Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 922.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Crysis 2

pih, da na more... ali nije bolje doma modat c2 :)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
Crysis 2

Ima li još tko od vas problema s rušenjem igre pri loadu. Dosad mi je sve radilo savršeno s dx9. Otkad sam stavio ovaj 1.9 patch o dx11 igra se ruši pri svakom loadu

0 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...

Ima li još tko od vas problema s rušenjem igre pri loadu. Dosad mi je sve radilo savršeno s dx9. Otkad sam stavio ovaj 1.9 patch o dx11 igra se ruši pri svakom loadu

jogurt?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
zoharbizo kaže...
Volume kaže...

jogurt?

Nažalost da. Znam da ne bih trebao tu raspravljati o piratskim sr*njima ali eto molim nekog ako zna kako pomoći neka javi barem na pp ako nije problem

14 godina
Crysis 2

Nema pomoci,to znam jer imam isti problem,cekaj update cracka od skidrowa

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 22:59 (zoharbizo).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Jel mi je netko željan poslat DVD s igricom, plaćam poštarinu (imam key) {#}

Vooolim Intel :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
d1spl4yn4m3 kaže...

Za što ti onda treba DVD ako imaš key?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
14 godina
Looka kaže...
d1spl4yn4m3 kaže...

Za što ti onda treba DVD ako imaš key?

Mozda covik nema flat pa nemoze skinit?Nemaju svi tu mogucnost.

16 godina
Crysis 2

Da, imam 15GB, tek na jesen dobivam flat {#}

Ups sad ste me skužili {#}

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 23:10 (8ax).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

imam graficku sa dx10 e sad da li donosi kakvo poboljsanje dx11 patch sto za dx10 ili je pretezito samo za dx11

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

imam graficku sa dx10 e sad da li donosi kakvo poboljsanje dx11 patch sto za dx10 ili je pretezito samo za dx11

kao prvo recenica ti nema smisla. pogledaj ju malo bolje.

drugo, koju tocno graficku imas? ako ti ne podrzava dx11 onda ne mozes igrat na dx11 patchu

Gle ko je iza tebe!
15 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...
Jim Carrey kaže...

drugo, koju tocno graficku imas? ako ti ne podrzava dx11 onda ne mozes igrat na dx11 patchu

nije ni pitao moze li igrati na dx11 patchu -.-

mislim da je ovo pitao, da li patch donosi neka poboljsanja i za dx10 graficke karte, jer jako puno zauzima i vjerovatno je nesto izmjenjano za cijelokupnu igru ;)  (i mene je to zanimalo :)

Vrbaa'''
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
minikdo5 kaže...
Jim Carrey kaže...

nije ni pitao moze li igrati na dx11 patchu -.-

mislim da je ovo pitao, da li patch donosi neka poboljsanja i za dx10 graficke karte, jer jako puno zauzima i vjerovatno je nesto izmjenjano za cijelokupnu igru ;)  (i mene je to zanimalo :)

nisam shvatio pitanje pa...

mislim da ne donosi za dx11 kartice nikakva poboljsanja, u opcijama mozes jedino ukljucit i iskljucit dx11, nista drugo

Gle ko je iza tebe!
14 godina
Jim Carrey kaže...

Osim dx11 opcije donosi i paket novih i boljih tekstura,njega instaliraj kad vec nemos na dx11 igrat.

15 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Mozes instalirati teksture visoke rezolucije, za to ne moraš imati DX11 karticu.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

@minikdo5 ako nisi shvatio pitanje slobodno procitaj vise puta 

nego hvala ostali na pojasnjenju....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

@minikdo5 ako nisi shvatio pitanje slobodno procitaj vise puta 

nego hvala ostali na pojasnjenju....

procitao sam vise puta, al svejedno nema smisla. ugl za dx10 mozes samo teksture stavit

Gle ko je iza tebe!
15 godina
Crysis 2

jel nekom radi benchmark   ? .Adrenaline Crysis 2 Benchmark Tool ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DukeOs kaže...

Meni ne radi jednostavno igra poslje. Ni bench istoXD

Vrati save game na poziciju gdje je stao benchmarkXD

Stavio na Ultra, 1920X1080, DX11 igram sa GTX550 Ti stock (900MHz) mjereno Frapsom AVG 19 FPS-ova{#}

Da ju overclockiram dobio bih negdje 15% a to je 3-4 FPS što je još uvijek neigrivo..

A nadao sam se DX11 na ovoj kartici i Crysis 2 na Ultra i 30 AVG:(

Jedino da stavim detalje na niže High ili možda Extreme. Eh taj vražji KRAJZIS{#}

load up your guns bring your friends its fun to lose to pretend
14 godina
stoncin3 kaže...
DukeOs kaže...

Stavio na Ultra, 1920X1080, DX11 igram sa GTX550 Ti stock (900MHz) mjereno Frapsom AVG 19 FPS-ova{#}

Da ju overclockiram dobio bih negdje 15% a to je 3-4 FPS što je još uvijek neigrivo..

Jedino da stavim detalje na niže High ili možda Extreme. Eh taj vražji KRAJZIS{#}

Pojede ona moju 6850 a di nece gtx 550ti.

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Pojede i moju GTX570.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
stoncin3 kaže...
DukeOs kaže...

Pojede ona moju 6850 a di nece gtx 550ti.

Za 6850 znam da je malo jača ali sa GTX560 Ti sam imao lijepih 45 AVG FPS-ova. Sad 19...:O Lool

BMK kaže...

Pojede i moju GTX570.

A da...?:\ Vidiš to nis znao da GTX570 ne ide na ultra i 1080p kod DX11? Pa kako sam ja imao prije normalni gameplay sa GTX560 Ti OC? Bit će da Zotacova 560 Ti rastura i neke od starije braće GTX 570... O.o

Inače grafa je super.

Nis je dirao na stocku je CPU isto na 3.4GHz (3.3GHz BIOS). Npr Dirt3 DX11 Ultra 1080p benchmark 32 AVG FPS-ova. Kažem na stocku. Ako ju clockam dobim barem 15% jer se daje clockat ko luda. Ali ne treba.

Jedino Crysis i Metro nemoš na max gurat bez GPU-a od 5000kn:D klik {#}

15 godina
neaktivan
Crysis 2

aa kako svi govorite da vam pojede graficke, cak i ove jace 5850, 570... to je igra lose optimizirana ili je stavarno toliko zahtjevna sa tim patchom?

Vrbaa'''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Aj da malo i ja spam-am :-D

prodajem jedan acc sa navedenom igrom, pa ako je ntko zainteresiran nek se javi na pp :-D

inaće igra je dobra, ali me živciraju neke stvari, kao što je super precizan pištolj...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ma na DX9 Crysis 2 milina. Užitak je bio igrati ju. Sad sa DX11 patchem vidljiva je razlika u grafici samo je igra 30% sporijaXD Isti slučaj sa Metro2033 koji uopće nez ni ako se može igrat bez DX11

Isto tako je bilo 2007. kada je izašao Crysis org prvi nastavak. Trebao si imat HD4870x2 koja je onda koštala preko 4 soma kuna da biš ju vrtio na onda DX10.1 i onda je najviše bila reza 1680X1050. Poslje gdn dna kasnije repriza Crysisa, Warhead neš malo bolje optimiziran no opet isti slučaj sa skupim GPU-ovima ako želiš max grafičke postavke u igri.

A zaš ne bi kad si ju već i kupio igrao na Very High?

Totalni rastur za shootere.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 19:05 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ma na DX9 Crysis 2 milina. Užitak je bio igrati ju. Sad sa DX11 patchem vidljiva je razlika u grafici samo je igra 30% sporijaXD Isti slučaj sa Metro2033 koji uopće nez ni ako se može igrat bez DX11

Isto tako je bilo 2007. kada je izašao Crysis org prvi nastavak. Trebao si imat HD4870x2 koja je onda koštala preko 4 soma kuna da biš ju vrtio na onda DX10.1 i onda je najviše bila reza 1680X1050. Poslje gdn dna kasnije repriza Crysisa, Warhead neš malo bolje optimiziran no opet isti slučaj sa skupim GPU-ovima ako želiš max grafičke postavke u igri.

Warhed nije neš bolje "optimiziran", Warhed je srezan u odnosu na prvi Crysis, baš kao što je drugi Crysis srezan u odnosu na Warhed.

I neznam šta ste mislili da će texture sa vecom rezom i DX11 imat jednake zahtjeve?

I'll be back
17 godina
protjeran
microman kaže...
stoncin3 kaže...

Warhed nije neš bolje "optimiziran", Warhed je srezan u odnosu na prvi Crysis, baš kao što je drugi Crysis srezan u odnosu na Warhed.

I neznam šta ste mislili da će texture sa vecom rezom i DX11 imat jednake zahtjeve?

Možda je srezan i ovaj nastavak nego nis mislio jednake zahtjeve, ali samo kažem da sa najmodernijim GPU-om komadom hardvera od 1000 kuna ne možeš igrati igru na max detaljima.

15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

sa GTX560 Ti sam imao lijepih 45 AVG FPS-ova.

Da pogodim - nisi instalirao teksure visoke rezolucije.

Nema nikakve šanse da je pokrećeš glatko na FHD sa GTX560 Ti.

Almin94 kaže...

aa kako svi govorite da vam pojede graficke, cak i ove jace 5850, 570... to je igra lose optimizirana ili je stavarno toliko zahtjevna sa tim patchom?

U DX11 patchu se nalaze i neki fičeri koje su komotno mogli staviti odmah u DX9 no ovak nam mogu bolje prodat priču u fuckin' DX11 grafici. Parallax mapping je jedan od tih fičera, on na neki način fejka teselaciju i izvediv je u DX9 APIju. Patch nam je donio nekoliko noviteta i svaki zahtjeva resurse, neki malo više neki malo manje.

Tako da igra (ili patch) nije neoptimizirana već jednostavno za male pomake je ponekad nužna znatna količina posla.

14 godina
stoncin3 kaže...
microman kaže...
stoncin3 kaže...

Možda je srezan i ovaj nastavak nego nis mislio jednake zahtjeve, ali samo kažem da sa najmodernijim GPU-om komadom hardvera od 1000 kuna ne možeš igrati igru na max detaljima.

Mozes ti nju igrat na maxed out samo ne na toj rezi,full hd je uvik bia za one sa dubljim dzepom.

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Pravilo je jedno:Želiš super-duper grafiku, kupi super-duper grafičku. Nebulozno je za očekivat da će igra poput Metro2033 sa max postavkama i FullHD rezom šljakat na primjerice HD6850. Kada Igra ima vrhunsku grafiku i fiziku visoki zahtjevi su realni.

I'll be back
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice