CS Vs COD zaključana tema

poruka: 71
|
čitano: 10.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
CS Vs COD

cod4 je bolji u svemu. cs ima jadnu grafiku, jadne pokrete,ma sve!

cod je najbolji!

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate RC1(Build 7057)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: CS Vs COD
Bes7 kaže...
 grafika nema nikakve veze, vazno je da ju je vojska prihvatila kao vojni simulator, sto daje dodatnu ocjenu igri i zanemaruju grafiku, pa cak ni NASA u onim svojim simulatorima nema dobru grafiku, jer ocjena grafike simulatorima je 3/10 , simulatori cak i ne trebaju imati dobru grafiku, jer grafika zbunjuje igrace, tj vojnike u ovom slucaju, jer sto vise detalja, to se vise paznje na njih obraca
 Da....jadni ti vojnici kada ih zbunjuju toliki detalji....zato ni nema toliko detalja na simulatorima ha....ma pravo ti veliš, zašto bi i bilo kada vani na terenu isto nema detalja koji odvlače pažnju.....zato vojska i teroristi hodaju sa natpisima i parolama, a neprijateljski vojnici ne nose maskirne uniforme i nema kamuflaže, jer ni vani nema grmlja, drveća, baraka, kuća i sl...pa zašto bi onda bilo toliko detalja i u simulatoru....Loool   ajde ne lupaj!

Što se tiće teme.....ne vodi nikuda.....neki igraju jedno neki drugo....svatko po svome izboru.....CS živi vječno....isto kao i Cod 2....ostalo je nemjerljivo i van okvira!
e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2300, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
16 godina
protjeran
Wiz3m4n kaže...
Bes7 kaže...
 grafika nema nikakve veze, vazno je da ju je vojska prihvatila kao vojni simulator, sto daje dodatnu ocjenu igri i zanemaruju grafiku, pa cak ni NASA u onim svojim simulatorima nema dobru grafiku, jer ocjena grafike simulatorima je 3/10 , simulatori cak i ne trebaju imati dobru grafiku, jer grafika zbunjuje igrace, tj vojnike u ovom slucaju, jer sto vise detalja, to se vise paznje na njih obraca
 Da....jadni ti vojnici kada ih zbunjuju toliki detalji....zato ni nema toliko detalja na simulatorima ha....ma pravo ti veliš, zašto bi i bilo kada vani na terenu isto nema detalja koji odvlače pažnju.....zato vojska i teroristi hodaju sa natpisima i parolama, a neprijateljski vojnici ne nose maskirne uniforme i nema kamuflaže, jer ni vani nema grmlja, drveća, baraka, kuća i sl...pa zašto bi onda bilo toliko detalja i u simulatoru....Loool   ajde ne lupaj!

Što se tiće teme.....ne vodi nikuda.....neki igraju jedno neki drugo....svatko po svome izboru.....CS živi vječno....isto kao i Cod 2....ostalo je nemjerljivo i van okvira!
 ne razumijem, jel se slazes il ne slazes sa mnom :S?
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
protjeran
CS Vs COD

Vrijeme CS-a je prošlo, sad su Call of Duty 4 i 5 na redu!

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CS Vs COD

CS 1.6 je najgluplji mp fps ikad. osim sto ima losu grafiku i debilne kontrole, nemozes normalno ciljat! lol?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nadimak888 kaže...

CS 1.6 je najgluplji mp fps ikad. osim sto ima losu grafiku i debilne kontrole, nemozes normalno ciljat! lol?

Potpisujem! Što vi vidite u tom CS-u??? Šrot najveći.
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
16 godina
neaktivan
CS Vs COD

COD

In the war it doesen't mean you wont die if you are right! You have to look left too! ____________________ My grandmother is watching you!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kavasaki kaže...
  Isti ***** kao i CS 1.6 samo što je temeljen na Half Life 2 (Source) Engine-u.
Al opet je to shrot. COD4 MP Rules!!! 
Po čemu vam je taj CS tako dobar?!?
Uopće nije zanimljivo. 
 CSS nije uopce isti ka i cs 1.6,da si ga ikad igra zna bi,ja oboje igan (css preferiran) i znan za njih vise od 7 godina,zato negovori nesto o cemu nemas pojma,a cs 1.6 se igra na najvecin lanovima na svitu i najbolji pro gameri igaju cs a ne cod ka npr. team EG kojeg sponzorira Razer!
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
16 godina
protjeran
Fowix kaže...
kavasaki kaže...
  Isti ***** kao i CS 1.6 samo što je temeljen na Half Life 2 (Source) Engine-u.
Al opet je to shrot. COD4 MP Rules!!! 
Po čemu vam je taj CS tako dobar?!?
Uopće nije zanimljivo. 
  CSS nije uopce isti ka i cs 1.6,da si ga ikad igra zna bi,ja oboje igan (css preferiran) i znan za njih vise od 7 godina,zato negovori nesto o cemu nemas pojma,a cs 1.6 se igra na najvecin lanovima na svitu i najbolji pro gameri igaju cs a ne cod ka npr. team EG kojeg sponzorira Razer!
  LOL
Igrate igre iz 90-tih
Ahahahahaha
Jeste zaostali 
16 godina
nadimak888 kaže...

Pa dobro jesil igrao cs više od 10 minuta?
Kakve debilne kontrole objasni mi to malo skoro sve je jednako kao u codu.
Lošu grafiku. Pa i cod 1 ima lošu grafiku, igraj cs:s ako ti ovo smeta.
Možeš normalno ciljat (sa snajperima) ali da su stavili da s ovim automatskim puškama možeš "normalno" ciljat tko bi kupovao snajpere koji su najskuplji, igra bi izgubila balans.

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
16 godina
protjeran
xxxxx kaže...
nadimak888 kaže...

Pa dobro jesil igrao cs više od 10 minuta?
Kakve debilne kontrole objasni mi to malo skoro sve je jednako kao u codu.
Lošu grafiku. Pa i cod 1 ima lošu grafiku, igraj cs:s ako ti ovo smeta.
Možeš normalno ciljat (sa snajperima) ali da su stavili da s ovim automatskim puškama možeš "normalno" ciljat tko bi kupovao snajpere koji su najskuplji, igra bi izgubila balans.

COD1 opet ima 500x bolju grafiku od CS ako cemo tako. CS je propa!
16 godina
neaktivan
kavasaki kaže...
  LOL
Igrate igre iz 90-tih
Ahahahahaha
Jeste zaostali 
 Daj momak muci kad nemas pojma, ja igran css ali 1.6 igraju pro gameri,a cod neigra niti jedan profesionalni team kojeg neko sponzorira!! Pa covjece Razer (ako uopce znas sta je to) sponzorira cs igrace,a ne cod igrace,sta ti to govori??!!! Cod nevalja za warove nego samo da zabavi mase!
16 godina
protjeran
Fowix kaže...
kavasaki kaže...
  LOL
Igrate igre iz 90-tih
Ahahahahaha
Jeste zaostali 
  Daj momak muci kad nemas pojma, ja igran css ali 1.6 igraju pro gameri,a cod neigra niti jedan profesionalni team kojeg neko sponzorira!! Pa covjece Razer (ako uopce znas sta je to) sponzorira cs igrace,a ne cod igrace,sta ti to govori??!!! Cod nevalja za warove nego samo da zabavi mase!
  O crknit cu od smijeha
Aj pokrij se bananom!
Igras CS u kojem nema nikakvih nagrada, levela kao u COD4
Igras CS u kojem je grafika katastrofalna
Igras CS u kojem nema zumiranja puskom
Igras CS u kojem su mape bezveze i kratke
Kad ubijem covika u CS iz njega ko da ispanu ruže, a ne krv! 
16 godina
neaktivan
kavasaki kaže...
  O crknit cu od smijeha
Aj pokrij se bananom!
 Pa jesan ti reka da igran css,koji je opet bolji od cod-a ali ne po grafici!!!! Svati to!!!!!!!!! Ili nemozes mozda!!!??? Ne govori se o grafici nego o gameplayu (igrivosti) i nacinu same igre,kvaliteti i dozivljaju dok je igras!! To je kao da kazes da je neka sr*nje igra,slicna half life-u bolja od Half Life-a koja je jedna od najboljih i najnagrađivanijih igrara ikad napravljena!!
17 godina
CS Vs COD

ovo se prtvorilo u svađu pa preporučujem Lock

Bolje ispasti budala nego iz aviona.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

ovo se prtvorilo u svađu pa preporučujem Lock

Potpis!
16 godina

Normalno da nema nagrada, bas zato pro skilleri igraju css, a ne cod koji ispadne kao WoW s tim levelima.

Grafika je za tu igru savrsena.

Pa sta u normalnom zivotu mozes zumirati s ocima kad u ruci imas kalas, m4, ili deagle?!?!?!

Mape su idealne, vidi se da ne igras jer ima uzasno velikih mapa.

btw. fovix, ti si veda fovix jel tak? 

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
16 godina
neaktivan
CS Vs COD

Nism vise u vedi,sad san smo fowix :D

0 0 hvala 0
16 godina

a ok tako sam te zapamtio, ja sam [c1k1]-r4z0r|CRO

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
16 godina
neaktivan
CS Vs COD

Iman dosta c1k1-jevaca u frendovima(gnar,silvan,mimi,itd.),dodat cu te u frendove na steamu,moze?

0 0 hvala 0
16 godina

blackwitch2005 :D

16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
pod009 kaže...

ja dosta igram CS 1.6,al nije ni blizu cod-u 2 

Kad nerazumis igru Belji se
 šta imam tu ne razumit,CS 1.6 samo napraviš server i igraj,a u COD2 ili bilo kojem nastavku imaš i multiplayer i singleplayer
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis
16 godina
protjeran
Fowix kaže...
kavasaki kaže...
  O crknit cu od smijeha
Aj pokrij se bananom!
  Pa jesan ti reka da igran css,koji je opet bolji od cod-a ali ne po grafici!!!! Svati to!!!!!!!!! Ili nemozes mozda!!!??? Ne govori se o grafici nego o gameplayu (igrivosti) i nacinu same igre,kvaliteti i dozivljaju dok je igras!! To je kao da kazes da je neka sr*nje igra,slicna half life-u bolja od Half Life-a koja je jedna od najboljih i najnagrađivanijih igrara ikad napravljena!!
  Je, odas i jamis pusku i ubijes 50 ljudi zaredom, i nista. U COD4 bar bi dobio helicopter. I tako ti je CSS zabavnij? CSS je jedno veliko smeće, i ljudi igrajte COD4 i COD5 MP. COD4 je najbolja igra ikada u povjesti napravljena, to su i u BUG-u rekli kad su radili recenziju. CS i CSS je obicni Half Life (2) u kojem je izvadem MP i malo doraden. 
EDIT: Bolji mi je i Quake 3 Arena od CS (S)-a. 
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 14:50 (kavasaki).
17 godina
CS Vs COD

a jes neka usporedba ko slon i lirska pjesma...

Bolje ispasti budala nego iz aviona.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CS Vs COD

Molio bih moderatora da lock-a temu,ovo prerasta u ozbiljnu svađu i jedva se suzdrzavam da nekazem nesto zbog cega bi pozalio.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fowix kaže...

Molio bih moderatora da lock-a temu,ovo prerasta u ozbiljnu svađu i jedva se suzdrzavam da nekazem nesto zbog cega bi pozalio.

I Ja isto.
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Moj čovik
Cod rastura

i moj ;D cod 2 - 4 ever
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina

Prvi CS mod je izašo 1999. aktualni Counter-Strike 1.6 je izašo 2003., a Source krajem 2004.  pa bih te molio da ne pričaš gluposti, kakve devedesete??

Ne želim tu sad pljuvat po COD-u kao što sam u jednoj drugoj temi prije par mjeseci jer sam siguran da će se nać 10 ljudi koji će me napadat i na svaku moju riječ skakat sa mali miljun argumenata pa ću iznjeti samo SVOJE MIŠLJENJE.

CS za mene jednostavno zahtjeva puuno više skilla i zato mi je zanimljiviji. Puno mi je veći gušt ubit nekog sa znanjem nego čistim refleksima, u COD-u ko prije stisne miš i približno nacilja glavu taj je pobjednik, jednostavno mi je to jadno i rađe igram Quake ili UT.

Mislim da ću rađe igrat CS: Source i od COD-a 18 kad jednog dana izađe. To je jednostavno igra za mase i naravno da se svima sviđa kad ju svatko može lako započeti i biti dobar u vrlo kratkom vremenu, tu su još blještava grafika i razne điđe-miđe koje po meni nepotrebno zamagljuju čisto multiplayer iskustvo u kojem bi svatko trebao imati iste uvjete. Za mene će COD uvijek biti singleplayer igra sa multiplayerom za "mozak na pašu i udri".

EDIT:

@kavasaki: 

Nakon nekoliko pročitanih tvojih postova sumnjam u tvoju inteligenciju i mislim da nije vrijedno raspravljati s tobom, u ovoj temi od sada tvoje postove ignoriram... kao da pričaš sa 10. godišnjim djetetom.

Šta da kažem nego: "u COD-u 4 bi bar dobio HELIKOPTER"  SmijehSmijehSmijeh

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 17:30 (zv'jer2).
17 godina
neaktivan
CS Vs COD

Ala brale još jedna od onih tema...Viče

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...

Prvi CS mod je izašo 1999. aktualni Counter-Strike 1.6 je izašo 2003., a Source krajem 2004.  pa bih te molio da ne pričaš gluposti, kakve devedesete??

Ne želim tu sad pljuvat po COD-u kao što sam u jednoj drugoj temi prije par mjeseci jer sam siguran da će se nać 10 ljudi koji će me napadat i na svaku moju riječ skakat sa mali miljun argumenata pa ću iznjeti samo SVOJE MIŠLJENJE.

CS za mene jednostavno zahtjeva puuno više skilla i zato mi je zanimljiviji. Puno mi je veći gušt ubit nekog sa znanjem nego čistim refleksima, u COD-u ko prije stisne miš i približno nacilja glavu taj je pobjednik, jednostavno mi je to jadno i rađe igram Quake ili UT.

Mislim da ću rađe igrat CS: Source i od COD-a 18 kad jednog dana izađe. To je jednostavno igra za mase i naravno da se svima sviđa kad ju svatko može lako započeti i biti dobar u vrlo kratkom vremenu, tu su još blještava grafika i razne điđe-miđe koje po meni nepotrebno zamagljuju čisto multiplayer iskustvo u kojem bi svatko trebao imati iste uvjete. Za mene će COD uvijek biti singleplayer igra sa multiplayerom za "mozak na pašu i udri".

EDIT:

@kavasaki:

Nakon nekoliko pročitanih tvojih postova sumnjam u tvoju inteligenciju i mislim da nije vrijedno raspravljati s tobom, u ovoj temi od sada tvoje postove ignoriram... kao da pričaš sa 10. godišnjim djetetom.

Šta da kažem nego: "u COD-u 4 bi bar dobio HELIKOPTER"  SmijehSmijehSmijeh

Ko će konju objasnit
Taj helikopter sam naveo samo kao primjer. To ti je cilj u COD4, da napravis par kilova i to dobijes. A ne u CS dođeš, napravis 50 kilova i nista, isti kao i prvi kill. Ovdje imaš motivacije, i uzbudljivije je tako igrat. 
Prešao sam preko 300 igara, i ako nekad poželiš možemo se obracunat u COD4 da te naucim malo sta je prava igra.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 17:39 (kavasaki).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice