Crysis 3

poruka: 1.052
|
čitano: 260.683
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Na high imam 11fps s tim da postoji jos i very high opcija...

No dobro stavio sam sjene na low i jos neke stvari teksture na medium shadere i parriclese na high i igra izgleda pre brutalno i igriva je...mislim da necu davat 2 soma za grafu još da bi ovo igrao na max pošto igra traje par sati a i dobro ovako izgleda...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 18:15 (k1klop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crysis 3

Čudno mi je da imaš 11 fps-a sa svojom konfiguracijom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 3

Itekako zahtjevno, doslovno mi pregazilo komp...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Crysis 3
Lopoc kaže...

Čudno mi je da imaš 11 fps-a sa svojom konfiguracijom. 

A gle, igra izgleda bolje od onih ps4 demoa koje smo vidli nekidan tako da ovo se može iskoristit kao bench za next gen, nisam ni mislio da ce mi radit na ovom pcu ova grafa je sad lagano zastarjela i tamo iduce godine kad krenu igre na novom unreal engineu definitnvno ce bit vrjeme za upgrade...

@Volume daj napisi kak ti se vrti s tom 7850 baš me zanima, jel igrivo na very high/high?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 18:28 (k1klop).
15 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Na high imam 11fps s tim da postoji jos i very high opcija...

No dobro stavio sam sjene na low i jos neke stvari teksture na medium shadere i parriclese na high i igra izgleda pre brutalno i igriva je...mislim da necu davat 2 soma za grafu još da bi ovo igrao na max pošto igra traje par sati a i dobro ovako izgleda...

S tim kompom ti mora radit dobro, nešto je drugo očito problem. Winsi, pregrijavanje, driveri itd. Nema šanse da imaš samo 11 fps-a s tim kompom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 18:29 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan

Isprobao sam beta verziju. Meni djeluje solidno. Gdje se najeftinije može naručiti igra?

13 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ako nemoze q9550 onda je nemoze niti jedan phenom 2 x4..

ma dobro meni ide vrti na high 40-70fps a na medium jos bolje

15 godina
Crysis 3

Ja nemogu vjerovat da ja sa 7970 moram igrat igru na medium da dobim stabilnih 60 fps sa v syncom na full hd ( a i onda ima tu i tam frame dropove).

Katastrofa!

Bez vsynca je bolje al tko moza tak igrat da melje sliku......uzas

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 20:47 (lmutak).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
lmutak kaže...

Ja nemogu vjerovat da ja sa 7970 moram igrat igru na medium da dobim stabilnih 60 fps sa v syncom na full hd ( a i onda ima tu i tam frame dropove).

Katastrofa!

Vjerojatno ce doci jos par drivera..... tako da, barem se jos ne trebas previse brinuti oko toga.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
protjeran
Crysis 3

ma sad su na redu ati i nvidia sa novom serijom drivera u kojima se hvale; 30% vece performanse u crysis 3.. i tak te fore

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 3

Stavit ću beta 6 drivere (možda pomogne) pa ću vam kasnije pokazati log file mjeren frapsom. Trenutno imam beta 5 i igra je toliko zahtjevna da imam osjećaj da igram na nečem iz 4000 serije, a ne na 7850 CFX

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

moja 7870 to dosta tesko zvace.. sve je na max osim aa - i shading i shadows su na high.. 30-40-45 fpsa.. {#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 3

za sve sa multi GPU rješenjima, igra mi se vukla ko smrt na dopustu dok nisam u nvidia control panel, isao na profil igrice Crysis 3, tamo sam stavio sljedeče postavke, 

Power managment mode: Preder maximum performance

SLI rendering : nvidia recomended
 CUDa GPUS: ALL

Vertycal Sync : Adaptive.

probajte evo igra mi sad radi glatko na sve full

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Katastrofa!

Igra ima problem s jednom od grafičkih postavka, nemogu se sjetit točno kojom, al jednu treba totalno isključit i onda radi normalno na najvišim drugim postavkama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 22:45 (johnpr).
13 godina
neaktivan
johnpr kaže...
lmutak kaže...

Katastrofa!

Igra ima problem s jednom od grafičkih postavka, nemogu se sjetit točno kojom, al jednu treba totalno isključit i onda radi normalno na najvišim drugim postavkama.

to je uvijek ista stvar crysis je otimizirani za nvidiu tako je bilo i sa igrom RAGE..ak se sjećate..ati kasni sa driverima ja igra sve na 1080 very high samo game effect i water ostalo mi je na high 2x msaoo 2x anti ali...40-80 fps

inače ovo high i very high nije neka razlika kao i ovaj msaoo 2x i 8x na toj velikoj rez to su takve sitnice da nemožeš zamijetiti 

edit :

Guru 3d Crysis 3 Benchmark

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 23:09 (BugUser).
15 godina
Crysis 3

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=khW-iOmlEa4#!

Kolko visim steka gro i na gtx TITAN,kaj oni misle da ljudi imaju za sli Titan kombinaciju!!!?!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 23:16 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Jbg ljudi moji ne znam sta da vam kazem, Crysis je uvijek bio generacijama ispred, tako valjda i ovaj ceka na neke 690 SLI kombinacije ili slicno. Smijesno je da fakticki ne postoji adekvatan hardware danas koji bi se nosio s ovim. Ja cu je jos testati pa javim kako ide na mojoj konfi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crysis 3

znaci ne vjerujem

jutros skinem i upalim prije posla malo i radi sve ok...

sad nesto malo testiram i ne radi druga karticu u crossfireu???

cim ucita igru padne na 0 druga kartica i samo jednu iskoristava...

provjerim par drugih igrica sve normalno pici kompletno obe iskoristene, a ujutros ovo fino radilo i sad nece.

ima li neko ideju??

bio sam jutros na beta 5 drajverima.. i sad kako mi je to prestalo raiditi... skinem i beta 6 stavim i dalje isto..

pa sta je sad :X

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 3

Perf sa DC2 670 TOP bios, boosta grafu na 1244mhz.

Welcome to the jungle, od kad se izade van do pocetka misije, 120 sec. 1080p, v.high i ...

fxaa
2013-02-23 00:02:20 - Crysis3
Frames: 5700 - Time: 117937ms - Avg: 48.331 - Min: 38 - Max: 60
2xsmaa
2013-02-23 00:08:11 - Crysis3
Frames: 5241 - Time: 111759ms - Avg: 46.896 - Min: 36 - Max: 57
2xmsaa
2013-02-23 00:12:30 - Crysis3
Frames: 4311 - Time: 107672ms - Avg: 40.038 - Min: 30 - Max: 50

Ima i zahtjevnijih levela ali ovaj je kao neka sredina. FXAA optimalno za v.high i 1080p. Meni bolje izgleda 2xsmaa i ne kosta skoro nist. 7970, 7950 OC, 670, 680 bi trebale vrtit realtivno ok za SP. Origigi Crysis je bio puno gori u startu kaj se zahtjevnosti tice. Meni je ovaj ok, ne pati od linearnosti kao vecina fpsova ima neku pricu i nije dosadan. AI je malo glup, napucavam se sa dvoicom ispred a treci stoji dva metra meni bocno i gleda negdje u bezdan ili frajer se raznese sam s granatom.

Guru3D preformanse 

PcGamesHardware perf. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 0:59 (Dim).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mirkoj kaže...

znaci ne vjerujem

provjerim par drugih igrica sve normalno pici kompletno obe iskoristene, a ujutros ovo fino radilo i sad nece.

ima li neko ideju??

bio sam jutros na beta 5 drajverima.. i sad kako mi je to prestalo raiditi... skinem i beta 6 stavim i dalje isto..

probaj napraviti datoteku autoexec.cfg koja ide u crysis 3 bin direktorij. u njoj ide komanda neka ne znam sad napamet uglavnom omogučava ti multi gpu support...izgleda da igrica ima problem da skuzi drugu graficku pa joj moraš zadati manualno. 

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
17 godina
neaktivan
Crysis 3

Sorry što upadam ko padobranac ali jbg nisam gaymer:)

Znači C3 je only DX11 i mogu zaboravit igru na svojoj HD4890?

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Sorry što upadam ko padobranac ali jbg nisam gaymer:)

Znači C3 je only DX11 i mogu zaboravit igru na svojoj HD4890?

nazalost da{#}  {#}

pero
17 godina
neaktivan
ViperOne kaže...

A ništa, igrat ću ovo za nekih 5 godina. {#}

S grafom pod moj PC neces niti sekunde.. ;)

RAKIA connecting people!
14 godina
Nemogu da vjerujem, skinem igru i da je pokrenem, traži dx11, ebem te živote :(
Pa što im je to trebalo.
Be Water My Friend
13 godina
neaktivan
Crysis 3

fakyea, geforce 425m podržava dx11

dakle u kombi s i3 380m na 2.53ghz mogu očekivati pristojnu igrivost na low-medium, jel?

koja razina postavki odgovara low (tj. high u društvu very high i extreme) u crysisu 2?

let's put a smile on that face
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 3:14 (whysoserious).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bruslii kaže...
Nemogu da vjerujem, skinem igru i da je pokrenem, traži dx11, ebem te živote :(
Pa što im je to trebalo.

Možda su čitali sva ona silna forumaška kukuanja nakon izdavanja dvojke, kako nije grafički dostojna serijala.

16 godina
XXX kaže...

Možda su čitali sva ona silna forumaška kukuanja nakon izdavanja dvojke, kako nije grafički dostojna serijala.

Zadnjih desetak dana ponovno igram Crysis 1 koja mi je zakucala moju konfu (Athlon II x4 3.0GHz i HD 6870) na oko 33 fps-a, naravno na max. postavkama ali bez AA. 1920x1080. Kad je C1 izašla 2007. malo je ljudi moglo igrati i na srednjim postavkama.

Moguće da tu prste imaju i proizvođaći hardwarea jer će mnogi morati pojačavati ili mijenjati svoje konfe kako bi mogli igrati igru.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
mirkoj kaže...

znaci ne vjerujem

ima li neko ideju??

ulps disable, to je tvoje riješenje.

ovdje potraži kako ga isključit

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=361702

ja sam koristio ovaj utility : ULPS_Configuration_Utility_v1.1.4.exe

također u cpanelu dodaj profil za crysis 3.

javi mi molim te da li si riješio problem. ja sa cfxom nemam nikakvih problema i igra mi leti

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 8:50 (toxic).
13 godina
neaktivan
Crysis 3

ULPS sam nastimao u regeditu davno...

ali rijesio sam!

znaci za nepovjerovati ali teamviewer je pravio problem!

sjetih se da mi je i sa battlefieldom 3 isto bilo kad je teamviuwer tu nece igra u pravi full screen, a crossfire trazi full screen....

i sad da probam ubijem ga i radi sve normalno....

neka je glupost sa njim izgleda pa zeza, uglavnom ubio sam ga isad je sve full...

kako sam zivce pogubio vrijeme izgubio i opet reinstalirao sve... al makar radi. odo sad da to spojim na TV i konacno malo uzivam.

btw ne ide bas glat glatko na eyefinity sa sva tri monitora mora se malo smanjiti sve heeh.. pa prvo malo da uizivam u full jepoti a poslije smanjti malo za eyefinity

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crysis 3

e da cpanel i profili, sa novim drajverimz actalist nigdje nemogu naci gdje se sad profili dodaju i da li uopste treba? pokusao sam rucno da odam aplikaciju i kaze a vec ia profil za crysis3 da li da ga overwrite?

malo sa ocoravio izlgeda ali ako moze koja smjernica gdje je to sad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice