji koji bi se navodno trebali infinite respawnat su oni koji empoweraju kipove koji otvaraju vrata Ti mobovi se vise ne respawnaju u istoj kolicini, a oni koji se respawnaju izgleda nisu dovoljni da aktiviraju kipove I GOTOVO. Sutra cu se probat igrat sa pokretanjem igre s eksternog i internog diska i ostale gluposti, mada cisto sumnjam da ce radit. Googlao sam dva sata vjerujte, da postoji rjesenje, nasao bi ga.

Obicno savjete poput "You have to bait monsters to come as close to the door as possible, and then kill them there bblalbalb" daju ljudi koji nemaju pojma o cemu pricaju tj. nemaju ovaj problem.

Sudeci po procitanom, izgleda da ovaj bug gnjavi vecinom PS3 igrace.

Nekolicina ljudi je ipak uspjela fixati ovo na neke cudne i ne ponovljive nacine, naravno ne mogu reci sta su tocno napravili jednostavno iz nekog glupog razloga vrata se odjednom otvore, dok 99% ostalih sretnika s ovim bugom ce uredno cekati patch ili nesto. Savjet: Nakon sta uđete u taj dargenleic castle, PROBAJTE nac bonefire prije nego sta ugasite igru, inace postoji sansa da ce te se pridruziti u klub ljudi sa 40+ h wasteanog gameplaya, a 40 h definitivno nije isto u dark soulsu i drugim igrama..ovih 40 sati su bili krvavi moram priznat..toliko muke jaoo :& Steta.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dark Souls 2

Hm ja na sreću nisam imao nikakav FPS drop. E ako nisi pronašao imaš bonefire na vrhu sensa, samo moraš skočit kroz rupu u zidu. Eh koliko sam živaca pogubio na tom levelu. Helebarda je super za uske prostore.

16 godina
Cobanac kaže...

Eto ga, gamebreaking bug. Znaci ona dragonleic castle vrata se ne zele vise otvorit iz nekog razloga. Neprijatelji koji bi se navodno trebali infinite respawnat su oni koji empoweraju kipove koji otvaraju vrata Ti mobovi se vise ne respawnaju u istoj kolicini, a oni koji se respawnaju izgleda nisu dovoljni da aktiviraju kipove I GOTOVO. Sutra cu se probat igrat sa pokretanjem igre s eksternog i internog diska i ostale gluposti, mada cisto sumnjam da ce radit. Googlao sam dva sata vjerujte, da postoji rjesenje, nasao bi ga.

Obicno savjete poput "You have to bait monsters to come as close to the door as possible, and then kill them there bblalbalb" daju ljudi koji nemaju pojma o cemu pricaju tj. nemaju ovaj problem.

Sudeci po procitanom, izgleda da ovaj bug gnjavi vecinom PS3 igrace.

Nekolicina ljudi je ipak uspjela fixati ovo na neke cudne i ne ponovljive nacine, naravno ne mogu reci sta su tocno napravili jednostavno iz nekog glupog razloga vrata se odjednom otvore, dok 99% ostalih sretnika s ovim bugom ce uredno cekati patch ili nesto. Savjet: Nakon sta uđete u taj dargenleic castle, PROBAJTE nac bonefire prije nego sta ugasite igru, inace postoji sansa da ce te se pridruziti u klub ljudi sa 40+ h wasteanog gameplaya, a 40 h definitivno nije isto u dark soulsu i drugim igrama..ovih 40 sati su bili krvavi moram priznat..toliko muke jaoo :& Steta.

dsfix omogucuje backup sejvove, nisam još koristio no znam da imam 10 sejva od 25 minuta igre za svaki slučaj. Pogledaj, možda ti je uključeno

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 8:53 (acca).
16 godina
Dark Souls 2

On igra Dark Souls 2 i nije na PC vec na PS3 ako sam dobro shvatio. Nema tamo dsfixa... doso nas je samo obradovat sa gamebreaking bugom. Nadam se do 25.04. da ce to ispravit. Takodjer se nadam da ce mi brzo poslat key, narucio sam ga online.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

Nabavio sam grafu novu (ak vrti far cry 3 na ultra onda ce valjda i ovo)

Jos samo kupim xbox kontroler i to je to 

Jedino se hakera bojim na pc verziji :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dark Souls 2

evo i ja također igram na PS3,ne sjecam se kada sam zadnji put toliko zaljepio za neku igru(valjda od zadnjeg Dark Soulsa),uz toliko muke i umiranja te i dalje tjera da ju igras

sto cu vam drugo reci nego da preordate igru jer necete pozaliti =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dark Souls 2

Ljudi gdje nabavit prvi DS PC verziju? Na steam-u nema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ansha kaže...

Ljudi gdje nabavit prvi DS PC verziju? Na steam-u nema...

Igra koristi GFWL pa je region locked za nas. Naravno možeš ju nabaviti negdje drugdje i sve radi bez problema. Na Amazonu je nekih 20$ sad, ali na zimskoj rasprodaji je bila čak 5 ako se ne varam. Na g2play ti je sad negdje oko 90 kuna. Također, bile su neke informacije da možda igra pređe na Steamworks kad se za par mjeseci ugasi GFWL, ali mislim da nije službeno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 11:14 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Tako nekako je bila, ja sam negdje našo za 6€, ali ne sjećam se gdje.

Ma ne znam... sad mjesec dana od releasea DS2 nabavljat original DS... Radije traži akcije na DS2, ja sam negdje za 20€ kupio, mislim da ima za 22-23€ još uvijek na tipa fast2play ili nešto. Nema smisla sad davat 20-25€ za DS. DS "nabavi" a DS2 kupi i čekaj mjesec dana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 11:20 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

VRIŠTIM

KAK IH JE LIK STROLLO

16 godina
Dark Souls 2

Jbg, takav je svijet DS2 - ako ti se igra fer igra bez straha igraj nesto drugo :D

Ja sam maloprije skoro plakao... morao sam ubiti Sifa... Ajde, barem se sad odmara sa gazdom, to mi je jedina utjeha... zasluzio je malo odmora.

Jedino sto ne kuzim... pricaju svi o legendarnoj borbi sa Sifom, ovo, ono... meni je bio najlaksi boss do sada. Nikad prije nisam dosao do ovog dijela igre... i iako je cijela svena legendarna, cuva si grob jedinog prijatelja, onaj pogled kad sam prisao macu/grobu... Ali sam sif me nije ni lupio. a prije toga oni smaugh i ornstein... skoro 2 dana sam pokusavao njih ubit - jucer sam poceo, danas tokom dana konacno uspio (i to tako da sam prvo ubio smaugha, do sada sam uvijek prvo ornsteina).

Ne znam kakva je dvojka... trudim se ne gledat i ne citat previse, a tek 25.04. mi dodje key... Jao pojest cu se. Jedinica je jedna od najboljih igara do sada.... toliko brutalna, toliko duboka. Ne vjerujem da je toliko genijalna.... kad pomislim da sam ju prvi put odbacio (rati katastrofalnog porta i komandi) nakon svega 15ak sati igranja... mislim da nisam ni prvo zvono zazvonio tada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

hehe meni je obrnuto mucio sam se sa sifom ,a ova dva sam sredil bez problema 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Pitanje: gdje mogu najjeftinije napraviti preorder za Dark Souls 2?

0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

iskreno? nemam pojma... probaj fast2play, mislim da je 22-23€

Mozda ima koji jeftiniji, samo pazi da je region free ili EU - ne zelis imat USA only verziju (radi delaya)

U biti evo ti usporedbe:

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-dark-souls-2-cd-key-compare-prices/

http://cdkeyprices.com/product/Dark-Souls-2-CD-Key-Steam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

iskreno? nemam pojma... probaj fast2play, mislim da je 22-23€

Mozda ima koji jeftiniji, samo pazi da je region free ili EU - ne zelis imat USA only verziju (radi delaya)

U biti evo ti usporedbe:

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-dark-souls-2-cd-key-compare-prices/

http://cdkeyprices.com/product/Dark-Souls-2-CD-Key-Steam

jel taj fast2play pouzdan ?

16 godina
Dark Souls 2

Ma na kinguinu cu uzeti. Samo smješni req su postavili, grafičke za nvidiju su 3 puta slabije od onih za ATi koje su preporučili. Vjerojatno greška?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

acca , mozes li mi se javiti i inbox jer ocito nevidis poruke 

thx

luka ho
16 godina
Dark Souls 2

Za fast2play se ne morate brinuti - preko njega sam ja narucio DS2 i Diablo 3:RoS, te neke stvari prije. Opcenito se ne morate brinuti za online shopove, kupujem vec godinama, nikad me nisu scamali, niti sam cuo za nekoga da je scaman. Koristio sam g2a, fast2play, g2play, direct2play, jos 2, ali doma su mi saveani bookmarkovi (na poslu sam) pa mogu provjerit koji tocno te vam i njih ovdje navest.

U biti imate sad ove dvije usporedbe cijena, uzmite najjeftiniju, ili ako netko za nekoliko centi vise garantira preorder bonus (fast2play ne garantira, ali moguce da ce doci sa njihovom verzijom). Ono sto obavezno pazite da je igra ili EU locked ili region free, nemojte kupovat USA only verziju jer se nebute naigrali online u tom slucaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

ma ljepo piše da je verzija "Worldwide" i večina igra na steamu nisu lockane u regiji

0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Vjerujem, ja ipak napominjem uvijek i stalno za te regije. Znam osobno barem 4-5 slucaja kad je kupljena kriva verzija igre i onda nije trivijalno nagovorit njih da razmjenite kljuceve uz nadoplatu, ugl si prisiljen prodavat preko foruma i slicno, a kupit drugu verziju, ili naprosto igrat na njihovim serverima, a to nije ugodno iskustvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Ja uzeo jučer na G2A za 23€, nije loše.

1 0 hvala 0
14 godina
Dark Souls 2

Prošao sam igru nakon gotovo 40h i 200x smrti(pursuer je kriv za 1/4) grafiku i općenito cijelu igru je ps3 vrtio kao od šale.Igru sam prošao na kraju sa dex buildom nakon što sam respecao par puta,sada sljedi priprema za NG+ =)

mogu vam reći da se slažem sa prvim kometarom =) uistinu tko još nije naručio za PC neka to napravi što prije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Naručeno maltene od kako se pojavila ta opcija :D Cijena 22€

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Naručeno maltene od kako se pojavila ta opcija :D Cijena 22€

ja sada vidim da je 27e najniža. Ajde neka negdje bace popust, ima još 3 tjedna 

16 godina
Dark Souls 2

Pa evo ti je mmatrix napisao g2a ima za 23€

EDIT: sorry, sad sam provjerio, vjerojatno je bila neka vikend akcija :D sad je 39$ to je oko 28€

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 9:04 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

svakim danom je bilo sve skuplje 
ja sam danas uzeo dok jos ne poskupi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: