Igra izlazi sutra.Za sada ocjene koje dobiva su desetke i kako kazu igra je masterpiece.
Igra izlazi sutra.Za sada ocjene koje dobiva su desetke i kako kazu igra je masterpiece.
Jebemti dobro da si mi reko.U zadnji cas.Odma sam isao otkazat preorder.Nadam se da cu moc jer imam game pass vec
Jucer odigrao prvi puta, CK2 mi je uletio u krivo vrijeme i nije mi se zajebavalo sa detaljima.
Krenuo oko 7, nisam ni trepuno vec 3 ujutro. Bem ti sve, fantasticno zabavno.
Jucer odigrao prvi puta, CK2 mi je uletio u krivo vrijeme i nije mi se zajebavalo sa detaljima.
Krenuo oko 7, nisam ni trepuno vec 3 ujutro. Bem ti sve, fantasticno zabavno.
ja isto imam
fan eu-a ali moram priznat moram ovo dobro proucit da bih znao odigrati.
Osnove pohvatas u sat-dva, vise je strah od velicine mape i pregrsta opcija nego stvarni pregrst opcija.
Ali jako jako zabavno.
mah, totalno sam ravnodušan za te nove paradoxove igre. očekuje nas 5-6-7 godina bjesomučnih dlc-ova i "free" patcheva, a još kad znam da će svaki od njih breakati i još više bacati igru iz balansa u cilju prodaje dlc-ova, najrađe ne bi ni isprobavao...
eu4 su totalno uništili sa zadnja 2 dlc-a, gameplay zbugan i prepun nebalansiranih elemenata, tehnički su igru rasturili, vuče se ko krepan magarac na 6c/12t ryzenu i 8gb ram...
Torrent i amen, nema sanse da dam 1 cent za njihove igre. Kupis ck2, hrpu dlcova i na kraju daju ck2 +1 dlc besplatno... a sto je s ovima koji su kupili ck2 i hrpu dlcova? Nista...
Lijepo skinite sa torrenta, igrajte i to je to, kasnije kada na torrentu izade nova verzija i/ili neki dlc koji vam se svida, samo kopirajte save fajl i amen ako je nova verzija, ako je dlc nista, samo radite copy-paste dlc foldera.
Eh, dao sam 1 euro za Microsoft Game Pass, skinuo od tamo i za sada bi uzeo igru na steamu kada ovo istekne.
Eto mi kaj igrati nakon Wasteland 3 - dobar ovaj game pass :))