Raznesite dojmove, jel ko igrao. Jel podržava tipkovnicu igra?
al ne kuzim da niko nije igro... :(
kATASTROFA. Sad se i noname naslovi prodavaju za 50 kn po kioscima...
za te novce dobim neku stariju kvalitetniju igru na steamu ili u hg-spotu
A baš je "igrica"... :D ROFL
Kad vidiš ovo, zapitaš se jel gospoda u Provoxu i ostale "igrice" ovako radi...
ah... gdje su ona vremena kad su naši napravili Seriuos Sam-a... to je stvarno bila majstorski napravljena igra- proslavila se po dobrom engineu (humor da ni ne spominjemo), koji je omogućavao puno neprijatelja na 1 mapi (što je za ta vremena bilo praktički nezamislivo), pa je u jednom trenutku bila jako važna za cijelu povijest igara...

Ali takvu igru prodavat za 50 kuna!!!! (Vidio sam je uzivo i jednostavno covjek nemoze vjerovat). Ne omalovazavam ljude iz Provoxa, dapace bili su napravili onu svemirsku igru sta je imala pristojnu grafiku (za igrivost neznam, nisam igro), ali ovako nesto ici uvalit ljudima kada na trzistu haraju samo takve igre, sta mogu ocekivat. Neko je gore spomenuo bla, bla, to je hrvatsko, ovo, ono, ali ako je hrvatsko ne treba znacit da je dobro i da treba za to dati 50 kuna. Iscupam nintendo iz 93, usisam 10 kila prasine i ozezi miki po mortal combat-u. mene je najvise odusevio clanak u 24 sata sta sam citiro par postova prije!! ADRENALINSKA ZABAVA!!!!! OMG
Ali takvu igru prodavat za 50 kuna!!!! (Vidio sam je uzivo i jednostavno covjek nemoze vjerovat). Ne omalovazavam ljude iz Provoxa, dapace bili su napravili onu svemirsku igru sta je imala pristojnu grafiku (za igrivost neznam, nisam igro), ali ovako nesto ici uvalit ljudima kada na trzistu haraju samo takve igre, sta mogu ocekivat. Neko je gore spomenuo bla, bla, to je hrvatsko, ovo, ono, ali ako je hrvatsko ne treba znacit da je dobro i da treba za to dati 50 kuna. Iscupam nintendo iz 93, usisam 10 kila prasine i ozezi miki po mortal combat-u. mene je najvise odusevio clanak u 24 sata sta sam citiro par postova prije!! ADRENALINSKA ZABAVA!!!!! OMG
Jaoo jučer sam vidio reklamu.... Ne znam dal da se smijel ili plačem
Bolje otič na Steam i potrošit tih 49 kuna na neki stariji klasik.
ja vjerujem da oni rade te igre pod prisilom Microsofta i ostalih velikih izdavača, da bi kupci vidjeli kak je ta igra jadna (u ovom slučaju cro cop), pa onda mi kupujemo igre koje su bolje od ove.
Evo napokon primjer 'igrice'
(CoD-ovi su ipak 'igre' i ne mogu se s ovak nečim ni uspoređivati)
Ne mogu vjerovati,BUG je prodal svoju dušu vragu.Reklamiraju CRO-Cop igru pod pokroviteljstvom 24 sata ne svojoj stranici.
Dečki u BUG-u stvarno ste me razočarali,sad manje cjenim BUG.Da reklamirate tek šugave novine,za nepismene ljude...
Daj mi recite kaj se je dogodilo u redakciji,kaj vam tak trebaju novci da njih morate reklamirati?!
Ah...
ja vjerujem da oni rade te igre pod prisilom Microsofta i ostalih velikih izdavača, da bi kupci vidjeli kak je ta igra jadna (u ovom slučaju cro cop), pa onda mi kupujemo igre koje su bolje od ove.
Ne mogu vjerovati,BUG je prodal svoju dušu vragu.Reklamiraju CRO-Cop igru pod pokroviteljstvom 24 sata ne svojoj stranici.
Dečki u BUG-u stvarno ste me razočarali,sad manje cjenim BUG.Da reklamirate tek šugave novine,za nepismene ljude...
Daj mi recite kaj se je dogodilo u redakciji,kaj vam tak trebaju novci da njih morate reklamirati?!
Ah...
Pa sad, šugave ili ne, ništa manje šugavi od ostalih novina. A portal im je vjerojatno najbrži u Hrvatskoj (s vijestima) i vizualno najgenijalnije riješen.

bwahahahahahahah.... evo brat mi kupio igru iz zahebancije i nemogu se odvojiti od nje :) priča ide da se mirko, najveći borac mortal worlda treba boriti protiv dark lord vraga i njegovih sila zla! ali najjača stvar u igri je gramatika i povezanost levela npr. lvl1 "i go to my friend kato the samurai. he sawed a strange looking woman and tried to act like he not notice her but she turn him to evil and i need to kill him in the neck.". lvl3 "my good friend ... works in buckingham palace sewer. a strange liquid started gushing, but he didnt know what it is, so he tasted it. now he is mutant and i kill him in the neck.".... udarci ponuđeni su: udarac nogom u jaja, udarac nogom u jaja, udarac šakom u jaja i udarac šakom u prsa. e da, mirko se tuče protiv boba sappa i babuna u jednom trenutku :D 50kn definitivno dobro utrošenih!
Daj neko par screenshotova pošaljite
Ah...