Evo meni na 60 % preload,dobio i ja kljuc,pa kad krene ( 2.11 ? ) da bacimo par rundi zajedno.
moj origin id : dokii23 pa tko hoce neka me adda
Evo meni na 60 % preload,dobio i ja kljuc,pa kad krene ( 2.11 ? ) da bacimo par rundi zajedno.
moj origin id : dokii23 pa tko hoce neka me adda
Ja sam se preko drugog sajta prijavio za kljuc pa cemo vidjeti hoce li poslati sutra.
na kojoj stanici ima još ključeva?
na kojoj stanici ima još ključeva?
Pošalji svoje ime i svoj e-mail na invitations@diabolic-servers.com. Postoje šanse da ćeš dobiti. Meni stiglo maloprije (već sam ga dao nekome pošto sam dobio drugi od jednog forumaša) a poslao sam e-mail prije 3.5 sata.
Evo ako još netko nije dobio: 6YZH-MPH8-LJFP-69D8-QDLA
ima netko viška :/?PM molim,i zasto se nikako nemogu ulogirati na 4players stranici?!
EDIT:hvala bih-slackspaceu
evo 5 min koliko mi kcerka dala da igram simpaticno ,brzo skakutavo ,probao na very high ali neigrivo (fps jako nizak) sad do mene ili alphe ,stavio na low sve super,cini mi se da su partije malo kratke
Probao sam i ovo je isti Crysis 2 s novim mapama.
Imam Crysis 2 original i imam negdje 50h igre,i ja ovdje ne vidim neku veću razliku(npr. kakva je bila između Crysis 1 i 2)
Inače igra je zabavna,ali ništa posebno.
Evo vam dva ključa,morate pogoditi par brojeva i slova:2EQY-66F5-????-????-????
2EQY-66F5-BMQS-59D2-7L6H
45JJ-WPLT-UP7A-LM8Y-QXZZ
Ostao mi još jedan invite pa tko se prvi javi dobije.
BTW neka napiše mail na koji da mu pošaljem
POKLONIO
Pokrenuo i ušao na server i imam 10-15 FPS, 5 minuta izlazio iz igre.
Inače konfa je C2D 3ghz, 3GB RAM, ATi HD 5670, a postavke najniže moguće.
Mene ni ne pušta nutra u igru jer je DX11 minimalni zahtjev.
Decki moji igra se cini okej pre kratko da traju runde jer se brzo ono skupi.... ali low fps moj pc stavio sam postavke do kraja i fps je od 18-30 jako jako lose haha katastrofa bolje receno
Decki moji igra se cini okej pre kratko da traju runde jer se brzo ono skupi.... ali low fps moj pc stavio sam postavke do kraja i fps je od 18-30 jako jako lose haha katastrofa bolje receno
Ma Frenky nešto ti ne valja
Ja postavke stavim na Medium i igram, jer jedino tako imam fps iznad 60. Nadam se da ce finalni proizvod biti optimiziran i da nece biti kao ovo s*anje.
Ako nekome treba key za Alphu, neka me kontaktira na pp. Imam jedan višak. ;)
Nmg vjerovati da su stavili da igra radi samo na DX11 karticama :( Dzaba sam skidao Alph-u.
Screen space refleksije požderu performanse, na ovoj mapi ih ima hrpa, kod mene ista stvar, a isto se događa i u Crysisu 2 u sličnim scenama. Samo shading stavi na high umjesto na ultra i problem riješen, fps se podupla. E sad, dali bi to trebalo raditi dobro na našim karticama, ne znam, ja mislim da bi ali eto... možda su to ostavili za SLI konfiguracije ili grafe tipa 690. Ja osobno ne očekujem neki veliki pomak po pitanju performansi jer niti Crysis 2 ne radi puno bolje, razlika je što su tamo po defaultu osakaćeni neki featurei za MP pa na prvi pogled igra radi bolje, u SPu je na žalost ista priča. Masivni frame dropovi ovisno o sceni, sjebani particlesi, teselacija itd...
E i da, nitko ne komentira izmijenjen energy/armor bar te način na koji sada nanosuite radi, više ne uzima energiju dok trčite niti dok je upaljen armor. Uzima za cloak i za armor dok netko puca po vama. Uglavnom, sličnije je Crysis 1 nego Crysis 2 po tome, to mi se sviđa, ono u dvici je bila retardacija.
edit
Probajte "Water" staviti na "High" umjesto "Very High".
HAHA mislio sam da sam jedini koji ce dobiti DX11 error :)
Evo i prvi dojmovi nakon 3 sata neprekidnog napucavanja: Igra mi se sviđa. Ima nekih problema koji će, vjerujem, u finalnoj verziji biti otklonjeni. Crysis 3 je užasno grafički zahtjevan i morao sam igrati na medium (1920x1080) da bi bilo igrivo. Za tih 3 sata sam došao do maksim. 10 ranka što bih ubrojio u nedostatke. U svakom slučaju igru ću kupiti kroz koji mjesec i to ne samo zbog toga što imam sve dosadašnje nastavke već i jer mi se čini ok. Baš me zanima kakva će biti SP kampanja.
Evo nekih SS-ova:
jel zna možda u čem je problem...otkad sam stavio HDMI kabal u nekim igricama kao npr crysis 3 necu dalje nabrajat..slika mi se neraširi kroz cijeli ekran nego ostane crne površine
jel zna možda u čem je problem...otkad sam stavio HDMI kabal u nekim igricama kao npr crysis 3 necu dalje nabrajat..slika mi se neraširi kroz cijeli ekran nego ostane crne površine
Meni je tak bilo čim mi se sistem podigao pa sam morao podesiti u catalystu:
napravio sam to neki dan :D al nisam stavio kvačicu i sad je sve ok tnx
izvoli...
8AHZ-HXCH-VM9Y-F7V9-KPHM
CQGG-YGNT-HJXF-24MM-QH29
Jel ima netko problema sa SLI-jem? Kad mi radi u SLI preformanse su užasne, 1650x1080 sve na LOW bez Hi-Textura i šteka za riknut, a kad isključim SLI sve radi super.
Jel ima netko problema sa SLI-jem? Kad mi radi u SLI preformanse su užasne, 1650x1080 sve na LOW bez Hi-Textura i šteka za riknut, a kad isključim SLI sve radi super.
mozda je nvidia izbacila nove drivere pa probaj instalirat
Ako ima netko alpha key molio bih na pm.. zauzvrat cu dati vec nesto, svako malo imam dota 2 key pa bih to mogo udjelit, trenutno sam podjelio 5 dota keyeva :)