Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 923.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Crysis 2
microman kaže...
stoncin3 kaže...

Možda je srezan i ovaj nastavak nego nis mislio jednake zahtjeve, ali samo kažem da sa najmodernijim GPU-om komadom hardvera od 1000 kuna ne možeš igrati igru na max detaljima.

Pravilo je jedno:Želiš super-duper grafiku, kupi super-duper grafičku. Nebulozno je za očekivat da će igra poput Metro2033 sa max postavkama i FullHD rezom šljakat na primjerice HD6850. Kada Igra ima vrhunsku grafiku i fiziku visoki zahtjevi su realni.

Zato bi sljakala na cf-u. {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Zato bi sljakala na cf-u. {#}

Ne nužno{#}.

I'll be back
14 godina
Crysis 2

Ako nema problema u cf-u to bi bilo dovoljno graficke snage,ako ne onda na neku single gpu koja kosta kao i taj cf,tipa gtx 560 ti soc ili gtx 570.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

gtx 560 ti soc ili gtx 570.

Obje preslabe {#}

14 godina
ATiGamer kaže...
zoharbizo kaže...

Obje preslabe {#}

Hahaha zar je moguce.

14 godina
neaktivan
Crysis 2

GTX 580 OC uz ostale komponente je dovoljna za Full HD + DX11 + Hig Res Texture uz pristojan framerate.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
zoharbizo kaže...

Obje preslabe {#}

Hehe, GTX580 optimalno, poželjno i dvije da ne pada ispod 50FPS-a {#}

I'll be back
14 godina
Crysis 2

Scenarij iz 2007 godine,igra crysis 1,pozeljna graficka kartica 8800gtx a jos pozeljnija 8800 ultra.Historija se ponavlja.{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Scenarij iz 2007 godine,igra crysis 1,pozeljna graficka kartica 8800gtx a jos pozeljnija 8800 ultra.Historija se ponavlja.{#}

Da samo razlika je jedna. 8800ultra je u ono doba došla 5500kn+, a GTX580 dođe 3000kn+.

Šta dobra konkurencija radi.{#}

I'll be back
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ne ponavlja se nikako.

Prvo, Crysis je daleko bolje izgledao od svih igara do tada.

A crysis 2 čak i uz DX11 izgleda malo lošije od prvog djela.

Drugo, 8800GTX je tada bila high end (Ultra najviša) i nisu ga mogle goniti na max sa AA. Čak sve do dolaska jedne 4870X2 (2 generacije kasnije gotovo) se igra kolko tolko mogla igrati uz VH Detalje + AA + DX10 na Full HD/1680x1050 rezoluciji. A garantujem da će iduća generacija high end-a (Čak i Single GPU) goniti Crysis 2 sa svim ovim featursima na max uz gladak FPS.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
14 godina
Crysis 2

Ranko ponavlja se,obe muce high end grafe,o tome pricam,a ne o grafici.Samo se Ati trgnia pa je razlika u cijenama grafi onda i sada nesto bolja.Cca 2000 kn. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ranko ponavlja se,obe muce high end grafe,o tome pricam,a ne o grafici.Samo se Ati trgnia pa je razlika u cijenama grafi onda i sada nesto bolja.Cca 2000 kn. {#}

Ne ponavlja se. 8800GTX nije bila ni dovoljna za ugodno igranje na High Detaljima na 1680x1050 DX10, a Crysis 2 je igriv na Full HD sa DX11 Patchom i High Res teksturama uz GTX 580 i brze ostale komponente.

14 godina
Crysis 2

Nemogu rec da se ne ponavlja,mogu samo rec da je kriterij po cijenama kartica koje ju fluidno pokrecu nizi nego onda(onda nije uopce postojala kartica koja je mogla fluidno pokrenit crysis 1),igra i dalje ostaje pojam kao graficki benchmark kao sta ce i ova bit.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Za texture visoke razlučivosti u Crysis 2 traži se čak i 64-bit OS

klik

Još malo pa čemo imati igru sa sistemskim zahtjevima recommended 8GB RAM DDR3XD

load up your guns bring your friends its fun to lose to pretend
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Za texture visoke razlučivosti u Crysis 2 traži se čak i 64-bit OS

klik

Još malo pa čemo imati igru sa sistemskim zahtjevima recommended 8GB RAM DDR3XD

Ma to je zato sto samo 64bitni OS moze adresirati 4 i vise GB RAMa, no cisto sumnjam da bi osjetio ikakvu razliku između 3 i 8GB u C2.

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

Ma to je zato sto samo 64bitni OS moze adresirati 4 i vise GB RAMa, no cisto sumnjam da bi osjetio ikakvu razliku između 3 i 8GB u C2.

Zbog toga što 64bit po aplikacij može više adresirati od 2GB (32bit ne može više od 2).

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Zbog toga što 64bit po aplikacij može više adresirati od 2GB (32bit ne može više od 2).

I to, da, 32-bitne aplikacije su ograničene na 1.7-2 GB.

Tih 8GB pod recomended je cista debilana, kao i u Metro 2033.

17 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
Ranko Kukumar kaže...

I to, da, 32-bitne aplikacije su ograničene na 1.7-2 GB.

Tih 8GB pod recomended je cista debilana, kao i u Metro 2033.

Da ispadneš debil sa grafom od 4 tisuće kuna{#}

15 godina
neaktivan

Imam GTX 570 i igram mi na dx11 radi odlično. 35-40fps prosjek na 1920x1080 sve na max ultra osim motion blur amout koji je na medium ali mislim da to ne pravi nekakvu razliku. Sa novim patchem igru sam doveo do neke polovice i jedini značajni pad fps-a imam pri većem broju particle-a - ako npr. pucam u objekt direktno ispred sebe. Sad, iskreno, ne znam dali nekakvu razliku čini 8gb rama, ali eto ja ih imam pa možda mi to daje prednost.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 21:31 (Xanzzu).
17 godina
protjeran
Crysis 2

GTX 560 Ti je taman za tu igru sa DX11 patchem;) Ako se gleda nekakva pristojna igrivost sa prosjekom od 30 FPS+ čak uključujući min FPS koji rijetko pada ispod 30.

Ipak sam očekivao više od GTX550 Ti:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

To bas i nije nesto odlicno.

60Fpsa je must have za C2.

Crysis i Crysis Warhead su odlicni na cca 30fpsa,ali ne i ova igra,naprosto,koliko god govorili da su Crysis1 i Warhead neoptimizirani,ne,samo su prenapredni.Grafika kojoj ni dan danas nema premca.

Ako su vam preslabi strojevi igrajte na low-med-high,nitko vas ne tjera da ju igrate na max postavkama.

EDIT: I GTX 550Ti je naprosto preslaba,ima samo 192SPa,to je ko GTX260 stara,no zbog arhitektire,mozda ko GTX275,dakle nista posebno.

GTX560 TI je skroz drugi par rukava,koliko ima,oko 380SPa. Skoro pa duplo,performanse oko 40-66% vece sto nije mala stvar.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 21:41 (BMK).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Haha daXD

Dns nemoš Crysis na full HD i Very High ni sa 4GB DDR3 i HD6990

Ni nakon 4 gdn šta je igra izašla nemoš imat lock na 60 FPS-ova{#}

@BMK i 500kn skuplja!

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 21:44 (stoncin3).
15 godina
neaktivan
BMK kaže...

Crysis i Crysis Warhead su odlicni na cca 30fpsa,ali ne i ova igra,naprosto,koliko god govorili da su Crysis1 i Warhead neoptimizirani,ne,samo su prenapredni.Grafika kojoj ni dan danas nema premca.

Ako su vam preslabi strojevi igrajte na low-med-high,nitko vas ne tjera da ju igrate na max postavkama.

EDIT: I GTX 550Ti je naprosto preslaba,ima samo 192SPa,to je ko GTX260 stara,no zbog arhitektire,mozda ko GTX275,dakle nista posebno.

GTX560 TI je skroz drugi par rukava,koliko ima,oko 380SPa. Skoro pa duplo,performanse oko 40-66% vece sto nije mala stvar.

Točno to, Crysis 2 na 30 FPS je skoro pa neigriv, nevjerojatno kako se igra ubrza kada framerate poraste na 50-60.

17 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
BMK kaže...

Točno to, Crysis 2 na 30 FPS je skoro pa neigriv, nevjerojatno kako se igra ubrza kada framerate poraste na 50-60.

60Hz je uvijek optimalno radi frekvencije ekrana

15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

60Hz je uvijek optimalno radi frekvencije ekrana

Jasno, ali Crysis 2 se od nekig drugih naslova razlikuje po tome što mu 30 FPS nije dovoljno za fluidan gameplay. Ljudskom oku je dovoljno 25 FPS za neprekinuti pokret međutim rastom frameratea se itekako dobija na fluidnosti i glatkoći pokreta. Za razliku od Crysis 2, Metro ide fino i na 23,24 FPS, 30 je već bog bogova.

17 godina
protjeran

Meni se čini sasvim OK na 30 kad stavim Extreme ne Ultra:O

Sada ću probati instalirati i drugi patch za teksture DX11 baš da vidim koliko može potegnuti GTX550 Ti na Ultra i 1080p:D

btw mjereno Frapsom nekih 30 min gameplaya{#}

16 godina
Moze neko iz zg poslat c2 postom, placam postarinu i 10kn.
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
17 godina
protjeran
Crysis 2

DX11 texture patch se ne može uključiti na 32-bitnom sistemu. Nažalost ništa od mjerenja...XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
stoncin3 kaže...

Sada ću probati instalirati i drugi patch za teksture DX11 baš da vidim koliko može potegnuti GTX550 Ti na Ultra i 1080p:D

Racunaj da ti fraps pojede par fpsova.

17 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
stoncin3 kaže...

Racunaj da ti fraps pojede par fpsova.

Aj dobro, neka imam 19 FPS, klokam ju dobim 3-4 FPS-ova, Fraps pojede 2-3 FPS-ova imam...

Hmm{#}

25-26XD

Nie loše.. za jedan Crysis na max i karticu od tisuću kuna

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice