što mislite koja bi konfiguracija trebala biti da se warhead igra na naj rezoluciji sa svim detaljima a da ide glatko ?
ono otprilike u nazivnim vrijednostima
što mislite koja bi konfiguracija trebala biti da se warhead igra na naj rezoluciji sa svim detaljima a da ide glatko ?
ono otprilike u nazivnim vrijednostima
Pa što jača konfa to bolje.
Ja sam igrao Crysis Warhead na najvišim detaljima sa konfom u potpisu i imao sam nekih problema na visokim rezolucijama.
imaš odličan kom... da je meni tako neka zvjerka.
ma svađao sam se sat vremena s frendom koji tvrdi da bi četverojezgreni procesor vrtio na naj..
po meni treba crossfire grafika od 1 gb, 5gb ram i i7 970 extreme edition i neznam koja matična da bi se to igralo kako treba
jel vrtio to na naj itko bez ikakvih problema... kakv je komp imao ?
Pa što jača konfa to bolje.
Ja sam igrao Crysis Warhead na najvišim detaljima sa konfom u potpisu i imao sam nekih problema na visokim rezolucijama.
od koliko ti je ta grafika ?
ah vidim, 2, mislio sam da su ramovi
Tu imaš minimalne i preporučene zahtjeve
malo tko je ovdje vrtio tu igru na naj rezoluciji uz sve detalje jer za to treba PC od 15k kn, pa i više
Tu imaš minimalne i preporučene zahtjeve
da tamo je preporučena moja konfa, pa kad pomaknem detalje sa 0 na 2x, zašteka mi komp a di je još 8 x
nisi shvatio moje pitanje, mene zanima koji bi komp trebao da je vrti sa svim detaljima na največoj rezoluciji, i da narvno ne šteka
da tamo je preporučena moja konfa, pa kad pomaknem detalje sa 0 na 2x, zašteka mi komp a di je još 8 x
nisi shvatio moje pitanje, mene zanima koji bi komp trebao da je vrti sa svim detaljima na največoj rezoluciji, i da narvno ne šteka
Trebao bi jedan jako dobar komp koga dosta forumaša neva. Naravno nemislim sve high 10 fps-a nego high i dosta fps-a.
eto meni je isao sa najvisim postavkama na nekih,pretpostavljam jer nisam mjerio, min 20fps do cak normalnog igranja
eto meni je isao sa najvisim postavkama na nekih,pretpostavljam jer nisam mjerio, min 20fps do cak normalnog igranja
na tvoju konfu več da, kolko para si dao za komp ? samo kučište
Ja ga igram na Enthusiast postavkama, 1920x1200 sa AA 4x i FPS je uglavnom oko 30-40. Tu i tamo, u zahtjevnim scenama malo padne ali nikad ispod 25.
Tako da je potpuno igrivo. Makar, stvarno ne vidim razliku između 2x AA i 4x AA. Stavio sam samo da usporedim i FPS je isti u oba slučaja. Tako da se može lijepo igrati i na 2x AA ili bez AA uopće.
Bilo bi zanimljivo probati na stvarno maksimum rezoluciji a to je 2560x1600 na 30" monitoru.
nema razlike između 2 i 4x ali između 2 i 8x sigorno ima i to dosta vidljive
nema razlike između 2 i 4x ali između 2 i 8x sigorno ima i to dosta vidljive
Da, nažalost, 8x zakolje i moju karticu. 12-18 FPS-a, neigrivo. Pretpostavljam da bi 5970 izvukla, ali ipak je to preko 4k Kn za karticu. A sve ostale igre pa čak i ova na manje AA dobro rade.
A razlika u detaljima? Opet, između 4x i 8x jedva primjetna.