CrossFire

poruka: 444
|
čitano: 144.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
CroSSfirE

Username mi je mmari577, nisam ni u kakvom klanu.

Neću još u klan nikakav, bar 2-3 tjedna da se malo ispraksam, da nebudem najveći noob Osmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Crossfire
kamy001 kaže...
ok hvala ti samo me zanima to jer nemam para a kupio sam oruzije koje mi bas nije dobro pa sam mislio ponovno napraviti acaunt! zbog para ali onda ce biti poslije sad sam daleko doguro,neznam bas citati cinove ali imam oko 16tisuca ubijenih,14 de...tj onaj trokut sa dvije crtice ispod! jes se dobiju pare poslije toga cina!!! hvala ti prijatelju!!

bolje ti je da se navikneš na to oružje koje si kupio i da ga neprodaješ jer nećeš dobit puno love...Poslje tog ranka nećes dobit ništa love dobit ćes tek kad budeš 2nd LT...(to ti je onaj "zlatni kvadrat")

15 godina
neaktivan

evo kolko sam svatio ti si ovaj prvi rank..-sad vidis kolko ti još treba...mislim da ce ti ovo pomoć: ja sam isto ovaj prvi rank imam 150 000 exp do ovog zlatnog na slici fali mi još 150 000exp...

16 godina
CroSSfirE

Samo da javim svim početnicima da ni slučajno ne kupuju prokleti m4, bolje je s onom m16-kom igrat.

Ja sam to uradio i sad sam napravio drugi acc jer sam potrošio lovu u ništa.

Sad ću igrat s m16 i čekad kad mognem kupit kalaš, valjda je on bolji.

Btw novi username mi je baterija94, nick mi je: Baterija - ako hoćete addajte me u prijatelje.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 18:06 (xxxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: CroSSfirE

ko treba klan neka dode ZGsoldiers    ... :)

16 godina
CroSSfirE

Evo ja bi možda mogao.

Primate li njubove Belji se

Jesul svi u klanu s balkana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://zgsoldiers.blog.hr/ pogledaj ovo malo je prejednostavno ali dobro izgleda...

16 godina
CroSSfirE

Dobro je, možda bi mogli i neki forum otvorit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CroSSfirE

igro sam igru, katastrofa... Kada sam krenio igrat CS preporodio sam see... Grafika u CrossFireu je katastrofa..

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
protjeran
DombaCoD kaže...

igro sam igru, katastrofa... Kada sam krenio igrat CS preporodio sam see... Grafika u CrossFireu je katastrofa..

Možda tebi! ali ostalima ne! igra je baš odlićna malo s CSS (Counter Strike Source) preć na nešto novo odlična je igra šta sad i ti!

Po pitanju foruma jel onaj forum što se plaća ili neki free host?

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
CroSSfirE

Pa slušaj CS je više taktička igra, ovo mi više ide tempo igre na nekakav quake - tj brzina je najvažnija (igram samo TDM, ne volim one ostale modove, jedino nekad FFA)

I ja sam na početku mislio da je igra kopija CS-a al kad malo zaigraš skužiš da su igre dosta drugačije.

BTW. Mogu ja napravit nekakav forum za klan ako treba - samo javi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa ako imas vremena napravi... :)

16 godina
CroSSfirE

Sklepat ću nešto do sutra :)

BTW mogao bi na str. clana napisat ko sve u njemu igra i tako još neke podatke...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

sos

errando discimus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

Svi koji nemaju clan dodite u moj xXx-CrO-xXx

Tko je to tamo

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CroSSfirE

bolji je CROATIA i ja sam trenutno u njemu......22 rank u svijetu

jogurt nema kičmu

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

ZGsoldiers je nastao prije 2 mjeseca- rank 800 ...

Croatia je nastao prije 8 mj. - rank 22 ... mozda jesi bolji neznam 

15 godina
neaktivan

e primate u klanove igrače koji nisu pro?

Duh Sveti....
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

molim vas moze li par ssova iz te igre crossfire ... pa mozda i ja zaigram ;)

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

molim vas moze li par ssova iz te igre crossfire ... pa mozda i ja zaigram ;)

Screenshoti su u mojem potpisu.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
15 godina
neaktivan

da

Tko je to tamo
15 godina
neaktivan
Ačx kaže...
Ryder007 kaže...

e moze mi netko dat link za download neda mi se trazitr na google

http://www.brothersoft.com/games/cross-fire.html

ovdje možeš skinuti igru

virus!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
Ačx kaže...
Ryder007 kaže...

ovdje možeš skinuti igru

virus!

uopce nije virus ja je ponovno skinuo danas i nije bilo nikakvih virusa....ni blizu kakvog problema!

Tko je to tamo
15 godina
neaktivan
pero1111 kaže...
dr. zlo kaže...
Ačx kaže...
Ryder007 kaže...

ovdje možeš skinuti igru

virus!

uopce nije virus ja je ponovno skinuo danas i nije bilo nikakvih virusa....ni blizu kakvog problema!

a meni je shebalo komp tako da mi ga je blokiralo za 2 sata i nisan moga ništa osim gledat kako mi je cpu usage 100%

onda san uša u safemod i izbrisa ga i više u start menu nisan moga nać skoro nijednog programa pa san reinstalira windowse

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
16 godina
neaktivan
CroSSfirE

Brothersoft je sumnjiva stranica, ne skidajte od tamo.

Evo link na službenu stranicu CrossFirea: http://crossfire.z8games.com/index.aspx

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ačx kaže...

e primate u klanove igrače koji nisu pro?

naravno da primamo ako se drze pravila...

15 godina
neaktivan

Ja sam neko vrijeme igrao tu igru, no zgadilo mi se jer nisam mogao niti jedan match odigrat bez cheatera. Ponajviše ih je bilo na Knife Only i Sniper Only pa sam onda odustao jer nisam više mogao podnijeti. Zabavan mi je bio onaj mod kad je jedna ekipa skupina duhova koja imaju samo noževe i moraju postaviti eksploziv, a druga skupina ih mora spriječiti u tome. Uglavnom igrao sam tu igru jedino zato jer nisam imao šta drugo igrati jer sam imao jako slab komp pa nisam imao nešto izbora.

Upoznao sam mnogo dobrih igrača, bio u jako dobrim klanovima no ne pomišljam na to da se vratim. Trenutno imam malo bolji komp pa se mogu pokrenuti neki malo popularniji MP naslovi.

Xfire - spartan761
15 godina
neaktivan
CroSSfirE

evo malo od zgsoldiers rank je 773

errando discimus
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CroSSfirE

dal radi na win 7? kad sam isprobavao na RC7100 nije sljakalo, pojavljivao se Blue screen of death :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CroSSfirE

stvarno jel to radi win 7

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice