CrimeCraft

poruka: 2
|
čitano: 728
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
CrimeCraft

Crimecraft je kombinacija TPS-a i MMO-a. Trenutno ju razvija  Vogster Entertainment.

Prema riječima developera ova igra kombinira najbolje iz oba svijeta, dinamiku i skill potreban za pucačine, ali i sve ono što MMO igre čini dugotrajnima.

Pogledajte službeni web ovdje:

http://www.crimecraft.com/

Mali video teaser:

Kao što u WOW-u na primjer imamo guildove, ovdje ćemo imati bande koje će biti osnovane na istom principu.

Biti ćće moguće borbe između igrača, ali samo u za to predviđenim prostorima koji se zovu arene. Borbama će jedna banda drugoj uzimati gear i zarađivati XP i novac kojim će kupovati i opskrbljivati svoje članove. Uz dodatne mogućnosti customiziranja likova itd.

Ono što developeri često napominju je da CrimeCraft nije TPSMMO, bar ne u potpunom smislu te riječi. Crimecraft je prvenstveno pucačina, sa dodatkom MMO elemenata.

Da ne dužim, pogledajte malo pa pitajte šta vas zanima.

Osobno pratim ovu igru već neko vrijeme i sviđa mi se ideja.

Uskoro će i beta, u kojoj ću naravno sudjelovati, pa ćemo vidjeti kako će ovo ispasti.

Meni se koncept jako sviđa.

I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CrimeCraft

Ne pari mi neš

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: