BITSKINS ti zajedno sa paypalom uzme 7%. Provjereno vise puta... :D
Meni su novci sjedali kroz 24h. Mislim da ti paypal ubire 2% od transakcije. Meni je kod zadnje transakcije prije cca 3 tjedna na povucenih 1900kn uzeo proviziju 30tak kn.
BITSKINS ti zajedno sa paypalom uzme 7%. Provjereno vise puta... :D
Meni su novci sjedali kroz 24h. Mislim da ti paypal ubire 2% od transakcije. Meni je kod zadnje transakcije prije cca 3 tjedna na povucenih 1900kn uzeo proviziju 30tak kn.
Hvala za info, jer negdi sam procito da je čovjek napisao da mu je paypal na 200 kn ubro 30 kn pa me to čudi malo, što mi je onda bolje/sigurnije/brže, bitskins ili opskins.
Butterfly fade je dosta dobar item tak da mislim da ce za razumnu cijenu trebat cca max tjedan dana da se proda.
bdw zasto pisu ljudi da cekaju da im opskins prebaci lovu na paypal?
zato jer ti opskins isplacuje 3-5 dana nakon sto zatrazis i jos ti k tome na opskins uzmu 10% kod prodaje ako nemas premium koji kosta 6$ i 2.9% kod isplate na paypal, a na bitskins ti je 5% kod prodaje i 2% kod isplate na paypal.
evo ja sam prosli tjedan isplatio sa bitskins, dobio na paypal u roku 4 min
kad povlacis s paypala na karticu ti uzmu 5$
Nakon 4 mjeseca pauze, jučer ponovno instaliram CS:GO, odigram malo deathmatch da se prilagodim, pa competitive.
Nestao mi je rank, ali bio sam SMFC kad sam ga deinstalirao.
Svrstalo me je valjda oko MG1-MG2 maks. i to je bilo nepodnošljivo.
Umjesto da sam bio zadnji nakon tolike pauze, carryao sam cijelu ekipu.
I s moje i s protivničke strane, kao da su se natjecali tko može biti gori,
jer bez obzira što sam bio prvi, igrao sam katastrofa, jednostavno sam izgubio osjećaj za igru.
Jedino se jedan tip u mojoj ekipi trudio dobro igrati, ostali su se ponašali kao da su Bogom dani i kao da je za sve njihove greške netko drugi kriv.
To i je prvenstveno razlog radi kojeg sam bio prestao igrati, jednostavno takvi ljudi te izbace iz takta, ni ne trude se i još pljuju po svima ostalima.
Što preostaje drugo nakon toga, nego ponovno deinstalirati CS:GO.
Ovo ne pišem jer imam nešto protiv CS-a, već naprotiv, po meni je to odlična igra i tko može uživati u njoj ignorirajući sve loše stvari
koje dolaze uz nju (čitaj: veliku većinu communitya), samo naprijed, ja sam se odlično zabavljao kad god sam imao premade ekipu.
Za sve ostale, koji pale CS u slobodno vrijeme iz čiste navike, a većinu vremena se uopće ne zabavljaju,
jednostavno odustanite od igre, osjećat ćete se puno bolje.
Potpisujem sve sto si rekao u vezi igre, imao sam i ja nekih pauza ali vecinom u meduvremenu odigram bar jedan match pa mi se jos nije desilo da izgubim rank. Evo nedavno sam poceo opet aktivno igrati ali sve me strah igrati solo jer uvijek naletis na neke ruse ili slicne budale ili one koji igraju tako kako ti kazes.
Najbolje je ako imas nekih 4-5 stalnih osoba s kojima igras, odmah je sve puno lakse i manje bilokakvih sranja.
Samo deathmatch, 2-3 mape i quit
Ali koja đubrad valve, nemogu kupit skinove niti prodavat na marketplace jer nisam ništa kupio na storeu u godinu dana.
Bok, danas se igraju mečevi drugog kola CSadria Championship lige koje služe kao kvalifikacija za Hangar18 Megastore LAN.
Raspored mečeva je sljedeći:
17:00h - GIANT5 vs. RESISTANCE
18:00h - Vanquish Gaming vs. Retake Heroji
Twitch: csadria.org/stream
Nadam se da ćete nam se pridružiti na streamu i popratiti zanimljive mečeve između dva favorita u 17, te dvije mlade, talentirane ekipe u 18. A možda bude i koji giveaway :)
Pozdrav ljudi .
Prije par dana kupio sam novi kompjuter solidan.
Windows 10 64bita
Instalirao CS:GO podesim sve na low , fps oko 25-30. Sve sam pokusao listao po sajtovima. Da li moze biti do drajvera za graficku ili procesor, ili do rezolucije .. Da li postoji neki program za Updejt Drajvera ili slično. Jer stvarno mi nije jasno kako je fps 25-30 , zar je tako loša konfiguracija :( . Što god pokušam opet fps 25-30, izgasio sam v-sync itd ..
Hvala vam unaprijed
btw. Stvarno ako je voljan neko pomoć da rjesim problem , voljan sam i platiti ..
Rekao bi da je stvarno losa konfa kompa, nazalost.
hvala na odgovoru, vidit cemo što ostali kazu
izvini sto pitam , zar nije okej ovaj grafa ? 256 mb je minimalno ..
O cemu pricate, na toj konfiguraciji bi trebao bez problema minimalno 60 fpsa vrtiti, nesto si zeznuo softwerski
O cemu pricate, na toj konfiguraciji bi trebao bez problema minimalno 60 fpsa vrtiti, nesto si zeznuo softwerski
Ne, gpu je uzasno los.
Za 300-400 kuna nek si nabavi grafu koja ce vrtit igru.
Sve ostalo bi tribalo bit dobro. Mozda da stavi na 720p rezoluciju.
izvini sto pitam , zar nije okej ovaj grafa ? 256 mb je minimalno ..
GPU može imati i 8GB VRAM-a, ali ništa mu ne vrijedi ako ne može dovoljno brzo procesuirati podatke.
Kao da u kadu sipaš kap po kap dok je ne napuniš :)
Jednostavno je prespora grafička.
nesta ne stima kod tebe, trebao bi solidno imat 60 fps-a...
Ne obaziri se na poruku iznad, ne znam je li čovjek pokušava biti sarkastičan ili što, no očito te samo zbunjuje.
Sa 5450 si eventualno mogao igrati kad je igra tek izašla, no svakim updateom je bilo sve gore.
Preporučam ti nešto u rangu R7 250 - oko 500kn i miran si.
Sve iznad toga ti se ne isplati, jer će CPU biti bottleneck.
https://www.nabava.net/search.php?q=r7+250
Ne obaziri se na poruku iznad, ne znam je li čovjek pokušava biti sarkastičan ili što, no očito te samo zbunjuje.
Sa 5450 si eventualno mogao igrati kad je igra tek izašla, no svakim updateom je bilo sve gore.
Preporučam ti nešto u rangu R7 250 - oko 500kn i miran si.
Sve iznad toga ti se ne isplati, jer će CPU biti bottleneck.
https://www.nabava.net/search.php?q=r7+250
i onda meni kazes da sam sarkastican... nudis mu novu R7 250 koja kosta 500kn... imas na njusci za 250kn i vozi
Ne znam ja jesi ti na kakvim drogama ili ti od nečega nije dobro,
apsolutno je irelevantno hoće uzeti novu ili rabljenu, ja sam mu predložio model.
Ima li koga da bi igrao vecinom navecer od 21 nadalje? Frend i ja igramo vise manje svaki dan, ovisno o obavezama oko 21-22 sata i vise nam je dopizdilo igrat s nekim random likovima, Rusima i slicno. Eto ako ima tko da bi volio odigrati poneki match neka se javi.
On je MG2/MGE
Ja sam DMG/LE
Tražim nervu (nervo mu bio nick na steamu) s kojim sam radio co-op misije prošle operacije, ja njemu pomognem, on meni i tako sve riješili. Upoznao sam ga preko foruma, samo ne mogu da nađem koji je to forumaš imao nick nervo na steamu, da opet zakucamo sve co-op misije. Valjda će se prepoznat. Ako se nervo ne javi nek se javi neko ko je nagodan da rješajemo co-op misije da jedan drugom pomažemo.
Pozdrav,di se može nabavit najjeftinije cs?
na instant gaming-u imaš za 9,1 €
Imam ovaj laptop
I dobijem nakon sto sam uspio iskljucit amd powerplay oko 30 do 45 fps sa svim na low i na nativnoj rezoluciji... Sjecam se kad je cs go izasao igrao sam dosta slabijem laptopu i radilo je dosta brze bar 60fps dali je valve toliko ubio igru da se nemoze ni na slabijim laptopima vrtit... Druge igre koje su novije recimo cod mw3 ili tomb raider rade na medium puno bolje i mislim da su graficki intenzivnije pa mi nije jasno. Ping je super najcesce 15 do 25 tako da to nije problem i net je stabilan.
Frend mi poslao stranicu na kojoj sa promocodom dobijes 6$ i mozes odmah kupiti nesto iz njihovog shopa bez deposita. Mozete se i betat sa ti tim novcima koje dobijete od promocoda. Evo ja si uzeo vec 12 skinova po 0.69 i dva od 3.74.. Dobio sam 6$ na promo codu i onda se jos malo digao na betu, nije losa stvar za one koji zele malo popunit inventory skinovima. Nadam se da sam nekome pomogao :))
LINK STRANICE / PROMOCODE: free6usd
Stranica je ruska pa si ukljucite prevoditelj na chromu ili pratite upute sa ove slike kao ja: