Cro Cop Igra

poruka: 81
|
čitano: 16.533
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Cro Cop Igra

Raznesite dojmove, jel ko igrao. Jel podržava tipkovnicu igra?

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
pa sigurno da podrzava kak bi se udarci zadavali i kombo?
al ne kuzim da niko nije igro... :(
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
Cro Cop Igra

kATASTROFA. Sad se i noname naslovi prodavaju za 50 kn po kioscima...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cro Cop Igra

za te novce dobim neku stariju kvalitetniju igru na steamu ili u hg-spotu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cro Cop Igra

A baš je "igrica"... :D ROFL

Kad vidiš ovo, zapitaš se jel gospoda u Provoxu i ostale "igrice" ovako radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
UBIZEC cORPORATION kaže...
izgleda da niko nema kinte da kupi :(
 recesija, kada bi platio igru, onda bi trazio da nesto i valja :D:D
 recesija podrazumjeva i pad cijena i povećanje potrošnje
www.svijetkulture.com
16 godina
I like chineese kaže...

ah... gdje su ona vremena kad su naši napravili Seriuos Sam-a... to je stvarno bila majstorski napravljena igra- proslavila se po dobrom engineu (humor da ni ne spominjemo), koji je omogućavao puno neprijatelja na 1 mapi (što je za ta vremena bilo praktički nezamislivo), pa je u jednom trenutku bila jako važna za cijelu povijest igara...

Taj Ozbiljni je bil stvarno igra i pol, sati i sati čistog napucavanja i odmaranja sivih stanica od dosadnih cijelodnevnih predavanja... Jedini istinski nasljednik ĐukeNuklearca (... and I'm all out of gum!)
Cool
Ovaj CroCop mi se čini ko nešto na brzinu sklepano za izvuć koju kunu od klinaca...
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 1:49 (PrimeSuspect).
17 godina
Cro Cop Igra

Ali takvu igru prodavat za 50 kuna!!!! (Vidio sam je uzivo i jednostavno covjek nemoze vjerovat). Ne omalovazavam ljude iz Provoxa, dapace bili su napravili onu svemirsku igru sta je imala pristojnu grafiku (za igrivost neznam, nisam igro), ali ovako nesto ici uvalit ljudima kada na trzistu haraju samo takve igre, sta mogu ocekivat. Neko je gore spomenuo bla, bla, to je hrvatsko, ovo, ono, ali ako je hrvatsko ne treba znacit da je dobro i da treba za to dati 50 kuna. Iscupam nintendo iz 93, usisam 10 kila prasine i ozezi miki po mortal combat-u. mene je najvise odusevio clanak u 24 sata sta sam citiro par postova prije!! ADRENALINSKA ZABAVA!!!!! OMG

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/1xCh120mm, 4xCh 92mm/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ali takvu igru prodavat za 50 kuna!!!! (Vidio sam je uzivo i jednostavno covjek nemoze vjerovat). Ne omalovazavam ljude iz Provoxa, dapace bili su napravili onu svemirsku igru sta je imala pristojnu grafiku (za igrivost neznam, nisam igro), ali ovako nesto ici uvalit ljudima kada na trzistu haraju samo takve igre, sta mogu ocekivat. Neko je gore spomenuo bla, bla, to je hrvatsko, ovo, ono, ali ako je hrvatsko ne treba znacit da je dobro i da treba za to dati 50 kuna. Iscupam nintendo iz 93, usisam 10 kila prasine i ozezi miki po mortal combat-u. mene je najvise odusevio clanak u 24 sata sta sam citiro par postova prije!! ADRENALINSKA ZABAVA!!!!! OMG

A čuj da bi se radilo igre treba imat novca, a ako su momci našli način da izvuku koju kunu više zašto ne? Možda baš to što sam dao 50 kn za ovu igru omogući da i dalje prave igre na razini kvalitete kao SpaceForce : Rogue Universe - ako ne i bolje. Možda će danjašnjoj dječici biti drago igrati ovo isto kao što je nama bilo drago igrati Mortal Kombat. I sam se se našao 100 puta u situaciji gdje mi se neko smeće od igre ipak sviđa. Ja je neću kupiti jer me borilačke igre nikad nisu zanimale, al znam najmanje 20 svojih prijatelja koji bi sigurno uživali u toj igri samo zato što je CroCop u glavnoj ulozi. I ako je to njima zabavno mogu li ih krivit?
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
Cro Cop Igra

Jaoo jučer sam vidio reklamu.... Ne znam dal da se smijel ili plačemSmijeh

Bolje otič na Steam i potrošit tih 49 kuna na neki stariji klasik.

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hahha jeste me razapeli :D,nedam 49 kn za igricu najvise kaj dam je 2,5kn za dvd :P
 Jesi siguran da je igrica (pojam izmišljen za ovakve naslove) na DVD-u???
17 godina
neaktivan
nevelim ja za tu igricu neg opcenito velim da nekupujem igre :P
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
protjeran
Cro Cop Igra

ja vjerujem da oni rade te igre pod prisilom Microsofta i ostalih velikih izdavača, da bi kupci vidjeli kak je ta igra jadna (u ovom slučaju cro cop), pa onda mi kupujemo igre koje su bolje od ove.

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cro Cop Igra

Evo napokon primjer 'igrice' Namigiva

(CoD-ovi su ipak 'igre' i ne mogu se s ovak nečim ni uspoređivati)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cro Cop Igra

Ne mogu vjerovati,BUG je prodal svoju dušu vragu.Reklamiraju CRO-Cop igru pod pokroviteljstvom 24 sata ne svojoj stranici.

Dečki u BUG-u stvarno ste me razočarali,sad manje cjenim  BUG.Da reklamirate tek šugave novine,za nepismene ljude...

Daj mi recite kaj se je dogodilo u redakciji,kaj vam tak trebaju novci da njih morate reklamirati?!

Ah...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
I like chineese kaže...

ja vjerujem da oni rade te igre pod prisilom Microsofta i ostalih velikih izdavača, da bi kupci vidjeli kak je ta igra jadna (u ovom slučaju cro cop), pa onda mi kupujemo igre koje su bolje od ove.

OMG.
17 godina
neaktivan
toma kaže...

Ne mogu vjerovati,BUG je prodal svoju dušu vragu.Reklamiraju CRO-Cop igru pod pokroviteljstvom 24 sata ne svojoj stranici.

Dečki u BUG-u stvarno ste me razočarali,sad manje cjenim  BUG.Da reklamirate tek šugave novine,za nepismene ljude...

Daj mi recite kaj se je dogodilo u redakciji,kaj vam tak trebaju novci da njih morate reklamirati?!

Ah...

WTF??? Kakve veze ima što to reklamiraju. Oglas je oglas. Ako te zanima kupi, ako ne zanima nemoj. Svatko će se složit da su ono šugave novine (iako je i to poprilično blag izraz) al ako BUG-ovci za to dobivaju novac why not? Trebaju ljudi živit od nečega, a ne živi se od principa nego od $$$$.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
i ondq kupio neko tu igru?
17 godina
neaktivan
Cro Cop Igra

Pa sad, šugave ili ne, ništa manje šugavi od ostalih novina. A portal im je vjerojatno najbrži u Hrvatskoj (s vijestima) i vizualno najgenijalnije riješen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ma kaj se tice 24 sata nisu tolko losi bar mi daju besplatno izdanje da citam dok se vozim u busu ! a di ce ti jutarnji ili vecernji dat besplatno izdanje
17 godina
neaktivan
ma kaj se tice 24 sata nisu tolko losi bar mi daju besplatno izdanje da citam dok se vozim u busu ! a di ce ti jutarnji ili vecernji dat besplatno izdanje
 te novine ne vrijede tog papira
vijesti koje su u njima stare su NAJMANJE  1 DAN
to sve procitam dan prije na tportalu....najčesće na teletextu.....
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
to sve procitam dan prije ....najčesće na teletextu.....
 ima i tu istine Smijeh
al jbg one besplatne su odlične za po tramvaju
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
 te novine ne vrijede tog papira
to sve procitam dan prije na tportalu....najčesće na teletextu.....
 Naravno, budući da se tiskaju jednom dnevno, i to preko noći. ;).
FA FA LA SI MI TI FA LA TI
17 godina
neaktivan
gle dok su meni novine besplatne da fino tratim vrijeme i jos nes saznam ja se nebum buni kod nas u zagrebu su besplatne na terminalima sad neznam kak u drugim gradovima
16 godina
neaktivan
Cro Cop Igra

bwahahahahahahah.... evo brat mi kupio igru iz zahebancije i nemogu se odvojiti od nje :) priča ide da se mirko, najveći borac mortal worlda treba boriti protiv dark lord vraga i njegovih sila zla! ali najjača stvar u igri je gramatika i povezanost levela npr. lvl1 "i go to my friend kato the samurai. he sawed a strange looking woman and tried to act like he not notice her but she turn him to evil and i need to kill him in the neck.". lvl3 "my good friend ... works in buckingham palace sewer. a strange liquid started gushing, but he didnt know what it is, so he tasted it. now he is mutant and i kill him in the neck.".... udarci ponuđeni su: udarac nogom u jaja, udarac nogom u jaja, udarac šakom u jaja i udarac šakom u prsa. e da, mirko se tuče protiv boba sappa i babuna u jednom trenutku :D 50kn definitivno dobro utrošenih!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cro Cop Igra

Daj neko par screenshotova pošaljite

Lenovo Thinkpad SL500 PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Daj neko par screenshotova pošaljite

Evo, imaš tu. Smijeh
FA FA LA SI MI TI FA LA TI
17 godina
neaktivan
ja bi volio malo halat posto je nasa al steta sta ne govori na hrvatskom to bi bio smjeh
16 godina
protjeran
toma kaže...

Ah...

da nema tih reklama, časopis bi bio puno skuplji, a već je i ovako dovoljno visoka cijena (oko 30kn)
Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
16 godina
I like chineese kaže...
 da nema tih reklama, časopis bi bio puno skuplji, a već je i ovako dovoljno visoka cijena (oko 30kn)
 LOOOOL

pa koji forumaš ovdje ne zna da je cijena buga 35 kn, a ne nešto oko 30 kn. Iznenađen

kako se to može ne znat? to se mora znat kad te pijanog i napušenog neko probudi u pol noćiSmijeh
Hello World!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice