CrossFire

poruka: 444
|
čitano: 144.910
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: CroSSfirE
Danyrock kaže...

Probo sam i to ali i dalje auto patch se samo ugasi i koda nisam upalio igru

Par puta pokreni igru jer izgleda da ti skine jedan dio pa se izgasi pa ce ti drugi dio i tako dalje

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan

Pokušo sam i to i dalje samo se gasi na 10 sec pokaže autopatch i ugasi probo sam kompitabilnost namještat skido sam sa 10 različitih stranica i dalje je isto dali je stvarno možda do windowsa?

15 godina
neaktivan

http://forum.z8games.com/showthread.php?t=52579

pogledaj ovdje, pogotovo vodic za pravilnu reinstalaciju crossfirea

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
14 godina
neaktivan

Ma skonto sam šta je ;) neradi na Windows 7 Ati gamer edition stavio sam Windows 7 ultimate i sad radi samo sam moro cros 50 puta pokrenit da mi patchira na verziju s kojom mogu igrat hvala vam ljudi na pomoći :D

15 godina
Danyrock kaže...

Ma skonto sam šta je ;) neradi na Windows 7 Ati gamer edition stavio sam Windows 7 ultimate i sad radi samo sam moro cros 50 puta pokrenit da mi patchira na verziju s kojom mogu igrat hvala vam ljudi na pomoći :D

E pa to sam ti i bio rekao, da, sorry i ja imam ultimate

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
13 godina
neaktivan

Dobra idea... :)

Jer mi mozes mozda link poslat, od koje stranice si ti crossfire Download?

Moj bratic je mor restartirat svoj Notebook, pa nemoze igrat vise i ja isto ne...

Pokusali smo vec od par stranica download ali nejde...

15 godina
Billilina kaže...

Dobra idea... :)

Jer mi mozes mozda link poslat, od koje stranice si ti crossfire Download?

Moj bratic je mor restartirat svoj Notebook, pa nemoze igrat vise i ja isto ne...

Pokusali smo vec od par stranica download ali nejde...

Pa smjeh

Skini sa stranice njihove, east coast miror 4 http://crossfire.z8games.com/downloads2.aspx

13 godina
neaktivan
CroSSfirE

Imam clan za crossfire, ali nemam puno članova jer je nov pa bih molio sve koji nemaju clan da se pridruže: Hard[S]tyle !

Ivan Nosić

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroSSfirE

Naslov: CroSSfirE

..

Kao da ga je neka LoOoDaCHa pisala

Ofc.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroSSfirE

Hahaha :D

Ivan Nosić

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

pozdrav, igram crossfire vec dugo vremena i radim filmice ili ti ga montaze pa molim da pogledate ako vas zanima.

Achy.

Duh Sveti....
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uf ne volim GM. Nije problem u modu nego ljudima koji ga igraju, iz videa vidim da si to iskusio i na vlastitoj kozi (kickanje). Finu kolekciju oruzja imas. A i dobar glazbeni ukus :D

I da, bolesno dobro igras.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 17:04 (rustweaver).
15 godina
Ačx kaže...

pozdrav, igram crossfire vec dugo vremena i radim filmice ili ti ga montaze pa molim da pogledate ako vas zanima.

Achy.

Ja volim isto zaigrat GM, ali zadnjih pola godine i vise to nije moguce. Samo hackeri i noobine koje kikaju. {#}

btw dobar video.

www.facebook.com/Battlefield3.Info
14 godina
neaktivan
CrossFire

Ajmooo dičaci izašao je Zombie patch. Vaša mišljenja i komentari....

Dont hack,be PRO!!

1 0 hvala 0
15 godina
Re: CrossFire
JosipCod kaže...

Ajmooo dičaci izašao je Zombie patch. Vaša mišljenja i komentari....

Premalo EXP/GP. Da bi dobijo bolje kutije moro bi sve zombije sam ubit. Što je nemoguće. Kupio novu pušku (Ruger Mini 14), dobra puska. Dosta precizna prvih par metaka i velik DMG.

Samo je glupo sto vise nitko ne igra ostale modove, samo glupe zombije. 

15 godina
neaktivan

Nova puska tako-tako. Novi mod je odlican i poprilicno izazovan, samo sam jucer zbog njega imao problema s obavljanjem misije jer su svi igrali ZM.

[rant]

Trebala su mi 2 hebena sata za misiju jer bih i u ono malo S&D igara sto sam nasao obavezno zavrsio u timu punom idiota. Da to malo ilustriram: jedan lik (major rank), je setao oko bombe, reloadao oruzje, gledao u bombu, dok se napokon nije sjetio defusati (naravno tada je bilo prekasno)

[/rant]

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Premalo EXP/GP.

E pa za to imas hero mode.

15 godina
neaktivan

Malo konkretnija iskustva sa ZM-om:

Easy tezina je prelagana, zombiji preslabi a kako ne ide dalje od 20 runde nagrade su smijesne. Po mom nekom mjerenju nemoguce je izvuci vise od cca 110k bodova na easy tezini.

Normal tezina je opaka. 30 rundi, a prava sranja pocinju u 25-oj kada se vise drugi igraci ne mogu pridruzivati. Nakon 25-te runde bodovi skacu kao blesavi, i u pravilu se udvostrucuju nakon svake runde tako da se na kraju 29-te runde dobije 100k bodova. Boss koji se nalazi u biohazard mapi leti i puno je opasniji, no zato pored njega nema puno ostalih neprijatelja, za razliku od bossa na unearth mapi koji sam po sebi nije pretjerano opasan, ali zato cijela mapa vrvi zombijima (do te mjere da ga ja uopce nisam uspio napadati nego sam bio prezaposlen drzanjem zombija na distanci).

Dva savjeta:

• na unearth mapi u 25 ili 26 rundi (ne sjecam se sada tocno) se stvori ogroman broj duhova, ako se setate po vani krepat cete veoma brzo. Najbolja je stvar sa jos jednim ili vise igraca se zavuci u jednu od prostorija sa jednim ulazom i rokati duhove kako prolaze kroz vrata, tako ce ta runda biti drasticno laksa.
  • kada izgubite sve zivote, ne izlazite odmah iz igre, pustite da timer odbroji do kraja. Naime ako runda zavrsi dok ste vi jos u "limbu" dobit cete bodove i za kraj te runde.

I jos nesto, onaj mac/bodez kriss koji se moze dobiti iz srebrnih kutija je predobra stvar. U ZM-u ako ga se koristi u kombinaciji sa boostom postaje nevjerojatno jak i kosi i najzilavije mutante u par udaraca.

I za kraj. Crossfire ne bi bio crossfire bez bugova:

Ovdje su se zombiji jednostavno zaglavili, kako mi nismo mogli do njih to je bio i kraj te igre.

Ove dvije su svijeze. Slika govori vise od tisucu rijeci - pogled na mapu Biohazard odozdo {#}. Naime u jednom sam trenutku skocio i jednostavno propao kroz pod. Kako sam i dalje mogao ubijati zombije, pomagao sam svom timu dok nisam ostao bez metaka nakon cega sam ih zamolio da me kickaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 14:49 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
CrossFire

Evo novi filmić od mene.

Duh Sveti....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CrossFire

Jel igra itko Crossfire Europe?

Ima puno manje hakera i ping je dosta manji.

Igra je u Open Beti, pa ima malo nekakvih problema sa serverom, ali to će sve biti otklonjeno u full verziji koja dolazi za par dana. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Jel igra itko Crossfire Europe?

Ima puno manje hakera i ping je dosta manji.

Igra je u Open Beti, pa ima malo nekakvih problema sa serverom, ali to će sve biti otklonjeno u full verziji koja dolazi za par dana. {#}

ja igram i dobro samo što treba opet sve ispočetka rank up i to pa mi se neda i ipak se držim CF ali CF EU je bolji (NO HAX,MALI PING)

Dont hack,be PRO!!
14 godina
neaktivan
CrossFire

Već kad je ovdje CF ajde da započnem rapsravu o CF EU. Kakav je,grafika,oružja,gameplay.....

Dont hack,be PRO!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 8:44 (JosipCod).

0 0 hvala 0
15 godina
CrossFire

Grafika je skroz ista.

Gameplay je malo drukcij, imam osjecaj da ima vise noob-ova koji ne znaju igrat i onda te kick-aju jer misle da imas hack.

Oruzja su razlicita. Evo sad su u zadnjem patch-u dodali Kriss Super V za 40k GP.

Cijelo vrijeme su neki event-i. Uvjek se nesto dijeli ili dobiva. Ne samo vezano za igru nego i i real life nagrade (Alien ware laptop, Kindle Fire, neki monitor...).

Cheater-a ima puno manje. Isto tako ovdje se cheater-i stvano ban-aju, a ne kao u Z8games. Ovdje je pravilo da ako samo jednom te uhvate da imas cheat da odma dobiješ permanent account ban + IP ban + hardware ban.

Tako da se uopće ne isplati imati cheat ovdje. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
Isto tako ovdje se cheater-i stvano ban-aju, a ne kao u Z8games. Ovdje je pravilo da ako samo jednom te uhvate da imas cheat da odma dobiješ permanent account ban + IP ban + hardware ban.

Banaju i u Crossfire NA, samo sto Z8 nema dovoljno osoblja (ili su lijeni pa rade sporo). Gotovo svaki cheater kojeg sam ja prijavio je dobio ban nakon dan-dva. Treba znati kako prijaviti, a da i ne spominjem kako se vecina balavaca dere "omg hack" na ljude koji zapravo i ne varaju. Kada prijavis one ocite, ban je zagarantiran.

Ali ima jedna zeznuta stvar sa sistemom bananja. Postoji takozvani auto ban sustav koji se aktivira kada Xtrap detektira neke tipove hackova te automatski bana igraca. ALI auto ban nije trajan nego traje 12 dana (ako se dobro sjecam). U cemu je tu problem? U tome sto Z8 osoblje ne vidi tip bana koji je aktivan na igracu (nevjerojatno ali istinito) i tada se dogodi slijedece: prijavis igraca kojemu se vec aktivirao auto ban, Z8 pogleda tvoj report, vidi da je igrac vec banan i ne dodjeli mu nikakav dodatan ban. 12 dana kasnije, auto ban istekne i cheater igra kao da se nista nije dogodilo.

15 godina
CrossFire

Na z8games verziji 100% sam siguran da nemaju permanent ban iz prve. Prvo imas neke opomene od 10-ak dana i onda tek samo account ban. Nikakav IP ban ili slicno.

Cheater samo napravi novi account i igra ko da se nista nije desilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CrossFire

fk.. Pogresna tema..

Say Hello To My Little Friend
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 20:33 (Scarfaceee).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Na z8games verziji 100% sam siguran da nemaju permanent ban iz prve.

Ja znam jednog lika iz Latvije, bio je rank Captain, hvalio mi se kako ga "nitko ne moze banati" jer on mijenja IP adresu. Neko sam se vrijeme svadao s njime jer je to sto je rekao naprosto teska glupost. Nakon sto mi je dopi*dilo prijavio sam ga i od tada igra sa novim accountom. Ne mogu reci je li ga vec netko prije mene prijavljivao, ali kad sam ga ja prijavio iduci dan je odmah dobio ban.

Ferritin kaže...

Nikakav IP ban ili slicno.

Kako mislis provesti IP ban ako nitko od nas ne koristi staticke IP adrese? Banas neciju IP adresu on se disconnecta, connecta i eto ga natrag s drugom IP adresom. Vodio sam nekoliko IRC kanala i znam kako to funkcionira.

Ferritin kaže...

Cheater samo napravi novi account i igra ko da se nista nije desilo.

Ovo je tocno. Zato igram na ranked serveru. Kada netko dobije bananka barem znas da se nece pojaviti neko vrijeme dok sa novim accountom ne nabije rank za ranked server.

14 godina
neaktivan
CrossFire

Imate pravo za CF US s tim banovima i glupostima i najradje bih počeo igrat CF EU ali tu dolazi problem acc. NEDA MI SE RANK UP OPET!!!! ovdje sam jakoooo blizu Cpt. i tak mi se neda rank up u EU ali da je EU bolji sa sustavima bana i ostalim  da. I vjerujem da će mnogi igrat US dok im ne dosadi. A neki nemaju vremena igrat 2 CF jer daily pa ovo pa ono....

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
16 godina
CrossFire

Što reći osim da je Crossfire dobra igra, ali da su je upropastili hakeri i varalice. Igra mi se svidjela, ali su je stvarno upropastili oni koji je ne znaju igrati tj. ne ide im pa onda moraju varati - budale.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 13:26 (Izzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CrossFire

Evo javljam vam se opet sa malim novostima iz CF Europe.

Farmanje je zabranjeno. Ne smije se više farmati EXP. Možete dobit ban i reset cijelog account-a. Za sada su već banali preko 1700 accounta koji su povezani sa farmanjem (pravi farmeri, njihove "krave" itd.) http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/t/2295.aspx

Svaki vikend dobijamo EXP+ i GP+ event-e. Ovaj vikend je bilo 30%EXP/30%GP.

Ako napravite novi account, dobivate M4A1 Tiger (30 dana), Kriss Super V Tiger (30dana), i watter bottle (+10%EXP, 7 dana). http://crossfire.gamerage.com/news/eventread/0/1/63

Mogu reći da je CF Europe super. Već sam osvojio ~15k RP (premium novac, kao i ZP na CF NA/UK) na raznim event-ima.

Patch sa RP-om dolazi uskoro. Očekujemo ga ovaj tjedan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice