Crysis 3

poruka: 1.052
|
čitano: 260.483
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Crysis 3

bas htjedoh reci.. i kod mene sa 2x 7970 u crossfire na very high i smaa mgpu 2x vrti tako 70tak-100tinjak al szavisi od scene do scene pa sam upalio vsync na 60tak. i tad poonekad padne na 40tak al tu je uglavnom drzi.

i sad ti magicno drajverima nadmasis crossfire 7970. jest bas :)

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Probao ga jučer na i5 3570K na defaultu, 8 GB rama i gtx660 2GB isto na defaultu. Postavke sam sve stavio na very high i uključio vsync.  AA sam stavio na nekakav medium, a AF na 4x te sam iskopčao blur. Vrti bez trzaja. Nisam pratio fps ali igrao sam oko 2 sata bez trzaja ili usporavanja. 

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Re: Crysis 3
vladosch kaže...

Probao ga jučer na i5 3570K na defaultu, 8 GB rama i gtx660 2GB isto na defaultu. Postavke sam sve stavio na very high i uključio vsync.  AA sam stavio na nekakav medium, a AF na 4x te sam iskopčao blur. Vrti bez trzaja. Nisam pratio fps ali igrao sam oko 2 sata bez trzaja ili usporavanja. 

Sve si stavio na very high a kasnije navodiš kako si najvažnije opcije dosta smanjio a blur iskopcao skroz koji također utjece na performanse... {#}

napišite da igrate na custom a ne na very high vec kada pišete

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 9:59 (toxic).
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Gle neki vole igrati sa blurom neki ne. Naravno da dobiješ na performansama, ali čim dođem doma pogledati ću kakva je "ogromna" razlika između tvoje vizije i kako radi i zanima me ako radi bez problema što ćeš onda pisati.

Stvarno je nekima dosadno, a lijepo sam napisao što sam uključio a što isključio. Komentari su definitivno suvišni. {#}

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 3

AF mozes slobodno na x16 to gotovo da niti ne utjece na performanse, a pridonosi ostrijim teksturama na vecim udaljenostima.

I possess a skill to google.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toxic kaže...
infeqt0r kaže...

Ja ti kazem da prije ovih drajvera nisam na mediumu mogao imati stabilnih 40 fps-a, sad na very high uz smaa ukljucen imam 60-70+ fps-a....

ne laži ovaj napaćeni narod..

full hd na very high i smaa ti imaš 60-70 + frejmova??? kako ja sa i7 3770k i hd 7950 u crossfireu to ne mogu dobit samo tako?

Nemam pojma iskreno, i ja sam ostao zatecen. Snimicu video kao stp sam rekao pa cu postati. Mozda i AMD izbaci neke magicne drivere poput ovih.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 14:15 (infeqt0r).
13 godina
neaktivan
Crysis 3

Ja ne smijem ništa ni reći na koliko mi ide C3 jer će toxic dobiti živčani slom :)

Osim prvog levela gdje ima značajnih dropova, dalje ide kao po putru. 

Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
Crysis 3

Stavio sam sve na Very High (bez blura i vsync) te 2xMSAA. Imam fin broj FPSa, oko 40ak do 50, ali primijetim neku vrstu input lag-a. Kada stavim na High i AA disable, lag nestane (naravno FPS ode na 80ak). 

Ima li još iko problem sa ovim?

I više me izludi ova glupa osjetljivost miša. Kao da mi nišan dobije ubrzanje kada stavim ADS.

edit: Doduše, navika mi je ostala od BFa oko nišanjenja i kretnje mišem, pa možda mi je zato čudan C3.

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 15:33 (Soldier977).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

od početka pratim ovu temu i kako se dalje  širi imam dojam da je ovo neki "prestiž" tema.....prepucavanje kako kome radi...tko je glavna faca na forumu sa slabijom grafičkom postigao bolje frejmove {#}..umjesto da razmjenjujete svoja mišljenja o igri vi se natječete ko ima većeg...neki banchmarki za cr3 u gpu su izašli pa mislim da je sve jasno...(imam i ja high end pc sve mi leti i šta sad da se ovdje {#})

15 godina
neaktivan
Crysis 3

Igrica mi je predobra. Igrao ju danas cjeli dan. Jedini problem što je vrtim na HIGH, a ne na VERY HIGH jer šteka.

Sve je predobro samo što je malo previše zahtjevna xD

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Boki_1 kaže...

Igrica mi je predobra. Igrao ju danas cjeli dan. Jedini problem što je vrtim na HIGH, a ne na VERY HIGH jer šteka.

Istina, to je toliki problem da je na tvom mistu nebi ni igra.

Pola foruma nemože ni pokrenit zbog dx11 grafičke, a tebi je problem šta ne ide na very high?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 18:47 (thuglife).
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Stavio sam sve na Very High (bez blura i vsync) te 2xMSAA. Imam fin broj FPSa, oko 40ak do 50, ali primijetim neku vrstu input lag-a. Kada stavim na High i AA disable, lag nestane (naravno FPS ode na 80ak). 

Ima li još iko problem sa ovim?

I više me izludi ova glupa osjetljivost miša. Kao da mi nišan dobije ubrzanje kada stavim ADS.

edit: Doduše, navika mi je ostala od BFa oko nišanjenja i kretnje mišem, pa možda mi je zato čudan C3.

I ja osjetim taj input lag, stavim vsync ON, zakljuca mi na 60 frejmova ali imam osjecaj kao da igram na 25-30.

16 godina
infeqt0r kaže...
.........

I ja osjetim taj input lag, stavim vsync ON, zakljuca mi na 60 frejmova ali imam osjecaj kao da igram na 25-30.

Pa vsync sprijecava screen tearing ali zato povecava input lag, adaptive vsync je bolji izbor ako ispravno radi jer sprijecava tearing ali i ublazuje input lag... hmm Crysis 2 je patio od istih problema, inace u mnogim drugim igrama taj input lag nije osjetan kada je vsync ukljucen.

Problem je sto ne podnosim taj tearing nikako, a bome niti input lag lol

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 19:58 (lovac82).
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Typhoon ftw.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boki_1 kaže...

sa grafičkom iz potpisa furaš na high? malo mi sumnjivo to...

17 godina
lobotomac90 kaže...
Boki_1 kaže...

sa grafičkom iz potpisa furaš na high? malo mi sumnjivo to...

Sigurno ne u HD rezoluciji... Kakva 1280x1024...

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
Crysis 3

Meni radi sasvim OK na very high bez blura (to me smeta dok igram).

Na ultra high je bilo previše trzavo {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 3
Igra nije toliko zahtjevna kao sto pricate. Ja sa svojom OC-anom HD7850 dobivam oko 40fps sa 4X MSAA i medium detaljima. Ali igra mi se nije bas dopala, grafika je odlicna, ali sam gameplay mi se ne sviđa. Nema akcije, nekako je dosadna igra. Igrao sam Crysis 2, trojka nema bas previse novosti:(
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Meni radi sasvim OK na very high bez blura (to me smeta dok igram).

Na ultra high je bilo previše trzavo {#}

Na Ultra High?

14 godina
neaktivan
Crysis 3

Ultra high je novi preset, ekskluzivno kod Dade : D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

odigrao igru na xboxu, predobra igra, steta sto je tako kratka, zavrsio sam je za nesto manje od 6 sati :( 

a izgleda da je i to zadnji crysis :S

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 3

Kako završio da završio, teško da je zadnji.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Crysis 3
Pa ja stavio na veteran težinu i više od 6 sati igram a tek sam na pola. Bolje kad je teže duže traje
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 3

moja jedina zamjerka igri je to što Psycho je totalno drugi lik ,  promjenili su mu glas i facu ama baš ni malo ne liči na mladog psycha. bez veze

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 3

Vi koji imate original Crysis 3 kao i ja? da li ste dobili na mail poruku da ste napravili account na mycrysis forumu?? tj došo je samo link za aktivaciju tog foruma i sajta njihovog.

Sumnjam da se neko igra sa mojim mailom i to neko blizak meni :( pa eto ako ste vi koji imate original Crysis 3 isto to dobili da ne istražujem dalje.

Lp,

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Ja igram Crysis 3 na PS3.

Kontrole su odlicno optimizirane, grafika je fenomenalna, bas, jedna od najboljih na PS3.

Nisu bezveze rekli da su maxali HW na PS3, da ni 1% lufta nije ostao {#}!

I jos je fascinantnije sto je to 7g star HW, 7900GS/GT grafa, neki mix. Bas, čudo.

Igrica je apsolutno odlicna, ima jos sigurno nesto halanja do kraja, bas, odlican posao su napravili!

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 9:58 (BMK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toxic kaže...

Vi koji imate original Crysis 3 kao i ja? da li ste dobili na mail poruku da ste napravili account na mycrysis forumu?? tj došo je samo link za aktivaciju tog foruma i sajta njihovog.

Sumnjam da se neko igra sa mojim mailom i to neko blizak meni :( pa eto ako ste vi koji imate original Crysis 3 isto to dobili da ne istražujem dalje.

Lp,

to je normalno,da si kupio 2ku već bi napravio pošto si bio prisiljen regat sa tim acc kako bi mogao igrat multiplayer..a sad ista stvar..crytek politika njihov proizvod njihova pravila moraš imat acc za mp kod njih..btw tamo ima dobrih stvarčica kao cv configurator originalalni program za podešavanje crysisa 3 u detalje itd..

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 12:23 (BugUser).
17 godina
Crysis 3

Jucer  presao Crysis 3. Trebalo mi 8h i 16min na veteran tezini mislim ,onoj predzadnjoj. Dugo nisam igrao napetiju igru.

Meni je igra odlicna, danas sam stavio drivere 13.2 i sad mogu vrtit na high igru s tim da se fps drzi oko 30 cijelo vrijeme

tako da cu jos jednom preci igru na post human warior tezini.

Super mi je bilo gadat s lukom iz cloaked moda, aliene sam uglavnom prasio puskom a cellovce lukom.

Steta samo sto je AI malo glup, kad ubijes jednog onda jos trojca dolaze na isto mjesto jedan za drugim vidjet sto se desilo s prethodnim, no mozda je na post human warrior drugacije ???

BF3: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 15:45 (pamark).

0 0 hvala 0
16 godina
BMK kaže...

Ja igram Crysis 3 na PS3.

Kontrole su odlicno optimizirane, grafika je fenomenalna, bas, jedna od najboljih na PS3.

Nisu bezveze rekli da su maxali HW na PS3, da ni 1% lufta nije ostao {#}!

I jos je fascinantnije sto je to 7g star HW, 7900GS/GT grafa, neki mix. Bas, čudo.

Igrica je apsolutno odlicna, ima jos sigurno nesto halanja do kraja, bas, odlican posao su napravili!

Igrao sam i na PS3 i PC, na PS3 ti je sub HD rezolucija i low detalji i ne znam za tebe ali ja primjetim lagove...rekao bih da ide i do 20 FPS-a#, no, s kontrolerom je to teze primjetiti. Kako god, bolje i tako nego nikako...... na PC-u sa DX 9 i DX 10 GPU-ima ne mozes niti pokrenuti :S

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 16:38 (lovac82).
13 godina
odjavljen
Crysis 3

meni je crysis 2 na ps3 zivi uzas
imam ga na download listi
ajd da su samo low detalji ,ali je slika zrnasta
ps3 ima igre sa boljom grafikom (naravno boljom od crysisa na ps3 ,a ne na pc)

jednom igrao i vise ne mislim

MP je isto mrtav odavno

Crytek nije ni blizu onome kaj radi Naughty Dog

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 16:46 (Arnold Layne).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice